Vægt

Horoskop for Vægten i maj 2024

Vægten er født i perioden:
23. september til 23. oktober

Horoskopet er udarbejdet af:
Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af maj bevæger Mars – planeten, der kan styre både partnere og modstandere – sig ind i dit modsatte tegn, Vædderen. Det er sandsynligt, at du på dette tidspunkt vil møde og samarbejde med unge og entusiastiske (og måske en smule naive) mennesker, som har stærke meninger og holdninger og er fokuserede på deres egen dagsorden.

Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting, da en dedikeret og energisk partner er bedre end en svag. Ikke desto mindre viser starten af maj, at du også tager slæbet, omend du insisterer på din uafhængighed. Således vil eksisterende eller nye relationer blive intense, og hvis du ikke er varsom, kan tingene udvikle sig til konflikt.

Dit følelsesmæssige og intime liv er ekstremt vigtigt for dig her i maj, og du vil være kompromisløs i dit krav om ægthed og tilfredsstillelse. På et psykologisk plan er dette en tid for personlig udvikling, især i perioden fra midten til slutningen af maj.

Når maj nærmer sig sin afslutning, er der udsigt til ændring og forandring på grund af din tegnhersker Venus' bevægelse fra Tyren til Tvillingerne den 23. maj. Pludselig åbner der sig store nye horisonter, og i den kommende periode kan der formentlig vente dejlige oplevelser i form af rejser og eventyr. Samtidigt vil tiden være præget af intellektuel udvikling og deltagelse i kulturelle engagementer.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vægtens tegn:

Kim Kardashian, Eminem, Bruno Mars, Will Smith, Hugh Jackman, Gwyneth Paltrow, Zac Efron, Matt Damon, John Lennon, Snoop Dogg, Simon Cowell, Naomi Watts, Julie Andrews, Jesse Eisenberg, Cardi B, Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, Gwen Stefani, Lil Wayne, Serena Williams, Mahatma Gandhi, Oscar Wilde, Friedrich Nietzsche, Dwight D. Eisenhower, Franz Liszt, Margaret Thatcher, Eleanor Roosevelt, Chester A. Arthur, R. D. Laing, Giuseppe Verdi.
 


 

Horoskop for Vægten i april 2024

Foråret er i fuld gang, og med det kommer en tid for refleksion og fornyelse, som passer perfekt til Vægtens retfærdighedssøgende og harmoniske sind. Dette forår bringer en unik chance for at balancere og dyrke dine relationer, både på arbejde og i privatlivet.

I begyndelsen af april står Venus tæt på Neptun, hvilket sætter fokus på nogle frustrationer på arbejdspladsen. Disse udfordringer vil sandsynligvis fortsætte hele måneden på grund af dominerende partnere eller kollegaer, eller simpelthen fordi du arbejder i et krævende miljø. En bestemt person kan vise sig at bruge listige taktikker for at få deres vilje, hvilket kan underminere din generelle arbejdsglæde.

Den 5. april bevæger Venus sig ud af Fiskenes tegn og ind i dit modsatte tegn, Vædderen, og resten af måneden vil hovedfokus være på personlige relationer. Først vil du stræbe efter at få luftet ud og fjerne svagheder ved at være så ærlig som muligt. Dog dukker mange gamle problemer op igen i løbet af måneden, hvilket kan føre til småkritik eller kritik. Du kan opleve at din frihed til at manøvrere er begrænset, da andre mennesker har tendens til at sætte dagsordenen. En solformørkelse i Vædderen den 8. april understreger, i hvor høj grad andre mennesker har kontrollen. Dette er også en tid, hvor nyligt dannede relationer kan afsløre en sårbarhed hos dig.

I nogen grad er du uden for din komfortzone denne måned. Et vigtigt møde omkring den 19. april bringer en stærk allieret, som kan hjælpe dig med at forstå tingene bedre og navigere i andres krav. Efter denne dato opnår du dybe psykologiske indsigter og materielle fordele fra partnerskaber.

 


 

Horoskop for Vægten i marts 2024

I begyndelsen af marts er Venus og Mars i Vandbærerens tegn, hvilket indikerer, at du befinder dig i en situation, som påvirker dit syn på dig selv, og din forestilling om, hvordan du fremstår i andres øjne.

Det kan skyldes, at du færdes i et miljø med mennesker, der har et ønske om at ruske op i nogle ting, men det kan også handle om, at du føler dig tiltrukket af et menneske, der har en anden kulturel baggrund, end du.

I øjeblikket foregår der således nogle spændende ting blandt de mennesker, du omgiver dig med, dog kan du indimellem føle dig provokeret og træt af at blive konfronteret med andres snæversynede holdninger, og din manglende lyst til at opbygge et tættere forhold til dem, ser du til at være gensidig.

Tingene ændrer sig efter den 11. marts, når Venus flytter ud af Vandbæreren og ind i Fiskens tegn. En rolig og rar periode begynder, hvor du vil have større fokus på de mennesker, du arbejder sammen med. Du vil føle dig motiveret til at hjælpe kollegaer og villig til at påtage dig et betydeligt ansvar for at sikre, at folk trives. Overordnet vil du i denne periode have en øget social bevidsthed, og samtidig interesse i personlige sundhedsmæssige forhold.

 


 

Horoskop for Vægten i februar 2024

I den første halvdel af februar vil Vægtens opmærksomhed være rettet på forhold omkring familie, hjem og muligvis også nogle praktiske forhold på arbejdet. Midt i måneden, hvor Pluto træder ind i Vandbærer, kan der være anden form for udvikling i forhold omkring familien og familiens rødder.

