Horoskop for Tvilling i december 2023

Fødselsdag i perioden 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af december bevæger din herskerplanet, Merkur, sig ud af Skytten og ind i det mere ambitiøse stjernetegn, Stenbukken. Dette falder formentligt sammen med, at du trækker dig ud af en ret forvirrende relationsmæssig situation og i stedet koncentrere dig om at forfølge din egen dagsorden. 

December kan udvikle sig til at blive en lidt kompliceret måned for Tvillingen, fordi Merkur er i retrograd bevægelse og vil befinde sig i Skytten i perioden fra jul og til midten af januar. Dette betyder blandt andet, at der kan opstå nogle komplicerede situationer mellem dig og dine relationer, der især vil påvirke dig i perioden mellem jul og nytår.

December er en tid, hvor mennesker og travlhed generelt påvirker hverdagen. Selvom du forsøger at holde fast i din egen dagsorden, så kan der opstå situationer, hvor du føler dig uden for din komfortzone. Måske handler det om, at du møder mennesker, der har et mere kosmopolitisk syn på verdensanliggender, end du. Deres holdninger og syn på verdensstiuationen kan have stærk indflydelse på dine egne holdninger og overbevisninger, og måske er det netop dét, der kan blive årsag til en følelse af usikkerhed.

Da denne følelse af at være lidt ved siden af dig selv mest præger tiden mellem jul og nytår, så er det sandsynligt, at det er de mennesker, du her tilbringer tid sammen med, der, på en eller anden måde, medvirker til forvirringen. Med danskernes generelle tendens til at få for meget alkohol indenbords i julen, så er det nok noget du skal være opmærksom på og forsøge at undgå.

Overordnet ser det dog ud til, at tiden op til jul bliver en rar tid, især når det gælder parforhold, ligesom der også er tegn på positiv udvikling i privatøkonomien. Du vil, i denne periode, nemlig kunne opbygge en alliance, der på sigt kan bidrage positivt til din økonomi.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

 


 

Horoskop for Tvilling i november 2023

I den første del af november måned befinder du dig i en intens periode, især på arbejdspladsen. Måske handler det om, at du og dine kolleger konfronteres med en autoritet fra nogle, der ønsker tingene ændres. Med dit engagement og dine evner kan du bidrage til overblikket i denne proces og byde ind med input i bestræbelserne på at støtte op om indførelsen af nye arbejdsrutiner. Her får du det bedste resultat af dine anstrengelser ved at fordybe dig og dykke ned i kernen af mulige problemstillinger.

Kollegaer omkring dig kan måske have svært ved at se ud over deres egne agendaer, og det kan være anledning til magtkampe. Kan man nå til enighed og samarbejde, så er der udsigt til stor succes, mens det modsatte kan ende i en uløselig konflikt. Så der er meget at vinde ved at forebygge sammenstød og opfordre alle til at sigte mod samme mål.

Den største udfordring for dig personligt, venter formentligt omkring nymånen den 13. november. Her kan du stå overfor nogle uforudsete hændelser, som måske indebærer, at folk omkring dig træder ud af deres vante roller.

En anden væsentlig udfordring denne måned finder sted omkring den 10., hvor du midlertidigt kan føle, du befinder dig i en overgangsfase. Det kan afstedkomme en følelse af pludseligt at stå udenfor din comfort zone og mærke, hvordan din afhængighed af andre betyder, at du ikke opnår de ting, der har værdi for dig.

Ligesom november byder på en del udfordringer, så er det en god idé at færdes årvågent og forsigtigt resten af måneden.

 


 

Horoskop for Tvilling i oktober 2023

Afventer opdatering af november måneds horoskop.I begyndelsen af oktober står du med resultatet at den indsats, du har gjort for at få ryddet op i nogle uafklarede spørgsmål på hjemmefronten. Det er vigtigt, at du nu slipper det fokus, så du ikke fortsat bruger ressourcer på noget, du allerede har fået fint styr på. I modsat fald risikerer du at bruge tid på nogle ligegyldige detaljer, der ikke ændrer resultatet væsentligt, men i værste fald i stedet kan skabe forvirring og usikkerhed. Gør dig selv en tjeneste og beslut dig for, at du efter den 5. oktober generelt ikke bruger alt for meget tid og krudt på ting, du ikke rigtig har nogen indflydelse på og noget ansvar for, og ting, der ikke længere tjener et formål. Nu skal vejen ryddes, så du har plads og overskud til at bevæge dig fremad ...

