Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2020
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Marts måned bliver en temmelig fantastisk måned for dig. I de sidste to år har Saturn stået i dit tegn, og selvom denne konstellation kan være gavnlig for nogle, så er den det ikke nødvendigvis for alle. Som følge af det, kan du have haft din del af udfordringer de senere år, og følt at det ind i mellem mest har været en kamp for overlevelse. Tiden har budt på prøvelser, og det har netop været en del af Saturns plan. Du er nu kommet ud på den anden side stærkere end nogensinde før.

Den 22. marts bevæger Saturn sig ind i Vandbæreren, hvilket er en god udvikling. De justeringer du har foretaget i dit liv, vil nu få tingene til at hænge bedre sammen, hvilket vil have positiv indflydelse på økonomien. Som altid, når Saturn er involveret, sker udviklingen langsomt og gradvist. Saturns besøg hos Vandbæreren er flygtigt, hvorefter den bevæger sig tilbage i Stenbukken i starten af juli. Det kan betyde, at denne periode præges af nogle ufærdige ting, og må vente på, at en egentlig succes først indfinder sig i slutningen af året, når Saturn vender tilbage til Vandbæreren for en toårig periode.

I mellemtiden kan marts blive en spændende og intens måned, hvor du vil opleve opinionsdannere og rådgivere, eller folk som kæmper for retfærdighed, agiterer kraftigt for deres egne synspunkter. Det kan være synspunkter, du ikke deler, og måske får du brug for at rulle det tunge artilleri frem. Det er tid til at kæmpe – og vinde - for enhver pris.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:

Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Hübsch glasvaser

Hübsch glasvaser

Sådan øger du din selvtillid<BR> og tilfredsheden med din krop

Sådan øger du din selvtillid
og tilfredsheden med din krop

Charlotte Perriand varmelampe

Charlotte Perriand varmelampe

Ogawa Kazumasa poster

Ogawa Kazumasa poster

^