Når din tegnhersker Venus er i konjunktion med Pluto omkring den 17. februar, venter begyndelsen på en 20-årig periode, hvor du gradvist øger dit fokus på en eller anden form for kreativ udfoldelse. I den forbindelse er det oplagt at være en del af et kreativt team, hvor du kan møde andre kreative og inspirerende mennesker.

For den enlige Vægt vil der i dagene omkring den 21. februar være gode muligheder for at møde en partner. Vedkommende vil måske være mest indstillet på et åbent forhold uden alt for mange forpligtelser, men vil samtidig være et yderst spændende bekendtskab med stor viden og indsigt, fx i andre kulturer og miljøer.

Den sidste del af februar vil især være præget af ting, der foregår på jobbet. Det indebærer formentligt, at der skal gøres en særlig indsats, som i sidste ende vil skabe forbedrede vilkår for investering og vækst.

 


 

Horoskop for Vægten i januar 2024

Efter de formentligt tiltrængte fridage mellem jul og nytår, kan det være overvældende igen at tage fat på hverdagsrutiner og arbejdsopgaver, og måske har du mest af alt lyst til at pakke kufferten og tage ud i verden, langt væk fra hverdagens trummerum. Drømmen om at komme ud og få nogle inspirerende oplevelser trækker, hvor lige nu føles tingene hverken inspirerende eller tilfredsstillende.

Men det er klogt at holde næsen i sporet og i stedet søge oplevelser i samværet med folk omkring dig. For du vil her finde spændende mennesker, der kan bidrage med interessant viden og være med til at udvide din horisont og genvinde din optimisme.

I januar er der formentligt også et særligt fokus på hjem og familieliv. Det kan handle om, at der hersker en kreativitet stemning, som kan være et godt udgangspunkt for projekter, der skaber udvikling i tingene. Måske trænger boligen til en overhaling, eller måske er det privatøkonomien, der skal styr på. Især i perioden i midten af måneden er tiden optimal til forandring, fx i form af modernisering.

For Vægten er tiden omkring den 20. januar positivt præget af, at nogle ting omkring hjemmet, der har været undervejs de senere år, er kommet på plads. Nu venter en periode, hvor der er plads til kreativitet og nye tiltag, måske i forbindelse med opgaver omkring børn, din interesse for humanitært arbejde eller en eller anden form for selvudfoldelse, der på længere sigt vil spille en central rolle i dit liv og samtidig bidrage til dit personlige image.

 


 

Horoskop for Vægten i december 2023

For Vægten vil december overordnet være præget af, at Venus flytter ind i Vægten, hvilket kan udvikle sig favorabelt, fordi du vil have styrken til at gennemtrumfe din egen dagsorden og styre tingenes gang.

Den 4. december flytter Venus derefter ind i Skorpionen, hvilket kan give dig lyst til at overveje dine muligheder og værdien af din indsats i forhold til hvor meget tid og energi du sætter til side til de opgaver, du påtager dig.

Måske er det tid til at du nu fokuserer på privatøkonomien, og finder ud af, hvorvidt der er behov for at gøre en ekstra indsats, fx ved at påtage sig mere arbejde eller mere ansvar. Forvent, at der den 10. december, når Venus står over for Jupiter, kan der være udsigt til enten nogle uforudsete udgifter, eller, hvis alt går vel, kan være gode penge på vej.

December synes at blive en måned med vægt på kommunikation, og der kan muligvis også være udsigt til en eller anden form for udflugt eller rejse, formentligt sammen med en god ven eller partner.

Når det kommer til dine relationer til folk omkring dig, så er det bedste råd at tage tingene som de kommer og ikke forvente for meget af andre.

Omkring jul kan tiden være præget af en lidt kaotisk stemning, som udspringer af, at der er ting fra fortiden, der kommer frem i lyset. Du vil måske opleve, at mennesker omkring synes at mangle retning, eller præsenterer tanker og holdninger, som du i bund og grund finder umoralske.

Det kan være anledning til at du føler dig usikker på dine egne holdninger, men allerede omkring nytåret vil du have fundet ro og afklarethed omkring dine egne holdninger til tingene, og du vil gå det nye år i møde som et styrket, retningsorienteret og autentisk menneske.

­­


 

Horoskop for Vægten i november 2023

I den første uge af november kan du have behov for at holde lav profil. Du føler dig træt, men prøver at opmuntre dig selv til at komme ud af en eller anden form for isolation, du har pålagt dig selv. Overvej om det ikke er bedre, at du slipper dine forventninger til dig selv for nu, og i stedet fokuserer på at skabe rammerne for at give dig selv en stund med fx wellness og meditation, som vil lindre din indre uro og fjerne de negative tanker.

Den 9. november, når Venus flytter ud af Jomfruen og ind i Vægtens tegn, vil du mærke at have genvundet balance. Det bidrager til selvtilliden og giver dig mod til at gå efter det, du stræber efter. Her kan du, som altid, få gavn af dine gode evner – diplomati og evnen til at få andre til at se fordelene ved, at tingene håndteres på din måde.

Omkring den 13. november vil dit fokus være rettet mod et menneske i din nærmeste omgangskreds, som, trods svære tider, har en særlig evne til at se tingene fra den positive side. Det kan blive en rar og opmuntrende oplevelse.  

