Stenbuk

Horoskop for Stenbukken i april 2024

Stenbukken er født i perioden:
22. december til 20. januar

Horoskopet er udarbejdet af:
Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Foråret er på vej og bringer nye muligheder for at vokse og overvinde udfordringer. Det matcher perfekt Stenbukkens disciplinerede og målrettede natur, og netop april byder på vigtige lektioner i vedholdenhed og tålmodighed, idet du står over for en række udfordringer.

I løbet af april bevæger Mars sig for at mødes med Saturn, hvilket er en kraftfuld kombination, der fremhæver bestræbelser på at overvinde udfordringer. Disse udfordringer kan være udløst af forskellige faktorer, fx påtrængende venner, utilfredse søskende, irriterende bekendte, problemer i lokalområdet osv. For at overkomme disse udfordringer kræves udholdenhed og tålmodighed.

Du befinder dig i en periode, hvor du skal mestre kunsten at kommunikere, og det kan ind imellem føles, som om du skal bestå en vanskelig eksamen, du ikke føler dig tilstrækkeligt forberedt på. Men med en koncentreret indsats og fokus vil du nå dine mål og præstere godt. Dette kan således blive en fremragende måned for kreative gennembrud, især inden for uddannelse og i forbindelse med børn.

Der er også et betydeligt fokus på familielivet denne måned, især med hensyn til uløste problemer. Planer, der i al hast blev lagt i sidste måned, skal revideres, før de kan realiseres. Der er noget ny Information, der kommer frem i lyset, og der er familiemøder, som bringer alle familiemedlemmer sammen. Det er meget sandsynligt, at der er ophedede diskussioner, som kan handle om, at nogle føler sig vildledt.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:

Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.
 


 

Horoskop for Stenbukken i marts 2024

I den første del af marts er der en stærk konjunktion mellem Solen og Merkur, og din tegnhersker, Saturn. Det kan betyde en periode, hvor du ihærdigt forsøger at løse nogle kommunikationsudfordringer, men samtidig risikerer, at blive stresset og brænde dit lys i begge ender.

På trods af dit høje stressniveau, er der dog plads til mange dejlige stunder, især i forhold til kreative projekter, arbejde i organisationer samt i samvær med børn.

Overordnet kan marts være præget af uforudsigelighed omkring pengesager. Siden Pluto forlod dit tegn i slutningen af januar, har du muligvis bemærket, at nogle strukturelle ændringer har påvirket privatøkonomien eller økonomiske forhold i sammenhæng med grupper, du er en del af.  Det kan handle om, at der er nogle uforudsete udgifter, eller om, at du er involveret i en person, der ikke har den samme respekt for normer og aftaler, som du.

I den sidste uge af marts venter en anderledes dejlig periode, hvor du spenderer tid sammen med en dejlig person, der bringer det bedste frem i dig og skaber glæde. Her ser det også ud til, at nogle dynamiske ændringer på hjemmefronten eller på arbejdet betyder, at der sker positiv udvikling både omkring økonomien og i dine relationer. I denne periode er det oplagt også at gøre plads til kærlighed og kreativitet.

 


 

Horoskop for Stenbukken i februar 2024

Med Venus og Mars i Stenbukken i de to første uger i februar, er der fokus på venner og familie. De vil sørge for, at du er travlt optaget af dejlige gøremål, ligesom du også vil nyde kærligheden og romantiske stunder, især hvis de bidrager til opløftende følelser og højt humør.

Siden 2008 har Pluto været i Stenbukken, og måske betydet store forandringer omkring livsstilen. Men nu da Pluto har forladt Stenbukken har dit fokus ændret sig. Begyndelsen på disse forandringer finder sted denne måned, og nu vil det i højre grad handle om dit selvværd, dine forhold til samfundet omkring dig og din økonomi. Omkring økonomien kan det handle om, at tidens nye trends og tendenser, som fx brugen af kunstig intelligens, kan have en overordnet indflydelse på verdensøkonomien, som i sidste ende vil påvirke almindelige menneskers aktiver og opsparing.

Februar kan også blive en tid, hvor du er lidt usikker på din plads i verdenen og hvordan du passer ind. Måske handler det om, at du med de værdier du har, placeres som en outsider, men du er ikke alene og vil formentligt snart møde mennesker, der ligesom du, har værdier, der afviger fra andres. Måske har du et grundlæggende behov for at bryde med de konventionelle idéer om, hvad der er værdifuldt, og i stedet omfavne alternative ideer i forhold til behov, udseende og livsstil. Her kan du have brug for at konfrontere tabuer, og måske gøre det sammen med mennesker, der ligesom du, ønsker at skabe forandring.

