Tank top & t-shirt B. Copenhagen
Dansk Smykkekunst
AVIVIR Aloe Vera Shampoo
Stor LED pære

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn
Månedshoroskop for: Februar 2020
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Tilværelsen kunne næppe være mere intens end den er i disse dage. Og i midten af februar, hvor den dynamiske Mars går ind i dit tegn, bliver der kun udsigt til en endnu mere intens og travl tid. Det kan således være en periode, hvor du får brug for at mobilisere alle tilgængelige kræfter for at opnå dit mål om at skabe en forandring i dit liv i løbet af 2020.

På grund af den seneste konjunktion mellem dit tegns hersker, Saturn, og den potente Pluto, kan der herske en følelse af udmattelse. Det kan opleves som om dine ressourcer er sluppet op, men hvis du mobiliserer dine gamle strukturer og indfører nye, så vil du opleve at få adgang til store energireserver.

Denne tendens bliver kun stærkere i tiden fremover og vil kulminere i en vigtig begivenhed hen mod slutningen af marts. Dette vil resultere i, at du kommer videre på trods af store forandringer og oprørte vande.

Nogle af de kampe, du er nødt til at tage, er af lovgivningsmæssig art. Det kan handle om noget med et socialt aspekt, der sætter fokus på mental udvikling, uddannelse og kommunikation. Det er netop nu, at arbejdet skal gøres for at undgå misforståelser. Det kan kræve adskillige forsøg før tingene, i slutningen af marts, falder på plads.

Februar vil generelt være præget af eksperimentelle initiativer i forbindelse med din livsstil, hvor du dykker dybt ned i fortiden for siden, at bygge bro til fremtiden.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:

Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Stor LED pære

Stor LED pære

Sådan skaber du et hyggeligt hjem

Sådan skaber du et hyggeligt hjem

Ophæng med kroge

Ophæng med kroge

BOOM by MIIEGO høretelefoner

BOOM by MIIEGO høretelefoner

^