I den sidste del af måneden er dit fokus på økonomi, hvor det muligvis drejer sig om, at din partner eller pårørende, har udfordringer med at få sat tingene på rette kurs. Da du befinder dig i en periode, hvor du har held til at få det bedste resultat ud af økonomisk vanskelige udfordringer, kan du formentligt bidrage med gode råd. Bemærk dog, at der kan lure nogle usædvanlige og overraskende forhindringer, der kan betyde en øget risiko for, at tingene ikke udvikler sig, som du forventer. Det bedste råd til dig er at holde hovedet koldt, eliminere hvad du kan af spild og tage forbehold for det uforudsete.

Når måneden lakker mod ende kan du have et særligt fokus på at  tilegne dig ny viden, og her venter der en tid, hvor kommunikation vil være i højsædet. Det kan handle om en situation på arbejdspladsen, der kræver, at der løsnes op for nogle blokeringer, så der kan blive plads til nyt mod og fremskridt.

 


 

Horoskop for Vægten i oktober 2023

I løbet af den første uge af oktober kan du formentligt fornemme, at der er nogle forandringer undervejs. Bag dig ligger en både en spændende, men også stressende tid, og nu står du måske med en følelse af, at du ikke er kommet helt i mål med nogle ting, du håbede på at opnå.

Der kan have været partnere, som har været villige til at tilpasse sig din agenda, men sådan er det ikke længere. En krise omkring den 8. oktober bekræfter, at nogen i din omgangskreds gennemgår en udvikling, som styrker vedkommende, men samtidig stiller dig i en svagere position.

Måske trænger du bare til fred og ro, og har brug for at sætte tempoet lidt ned. Men i løbet af anden uge i oktober, befinder du dig i en situation, hvor det er uhensigtsmæssigt, at isolere sig. Der er opstået et problem – formentligt arbejdsrelateret – hvor du føler dig svag og usikker. Struktur og gode rutiner i hverdagen, kan være vejen frem.

I løbet af månedens sidste 10 dage vil du se, at de ressourcer, du har lagt i at få styr på din økonomiske situation, bærer frugt. Folk der har belastet din økonomi, har forstået budskabet og trukket sig. Nu står du med et fornuftigt budget og stressen vil fortage sig. Herefter vil du få mere tid og overskud til at engagere dig i andre aktiviteter.

 


 

Horoskop for Vægten i september 2023

September markerer begyndelsen af en periode på 40 dage, hvor din tegnhersker, Venus, er i retrograd rotation. Det kan give dig en følelse af at træde vande, som om du ingen vegne kommer. Da du i øjeblikket prioriterer dit sociale liv og status, og især sætter pris på samvær med mennesker, der giver dig anerkendelse, så kan denne bagvedliggende følelse af stilstand være kilde til frustration.

I midten af september opstår der forbindelse mellem Venus og Jupiter, hvilket indikerer, at du formentligt vil konfronteres med konsekvenserne af at have tilbragt tid sammen mennesker, der har et højt forbrug. Måske er det tid til at se i øjnene, at du ikke helt har de midler og muligheder andre har, og derfor er nødt til at udvise større forsigtighed og mådehold omkring dit forbrug.

September er overordnet en vigtig måned for dig og dine personlige forhold. Det skyldes ikke mindst, at dit modsatte tegn, Mars, lige nu er i Vægtens tegn. Denne konstellation giver dig mulighed for at genoptage forbindelsen og skabe et harmonisk forhold til nogen, du ikke helt havde succes med at etablere et forhold til i begyndelsen af sommeren. Nu er vedkommende mere villig til at indgå nogle kompromisser, hvilket betyder at tingene i højere grad kan blive på dine præmisser. Problemet kan dog være, at forholdet udvikler sig til en eller anden form for afhængighed, hvilket formentligt ikke er noget du har brug for, fordi du lige nu ikke er indstillet på, at din frihed begrænses.

 


 

Horoskop for Vægten i august 2023

Din tegnhersker Venus er nu retrograd, hvilket den vil være indtil den 4. september. Det betyder at Vægten kan se frem til en periode, hvor du genovervejer nogle af de beslutninger, du har truffet for nylig og forholder dig til, hvad dine beslutninger har ført til. Disse overvejelser vil i et eller andet omfang påvirke især dit sociale liv, hvor der i denne tid foregår rigtigt mange spændende ting, der dog samtidigt kan virke forstyrrende.

Den 9. august danner Venus den anden af tre kvadrater til Uranus, hvilket indikerer, at det er en periode præget af rejser og fremmede kulturer. Det er også en tid, hvor du kan møde og finde sammen med mennesker, som du må skilles, men senere vil finde sammen med igen. Undervejs kan du føle en eller anden form for fremmedgørelse i forhold til en ven eller gruppe, som har forbindelse til en gruppe af outsidere, der udfordrer tabuer.

Den 22. august danner Venus den anden af tre kvadrater til Jupiter, hvilket tyder på, at du får kontakt til mennesker i en etisk udfordrede gruppe. Her vil du sandsynligvis ønske, og også være centrum for opmærksomheden.

I slutningen af måneden bevæger Mars sig ind i Vægtens tegn, hvilket kan blive begyndelse på en tid med mere energi og overskud.

Er du single, så vil en potentiel partner, du tidligere har haft kontakt med for et par måneder siden, muligvis forsøge at genoprette forbindelsen. Hvordan relationen udvikler sig, er din beslutning. Tiden vil vise, om du har lyst til at binde dig eller ej.

