Lamper fra Bloomingville
Parfume - ‘Le parfume solide’
Christina Jewelry & Watches
Indret med 60’er-æstetik

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn

Månedshoroskop for: September 2021
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Stenbuk

I løbet af de kommende måneder kan du have mange opgaver på jobbet. Det skyldes blandt andet, at der er meget, der skal samles op på og genskabes, især når det gælder organisering og administration af penge og ressourcer. Men du kan forvente, at indflydelsesrige mennesker, er parate til at hjælp, for de har nøjagtigt samme mål, som du.

For dig, vil der i begyndelsen af september være nogle omstændigheder, der betyder, at penge og godt held, er inden for rækkevidde. Det skyldes primært, at de mennesker, du omgås, er i besiddelse af særlige viden og ekspertiser.

Når vi når til midten af måneden, så er der udsigt til forandringer på jobbet. Det er en tid, hvor en ny ledelsestid introduceres, og den er primært baseret på idéer om at finde sammen og nå til enighed om tiltag ved blandt andet at være åben for kompromisser. Intentionerne synes dog ikke rigtig at bære frugt, og det kan blive en periode præget af ineffektiv ledelse. Til gengæld kan du se frem til at få en rolle, der giver dig en stabil indflydelse på tingene, og det er til alles gavn. Med din støtte, kan der skabes en fredelig og harmonisk atmosfære, så projekterne kan køre glat, og stabilisere økonomien.

Socialt ser tingene lidt anderledes. Blandt dine nærmeste, kan nogen befinde sig et svært sted, og have brug for din hjælp og støtte. Problemet er, at din indsats kan dræne dit overskud og påvirke dig følelsesmæssigt eller økonomisk. Derfor er du nødt til at sørge for, at du ikke investerer alle dine kræfter på at gøre en indsats, der muligvis overhoved ikke ændre på vedkommendes situation. Vær især opmærksom på disse tendenser omkring den 17. september.

Når måneden lakker mod ende, kan dit gode forhold til ledelsen give gevinst. Måske er det, det helt oplagte tidspunkt, at bede om lønforhøjelse.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:

Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Ergonomisk spisebordsstol<BR>fra LaForma

Ergonomisk spisebordsstol
fra LaForma

Vasketøjskurv på hjul

Vasketøjskurv på hjul

Cykelkurv - Romantisk og rummelig i natur rattan

Cykelkurv - Romantisk og rummelig i natur rattan

Hjørneborde, sideborde & bakkeborde

Hjørneborde, sideborde & bakkeborde

^