 


 

Horoskop for Stenbukken i januar 2024

Januar kan blive en travl måned for Stenbukken, hvilket formentligt handler om, at du er sammen med mennesker, der giver dig fremgang og succes.  Det kan fx dreje sig om initiativer, der er gavnlige for tilegnelsen af ny viden eller arbejde omkring projekter, hvor kommunikation spiller en central rolle.
Når Mars, der er planeten for energi og drivkraft, i begyndelsen af måneden træder ind i Stenbukken, er der udsigt til en frugtbar periode, som formentligt bakkes op af en ven, der støtter dig i at gøre dit yderste. Det kan således blive en helt fantastisk periode for succes, kreativitet og for diverse anliggende, der involverer børn.

En nymåne i Stenbukken den 11. januar markerer begyndelsen på en spændende periode, hvor du kan få lejlighed til at præsentere din egen agenda, følge din egen dagsorden og koncentrere dig om nogle af dine særlige interesser. Det er et godt tidspunkt at sætte gang i projekter som involverer mennesker, der befinder sig i periferien og som har en anden tilgang til tingene end du.

I midten af måneden finder flere mennesker vej ind i din sfære, hvilket kan gøre stemningen mere intens og stressende, men også spændende og succesfyldt. Det er en god periode for debatter, eksamener, diskussioner mm.

Omkring den 20. januar forlader Pluto Stenbukkens tegn, hvor den har befundet sig siden 2008. Det kan betyde forandring, som blandt andet handler om, at se tilbage i tiden og forholde dig til de kriser, du har gennemgået, hvordan du har taklet dem og hvordan de i sidste ende har betydet, at du er et langt stærkere menneske nu, end du var dengang.

 


 

Horoskop for Stenbukken i december 2023

begyndelsen af december bevæger den ambitiøse og handlingsorienterede Merkur sig ind i Stenbukken. Og fordi den senere går retrograd, vil den befinde sig i Stenbukken i en længere periode end normalt.

Denne konstellation indikerer, at du som Stenbuk, vil opleve, at der opstår mange, gode muligheder og nytænkning, især indenfor planlægning. Du vil også opleve positiv udvikling i dine forhold til andre mennesker, både i professionelle sammenhænge og i dine forhold til børn, og det kan samtidig vise sig, at blive en frugtbar tid for at lære at mestre nye områder og udvikle dig intellektuelt. Samtidig kan dette være opmuntret og støttet af en hjælpsom og engageret person, der senere vil blive en del af din omgangskreds.

Op til jul, når Solen bevæger sig ind i dit stjernetegn, bliver stemningen mere intens, hvilket formentligt skyldes, at folk genforenes i anledning af julen. Det kan blive en stressende tid for din partner, men en fremragende tid for dig, fordi du oplever, at der er ubetinget støtte og opbakning fra de mennesker, der spiller vigtige roller i dit liv. Dine personlige relationer blomstrer, og du føler, at tingene går din vej. Du føler fremdrift, og denne energi vil resultere i positive resultater i de første måneder af 2024.

Mellem jul og nytår kan der opstå en noget kaotisk stemning, da de planer, der er lagt, ikke rigtigt udvikler sig som forventet. Der foregår en masse sladder, ligegyldige diskussioner og snak, der underminerer den positive stemning, men det er ikke noget, du har nogen kontrol over eller indflydelse på, så du kan lige så godt koncentrere dig om selv at få det bedste ud af juledagene, så du kan gå det nye år i møde, frisk og veloplagt.

 


 

Horoskop for Stenbukken i november  2023

I løbet af den første uge af november bevæger din tegnhersker Saturn sig stationær direkte, hvilket signalerer afslutningen på mange måneders frustrerende og langsomme fremskridt forbundet med uddannelse, kommunikation og daglige forhold. Dette er et vendepunkt, men det føles måske ikke sådan i denne måned, dels fordi du føler, at du ikke kommer nogen vegne og er i en tilstand af inerti, og dels fordi der foregår ting bag kulisserne, som underminerer din selvtillid.

Der er også ekstremt intense udviklinger i dit sociale liv, eller forbundet med grupper eller organisationer. Mægtige mennesker er fast besluttet på at igangsætte forandringer, og omkring nymånen den 13. opstår der nye og ret forstyrrende omstændigheder. Det er, som om en revolutionær bølge rammer mennesker. Det kan også være forbundet med børn eller venner, og de er villige til at tage ganske drastiske handlinger, som virkelig kan forstyrre etablerede sociale værdier.

I løbet af den sidste uge af november føler du dig endelig, som om du har fremdrift, men det føles også som om der er folk, der kæmper imod dig bag din ryg, hvilket kan øge din nervøsitet. Det er et spørgsmål om at finde mening i det, du laver, og holde fast i et langsigtet syn, som vil bringe succes i begyndelsen af næste år.

 


 

Horoskop for Stenbukken i oktober 2023

Som Stenbuk påvirkes du særligt af Saturns bevægelse. Saturn repræsenterer udfordringer og begrænsninger, og evnen og viljen til at overvinde dem, og i øjeblikket nærmer Saturn sig slutningen af en retrograd fase. Dette betyder, at du må gøre en særlig indsats, hvis det drejer sig om et projekt med fokus på kommunikation, men også hvis det handler om relationer, du har til nogen, du har kontakt med på daglig basis.