 


 

Horoskop for Vægten i juli 2023

Når juli begynder befinder du dig midt i en ekstraordinær periode forbundet med partnere og venner, hvor relationer dannes, brydes og reformeres under usædvanlige omstændigheder. Disse er relateret til din herskende planet, Venus, som bevæger sig direkte og retrograd indtil begyndelsen af oktober. I denne periode kan du forvente, at mange ting forbliver uafklarede.

Mens juni for single Vægten så lovende ud i forhold til kærligheden, så ser det nu ud til, at en ellers potentiel partner drager videre. Det handler formentligt om, at du ganske enkelt ikke har lyst til eller behov for et fast forhold lige nu. Det er jo ikke usædvanligt for Vægten, der ofte kan have det lidt svært med at være bundet til nogen. Måske handler det om, at det du søgte i juni, blot har været behovet for en midlertidig stimulerende relation uden alt for meget engagement.

Du kan til gengæld føle dig tiltrukket og have lyst til at spendere tid på grupper og fællesskaber, især hvis det indebærer en tværkulturel agenda. Her kan du formentlig opleve en fascination af et menneske, hvis personlighed kraftigt afviger fra samfundets normer.

I den sidste del af måneden føler du dig formentlig mindre selskabelig, og har lyst til at tage en pause fra socialt samvær. I denne periode kan du se frem til en rart samvær med en god ven, hvilket måske handler om, at I har noget at fejre sammen.

Hen mod slutningen af måneden kan du med ærgrelse konstatere, at dit valg om at sige fra for at have tid for dig selv, måske har resulteret i, at du har tabt forbindelse til folk, og derfor må du i august bruge en del kræfter på at genetablere de forbindelserne.

 


 

Horoskop for Vægten i juni 2023

I juni er der fokus på tilegnelse af ny viden, ligesom rejser kan være med til at udvide din horisont. Du vil formentlig have nogle rigtig inspirerende oplevelser i mødet med mennesker fra alle samfundslag og mange kulturelle baggrunde.

Den spændende personlige udvikling skyldes, at din tegnhersker Venus bevæger sig ud af Krebsens bløde og følelsespræget tegn og ind i den langt mere udadvendte Løve. I løbet af de næste fire måneder vil Venus bevæge sig i Løvens sfære, og først forlade tegnet i oktober. Dette betyder, at der er udsigt til en spændende tid socialt, hvor grænser nedbrydes, tabuer udfordres, og skillelinjen mellem venskab og lidenskab krydses.

I løbet af juni måned bevæger Venus sig tættere og tættere på sin naturlige partner, Mars, og det er en konstellation, der har indflydelse på kærlig og lidenskab. Selvom det er en spændende tid, så må du nok indstille dig på, at tingene kan blive en anelse kompliceret.

Det er derudover ret sandsynligt, at du på en eller anden måde bliver involveret i mennesker, der hører til de øverste lag i samfundet, eller får en eller anden form for forbindelse til nogle, der opererer under nogle helt andre regler end resten af samfundet.

I deres verden er livet nemt og behageligt, for de har de økonomiske ressourcer til at have en tilværelse uden bekymring for udgifterne. Det kan samtidig være mennesker, der, med deres pralerier om deres rigdomme og status, kan være et udfordrende bekendtskab.

Kærlighedslivet i juni er præget af en off-on affære, fordi du ikke helt kan beslutte dig for, hvad du vil. Denne ubeslutsomhed fortsætter ind i juli og august, og her vil du formentlig have mod på at gå ud og tage ’a walk on the wild side’ ...

 


 

Horoskop for Vægten i maj 2023

Den første uge af maj er helt særlig for dig, måske fordi du går med nogle overvejelser. Det handler formentlig om, at du er kommet i besiddelse af nogle oplysninger, du ikke tidligere har kendt til. Men nu er der ting, der er kommet frem i lyset, hvilket du føler dig forpligtet til at forholde dig til.

De nye oplysninger kan lede til spekulationer og forvirring. Det kan påvirke dit arbejde, hvor tingene i øjeblikket udvikler sig kaotisk.  Du kan afværge forværring af situationen ved at have fokus på dine handlinger og ved at engagere dig i kollegaers velbefindende, tanker og bekymringer.

Lige efter fuldmånen den 6. maj vil dit tegns hersker, Venus, forlade Tvillingerne og gå ind i Krebsen. Denne konstellation kan betyde, at du må fokusere på dine egne mål for din karriere, men du vil formentlig samtidig have en spirende bekymring for kollegaer.  Som følge af forandringer på jobbet kan der nemlig være større opgaver, du må påtage dig, og her vil det især være øget opmærksomhed omkring de bekymringer, som kollegaer og andre kan have.  Med din store empati kan du, gennem samtaler, fremme andres ro, mod og balance.

I tiden efter den 20. maj kan der være udsigt til nogle forandringer, der betyder, at du må have fokus på samliv, parforholdet og andre nære sociale relationer.  Det er en periode med interne magtkampe, der kan være udløst af nogle af de involveredes ekstreme ideer om, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert.  De ideologiske overbevisninger, der gives udtryk for, har desværre tendens til at udvikle sig til skænderier i stedet for rationelle diskussioner – og det fører ikke noget fornuftigt med sig. Trods din indsats for at holde tingene på et fornuftigt plan, så vil der sandsynligvis være enkeltpersoner, der fortsat skaber ballade.