Som måneden skrider frem, vil din opmærksomhed være rettet mod kreativitet og kreative projekter. Det kan være i forbindelse med børn eller en eller anden form for teamwork, men det kan også dreje sig om kreativitet i forbindelse med et romantik forhold.

Der kan være udsigt til at der opstår en kompliceret situation i anden uge. Det handler om noget, der har forbindelse med en risikobetonet handling, og er en udfordring, der kan og skal håndteres og løses i en fart.

Omkring tidspunktet for solformørkelsen midt i oktober, ligger vejen åben for at du kan engagere dig i nogle spændende initiativer. Det er samtidig en særlig fremragende periode, hvis du har børn/børnebørn der er i gang med, eller skal i gang med en uddannelse.

Efter den 10. oktober sker der nogle betydelige forandringer i dit arbejdsliv og/eller familielivet. I familiesammenhæng kan det dreje sig om, at et familiemedlem har svært ved at finde selvtillid til at takle og håndtere et problem. Heldigvis befinder du dig i en position, hvor du har mulighed for at støtte og opmuntre folk omkring dig.

På jobbet kan der være nye kolleger eller evt. kunder/samarbejdspartnere, som har positiv indflydelse på arbejdsmiljøet. Det kan bevirke, at ledelsen, der har været lidt tunge at arbejde med, nu udviser initiativ, drivkraft og synes fast besluttet på, at arbejde skal munde ud i succesoplevelser.

 


 

Horoskop for Tvilling i september 2023

I begyndelsen af måneden kan tingenes udvikling forekomme lidt tunge og langtrukne. Alligevel er det en periode, hvor du kan få klaret nogle projekter på hjemme såvel som på jobbet. Det gælder især, hvis du har mulighed for at indgå i samarbejde med en, der kan skabe ro og harmoni omkring projektet.

På hjemmefronten kan det dreje sig om at få skabt nogle rare rum til projekter og arbejde, eller plads til at dyrke sundheden, fx i form af fitness og/eller meditation.

Hvis du bevæbner dig med tålmodighed, og er fokuseret og er grundig, så kan september således gå hen og blive en ganske tilfredsstillelse måned med små succeser og opgaver, der kommer i mål.

I midten af måneden er din tegnhersker, Merkur, retrograd, og du vil få en fornemmelse af afklarethed, og kan se frem til en tid, hvor du nyde resultatet af din indsats. Dine forhold til kollegaer og samarbejdspartnere, såvel som din kæreste eller partner på hjemmefronten, trives og der venter en rar og spændende tid, som særligt egner sig til fordybelse i innovative projekter, eksperimentere og til at tilegne sig ny viden. Der er udsigt til at noget nyt og innovativt kommer på banen, hvilket kan være anledning til en særlig succesfuld oplevelse.

September er også en måned, hvor der er fokus på kærlighed og romantik, det kan være i dit eget liv, eller i andres, der står dig særligt nær. I den forbindelse vil der sandsynligvis blive truffet nogle lidt utraditionelle beslutninger, som formentligt i sidste ende kan tilføje gnist og spænding til den romantiske stemning.

 


 

Horoskop for Tvilling i august 2023

I begyndelsen af august står er din tegnhersker Merkur i Jomfruen, og i opposition til Saturn. Denne konstellation sætter fokus på at finde løsninger på nogle udfordringer, der er opstået på hjemmefronten og/eller på arbejdspladsen. Men problemer er til at takle, for du befinder dig i en konstruktiv periode, både hvad angår samarbejde med kolleger og i forbindelse med familieaktiviteter. Du er fokuseret, effektiv og energisk, og gennem måneden vil du have mulighed for at samarbejde tæt og succesfuldt med andre omkring praktiske opgaver.

Da Merkur bevæger sig retrograd hen mod slutningen af august, vil den være i Jomfruen de kommende tre måneder. Det betyder, at du vil have tid til at gennemføre vigtige projekter fokuseret og grundigt både omkring praktiske opgaver og også på et mere personligt plan.

I august kan nogle forhold, der involverer børn, naboer eller søskende, have brug for din opmærksomhed. Det kan handle om, at der foregår sære ting, hvor nogen træffer overraskende valg, der trodser konventioner og normal sund fornuft.  Men august er også en måned, hvor der venter samvær med mennesker med en anden kulturel baggrund, og her venter nogle enestående muligheder for at få et større indblik i andre kulturer.

Overordnet er august en skøn måned, hvor du vil finde særlig nydelse i at foretage dig noget, der bidrager til din egen indre ro og balance, fx wellness, yoga, retreats og meditative aktiviteter. Her vil det samtidigt være oplagt at genoprette forbindelsen til nogen, der længe har været optaget af opgaver, gøremål og/eller arbejde.

