Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn
Månedshoroskop for: Maj 2020
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Tiden byder på muligheder. I maj og juni er dit tegns hersker, Saturn, i den medmenneskelige Vandbærer, hvorefter den bevæger sig tilbage til Stenbukken, hvor den bliver indtil slutningen af året. Det, der sker i de denne og næste måned er en forløber for de ting der kommer. For når Saturn bevæger sig tilbage til Stenbukken vil det igen være business as unusual, og dét er ikke videre sjovt. Hen mod slutningen af december kan du dog se frem til en forventet ekspansion og vækst.

Det, der tæller lige nu, er at du får skabt et nyt fundament for din økonomi ved at fokusere mindre på dine personlige ambitioner og mere på dine sociale evner. Du vil her i maj opleve progressiv kommunikation med noget engagerede og dygtige kolleger, som vil bidrage med gode idéer til, hvordan du gør det. Ugen der starter den 11. maj, åbner for en periode, der særlig egner sig til at skabe kontakter. Der hersker en temmelig paralyseret stemning på jobbet på det tidspunkt, men lad dig ikke distrahere af forvirringen, og husk at der også kan findes muligheder – selv i disse kaotiske tider.

Nymånen den 22. maj sætter fokus på nye muligheder for dig og det er en tid, hvor kommunikation og invitation til initiativer, kan bringe forretning og kunder. Nye kolleger med friske idéer dominerer scenen og støtter op om dem, der mangler påskønnelse af deres potentiale. Nu er det tid til at så, også selv om der kan gå måneder før der kan høstes.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:

Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Rullevogn Yamazaki

Rullevogn Yamazaki

Hængepotte i genbrugs materiale

Hængepotte i genbrugs materiale

Messing ur

Messing ur

Ecooking Bodylotion

Ecooking Bodylotion

^