 


 

 

Horoskop for Vægten i april 2023

Fuldmånen den 6. april, sætter fokus på Vægtens sociale relationer. I dagene omkring fuldmånen kan du møde mennesker, der er dedikerede pionerer inden for deres felt. I den forbindelse er det oplagt at udvide dit netværk - også fordi det kan give dig adgang til spændende, dynamiske projekter.

Hverdagen på jobbet kan være præget af forandring. Der er mindre tid til at få opgaverne klaretgøre flere ting, men blandt kollegaerne er der stadig overskud til at udvise empati og omsorg for hinanden.

Nye ledere synes måske, at de bidrager til den gode stemning, med i din optik kan det ligne spil for galleriet, og i virkeligheden en måde for ledelsen, at styre og kontrollere. Men for dig er det vigtigt at have mulighed for at udtrykke dine ideer frit, desværre må du nok se i øjnene, at de idéer og initiativer, du tager, bliver mødt med ledelsens misbilligelse. Det er en frustrerende situation, men det tydeliggør samtidig, hvor vigtigt det er for dig, at bruge din kreativitet.

Den trang til indflydelse og frihed, du efterlyser, er særlig stærk i midten af april, hvor du higer efter muligheden for selvudfoldelse. Denne stærke trang kan lede dig ned ad nogle usædvanlige stier, hvilket bliver særlig tydelig omkring solformørkelsen den 20. april.

I april møder du modstand og kaster dig ud i magtkampe. Det gælder både på jobbet, men også på hjemmefronten, hvor familiemedlemmer bruger deres autoritet for at få deres agenda gennemført. Prøv at forholde dig upartisk, hvis stemningen bliver for intens.

 Horoskop for Vægten i marts 2023

Med en tæt Venus-Jupiter konjunktion den 1. marts, får du en super god start på måneden. Her vil du blandt andet få mulighed for at møde nogle spændende mennesker, der kan give dig ny indsigt i livet og verdenen.

Marts er en særlig dejlig og gunstig tid for relationer, og du vil formentlig føle dig parat til at kaste dig ud i noget, der giver dig mulighed for at skabe nye venskaber eller, for single Vægten, møde en ny, potentiel partner. Der kan muligvis opstå nogen usikkerhed om, hvorvidt du kan stole på folk, hvilket måske udspringer naturligt, fordi nye forhold ofte er præget af lidt følelsesmæssig forvirring, usikkerhed og ubeslutsomhed.

Fuldmånen den 8. marts kan blive begyndelsen på en periode, hvor nogle forandringer på jobbet kræver et særligt fokus på udfordringer, der kommer til at dominere jobmarkedet de kommende år. Der er kollegaer, der befinder sig i vanskelige situationer, som kan have brug for din sparring og støtte, og måske vil du også selv føle en voksende utilfredshed med din egen arbejdssituation. Undlad at træffe hurtige beslutninger, afvent og se hvilke nye muligheder, der byder sig.
Der er en nymåne i dit modsatte tegn, Vædderen, den 21. marts, og det kan give et boost til nye initiativer sammen med kollegaer. Men du skal nok forvente, at der dynamikken udfordres lidt, fordi en partner kan befinde sig i en face, hvor vedkommende er tvunget til at fokusere på familien.

Den sidste del af marts vil overordnet være en tid præget af forandringer, der vil påvirke dig og andre både arbejds- og familiemæssigt.

 


 

Månedshoroskop for: Februar 2023

I begyndelsen af februar er det lidt op og ned med arbejdslysten, men måske forsøger du at holde dampen oppe ved at være der for andre. Med din omsorgsfulde og uselviske natur evner du at støtte, opmuntre og hjælpe andre.

Desværre er det ikke alle, der sætter pris på og værdsætter din indsats. Nogle opfører sig nærmest respektløst, sætter ikke rigtigt pris på din opmærksomhed og udnytter din omsorg. Derfor gør du klogt i at mærke efter, så du sikrer, at du bliver mødt med samme respekt, som den du selv udviser.

Fornemmer du, at andre tager dig for givet, så stop op inden du havner i en situation, hvor du føler dig naiv og godtroende. Der findes desværre egoistiske og upålidelige mennesker, og dem skal du ikke spilde dine kræfter på.

I den sidste del af februar begynder tingene at udvikle sig fornuftigt og i den rigtige retning. Venus bevæger sig ud af Fiskene og ind i Vædderen, og det gør dig i stand til at identificerer og eliminerer engagementer og aktiviteter, hvor du føler dig brugt.

Nu mærker du din egen styrke og uafhængighed, og det skaber det allerbedste udgangspunkt for at nyde, pleje og passe de forhold, hvor du oplever gensidig anerkendelse og respekt.  

Hen mod slutningen af februar er der udsigt til at få nye, spændende bekendtskaber, der gerne vil vise dig deres vej i verden, og dele deres erfaringer med livets muligheder.

Det er et oplagt tidspunkt til at rejse og/eller tage fat på en eller anden form for uddannelse eller anden tilegnelse af viden.

I denne periode vil du formentlig føle dig klar til at springe ud og tage nogle chancer, for du har fuld tiltro til, at ethvert projekt vil lande perfekt. Her kan du også have glæde af at genoptage kontakten til nogen, der i en periode har været utilgængelige, og her vil du opleve at kommunikationen blomstrer.

 


 

Månedshoroskop for: Januar 2023

Når 2023 begynder, kan du muligvis føle dig temmelig udmattet efter det, der skulle udvikle sig til at blive en intens familiejul. Nu længes du efter ro og plads til din egen agenda. Og det er lige præcis, hvad du kan forvente at få i januar. Måneden byder nemlig på de optimale betingelser for blandt andet kærlighed og romantik, ikke mindst hvis den sidste del af 2022 var præget af en eller anden form for ubeslutsomhed hos partnere.