Overordnet handler oktober ikke så meget om at gøre fremskridt, men i højere grad at bruge ressourcerne på at samle og få overblik over nogle problemer, der skal findes en løsning på.

Arbejdsmæssigt kan oktober være præget af ineffektiv ledelse, og det kan resultere i at en svag leder på en eller anden måde bliver forbigået. Det kan også handle om en situation på hjemmefronten, hvor et familiemedlem har nogle personlige udfordringer.

Omkring den 12. oktober kan en begivenhed eller forandring betyde, at der sker en positiv udvikling i sociallivet. Det kan have indflydelse på familie og/eller venner, og skabe positiv forandring. Et nyt og indflydelsesrigt bekendtskab, kan vise sig at imødekomme dine behov og mindske følelsen af usikkerhed. Det kan vise sig at blive begyndelsen på en succesrig og spændende periode, når det kommer til samarbejde og sociallivet generelt.

I den sidste uge af oktober, er behovet for dynamik og fremgang i sociale og gruppemæssige sammenhæng, vigtigt. Her kan du få lejlighed til at arbejde sammen med nogen, der har styr på organiseringen, når det kommer til at klare vanskelige opgaver. Der bliver ikke tid til snak og pauser, for der er fuld fart på aktiviteterne, hvilket passer dig fint.

 


 

Horoskop for Stenbukken i september 2023

Du er i en fase, hvor uddannelse og kommunikation er rigtig vigtig for din udvikling. Nu vælger Stenbukken sjældent den nemme vej, og det bliver ikke bedre af, at der måske står så mange udfordringer i vejen for dine planer, at du overvejer at give op. Men her skal du vide, at der udsigt succes, hvilket formentligt styrkes af din mulighed for at læne dig op ad dygtige mennesker, som hjælper og opmuntrer dig til at se muligheder for succes.

September egner sig særligt til samvær med folk i en eller anden form for kreativt team, hvilket giver dig mulighed for at bruge din egen kreativitet til at få styr på nogle planer. En nøje gennemgang af dine planer kan forebygge problemer og være en hjælp til at få styr på de udfordringer, du formentligt står med lige nu. Det kan således vise sig til at blive en yderst produktiv periode, hvor du virkelig får noget for hånden.

Arbejdsmæssigt skal du dog nok ikke forvente den helt store medvind – slet ikke, hvis du befinder dig på lederniveau. Her kan kollegaer på samme niveau fremstå svage og under indflydelse af mennesker, der vægter status. Ved udgangen af måneden vil situationen formentligt have udviklet sig til, at ingen er i stand til at træffe fornuftige ledelsesmæssige beslutninger. I mellemtiden er din tid bedre brugt på at fokusere på dig selv og din egen udvikling, og lade tingene gå deres gang.

 


 

Horoskop for Stenbukken i august  2023

I begyndelsen af august kan du føle dig følelsesmæssigt og mentalt udfordret, men det er samtidig en konstruktiv periode, hvilket gør det muligt for dig, at tager udfordringerne op. Måske føler du, at andre har flere evner og færdigheder, end du har, og i stedet for at føle dig nedslået over det, så bør du forsøge at drage fordel af det, de kan lære dig. Du befinder dig lige nu i en fase af livet, hvor mental udvikling, uddannelse og kommunikation er på dagsordenen, og da hvis du formår at drage fordel af andres viden og kunnen, så kan du se frem til betydelig succes, især omkring kreative projekter.

Overordnet er det en rigtig god tid for kreative projekter, og her kan du øge succesen og kvaliteten af det færdige projekt ved nøje at gennemgå arbejdet.

August er en helt særlig måned for nære relationer, som fx dit forhold til dine børn eller til andre mennesker, du elsker. I øjeblikket synes folk omkring dig at træffe nogle lidt usædvanlige valg, hvilket kan virke forstyrrende. Måske drejer det sig om økonomisk ødselhed eller nogle etisk udfordrede valg i forbindelse med parforhold og romantik. Du står ikke særligt stærkt, hvis du har et ønske om at påvirke udviklingen, men er der en i omgangskredsen, der kan være en støtte. Især omkring nymånen den 15. august vil der være fokus på nogle radikale beslutninger taget i kærlighedens navn.

I slutningen af måneden kan der være udsigt til nogle begivenheder i forbindelse med rejser eller uddannelse, der vækker en vis usikkerhed eller på en eller anden måde påvirker din tro på dig selv.

 


 

Horoskop for Stenbukken i juli 2023

I begyndelsen af juli måned venter en tid med god stemning og hyggeligt samvær – især i forbindelse med forhold til børn og partner.Der er udsigt til en rar tid, og i begyndelsen af måneden venter en optimal tid for sommeroplevelser og evt. ferierejser. Hvis du overvejer rejser, så kan en lokal destination formentlig være mere rolig og afslappet, end en rejse til et fjernt rejsemål.

