Heathcote & Ivory Morris & Co.
Dørmåtte Rivièra Maison
Broste Copenhagen - Sofa nyhed
Havekrukke - Bergs Potter

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn
Månedshoroskop for: Oktober 2019
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

En af de ting, der optager dig og bekymre dig i oktober, er ledelsen på jobbet, og de beslutninger der bliver truffet. Kollegaer er klar til at støtte dig, men også kunderelationer, HR og hensynet til andre, er en del af processen og må prioriteres.

Lige nu kan kompromiser blive opfattet som en svaghed. Det skyldes at Saturn og Pluto befinder sig i dit tegn, og med denne konstellation er kompromiser ikke gunstige. Lige nu er du mere motiveret til i højere grad tendens til at nedlægge veto, især når det gælder forslag, som kunne have en skjult dagsorden. Dét gælder især, når det drejer sig om fælles beslutninger, som efter din opfattelse træffes på baggrund af laveste fællesnævner.

I uge 41 kan du, i forbindelse med din modstand mod ledelsen, have mest lyst til at se ryggen af nogen, og hvis der i den forbindelse sker nogle ledelsesmæssige ændringer, så kan disse umiddelbart være efterfulgt af positive forandringer.

Herefter, og i resten af oktober, vil der være fokus på din rolle i organisationsmæssige sammenhæng og på dine forhold til kollegaer generelt. Her kan du opleve, at andre har brug for dit lederskab og opsøger dig for at få dine råd. Det er en gunstig tid, når det kommer til at knytte særlige bånd og skabe fortrolighed til mennesker, der befinder sig i en magtfuld position.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:

Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Sæbenødder til tøjvask

Sæbenødder til tøjvask

Buddha figurer i indretningen

Buddha figurer i indretningen

Rengøringskurv Simple Goods

Rengøringskurv Simple Goods

Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Send en hilsen
^