Er du singel, så er januar også en tid, hvor der meget vel kan være en potentiel elsker eller partner, der bare sidder og venter på, at du tager kontakt.

Januar er således en meget positiv tid og her er der rig mulighed for at sprede sine vinger, fokusere på dine egne behov, og promovere dine kreative ideer. Her bliver der rig lejlighed til at genoptage forbindelsen til mennesker med indflydelse, der kan være med til at udvide din horisont intellektuelt og/eller gennem rejser.

Her vil der også være gode muligheder for at engagere sig i et kreativt team, ligesom det også et godt tidspunkt at engagere sig i børn og pårørendes projekter.

Du skal nok indstille dig på at skulle overvinde din tilbageholdenhed, for ved at bevæge dig udenfor din komfortzone kan du virkelig at drage nytte af alle de muligheder, der venter.

Særligt i tiden omkring for nymånen, den 21., ser der ud til at være rigtig gode nyheder i forbindelse med venskaber, børn og romantik. I den forbindelse er det helt oplagt fx at formalisere forhold og forpligte sig, for netop i denne periode vil din partner være kommet videre efter en tid, hvor vedkommende har været tvunget til at beskæftige sig med noget fra fortiden.

 


 

Månedshoroskop for: December 2022

I begyndelsen af december står Venus i opposition til Mars. Det er en konstellation der kun opstår fem gange hvert ottende år, og det kan komme til udtryk i form af nogle udfordringer omkring forhold. I dette tilfælde kan det handle om, at du er i en situation, hvor du og din partner er adskilt, formentligt fordi I befinder jer hvert jeres sted og med stor afstand imellem jer.
Måske skyldes jeres adskillelse, at din partner har brug for at genfinde noget fra fortiden, som har en særlig betydning. Og måske lykkes det her i begyndelsen af måneden.

Måske er det en god idé at finde på noget kreativt på egen hånd. Det kan fx være i forbindelse med nogle planer om uddannelse eller rejser, eller det kan være planer, der på en eller anden måde har med børn at gøre.

At du og din partner er adskilt kan have resulteret i, at I lige nu har hver jeres dagsorden. Det kan give uro - ikke mindst fordi der foregår ting på jobbet, som er kilde til forvirring. Måske skyldes det at nogen udviser en romantisk interesse for dig ...

Familien er omdrejningspunktet for julen, og i år kan du have udsigt til at genoptage forbindelse til familiemedlemmer, der fx kan have været bortrejst længe. Det er en intens tid, som både er fuld af givende, dejlige oplevelser, men også er udmattende.

Måske længes du ligefrem efter at komme i gang med nogle mere overskuelige, og lidt mindre krævende opgaver i det nye år.

 


 

Månedshoroskop for: November 2022

I begyndelsen af november kan du føle dig særlig sensitiv, og her vil du formentlig skulle bruge ressourcer på at værne om det, der er særligt værdifuldt for dig materielt, såvel som i dine forholde til dine nærmeste.

Din tillid til andre og dit selvværd kan ligge på lavpunktet, og omkring måneformørkelsen, den 8. november, kommer der særligt fokus på din sårbarhed. Men det er faktisk et oplagt tidspunkt at give slip på de ting, du længe har følt ikke fungere, og som hører fortiden til.

I denne, temmelig udfordrende periode, kan du række ud og tage kontakt til nogen, der kan støtte og hjælpe dig med at navigere gennem dine muligheder. Vedkommende kan også hjælpe dig med at afværge problemer og takle uforudsigelige forandringer.

Måske oplever du samvær med børn eller kreative mennesker, kan være udfordrende, og du kan føle dig ude af stand til at imødekomme de krav og forventninger andre har til dig.

Udfordringerne kan også være forbundet med dit forhold til din partner, fordi vedkommende er i tvivl om dine krav og ønsker, og i forvirringen skifter retning, hvilket øger følelsen af uro.

I midten af måneden vil du opleve en form for overgang til en langt mere optimistisk tid. Her venter en periode, hvor du vil opleve frugtbar kommunikation, og evne til at fordybe dig i studier.

Du vil igen føle dig mere sikker på dig selv, og endda være i stand til at overkomme og takle diverse kontroverser, som kan opstå i parforholdet, som i nogen grad kan være præget af afstandtagen.

 


 

Månedshoroskop for: Oktober 2022

I begyndelsen af oktober flytter Venus ind i Vægten, hvilket betyder, at du kan se frem til en dejlig måned med kun få udfordringer.

Det kan blive en tid, hvor du bevæger dig ud af en eller anden form for isolation, og skaber kontakt med nogle interessante mennesker. Disse nye, inspirerende bekendtskaber, kan udvide din horisont og give dig indblik i ting, du ellers ikke ville få mulighed til at opleve.

Det er en tid, hvor du bliver bemærket og er påskønnet - så din selvtillid er høj.
Oktober er også en måned, hvor nære forhold kan blomstre, dels på grund af din nyfundne selvtillid, og måske også fordi en god ven har været med til at skabe en ny, spændende forbindelse.

Potentielle partnere er måske ikke fysisk til stede, hvilket fx kan skyldes at vedkommende er optaget af nogle arbejdsmæssige projekter. Det kan resultere i, at der kan opstå brudte aftaler som følge af nogle komplekse og uforudsete begivenheder.