Det er en periode med positive, økonomiske tendenser, og det gør tiden perfekt til underholdende oplevelser og fornøjelser. Omkring den 10. juli og fremefter kan der opstå nogle ting, der kan ændre den gode stemning, og det kan netop være i den periode, hvor rejser er på dagsordenen, hvilket kan bidrage med en del stres.

Uanset hvor du afholder din ferie, så vil du finde en særlig nydelse i at bevæge dig ud i et barskt terræn eller anden fysisk udfordrende aktivitet, der kræver udholdenhed. Måske kaster du dig ud i nogle udfordringer, du tidligere har haft fornøjelse med at bruge kræfter på.

Midt i juli vil der være et særligt fokus på parforholdet eller nære relationer, og her kan det meget vel dreje sig om, at nogle gamle problemstillinger dukker op på ny.

I denne periode kan folk omkring dig være særligt fordybet i spirituelle emner og andre kreative aktiviteter, og det passer dig gode, fordi du har udviklet en interesse for, hvordan man opnår balance i sind og bevidsthed.

Hen mod slutningen af måneden er der fokus på læring og uddannelse, og er en god periode til at lære at se detaljerne i et emne.

 


 

Horoskop for Stenbukken i juni 2023

For Stenbukken kan der i den første del af juni være et særligt fokus på følelser og intimitet, hvilket kan have konsekvenser for Stenbukkens forhold til sin partner og børn, så vel som kollegaer og samarbejdspartnere. Det handler formentligt om, at Stenbukken er følelsesmæssigt tiltrukket af en anden, eller har en voldsom lyst til at springe ud i nogle fornøjelige aktiviteter, uden tanke på, hvordan det kan dræne privatøkonomien.

Alternativt kan der være udsigt til en overraskende udvikling i forbindelse med børn. Det kan fx være i forbindelse med planlægning af en rejse.

Overordnet er juni en fantastisk tid for vækst og succes. Det kan indebære succes i studier, udvidelse af omgangskredsen med mennesker, der har særlige evner, når det kommer til at finde nydelse, sjov og fornøjelser.

I juni er det også muligt at se resultatet af en indsats og nogle ændringer, du har truffet beslutninger om, fx i forbindelse med uddannelse, netværk og/eller lokale anliggender.

Omkring midten af juni bevæger din tegnhersker Saturn sig retrograd, hvilket betyder, at du kan have gavn af at sætte nogle planer i bero og få overblik over, hvad du indtil videre har nået. Det er en længere fase, der formentlig først afrundes i begyndelsen af november.

 


 

Horoskop for Stenbukken i maj 2023

Her i maj vil du overordnet formentlig have et særligt fokus på områder forbundet med læring og kommunikation.

Havgeden, et mytologisk væsen, der er halvt ged og halvt fisk, er symbol for Stenbukken, som også er kendt for at være praktisk anlagt. Men en del af det, der kendetegner Stenbukken, er også forbindelsen til dybere mysterier. Netop disse egenskaber spiller en væsentlig rolle i de kommende år, hvor du vil føle dig stærkt motiveret til at forstå, hvordan du selv, såvel som andre mennesker, påvirkes af sind og tanker.


I midten af måneden er der udsigt til at danne et forhold til et menneske, der åbner dit hjerte for empati, omsorg og hengivenhed. Det kan være i relation til børn eller et pædagogisk projekt, hvor der er brug for dialog og fordybelse.

Omkring nymånen den 20. maj opstår en situation, som kommer til at påvirke nogle af dine personlige forhold på et dybere plan. Det kan fx handle om dit forhold til din partner eller forholdet til børn.
I denne periode kan en forandring i samfundet medføre ideologisk uenighed og sammenstød. Der vil være nogen, der ikke er åbne for rationelle argumenter, måske fordi de føler, at de er truet på deres økonomi og eksistens.

Dette kan samtidig blive en tid, hvor der venter en eller anden form for åndelig renselse, som kan gøre ende på nogle gamle bekymringer, der spøger.

 


 

Horoskop for Stenbukken i april 2023

Nu hvor din tegnhersker Saturn er flyttet ind i Fiskenes tegn, får du et nyt fokus i livet. I den seneste tid har du formentlig skulle takle nogle økonomiske udfordringer, men nu følger en periode, hvor du har lyst til at dyrke nogle mere udadvendte aktiviteter, som fx at fokusere på at kommunikere bedre, og generelt komme ud og møde og forholde dig til andre mennesker

Det betyder ikke, at du helt kan fjerne dit fokus på økonomien, for her i april kan der opstå en udfordring, som er forbundet med kollektive og teknologiske forandringer, hvilket kan have indflydelse på økonomien. Måske handler det om, at du på en eller anden måde påvirkes af ny teknologisk udvikling, som fx kunstig intelligens.

Vær især opmærksom på muligheden for, at der i den første uge af april, kan opstå et problem med økonomi forbundet med børn eller en kollega. Det kan handle om at nogen er parate til at overtræde grænser, for at opnå tilfredsstillelse, og i den forbindelse udviser de modstand mod nogen form for forhandling. Det er her, dit kommunikationstalent kan komme i spil.