 


 

Horoskop for Tvilling i juli 2023

Når denne måned starter, bevæger din tegnhersker Merkur mod Solen, hvilket sker cirka tre gange om året. Det vil betyde, at du formentligt både vil opleve øget mentalt overskud, men også held, der på et materielt plan kan bidrage til en forbedring af økonomien.

På et åndeligt plan vil du have større bevidsthed og påskønne naturen og verden omkring dig. Imens kan du, rent professionelt, opleve vækst, især hvis du er involveret i organisationer og institutioner, der arbejder med socialt ansvar.

Da juli er en feriemåned for mange, er der udsigt til dejlige muligheder for at rejse. Det kan være sammen med søskende eller nære venner, og her venter der særlige oplevelser, især hvis det drejer som om utraditionelle rejsemål.  

Senere på måneden kan der være udsigt til at møde og genetablere kontakten med et menneske, du tidligere har en tæt kontakt til. Dette vil formentligt udløse en trang til at kaste dig ud i nogle spændende og utraditionelle aktiviteter.

I slutningen af juli er der fokus på praktiske problemstillinger i hjemmet, men også på faglige områder.

Hvis du afholder ferie i juli, så kan det være en oplagt tid at gøre en indsats omkring hus og hjem, især hvis det drejer sig om større opgaver eller byggeprojekter.

Er du på jobbet i juli, så kan der være udsigt til hårdt arbejde under nogle temmelig krævende omstændigheder.

 


 

Horoskop for Tvilling i juni 2023

I begyndelsen af juni befinder du dig i en periode, hvor du har brug for lidt tid alene til at udforske og forfølge nogle nye interesser. Det kan handle om studier, hvor du tilegner dig en dybere forståelse af nogle emner, men det kan fx også være at dyrke mindfulness og/eller søge ro og dejlige oplevelser i naturen.

Selv om du har brug for alene tid, så vil fuldmånen i juni betyde, at du også skal gøre plads til fællesaktiviteter og oplevelser sammen med andre mennesker, der dyrker nogle andre interesser. Samværet kan nemlig være yderst stimulerende og bidrage til nye perspektiver.

Den 11. juni træder din tegnhersker Merkur ind i Tvillingernes tegn, hvilket betyder, at du kan opleve et skift, hvor du vil have mindre behov for at være alene, og større behov for at være udadvendt og i selskab med andre, hvilket blandt andet vil give dig et større indblik i psykologiske mekanismer.

Sidste del af juni kan blive en temmelig travl tid, hvor du kan være dybt engageret i sammenhænge, som indebærer fokus på dialog og kommunikation. 

Når måneden går på hæld, oplever du formentlig en rastløshed, men her kan der opstå nogle rigtig gode muligheder for rejseaktiviteter på lokalt og/eller internationalt plan, som giver dig mulighed for at møde mennesker fra alle verdenshjørner. Hvis du i denne periode rejser, så kan der vente nogle dejlige, romantiske oplevelser, som dog formentlig kun varer ferien ud.

 Horoskop for Tvilling i maj 2023

Maj kan blive en måned, hvor du foretrækker dit eget selskab og måske har lyst til at udforske spirituelle og psykologiske begreber, og finde ud af om der er noget, der måske kan bidrage med følelsesmæssige oplevelser, der kan bidrage til ro og balance.

Da Merkur er retrograd fra maj til midten af juni, skal du forberede dig på, at du muligvis må revurdere din opfattelse af nogle ting, der er hent i livet, og som har taget dig alt for lang tid at fordøje.

Når Merkur vender i midten af maj, vil du være i stand til at forudse nogle udfordringer, der er undervejs. Her vil du have overskud og kapacitet til at vejlede, rådgive og hjælpe, så tingene ikke udvikler sig til problemer.

Omkring nymånen den 20. maj kan du opleve, at der sker nogle betydelige forandringer i din nære omgangskreds. Det kan betyde, at du muligvis vil finde dig selv i fronten af nye ideologiske bevægelser, som du egentlig ikke har lyst til at være involveret i. Situation kan påvirke dit parforhold, og hvis du ikke er opmærksom og holder lav profil, så kan det meget vel udvikle sig til nogle giftige bemærkninger om, at du skal trække dig fra disse nye ideologier.

Du kan undgå mange konflikter ved at holde dine tanker for dig selv. Du kan snildt have dine egne overbevisninger, men det betyder ikke at du partout skal dele dem med andre.