I løbet af den sidste uge i oktober, vil tingene formentlig udvikle sig mere intense, måske fordi en ven gennemgår nogle store forandringer. En mindre krise omkring den 22. oktober kan betyde, at nogle ting bliver vendt på hovedet, og omkring solformørkelsen den 25. oktober, bliver der et øget fokus på økonomien. Her vil du sikkert have brug for at lave nogle foranstaltninger, så du undgår, at dine økonomiske ressourcer forsvinder i ned i et bundløst hul.

 Månedshoroskop for: September 2022

September begynder med fokus på kommunikation. Der kan være bidrag fra mange sider, og tiden er oplagt til fx udenlandsrejser og til aktiviteter, der indebærer læring og kommunikation.

Med fuld fart på sociale engagementer i begyndelsen af måneden, kan det blive en temmelig hektisk periode, hvorefter der følger en tid, hvor du formentligt har mest lyst til at trække dig tilbage og nyde lidt fred og ro.

Den 5. september går Venus fra Løven til Jomfruen, hvilket betyder, at du går ind i en periode, hvor du har brug for, mentalt og åndeligt, at finde balance og overskud. I en hektisk hverdag er det nødvendigt også at have fokus på sunde vaner, og på balancen mellem arbejde og privatliv. Ved at have dét for øje gennem måneden, vil du sidst i september, hvor Venus bevæger sig ind i Vægten, nå frem til en periode med mere overskud og styrke.

I midten af måneden vil der opstå en kulmination mellem Venus og Mars, som har været under opsejling. Her vil du sandsynligvis opleve at befinde dig i modstrid med mennesker, der ikke deler dine synspunkter og som har nogle meget anderledes ideer om, hvordan tingene skal fungere. Det kan give dig følelsen af, at du ikke kan stole på andre, og at der er modstrid i den information, du får.

Denne følelse af usikkerhed og forvirring omkring projekter og initiativer præger ikke kun september, men også udviklingen de kommende måneder. Derfor gælder det om, at forsøge at undgå de situationer, der kan underminere din tillid.
 


 

Månedshoroskop for: August 2022
 

I begyndelsen af august venter en intens periode. Det kan handle om nogle usædvanlige i forhold i dine sociale relationer, eller det kan handle om, at der sker en uventet udvikling, der påvirker økonomi og sikkerhed. Så i første omgang vil der denne måned være et særligt fokus på de faglige ambitioner, for det kan meget vel være, at der er sammenhæng mellem dine ambitioner og din økonomi.

Socialt og følelsesmæssigt kan august dog også byde på en helt uventet udvikling i forbindelse med nogle nære relationer. Der er tendens til at en person eller flere i gruppe, udfordrer nogle eksisterende tabuer, hvilket kan have forbindelse til en anden kulturel eller etnisk baggrund end din.

Uanset hvilke tabuer, der udfordres, så vil du formentlig møde censur og modstand fra nogle etablerede grupper og deres traditioner, og her kan en ven eller en partner opleve, at løbe panden mod en mur.
Efter fuldmånen den 12. august ændrer din situation sig. Du føler dig ikke længere så følelsesmæssig sårbar, og du vil opleve at tilværelsen også byder på dejlige, tværkulturelle oplevelser.

Overordnet vil du nok opleve, at der fortsat hersker nogle spændinger, hvilket kan påvirke dine nære relationer, omgangskreds, børn og partner. Indstil dig på at være tolerant, for det er ikke sikkert, at andre omkring dig evner det i øjeblikket.

 


 

Månedshoroskop for: Juli 2022

Sommer og sol! Humøret er i top, og i begyndelsen af måneden kan du have stor trang til at møde nye mennesker. Måske i udlandet finder du hvad du søger; Kulturelle oplevelser og det friske pust, man får når man møder nye venner. Når du når hen omkring midten af juli, venter der en periode, der sæMidten af ??juli er en god tid til at rejse med børn eller gamle venner, og det er den slags tid, hvor du har brug for en afgørende pause fra arbejde og familiepres.

Hvis du ikke afholder ferie i de to sidste uger af juli, så vil du fra den 18. befinde dig i en arbejdsmæssig periode, hvor der er stor fokus på faglige forhold. Det kan handle om, at en kollega forlader sin stilling, hvilket udløser et intenst fokus fra ledelsen.

Juli er en tid, hvor din partner kan havne i en frustrerende situation. Det kan handle om nogle økonomiske omstændigheder, der har udviklet sig på en måde, som ingen have forudset. Med jeres følelsesmæssige forbindelse og kærlighed kan I sammen takle udfordringerne.

 Hvis du er single eller dater, så vil du formentlig møde en, der udfordrer dig og dine grundværdier. Det kan handle om et menneske, der har en anden baggrund og anden kultur. Det er et spændende møde, men det kan også bringe dig lidt ud af balance. Det er vigtigt, at du bevarer kontrollen, og selv træffer beslutninger om, hvad der skal ske.
 Månedshoroskop for: Juni 2022

I begyndelsen af juni har du både Jupiter og Mars i dit solar 7. hus.  Det betyder, at du kan blive involveret i nogle dynamiske partnerskaber. Det er mennesker, der sætter pris på deres uafhængighed, og som er villige til at tage chancer og klar til eventyr.

Det er netop sådan nogle mennesker, der kan være med til at udvide din horisont, og det kan være belejligt, fordi du selv har brug for at frigøre dig og fokusere på dine egne værdier, ressourcer og uafhængighed.