Solformørkelsen den 20. april kan betyde, at der i slutningen af måneden indfinder sig et lignende problem, som nu vil være anledning til, at der sættes grænser. I familien eller parforholdet er der nogen, der opfører sig så krævende og insisterende, at det er svært at være diplomatisk. Men her ligger du inde med en god taktik – tålmodighed.

 


 

Horoskop for Stenbukken i marts 2023

Som Stenbuk er du yderst påvirket af Saturns bevægelse gennem de 12 tegn, og i løbet af de sidste to et halvt år har Saturns bevægelse været med til at understrege din evne til at navigere i økonomiske forhold. Det gælder ikke mindst de udfordringer der har været i forbindelse med pandemien.

Med Saturns nuværende placering, kan der være udsigt til et generelt stemnings- og sceneskift. Det kan betyde, at du i den kommende periode føler en stigende interesse for at udvikle dine mentale evner - måske gennem tilegnelse af nye færdigheder, eller måske gennem videregivelse af færdigheder, du selv er i besiddelse af.

I første omgang kan du dog opleve nogle situationer, hvor kolleger trækker på dine ressourcer. Det kan dreje sig om, at kommunikationen og overblikket drukner i ugennemtænkte og urealistiske idéer. Her er det endnu engang din opgave at samle trådende, sortere i informationerne og skabe klarhed.

På det personlige plan kan der, hen mod slutningen af måneden, være nye omstændigheder, du må forholde dig til. Dette kan medvirke til, at du gennem en periode vil have fokus på personlig udvikling og nye værdier.
 Månedshoroskop for: Februar 2023

I februar nærmer du dig afslutningen på en fase for planeten Saturns bevægelse, hvilket betyder, at du har et par måneder til at gennemføre projekter, som du har arbejdet på. Det kan fx dreje sig om opgaver forbundet med teams og/eller finansiel konsolidering.

Du kan se tilbage på en tid, hvor du har navigeret gennem stribevis af strukturelle omvæltninger, som du har taklet med rolig hånd, og du har været en vigtig klippe for andre, som har haft stor tiltro til dig, dine evner og dine ressourcer.

Her i februar kommer Solen i konjunktion med Saturn, og det betyder, at der er udsigt til en periode, som er helt optimal for økonomiske partnerskaber. I den forbindelse vil du formentlig opleve, at andre slutter sig til dig, fordi de kan mærke og har brug for din styrke og dit gåpåmod. Overordnet venter der nogle fremragende muligheder omkring dit arbejde, dine forhold til kolleger og implementering af nye planer, der skal optimere ressourcerne.

Der er udsigt til forandring i den sidste uge af februar. Både derhjemme og på arbejdspladsen dukker nogle nye og yderst entusiastiske individer op, som kan være anledning til nogle interessante initiativer.

Det kan blive en periode, hvor der er særlig fokus på læring og kommunikation, hvilket kan medføre at der opstår nogle nye forhold i slutningen af næste måned.

 


 

Månedshoroskop for: Januar 2023

I januar synes du at kunne se en ende på en længere periode, hvor du har klaret mange store udfordringer, der kan have haft indflydelse på børn, eller evt. handlet om økonomi og sikkerhed.

Måske har du følt dig så belastet i en periode, at du ikke har kunne se, hvornår udfordringerne ville tage ende. Det har været en intens tid, og ja, du har taget dig af mere end din andel af kriser, men du har alligevel formået at holde hovedet koldt, og været en stabil og vigtig støtte for andre.

I løbet af januar måned bevæger Merkur, kommunikationsplaneten, sig retrograd og derefter direkte i dit tegn, hvilket betyder, at kommunikationen, især i arbejdssammenhænge, er mere intens end normalt. Hvis du har været involveret i en eller anden form for genopbygning eller stabilisering, så kan du forvente at opgaven er klaret i midten af måneden.

Omkring fuldmånen den 7., vil du have et større fokus på nogle personlige forhold og føle dig trukket ind i nogle udfordringer omkring et gammelt problem. I den forbindelse skal du nok forvente at skulle bruge første halvdel af måneden på at finde en løsning.

De sidste 10 dage af januar ser ud til at byde på ny og positiv udvikling. Her kan det være en rigtig god idé at bruge nogle ressourcer på at få balance i økonomien. Det kan være omkring din egen økonomi, eller muligvis dine børns økonomiske forhold.

I denne periode kan der også være nogle nye økonomiske muligheder, måske i forbindelse med det team, du arbejder med, eller måske i forbindelse med et familieprojekt.

 


 

Månedshoroskop for: December 2022

December får en fantastisk begyndelse. Du er fuld af ro og selvtillid, og har overskud til at støtte og opmuntre andre, der har brug for dine gode råd i en ellers utryg og ustabil tid.