Hvis du befinder dig et sted, hvor undervisning og/eller kommunikation spiller en væsentlig rolle, vil nogle nye individer med nye kommunikationsredskaber skabe opmærksomhed. Disse nye måder at udtrykke sig på, kan optage dig så meget, at vil måske endda blive bemærket af familiemedlemmer, folk i din omgangskreds og andre, du har kontakt med i hverdagen.
 Horoskop for Tvilling i april 2023

Efter den 3. april vil du måske fornemme, at du er på vej mod en vigtig overgang i livet, hvilket kan have indflydelse på din følelse af mental balance. Det kan blive en tid, hvor du nedprioriterer sociale arrangementer og samvær med venner, fordi du har brug for fred og ro, og finde din indre harmoni. Du må tage dig tid til at tænke og overveje tingene. Prøv at tænke ud af boksen, se tingene fra en anden vinkel, så du kan få øje på nye muligheder og nye måder at takle de overgange og forandringer, du står over for.

Verden omkring os er i stærk kulturel og samfundsmæssig udvikling, og mere og mere ekstreme synspunkter synes at dominerer agendaen. Der er især meget fokus på emner som social retfærdighed og lighed i samfundet, og mange af de synspunkter, der gives udtryk for, er du enig i. Det der generer dig, kan være nogle af forkæmpernes enerådige adfærd. Deres tanker er alt for sort/hvide, mens det, efter din opfattelse, giver mere mening at tænke mere objektivt og forsøge at se tingene fra flere sider, og indgå kompromisser der, hvor det er nødvendigt for at se nogen fremgang.

Du kan også have et behov for at trække dig lidt tilbage på jobbet, fordi der foregår nogle forandringer. Det kan handle om at der indføres nye regler og restriktioner, eller der er udskiftning på ledelsesniveau, som fx betyder, at der fremover vil være mere kontrol med medarbejderne. Det nytter ikke at forsøge at forhindre forandringerne. Du og dine kollegaer er nødt til at favne dem, mestre de nye regler og overveje, hvordan I bedst får gang i et konstruktivt samarbejde med ledelsen.

Det gode råd i april er, at du må være imødekommende og villig til at rette ind,  hvis du forventer positive, konkrete resultater.

 Horoskop for Tvilling i marts 2023

I begyndelsen af marts står Merkur med Saturn i tæt konjunktion, og det kan betyde en kulmination på et læringsprojekt. Når Saturn flytter ind i Fiskenes tegn den 8. marts, begynder en ny 2 et halvt års fase, som i første omgang vil betyde, at du bliver i stand til at omsætte det, du har lært gennem de sidste år, i praksis.
Her i marts kan du forvente forandringer. Mars, som har været i dit tegn, i mere end et halvt år, rykker ud hen mod slutningen af måneden. Det betyder afslutningen på periode med megen usikkerhed, der blandt andet har påvirket dine forhold til andre mennesker.

Marts bliver til gengæld en gunstig tid for venskaber – både privat og i jobsammenhæng. Her har du mulighed for at knytte stærke bånd til nogen på arbejdet, og være med til at realisere nogle spændende projekter. Især omkring Nymånen den 21. marts, er der tegn på, at du vil skabe kontakt og dyrke nye bekendtskaber, der kan udvikle sig til stærke venskaber.

I den sidste del af marts venter en periode med stort fokus på arbejde og økonomi. En ny autoritær leder dukker muligvis op og stiller store krav til dig og dine kolleger. Du vil, med dine positive indstilling til nye udfordringer, være en drivkraft i samarbejdet med kollegaerne.
 


 

Månedshoroskop for Tvillingen i februar 2023

I øjeblikket gør planeten Merkur, der har stor indflydelse på Tvillingerne, et længere ophold i Stenbukken. Dette bevirker, at du har fokus på og dykker dybere ned i gamle minder og tidligere psykologiske omstændigheder, der kan belyse og forklare den usikkerhed, du føler, når du bliver følelsesmæssigt involveret i andre mennesker.

Processen er vigtig og giver dig øget forståelse for dit indre liv, og når Merkur flytter ind i Vandbæreren den 11. februar, vil du føle dig afklaret og klar til at rette dit fokus mod noget mere positivt og livsbekræftende.

Det vil opleves som en lykkelig overgang, hvor du får dit gode humør og optimisme tilbage, og i alt omkring dig kan du se fremdrift og potentiale. Her vil det være oplagt at udforske nye muligheder fx gennem studier, kulturel udveksling og/eller gennem rejser.