Gennem juni vil du være motiveret til at skabe nogle sikre rammer omkring dig selv - både følelsesmæssigt og økonomisk. Du værner om, hvad du har, sparer på generøsiteten og plejer din økonomi. Du og dine nærmeste har hver jeres agenda. Du ønsker tryghed, mens de vil have spænding og oplevelser.

Din trang til at pleje dine egne interesser ændre sig i løbet af den sidste uge af juni, hvor du får lyst til og mod på nye oplevelser. Her vil det være en gunstigt for samvær fx i forbindelse med en rejse uden for landets grænser.

Måske er der mennesker, du har lyst til at besøge, få nogle nye kulturelle oplevelser, som vil være inspirerende og udvide din horisont, og måske også være inspiration til nye idéer og mål.
 Månedshoroskop for: Maj 2022

I begyndelsen af maj bevæger din Venus sig ud af Fiskene og ind i dit modsatte tegn, Vædderen. Det vil formentlig betyde, at du vil have et særligt fokus på dine sociale relationer denne måned. Den 10. maj bevæger også Jupiter sig ind i Vædderen, og det kan betyde, at der er udsigt til en årelang periode, hvor du er stærkt engageret i mennesker med stor indflydelse. Sidste gang Vægten befandt sig i denne positive konstellation var i 2010-2011.

Denne fokus på sociale relationer betyder også, at du går ind i en periode, hvor du er mere udadvendt, hvor du vil møde berejste mennesker, der med deres spændende tilværelser, inspirerer dig. Du vil opleve, at du er klar til at gå langt ud af din egen komfortzone for at få nye oplevelser, og denne livsbekræftende lyst øges fra slutningen af maj og ind i juni.

For den enlige Vægt er der, her i maj, gode muligheder for at møde et spændende menneske med kærestepotentiale, og en klar vision for fremtiden.

I maj kan du være villig til at tage nogle chancer, og dette indebærer en vis risiko, når det kommer til spørgsmål omkring økonomi og sikkerhed. For måneden begynder med nogle uforudsigelige forandringer, som kan betyde, at det bliver en tid med udfordringer.

Samtidig kan der omkring måneformørkelsen i midten af maj være en usikkerhed, enten i forbindelse med et følelsesmæssigt forhold, eller i forhold til en økonomisk udvikling, der kræver nedskæringer. Men bevar optimismen, for der er udsigt til, at du får styr på udfordringer og problemer hen mod udgangen af måneden.
 Månedshoroskop for: April 2022

I begyndelsen af april kan der være nogle udfordringer, som formentlig er relateret til børn, en kæreste eller et team af kreative mennesker. Men tingene løser sig, og vil snart være klar til at komme videre.

Når Venus bevæger sig ind i Fiskenes tegn den 5. april, ændrer dit fokus sig, og du vil have brug for at koncentrere dig om dit arbejdsliv, og samtidig mærke en lyst til at hjælpe og støtte andre, som er mindre heldige end du. En stor del af april kan være præget af dit overskud og din lyst til at involvere dig i andre menneskers situation og gøre en indsats for at lindre den smerte og frustration de føler.

Forandringer på arbejdspladsen betyder, at der er et større fokus på fællesskab og samarbejde. Du får mulighed for at deltage i en form for kollektivt projekt, som i nogen grad sprænger de normer og principper, der normalt dominerer arbejdslivet.

På et praktisk plan kan det dreje sig om at der tages initiativ til nogle kreative projekter, der har til hensigt at vække følelsen af sammenhold og medansvar i offentligheden. På et mere spirituelt plan, og især omkring den 17. april, kan der opstå mulighed for at gå ind i et samarbejde med mennesker, der har spændende idéer om, hvordan man får et sundt og meningsfuldt liv.

April er også en måned for dig og dine personlige forhold, ikke mindst fordi fuldmånen i midten af måneden falder i dit tegn, Vægten. Det betyder, at der kan opstå nogle særlige muligheder for konstruktive tiltag i forbindelse med parforhold og/eller børn. For den enlige Vægt kan romantik findes i forbindelse med projekter på arbejdspladsen, især med et idealistisk menneske, der deler dine tanker og synspunkter, og ser vigtigheden af at hjælpe andre mennesker.Månedshoroskop for: Marts 2022

I begyndelsen af marts måned befinder Venus, den magtfulde Mars, og Pluto sig i en særlig konstellation, som kan have indflydelse på udfaldet af nogle begivenheder i december sidste år. Her befandt du dig i en meget vanskelig position, som du først her i marts har energi, overskud og styrke til at få styr på. Dette vil formentlig kræve en seriøs indsats på hjemmefronten.

I tiden efter den 6. marts, hvor Venus og Mars sammen bevæger sig fra den tunge Stenbuk ind i Vandmandens frie sfære, vil du øjeblikkeligt opleve følelsen af frihed. Frihed til at elske, frihed til at udtrykke dig selv og frihed til at gøre præcis, hvad du har lyst til. Spring ud i det, nyd din suverænitet, men pas på, at din nyvundne frihedsfølelse ikke får dig til at bryde alle rammer, bare fordi du kan.

Arbejdsmæssigt er marts også en betydningsfuld periode, præget af høje idealer, masser af kreativitet – men også af nogle temmelig urealistiske sats. Det er ganske vist et godt tidspunkt for innovation og opfindsomhed, og selvom det hele er præget af uorden og manglende organisering, så kan lidt kaos nogle gange være kilde til ny inspiration.

 

 

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^