Tråd kurve stabelbare House Doctor
Termokande House Doctor
Håndklædeholder by Wirth
Care by Me

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn
Månedshoroskop for: August 2019
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

August er en ideel tid, når det kommer til at udbedre fejl og konsolidere og styrke dit fundament. Du er i en stærk position og er klar over, at der er udsigt til forandring i nærmeste fremtid. Du vil være velforberedt og arbejder på en plan for at omsætte dine idealer til praksis, og samtidig overvinde din usikkerhed omkring dine evner, så du er klar til at manifestere din autoritet.

Men august begynder med en periode præget af sjov, festlige aktiviteter og feriestemning. Du føler dig måske urolig på grund af omkostninger og risiko, men kan berolige dig selv med, at andre vil støtte dig, hvis det bliver nødvendigt. Privat er du i en periode, hvor mennesker omkring dig er fulde af omsorg og samtidig generøse både følelsesmæssigt og materielt.

I anden halvdel af august skifter dit fokus. Ferietiden er forbi, og det passer dit mindset. Mentalt vil du føle dig gearet til at gå i gang med opgaver, og føle dig mål- og retningsorienteret mod fremtid og vækst. Det kan blive en periode, hvor kreative mennesker, der har noget at byde ind med, kommer på banen, men det kan også være en periode, der er ideel for studier og læring.

Anden halvdel af måneden, kan ligeledes blive en periode, hvor en rejse kan komme på dagsordenen, særligt i forbindelse med et enten et kreativt projekt eller en mere følelsesmæssig og romantisk oplevelse. Det er en god periode for dig, hvor mange ting vil falde ud til din fordel.  

 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:

Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Broste Copenhagen - Sofa nyhed

Broste Copenhagen - Sofa nyhed

Komfortable sneakers til hele familien

Komfortable sneakers til hele familien

Hübsch - Se den nye kollektion

Hübsch - Se den nye kollektion

Oliefri ansigtspleje fra MDerma

Oliefri ansigtspleje fra MDerma

Send en hilsen
^