Det er samtidig et godt tidspunkt til at kontakte eller genoptage forbindelsen til en god ven, kollega og/eller forretningsforbindelse, hvor der vil være mulighed for inspiration.

I den sidste del af februar venter en dejlig tid. Tingene kører, og venskaber blomstrer, især i forbindelse med en ven, der med jævne mellemrum har været i dit liv de seneste måneder. Og de grupper, du er en del af blomstrer, og dine ideer - selv de mere kontroversielle - vækker begejstring hos andre.

 


 

Månedshoroskop for: Januar 2023

I begyndelsen af 2023 er Merkur retrograd, hvilket betyder at den vil være i Stenbukkens tegn i to en halv måned. For dig som Tvilling kan denne konstellation præge dig følelsesmæssigt, hvilket kan resultere i en oplevelse af usikkerhed, især når det kommer til at navigere i intime forhold. Og måske vil du også være mere sårbar i økonomiske sammenhænge.

Januar byder til gengæld på en særlig spændende tid, ikke mindst når det kommer til at udforske dine egne holdninger. Her kan du få mulighed for at se tidligere begivenheder fra en psykologiske vinkel, og få en større forståelse af, hvordan de har påvirket de holdninger, du har i dag.

Jo mere du fordyber dig i at analysere og forstå af dit indre liv, jo større indsigt, og der vil i den forbindelse måske være ting der overrasker dig. Som følge af din nye selvindsigt, har du måske lyst til at gå et skridt videre og have lyst til at fordybe dig i mere spirituelle emner, fx indenfor astrologi og den åndelige verden. Det er spændende emner – ikke mindst når mange af disse tanker og idéer udfordrer din hidtidige overbevisning.

Og i januar, især omkring fuldmåne den 7. januar, vil du befinde dig i en periode der er helt optimal for et særligt fokus på psykologiske processer. Disse kan give dig stor indsigt og forståelse omkring dine holdninger og overbevisninger, og åbne nye døre til en dybere bevidsthed.

Hen mod slutningen af januar kan der dukke nye muligheder op i horisonten. Det kan fx være at der bliver mulighed for at rejse, eller tilbringe tid sammen med nogle venner og bekendte, der særligt inspirerer dig til at udforske nye elementer i livet.

 


 

Månedshoroskop for: December 2023

I begyndelsen af december ligger dine forhold til mennesker dig meget på sinde. Mens nogle forbindelser, især med folk i udlandet, fungerer godt, så er kommunikation med partnere i dit private personlige og/eller professionelle liv, mere vanskelige. Heldigvis har du et meget tæt samarbejde med en, der giver dig støtte, men ellers er der generelt en øget risiko for at der opstår misforståelser og andre udfordringer i kommunikationen i den første uge af december. Husk, at det er vigtigt at give andre mulighed for at komme med deres input. Lad være med at holde så meget på din egen agenda, at andre melder fra - du er simpelthen for afhængig af andres støtte.

Tingene ændrer sig omkring den 6. december, hvor du overvejer, hvordan du vil frigøre dig selv fra den afhængighed, du oplever. Måske er der brug for, at du har en mere kontant tilgang til tingene – det gælder især, når det kommer til ting, der også påvirker dig følelsesmæssig eller økonomisk.
I de kommende måneder vil du være mere bevidst om, og have større fokus på, at der er ting, der foregår i kulisserne, og det kan indirekte give dig indsigt i noget omkring menneskets psykologiske natur.

Overordnet kan måneden være præget af dit engagement i dine venskaber, og i deres forhold. Måske kan det her være nødvendigt at du fungerer som en form for rådgiver, og evt. matchmaker eller budbringer.
Det kan blive en dejlig og aktiv periode for sociallivet, og du kan se frem til at spendere en del tid med mennesker i/fra et internationalt miljø.

 


 

Månedshoroskop for: November 2022

I den første periode i november kan du opleve en voksende intensitet i dit arbejdsliv, som kan kulminere i nogle intense begivenheder omkring måneformørkelsen, den 8. november.

Der er tale om en usædvanlig kraftig formørkelse, ikke mindst fordi den påvirker Merkur, der står direkte rettet mod Solen. Denne konjunktion står modsat Månen og Uranus, og det er en sjælden begivenhed og første gang i mange år, at der har været et lignende astrologisk mønster.

Denne kombination af konstellationer påvirker hinanden, og sætter fokus på forandringer i dit arbejdsliv. Det er samtidig en periode, hvor du samtidig kan få nogle store oplevelser, hvilket hænger sammen med din nysgerrighed, og din evne til at dykke ned i tingene og afdække, hvad der har været skjult længe.

