Spisestuestole hos BOBO
AURO økologisk bordpladeolie
Godnat lydbøger
Sig varmt tak for det forgangne år

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn
Månedshoroskop for: Januar 2020
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

For Stenbukken venter et stort år. Et år med udfordringer og strabadser, men også et år, hvor du får gennemført forandringer, som hen mod slutningen af året vil vise sig, at have bidraget til en positiv og solid personlig udvikling med udsigt til nye sociale relationer.

I begyndelsen af måneden vil kommunikationsplaneten, Merkur, mødes med Jupiter, som fornyelig tog plads i Stenbukken. Det tegner til en tid, optimal for planlægningen af fremtiden og af indsatser, der kan være med til at udvide dine horisonter intellektuelt.

Måneformørkelsen, den 10. januar, falder i dit modsatte tegn, Krebsen, hvilket vil understrege vigtigheden af relationer i dit liv. Netop her gennemgår dine forhold til andre mennesker en intens fase, og her er der fokus på de ubalancer, der er i magtfordelingen. Du har styrken til at gennemføre din sag, mens andre føler sig nødsaget til at indgå kompromisser. Dette kan føre til intense diskussioner med store forandringer til følge, men det er forandringer, der vil vise sig gunstige i det lange løb.

Den 12. januar slutter Saturn sig til Pluto, hvilket sidst skete i 1982. Der er således udsigt til en helt særlig, sjælden begivenhed, som kan medføre forandring. Da Saturn repræsenterer struktur, og Pluto kreativ destruktion, er der udsigt til omstruktureringer, hvilket kan betyde, at der kan være ting i dit liv, som skal erstattes af noget mere meningsfuldt.  

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:

Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Kodanska skål

Kodanska skål

Legekøkken i træ

Legekøkken i træ

Nye plejende vinterfavoritter

Nye plejende vinterfavoritter

AVIVIR Aloe Vera Shampoo

AVIVIR Aloe Vera Shampoo

^