Lige nu føler du dig forpligtet til at hjælpe dem, der føler deres håb og drømme glider mellem fingrene. Blandt mange af de frustrationer, du lægger øre til, er både andres håbefulde romancer og deres frustration over ulykkelig kærlighed.

Tingene ændrer sig efter den første uge i måneden, og det er et tidspunkt, hvor flere mennesker, der lige som du har overskud, stiller op. Det er både nyttigt og belejligt, for jo flere mennesker, der støtter op om din dagsorden, jo mere ser ud til at lykkes.

Med julen på vej, har familien såvel som kollegaer, planer om at mødes og fejre højtiden. Du har mulighed for at deltage i festlighederne, hvilket gør det til en særlig rar og hyggelig.

Der bliver mere travlhed, når vi når frem til julen, og en nymåne i Stenbukken den 23. giver dig lyst til at gøre noget radikalt, som vil have positiv indflydelse på dit familieliv.

I juledagene kan der, hvis du har lyst, være udsigt til rejseaktiviteter, men det kan også være, at en særlig karismatisk bekendt dukker op. Det kan blive begyndelsen på en dynamisk tid, hvor der lægges mange store planer ...

 


 

Månedshoroskop for: November 2022

Du er inde i en periode i dit arbejdsliv, hvor teambuilding er vigtigt for dig, netop her i november er det en særlig frugtbar og velegnet periode at arbejde sammen med kollegaer om komplekse projekter. Disse kan, for dig personligt, bidrage til både faglig udvikling og privatøkonomien. Med en stor og dedikeret indsats her i november, skaber du et stabilt fundament inden udgangen af marts 2023, hvilket er ideelt, fordi der i marts venter nye udfordringer.

I begyndelsen af måneden kan der være udvikling i tingene, hvilket kan have indflydelse på dit sociale liv. Det er en følelsesmæssig intens periode, hvor du muligvis kan have mindre sammenstød med andre mennesker, eller på en eller anden måde være involveret i andres krise. Det er ikke nogen nem situation at befinde sig i, og det er også svært at hjælpe folk, fordi de, under måneformørkelsen den 8. november, opføre sig impulsivt.

I november er der udsigt til at tabuer skal håndteres, fordi de kan være kilde til underminering af vigtige principper. Så alt i alt kan det være en svær og udfordrende periode for dig, hvor du skal holde tungen lige i munden og ikke glemme dig selv og din egen agenda. Måske er det klogest at lade andre om deres problemer.

Tingene synes mere positive i midten af november, og her vil du sætte pris på at kunne trække dig gruppearrangementer, der tærer på dit overskud. Nyd dit eget selskab, og brug tiden til at skabe dig en rar og rolig hverdag, hvor du kan udforske og dyrke dine egne private interesser.

 


 

Månedshoroskop for: Oktober 2022

Med Solen og Venus i dit solare 10. hus, vil der i begyndelsen af oktober være fokus på karriere, og her er tendenserne særdeles gunstige i dit professionelle liv.

Selvom du måske føler, at du står i dødvande og har ikke rigtig gjort store fremskridt, så vil oktober være et vendepunkt, hvor du vil gennemføre aktiviteter omkring omstrukturering, der har stået på i over et år. Denne omstrukturering kan have indflydelse på nogle økonomiske spørgsmål, og måske også børns liv. Hold fast i, at du har gjort, hvad du kan, og at der ikke nødvendigvis skal gøres mere.

Du vil opdage, at folk, der besidder en højere stilling end du, er meget venlige og imødekommende over for dig nu, og i den uge, der begynder den 10. kan der være udsigt til nogle ekstremt gunstige aftaler, forfremmelse eller flere penge, og under alle omstændigheder anerkendelse for din håndtering af dit arbejde.

Også på hjemmefronten er tingene positive, hvilket skyldes en særlig gunstig udvikling. Her kan der dog blive tale om, at tingene må sættes lidt i bero frem til udgangen af året.

Vigtig forandring finder sted omkring solformørkelsen den 25. oktober, og der kan opstå en form for overgang i parforholdet, eller i dit sociale liv generelt. Diverse udfordringer der kan finde sted i den forbindelse, takler du proaktivt.

 Månedshoroskop for: September 2022

Der er fortsat fokus på at skabe stabilitet og på at styrke økonomien. Det gælder ikke mindst, hvis det kommer til arbejde i grupper og teams. Nye kolleger arbejder innovativt og formår at skabe forbindelser, og uanset om du sidder på et kontor eller arbejder hjemmefra, så er der gang i kommunikationen.

Så i begyndelsen af september er der et særligt fokus på udvikling og fremgang - om end projekterne bliver noget mere komplekse og langstrakte end oprindeligt planlagt. Måske skyldes det, at der opstår misforståelser i kommunikationen, hvilket bliver belyst ved fuldmånen, der finder sted 10. september.

Overordnet vil du i september opleve at kunne være en del af et team, der arbejder med spændendende projekter og udvikling. Vær opmærksom på, at der kan være nogle forstyrrende elementer, og hold øje med at det gode samarbejde ikke distraheres af deres pedantiske uenigheder.