Mere udfordrende er at der kan opstå en form og omvæltning, der kan forstyrre forholdet til dine kolleger. Det skyldes formodentligt, at der sker nogle uforudsete forandringer som ingen har kontrol over. Denne udvikling meget vel udløse en følelse af uro og bekymring.

Resten af november er stemningen meget mere optimistisk, og du kan forvente udvikling i personlige forhold. Du vil have fornøjelsen af at være i selskab med nogle interessante mennesker, som har nogle spændende, nye idéer, der kan resultere i at du får udvidet din omgangskreds.

Det er en skøn tid både for romantik og for hyggeligt samvær med børn, og du vil også få lejlighed til at nyde selskabet med en, der deler dine ideer og visioner.

 


 

Horoskop: Oktober 2022

I begyndelsen af oktober bevæger Merkur sig fremad efter en 22 dages periode i retrograd retning. Dette tyder på, at du har gennemført en proces, hvor du har revurderet og fået styr på nogle udfordringer i privatlivet.

Nogle tiltag du foretog i sidste måned for at løse nogle problemer, har vist sig utilstrækkelige. Så i begyndelsen af oktober vil tiden være præget af, at du må gøre en indsats for at komme til bunds i problemet én gang for alle.

Du vil, inden den 11. oktober, have været i stand til at tage fat på nogle ting, der i forbindelse med udfordringerne på hjemmefronten, er sat i bero. Det drejer sig formentlig om relationer, enten til din partner, en kollega, eller måske dine relationer til dine børn og deres partnere.

Nu er det tid til at opsummere hvad der har været af diskussioner, skabe overblik, og komme til enighed omkring nogle fælles planer. Her bør din rolle være diplomatisk.

Det kan blive en udfordrende opgave, fordi nogle involverede har ændret nogle af deres egne planer i mellemtiden, og har uafsluttede ting, som de også skal tage sig af.

Men oktober er til gengæld en fantastisk måned, når det kommer til romantiske forhold, også selvom din partner i øjeblikket fysisk opholder sig et andet sted end du, eller måske er optaget af nogle problemer, der er dukket op fra fortiden.

Er du single, men har lyst til at finde en partner, så er det, især i midten af måneden, en helt optimal tid, når det kommer til at date.

Det er også en rigtig dejlig periode for eventuelle voksne børn, der måske har nogle gode nyheder.

Sørg for at få mest muligt ud af denne positive periode. Dyk fx ned i alle former for kreative aktiviteter, rejser, studier og teamwork.

 Månedshoroskop for: September 2022

I løbet af september bevæger Merkur sig i retrograd bevægelse, og det peger på en periode, hvor du, først i dit privatliv, og siden i forbindelse med arbejdet, tager fat på nogle uafsluttede sager.

I første omgang handler det om at have fokus på og dyrke romantiske og sociale relationer. Hvis du har mod på det, så kan du få hele kalenderen fuld af aftaler med venner og bekendte, og nyde en periode, hvor du føler dig udadvendt og nyder andres selskab.

Først hen mod slutningen af måneden, er der fokus på familien, som har brug for dit engagement og din opmærksomhed.
Omkring fuldmånen den 10. september vil du opleve at have et større fokus på dit job og din karriere, og her venter nogle udfordringer, som især handler om, at få overblik og styr på tingene. Det bliver begyndelsen af en seks måneders periode præget af op- og nedture. Både på arbejdet og i privatlivet synes enhver indsats at stå i stampe, og det er svært at se konkrete resultater af din indsats.

Det kan skyldes forhold, som du ikke umiddelbart har nogen indflydelse på. Det skal dog ikke holde dig tilbage fra at finde dine egne måder at takle udfordringerne på. Ved at bruge din kreativitet, være fleksibel og skrue lidt ned for forventningerne, finder du frem til fornuftige og tilfredsstillende løsninger.

I løbet af den sidste uge af september venter nogle begivenheder eller forandringer, der kan have indflydelse på sociale relationer i forhold til børn og partner. Hvis du i denne periode får lejlighed til at genoptage forbindelsen til nogen, der tidligere har befundet sig i din omgangskreds, så kan det være kilde til kammeratskab og gensidig hjælp og støtte.

 


 

Månedshoroskop for: August 2022

August starter med nogle udfordringer, og du er nødt til at tage stilling til og håndtere nogle emner, der påvirker kommunikationen. Måske handler det om, at der ligger nogle trusler og ulmer, og giver dig følelsen af at være under angreb.

