Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk
Godnat lydbøger
AVIVIR Baobab
Katteskåle fra Yamazaki

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn
Månedshoroskop for: December 2019
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af december vil Jupiter, som er den største planet og en af de mest betydningsfulde i solsystemet, bevæge sig ind i dit tegn. Dét er stort, og samtidig begyndelsen på en 12 måneders rejse, hvor Jupiter indhenter dit tegns hersker, Saturn, som kulminerer i at planeterne mødes i december 2020. Det vil få store konsekvenser for Stenbukken (såvel som Vandbæreren), og du vil blandt andet, allerede her i december, opleve at have øget indflydelse, som formentlig vil kræve, at du tilegner dig ny viden og kundskaber indenfor det administrative eller uddannelsesmæssige, for at klare opgaverne.

Der er mange udfordringer i december, og du har det meste under kontrol. Mennesker omkring dig søger din støtte, både praktisk og følelsesmæssigt. Børn og andre i din nærmeste omgangskreds kan være udfordret i denne periode, men det er ikke noget, de ikke kan håndtere og klare.

Den første del af måneden er således ikke den rene ferie, da et både arbejdsmæssigt og socialt pres hober sig op. Det er en god idé at fokusere på, hvad du virkelig ønsker at gennemføre, og samtidig eliminere tunge opgaver, du ikke ønsker at udføre.

Lige efter jul er nymånen i dit tegn, hvilket vækker et reelt behov for at fremtidsplanlægning. Der er nye fantastiske, kreative muligheder – også for dem du holder af, og ikke mindst børn. Du går ind i en periode, hvor store mål kan realiseres, og du befinder dig i en central position i samværet med andre.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:

Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
AVIVIR kosttilskud

AVIVIR kosttilskud

Nye plejende vinterfavoritter

Nye plejende vinterfavoritter

Georg Jensen sparebøsse

Georg Jensen sparebøsse

Black Friday hos Like ANNA

Black Friday hos Like ANNA

^