Desværre er der generelt udsigt til, at du i de næste seks måneder, vil støde på folk der modarbejder gruppens agenda. De skal stoppes, så de ikke forårsager så meget uro, at det forsinker projekter. Ved at varetage opgaven som tovholder, og sørge for ro i rækkerne, kan du og dine kollegaer opnå store ting.

Den 25. september kan nymånen, der falder i dit solar horoskop, betyde at du står over for nogle nye, inspirerende muligheder. Det er muligheder, der kan have positiv indflydelse på dine familierelationer såvel som dit forhold til kollegaer og samarbejdspartnere.
 


 

Månedshoroskop for: August 2022

I løbet af de seneste to år er der flere ting, der har ændret sig. Det er især forbundet med økonomi, men også i forbindelse med familie, børn og/eller dit parforhold, er der sket en række forandringer, der har udfordret det behov, du har, for stabilitet.

I begyndelsen af august kan disse udfordringer blive mere presserende, og du står over for at skulle forene to vidt forskellige sider af dit liv og skabe en harmonisk tilværelse.

I forbindelse med dit arbejde i et team, fungerer du fantastisk som en stabiliserende kraft, og det skaber respekt omkring din person. Men i den del af dit liv, hvor du ønsker at udtrykke dig personligt i overensstemmelse med den du er, og din natur, har du en tendens til at overvurdere din indflydelse, og andre vil muligvis synes, du går for vidt. Det handler muligvis om, at du vælger at være del af en gruppe, som virkelig udfordrer normerne. Det er også muligt, at det er et barn, der sætter nogle ting i gang hos dig, ved at opføre sig ekstremt provokerende og udvise en problematisk adfærd.

Disse udfordringer bliver tydeligere omkring fuldmånen den 12. august, hvor du føler dig trukket i forskellige retninger, men er tvunget til, på en eller anden måde, at finde en passende balance i dit forhold til andre.  Hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du i processen lære en masse om intimitet og nærhed, og om hvordan du overvinder din stærke trang til at tage afstand.

Når måneden lakker mod enden, skifter dit fokus, da ændringer i arbejdsmiljøet giver dig mange opgaver, som kommer til at tage rigtig meget af din tid og opmærksomhed.

 


 

Månedshoroskop for: Juli 2022

I begyndelsen af juli er der udvikling i tingene både hvad angår parforholdet og generelt i familien. Du trives og har det rart i selskab med familie og venner, og initiativer omkring hjemmelivet kører på skinner. Er du på arbejde i begyndelsen af måneden, så venter der en tid med frugtbar dialog og samarbejde med kvikke, dynamiske kollegaer. Så også her vil du opleve, at projekter og teamwork fungerer optimalt.

Omkring fuldmånen i dit tegn i midten af måneden venter der en periode på nogle uger med en intens stemning. Du vil være have tendens til at være kritisk overfor andre, så det er vigtigt at du er opmærksom på din adfærd, så der ikke sker misforståelser, som kan komplicere tingene.

Der kan i denne måned være et særligt fokus på et familiemedlem, måske et barn. Måske oplever du stærk modstand, og at andre agerer stædigt. Tingene kulminerer hen mod slutningen af juli/begyndelsen af august, hvor forskellige synspunkter og holdninger resulterer i et sammenstød. Nogen opfører sig ekstremt egenrådige og provokerende. Det kan handle om, at én tæt på dig involveres i nogen, du ikke bryder dig om. Stol på din intuition, og hold fast i dine holdninger og værdier.
 


 

Månedshoroskop for: Juni 2022

I begyndelsen af juni bevæger Saturn sig i retrograd bevægelse, og det indikerer, at der venter en længere periode, hvor du over måneder vil have brug for at stoppe op, gøre dig overvejer og samle op. Det gælder især i forhold til et team eller en gruppe, du er en del af, og har muligvis et økonomisk aspekt.

På sådan et tidspunkt kan en ønsket udvikling føles træg og tung, og det kan være svært at gøre fremskridt. Men da der ikke er nogen klar plan eller retning lige nu, så er der ingen grund til at presse på. Slap af og fokuser på dét, der giver dig energi.

Da mange udfordringer i juni involverer økonomi, og det især kan handle om, at nogle af dine nære relationer kræver flere ressourcer til diverse udgifter, kan det være en fordel, hvis du udviser en vis fleksibilitet.

På den måde mindsker du risikoen for at der opstår konflikter i en ellers yderst positiv periode for familien. For juni er overordnet en dynamisk periode for familielivet, og der er god stemning i hjemmet. Der er ganske vist nogle enkelte individer, der opfører sig en anelse påtrængende, men de er kun ude på lidt sjov og ballade.