Der venter formentlig også nogle udfordringer på et mere intellektuelt plan, der handler om, at du må forholde dig til nogle mennesker, der har en provokerende dagsorden, og tilsyneladende kun er ude på at forpurre situationen. Et godt råd er, at du navigerer forsigtigt omkring mennesker og grupper, der synes at have ekstreme ideologier.

Omkring den 4. august venter en tid, hvor du vil have øget fokus på dine private interesser, hvor det handler om organisering, især i forbindelse med hjem og med familie. Det er en gunstig periode for en undersøgelse af alternative måder at opretholde en sund livsstil. Det kan handle om at gøre noget ved nogle særlige interesser, fx yoga, naturen og haven, eller på et samfundsmæssig plan gøre nytte.

I midten af august vil du formentlig vægte studier og en eller anden form for internationale forhold.

Hen mod slutningen af måneden vil du opleve, at der er skub og udvikling i tingene, og det smitter af på dig og mennesker omkring dig. Der hersker ny energi og entusiasme, og det er de ideelle forhold for nye idéer. Det kan blive en dejlig periode, hvor du involverer dig i nogle større gruppesammenhænge, hvor der sættes stor pris på din tilstedeværelse.

 


 

Månedshoroskop for: Juli 2022

I begyndelsen af juli venter en spændende og positivt udfordrende periode, hvor du er kreativ, lærer en masse nyt, og får dine budskaber ud. På det faglige område, så er tiden optimal for studier, men misforståelser kan desværre betyde, at du oplever lidt frustration omkring nogle konkrete opgaver, hvor du ønsker at præstere. Til gengæld vil du også befinde dig i en super positiv periode, hvor du kan forvente dejlige oplevelser i samværet med venner og bekendte.

I begyndelsen af anden uge i juli bevæger din Merkur sig ud af Tvillingerne og ind i den følsomme Krebs. Konstellationen kan betyde, at du har fokus på sikkerhed og tryghed, hvilket især gælder din og/eller familiens økonomi.

Mens du ønsker forsigtighed omkring udgifter, så befinder din partner sig i et særdeles gavmildt humør. Det kan føre til diskussioner om økonomisk forsvarlighed, men din partner vil formentlig holde fast i sin ret til at tage nogle økonomiske beslutninger, og formentlig også få sin vilje. Især omkring fuldmånen, den 14. juli, vil det økonomiske dilemma være i fokus.

I den sidste del af måneden skifter stemningen, og der kan blive tid til dejlige oplevelser, fridage eller ferie. Her venter en rar og harmonisk periode, både i forhold til din partner, men også til familie og venner. Alle er i tophumør, og har lyst til oplevelser og udflugter

Er du Tvilling, så er det et oplagt tidspunkt at tage kontakt til én, du finder særlig attraktiv og spændende.
 


 

Månedshoroskop for: Juni 2022

I begyndelsen af juni bevæger Merkur sig i retrograd bevægelse, og det indikerer, at du befinder dig i en overgangsperiode.

Det kan være en periode, hvor du beskæftiger dig med noget fra fortiden, og hvor du, efterhånden som du får styr på tingene, kan skabe kontakt eller opbygge et venskab til nogen, der kan i fremtiden kan komme til at spille en vigtig rolle. Det kan handle om spørgsmål, der engang var anledning til principiel uenighed, men nu har du mulighed for at sætte et punktum, så du kan komme videre med din egen agenda.

Fra midten af juni og måneden ud, vil du opleve, at tingene bevæger sig i rigtige retning, og når fuldmånen er i Skytten den 14. juni, er der udsigt til en særlig gunstig periode for parforholdet, partnerskaber, venskaber og for dit engagement i gruppeprojekter. En kontakt, du ønskede at skabe i begyndelsen af maj, kan nu blive en realitet, fordi den person, du ønsker at forbinde med, nu er disponibel og har lyst til at møde dig.

Din evne til at kommunikere og skabe kontakt til andre, bliver godt modtaget af andre, og i den sidste del af juni venter der en særlig positiv oplevelse med en partner eller kollega, hvor din del vil være at komme med idéer, og den anden vil tage lederrollen. Det er en dynamisk periode, som kan byde på spændende sociale eventyr. 
 Månedshoroskop for: Maj 2022

Der er udsigt til forandring i maj. I begyndelsen af måneden, går Merkur ind i Tvillingerne. Det vækker dig fra en passiv periode, og giver dig lyst til at række ud tage kontakt til andre mennesker. Den 10. maj er Merkur dog i retrograd bevægelse, så her kan der sandsynligvis være noget, der virker forstyrrende på din ellers positive tilgang til tingene. Omstændighederne kan betyde, at du må gennemtænke nogle af dine planer.

