Ferm Living Loungestol Desert
Lanterne fra Canett Furniture
Loungestol Sika Design
Økologisk udendørs maling

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn

Månedshoroskop for: Juni 2021
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I øjeblikket er nogle planer sat på hold, måske fordi du lige nu er i gang med at finde ud af, hvordan du kan skabe en konstruktiv fremgang.

Du kan have haft et stærkt ønske om at undgå en omstrukturering af økonomien, men den 14. juni, i forbindelse med mødet mellem Uranus og din tegnhersker, Saturn, vil du blive mindet om, at 2021 er et år præget af forandring.

Forandringerne ses ikke kun i sammenhæng med økonomi, men kan også have forbindelse til børn som kræver uafhængighed. Det kan også dreje sig om samfundsmæssige situationer, der skaber forstyrrelser. Den bedste strategi er at anerkende, at der er nogle forandringer du ikke kan kontrollere, og finde dig i at skulle tilpasse dig.

Juni er en måned, hvor kolleger, som ofte byder ind med fornuftige tiltag, opfordrer til at nogle misforståelser ryddes af vejen. Du må i den forbindelse sikrer validiteten af de informationer som ligger til grund for misforståelserne.

Fuldmånen i dit tegn, den 24. juni, sætter fokus på nogle mere private relationer, og her kan du opleve at det er en ganske god periode, når det kommer til dialog og kommunikation, ligesom der også er mulighed for en eller anden form for rejseaktivitet.

Det er en særlig tid, ikke mindst når det kommer til kontakten til lokale bekendtskaber og familien. Måske kan rejseaktiviteterne endda inkludere familiemedlemmer.

Juni afsluttes med dage, hvor der vil være mulighed for at få nogle dejlige følelsesmæssige, kærlige og intime oplevelser.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:

Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Smykker

Smykker

Havemøbler TRIMM Copenhagen

Havemøbler TRIMM Copenhagen

Store plantekrukker

Store plantekrukker

Lang måtte til terrassen

Lang måtte til terrassen

^