Horoskoper denne måned
Spiritualitet
Månedshoroskoper v. Adrian Ross Duncan - Juli 2024 

Har du endnu ikke tjekket dit månedshoroskop? Klik ind og læs juni måneds horoskoper udarbejdet af den populære astrolog og forfatter, Adrian Ross Duncan fra AstroWOW, og få en fornemmelse af, hvad måneden vil byde på af muligheder, udfordringer og oplevelser.

Læs mere
Scones opskrift: Bag skønne og luftige scones på kun 30 minutter. Perfekt til britisk afternoon tea.
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Få friskbagte scones på 1/2 time 

Blandt søde brød er der intet så dejligt som friskbagte scones, og på en kold vinterdag skal de naturligvis nydes som briterne gør det - med en stor kande te.

Scones er oprindeligt et skotsk brød, men var tidligere slet ikke så søde, som vi kender dem i dag. Tilbage i 1600-tallet blev de heller…

Læs mere
Opskrift på klassisk laksesandwich med røget laks og cremet flødeost med frisk basilikum.
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Laksesandwich 

Med en lækker laksesandwich kan frokosten blive til en kulinarisk oplevelse. Den klassiske kombination af røget laks og cremet flødeost får et friskt løft med basilikum og friskkværnet sort peber. Serveret på sprøde grovboller eller rugbrød, så får hver bid optimal smag og tekstur.

Læs mere
Sesamboller til både burgere og sandwich.
Opskrifter & råvarer
Sesamboller til burger og sandwich 

Sesamboller er den perfekte allround bolle, ideel til både burger og sandwich. Disse luftige og lækre boller er nemme og hurtige at lave og passer perfekt til picnicen eller som en del af madpakken. Med en sprød sesamtop og blød krumme er de også perfekte til en hjemmelavet sandwich eller burger.

Læs mere
Ketoboller med frø og chokolade
Opskrifter & råvarer
Ketoopskrift: Kernestykker med chokolade 

Opskriften på Jane Faerbers herlige kernestykker fra hendes bog 'LCHF - Året rundt'. Kernestykkerne er fulde af sunde frø, kerner og frø, og udarbejdet på Keto- og LCHF-kosts principper. Opskriften, der her er bragt med tilladelse fra Politikens Forlag, er super nem, og kan være en sund og lækker…

Læs mere
Sådan laver du den perfekte broccoli- og porretærte: En kombination af sprød tærtedej og friske grøntsager.
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Madtærte - vegetarret med bcroccoli og porre 

Broccoli- og porretærte er en nem og lækker opskrift, perfekt til både frokostbordet og som en let middag. Med en sprød tærtedej og et fyld af friske grøntsager, kombineret med æg og ost, kan du hurtigt få sat en den dejlige tærte på bordet. Følg vores enkle trin-for-trin guide:

Læs mere
Foccacia med grøntsager og feta: Prøv Anne W. Ravns opskrift på foccacia, Madbrød med rødkål, rosenkål og broccoli
Opskrifter & råvarer
Foccacia brød i flere variationer 

Foccacia er et dejligt mættende madbrød, som fungerer perfekt til madpakker, mellemmaden og som tilbehør på middagsbordet. Her får du grundopskriften på en basisdej, der bages som bradepandebrød med den topping, du har allermest lyst til.

Læs mere
Brug butterdej til dine pølsehorn, og nyd den sprøde krumme og smørrets runde smag
Opskrifter & råvarer
Butterdejspølsehorn - Små sprøde mundfulde 

At bage pølsehorn med butterdej i stedet for almindelig dej har flere unikke fordele, der gør dem til en særlig lækker snack. Butterdej består af mange tynde lag dej og smør, hvilket giver en let og sprød tekstur, der adskiller sig fra den mere tætte og brødagtige konsistens af almindelig dej.

Med…

Læs mere
Sommerbazar: Udstyr til strandturen
Sommer
Sommerbazar: Picnic på stranden 

På en varm sommerdag er en picnic på stranden det allerskønneste. Med strandtæpper og medbragte liggestole får man hurtigt skabt en komfortabel base, hvor man kan nyde sommerstemningen, den friske havluft og - efter en kølig dukkert, picnickurvens lækkerier. Find inspiration til udstyret på…

Læs mere
Fordærvet kød symptomer
Forbrugernyt
Mindsk risikoen for salmonella og campylobacter infektioner 

I sommervarmen er det ekstra vigtigt, at være opmærksom på, hvordan man håndterer og opbevarer sine madvarer. De sygdomsfremkaldende bakterier; salmonella og campylobacter, florerer i varmen, men følger man Sundhedsstyrelsens enkle anbefalinger, så mindskes risikoen for bakterieinfektioner…

Læs mere
Blågrønalger symptomer
Sommer
Giftige alger: Pas på blågrønalger på stranden  

Når varme sommerdage bliver tilbragt på stranden, så er det vigtigt at holde øje med vandkvaliteten. Ser vandet grumset eller misfarvet ud, så kan det skyldes blågrønne alger, og de er giftige for mennesker og dyr.

Læs mere
Kreative jordbær opskrifter til sommeren, nye måder at nyde friske bær, fra salater til desserter
Opskrifter & råvarer
Sommeropskrifter: 4 nye måder at nyde friske jordbær på 

Sæsonen for danske jordbær er kort, så det gælder om at få mest ud af de fine bær, mens de stadig er at finde på hylderne. Hvis du kan bruge til inspiration, så kig med her, hvor vi præsenterer fire kreative, nye måder, at nyde dine friske jordbær på.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Shopping
^