Således kan der, fra midten af maj, være udsigt til en noget kaotisk periode, både i forbindelse med genoverveje af planer, men også når det kommer til overvejelser om, hvad det egentlig er, du ønsker, dine ambitioner skal munde ud i.

Måske oplever du at venner og kollegaer og/eller samarbejdspartnere går efter nogle uopnåelige mål, eller måske er der justeret på nogle delmål, hvilket resulterer i en stresset stemning. Selvom situationen kan kræve kreativitet, så skal der holdes fast på fornuftige grundprincipper.  Overordnet er tiden ikke til ambitioner omkring materiel succes.

Dagene omkring den 20. maj er centrale for dig, fordi det er en tid, hvor du kan genskabe forbindelsen til en indflydelsesrig person, og samtidig en periode, hvor nye måder at se tingene på, vil have en positiv indflydelse på dit sociale liv.

Det er fornuftigt at holde lidt lav profil og lade andre tage føringen, ikke mindst, når det kommer til situationer, der involverer flere mennesker. Du vil formentlig opleve at føle en vis frustration, og måske endda føle dig hængt til tørre. Der er intet andet for end at væbne sig med tålmodighed, og se frem til at tingene vender i juni.

 


 

Månedshoroskop for: April 2022

April vil indledningsvist være præget af at nymånen i Vædderen er i konjunktion med Merkur. Det sætter gang i nogle dynamiske sociale initiativer, hvor du meget vel kan spille en ledende rolle i arbejdet omkring koordinering.

Dit fokus er i denne tid særligt dedikeret organisationer og mennesker, som du er stærkt, men anderledes knyttet til, end til dine venner og nære relationer.

Den første del af april egner sig særligt til arbejde på et internationalt plan, rejser og/eller studier i gruppesammenhænge, og du påtager dig gerne en ledende rolle, eller indgår i tæt samarbejde med en leder, som du beundrer.

I midten af måneden kan du opleve at have brug for at koncentrere dig om, hvordan din rolle spiller sammen med dine egne personlige mål og ambitioner. For det er en periode, hvor der arbejdsmæssigt sker mange forandringer både fagligt og i forholdet til ledelsen. Måske har du brug for at udøve din indflydelse bag kulisserne.

Men denne periode vil også være præget af at der er en åbenhed overfor nye, opfindsomme idéer, og det er samtidig en periode, hvor du kan finde tilfredsstillelse i at være en del af nogle projekter med andre, der ligesom du, er følelsesmæssigt engageret i.

April måned præges af at der opstår en sjælden konjunktion mellem Jupiter og Neptun. Det er en begivenhed, der kun sker hvert 13. år. Parforholdet, såvel som arbejdsmæssige partnerskaber, kan være præget af denne konstellation, og øge dit fokus på en vision, som på en eller anden måde bryder normerne. Det kan dreje sig om, at du engagerer dig i et særligt projekt med mennesker, der deler dine holdninger og værdier.

Det kan blive en ekstraordinært spændende og kreativ periode, hvor der dog også vil være brug for en portion sund fornuft, så alle bevarer jordforbindelsen.
 


 

Månedshoroskop for: Marts 2022

I begyndelsen af marts måned er der en stærk forbindelse mellem Merkur og Saturn, og det kan påvirke din mulighed for at iværksætte en plan, som du tidligere har måtte udsætte.

Merkur-Saturn konjunktionen kan fx være med til at sætte fokus på dine forpligtelser i forhold til en gruppe, du er en del af, og som måske har en form for international forbindelse. Men det kan også være en indikation af, at det er tid til at træffe en eller anden form for kritisk beslutning, som du er tvunget til at holde fast i.

Med marts følger en tid, hvor du vil opleve en øget empati og imødekommenhed fra din partner på hjemmefronten, såvel som i arbejdsmæssige sammenhænge. Det er samtidig en tid, hvor karrieremæssige idealer inspireres dig til at sætte nye mål.

I en periode omkring den 10. marts kan du finde fodslag med din partner eller en form for organisation i kampen for at fremme nogle sociale mål. Husk, at hvis du her lader din luftballon af ambitioner stige til vejrs, så skal du sikre dig at have ballast med ombord, så du kan lande dine planer.

I slutningen af marts ændres dit fokus igen, stressniveauet stiger, og du bliver dynamisk involveret i ledelsesspørgsmål i en gruppe, hvor nye roller kan blive uddelegeret til dig. Fokus er på banebrydende initiativer med grupper, både lokale og internationale.
 

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^