Sommer pasteller
Zinkbaljer
Shorts i bambuskvalitet JBS
Tank top i bambus materiale

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn

Månedshoroskop for: August 2020
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Frem til slutningen af december vil dit tegns hersker, Saturn, være i dit tegn, hvilket betyder, at du vil befinde dig i en periode, hvor du kan lægge sidste hånd på noget, der for dig, er et livsprojekt med dine personlige prioriteter og ambitioner. Der vil i den forbindelse være en del overvejelser omkring nogle beslutninger, der skal træffes, men her i august, såvel som i månederne forude, vil der dog være gode muligheder for at revidere og korrigere.

Dine overvejelser kan bygge på tro og ideologiske principper, og der kan være indflydelsesrige mennesker omkring dig, der kan have ønske om, at du holder dig til afprøvede, traditionelle metoder. Men i denne periode er du åben for en ny og mere moderne tilgang til tingene og til en ny fase i livet, hvor du har fokus på økonomi og ressourcer. I januar vil du opleve at din tilgang til tingene vil åbne op for nye muligheder.

I mellemtiden vil du opleve, at der er kampe, der skal klares. De tager til i styrke hen mod slutningen af august, og dette kan meget vel også inkludere kampe i familien, som fx familiemedlemmer, der kræver uafhængighed og deres ret til at gøre, hvad de brænder for. Da dette er deres ret, og da alle mennesker har brug for frihed til kreative eksperimenter, bør du ikke forsøge at forhindre deres beslutninger, men i stedet give dem din opbakning og støtte. Med dét kan august blive en fantastisk måned for familien.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:

Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Kvinder bør lære at investere

Kvinder bør lære at investere

Lysestager i pastelfarver

Lysestager i pastelfarver

Pude Bungalow

Pude Bungalow

Et feminint touch i indretningen

Et feminint touch i indretningen

Pandemi i USA Viagra