Bænke hos BOBO
Ogawa Kazumasa poster
De største tendenser til foråret 2021
Sengetæppe kvalitets volour 17 farver

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn

Månedshoroskop for: Januar 2021
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Nu hvor dit tegns hersker, Saturn, før jul forlod Stenbukken og gik ind i Vandbæreren, er du klar til at begynde noget, som du det forgangene år havde dine udfordringer med pga. pandemiens restriktioner. Men her i det nye år vil du opleve at få al den støtte, du har brug for, til at sætte gang i projektet - og få succes.

Det overordnede tema i 2021 er at tackle strukturelle forandringer. Dette gælder både på det personlige plan og karriere- og jobmæssigt. På det personlige plan, kan forandringerne være forbundet med de udfordringer dine børn eller børnebørn har i denne urolige tid.

Professionelt og jobmæssigt kan det dreje sig om at forandringer, kræver at der bliver gjort en indsats omkring økonomi. Her kan du få til opgave at skulle indgå tæt samarbejde med dygtige kollegaer, for at I sammen kan se mulighederne og sætte betingelserne for fremtidig vækst. Du vil her få selskab af stor ekspertise i form af kolleger, som ved hvordan I over en to måneders periode vil være i stand til at få jeres planer til at lykkes.

Den 13. januar falder nymånen i dit tegn og møder Pluto, som er planeten for transformation og positiv forandring. Det er en afgørende tid, hvor du lægger en livsstil, som ikke passer til dine nye værdier, på hylden.

Lige nu har du brug for at du ikke føler dig bundet af noget, heller ikke andres afhængighed, og i henhold til det træffer du dine beslutninger.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:

Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Betræk til IKEA sofa

Betræk til IKEA sofa

Roon & Rahn<BR> - Dansk design til entréen

Roon & Rahn
- Dansk design til entréen

Stof i metermål

Stof i metermål

Smugkig på ILVAs outdoor<BR> 2021-kollektion

Smugkig på ILVAs outdoor
2021-kollektion

^