Arbejdsmæssigt er der udsigt til en produktiv måned, hvor nye kolleger kan bidrage med nogle gode idéer, der kan fremme kommunikationen, og også have positiv indflydelse markedsføringsmæssigt. Alle ser ud til at trives, og der er fokus på at få tingene til at køre optimalt. Og dét kan have en betydelig positiv indflydelse på økonomien.
 Månedshoroskop for: Maj 2022

Her i maj befinder du dig i en periode, hvor du gør særlige, betydelige fremskridt. Det gælder især på områder, der vedrører økonomi, investering eller ledelse af et team. Du når langt i dine planer, og ved at samle og koncentrere din indsats når du endnu længere, de kommende måneder. Det er således vigtigt, at du passer godt på og sikre de kilder, du har til ressourcer ligesom du må værne om dit team.

Nymånen i begyndelsen af maj, sætter fokus på nogle pludselige forandringer, der kan få indflydelse på et kreativt projekt, eller en særlig begivenhed, der involverer børn.

Du oplever sikkert, hvordan andre i øjeblikket udtrykker ønske om at gøre sig frie af restriktioner, og det vil formentlig blive forstærket omkring måneformørkelsen den 16. maj. På det tidspunkt kan der være nogle udfordringer omkring dine sociale relationer, som måske skyldes undertrykte følelser i forbindelse med nogle tidligere begivenheder.

Maj er en måned, hvor der sker store forandringer på hjemmebanen. Måske handler det om, at der bliver mulighed for at der bliver afsat og skabt mere plads til dig.

Måneden er generelt egnet til at gennemføre forandringer og ændringer, og måske også tage nogle chancer hen mod slutningen af maj. Familie vil støtte op om dine initiativer, og opmuntre dig - og det er bestemt ikke nogen dårlig ting!
 Månedshoroskop for: April 2022

I begyndelsen af april ligger Saturn klemt mellem Venus og Mars, og det betyder et øget fokus på kærlighed og relationer på den ene side, og økonomiske initiativer og professionelle partnerskaber på den anden side. Der hersker en stærk vilje til, i gruppesammenhæng, at nå et særligt mål, hvilet muligvis handler om, at der gøres en ekstraordinær indsats i forbindelse med en form for økonomisk solidaritet.

Ved månedens begyndelse venter også en tid, hvor nogle helt nye tiltag i hjemmet og i familien kommer på banen. Og hvad der sættes i gang nu, kan meget vel vise sig at komme godt i mål. Det er en dejlig og harmonisk tid for parforholdet, som også er velegnet, når det kommer til fællesinvesteringer omkring hjem og bolig.

Midt i måneden søsættes nogle initiativer, og du vil i den forbindelse opleve, at finde god balance mellem at realisering af nogle karrieremæssige mål, og samtidig overkomme at prioritere vigtige familieanliggender.

April skal vise sig at blive en særlig måned. Det skyldes en helt særlig begivenhed i form af konjunktion mellem Jupiter og Neptun. Denne særlige konjunktion finder kun sted en gang hvert trettende år, og for Stenbukkens vedkommende vil det især komme til udtryk gennem en stærk lyst til at beskæftige sig med nogle kreative projekter. Det kan meget vel være projekter, der i et eller andet omfang, kan have en positiv indflydelse på nogle udfordringer på et lokalt plan.

I denne tid vil Stenbukken også føle sig meget påvirket af de store internationale begivenheder og kriser, der finder sted. Overvej om du kan gøre en indsats i en god sags tjeneste. Det kan fx være i samarbejde med andre omkring nogle praktiske projekter.
 Månedshoroskop for Stenbukken: Marts 2022

I begyndelsen af marts befinder Venus, Mars og Pluto sig i dit tegn. Dette er en potent konjunktion, der markerer den sidste del af en periode, som kan have været præget af en række følelsesmæssige begivenheder, der har påvirket dig selv og de mennesker, der er tættest på dig. Nu er tiden kommet til at få ryddet op; Der er beslutninger, der skal træffes, udfordringer, der skal klares, og der er mennesker der, som følge af al dette, har brug for støtte.

Nu kan du endelig fokusere på at realisere nogle planer, som har været tvunget til at sætte i bero. Med en ny balance i tingene, kan du trygt tage fat på planerne og på de økonomiske beslutninger, planerne eventuelt indebærer.

Senere på måneden kan der vente en noget anderledes stressende periode. Det handler sandsynligvis om økonomi, og her kan diverse udfordringer skyldes at familiemedlemmer eller kollegaer har nogle urealistiske idéer om, hvordan de tilgængelige ressourcer, skal bruges. Der er brug for dit overblik og dine input, for det er dine planer, der i sidste ende vil fungere.

I den sidste del af marts venter en tid, hvor du får mulighed for nogle særlige oplevelser. Det handler om kreativitet og drømme, og du kan her møde nogle spændende og visionære mennesker. De har formentlig i dine øjne, et noget urealistisk syn på verden, men de vil helt sikkert sætte gang i din kreativitet og nysgerrighed. I denne dejlige periode, vil fordybelse i bøger, også være en stor inspirationskilde.

 

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^