Håndklædestativ
The English Soap Company
WOUD træfigurer
Lampe PTMD Collection

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2019
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af denne måned kan du have brug for at koncentrere dig om dig selv og dit eget liv, og have særlig fokus på hvordan du udtrykker dig og håndterer udfordringer, der opstår i kommunikationen. Det er samtidig en periode, der styrker dig, og du formår at bruge et stigende pres til at skabe kreative forandringer i dit liv og din livsstil.

I marts er det oplagt at samarbejde med andre omkring kreative projekter. Du føler dig motiveret, er disciplineret, og oplever, at opgaverne løses bedst i et jævnt og fornuftigt tempo. Blandt mennesker omkring dig, kan der herske uro og forvirring.  De kan have tendens til at love for meget, drømme, og undgå at være helt ærlige, fordi deres fundament ikke er i orden. Det kan have konsekvenser for deres ambitioner, og det er din opgave at forklare dem, hvad der realistisk kan opnås.

Omkring Fuldmånen den 21. marts vil du opleve en følelse af ny dynamik og formål, både på hjemmefronten og arbejdsmæssigt. Der kommer ro på forvirringen, og der kan blive et økonomisk overskud, som betyder, at der kan blive plads til at nyde.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:

Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Retro sneakers der føltes som at gå på skyer

Retro sneakers der føltes som at gå på skyer

Huttelihut tasker

Huttelihut tasker

Kjole jakke fra ZOEY

Kjole jakke fra ZOEY

Yoga blok Nordal

Yoga blok Nordal

Send en hilsen
^