Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Datapolitik: Cookie- og persondatapolitik

KvindeGuiden følger reglerne for den europæiske databeskyttelseslov, Databeskyttelsesforordningen. Det er regler, der har til hensigt at styrke og ensrette databeskyttelse for alle i Den Europæiske Union (EU) og sørge for, at der værnes om borgernes personlige oplysninger og ret til privatliv. For KvindeGuidens vedkommende betyder det, at vi er forpligtet til at orientere læsere på KvindeGuiden.dk og modtagere af KvindeGuidens nyhedsbrev om følgende:

  1. Hvem ejer KvindeGuiden?
  2. Hvilke oplysninger indsamler KvindeGuiden om læserne?
  3. Hvordan bruger KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
  4. Hvor længe opbevarer KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
  5. Hvem deler KvindeGuiden de indsamlede oplysninger med?
  6. Hvordan tjekker læsere deres oplysninger hos KvindeGuiden?

Kontakt os venligst ved yderligere spørgsmål omkring KvindeGuidens persondatapolitik.

 

  1. Hvem ejer KvindeGuiden.dk?
    KvindeGuiden.dk er en selvstændig privatejet virksomhed, som formidler nyheder, underholdning og reklamer via internet. Hjemmesiden KvindeGuiden.dk ejes og drives af:
    KvindeGuiden ApS / Mediehuset Gentofte ApS
    Kollegievej 6, 2920 Charlottenlund
    CVR: 35522107
    Telefon: +45 39909396
    Mail: Redaktionen

  2. Hvilke oplysninger indsamler KvindeGuiden om læserne?
    - KvindeGuiden indsamler de personoplysninger om læseren, som læseren selv afgiver til -KvindeGuiden fx når vedkommende tilmelder sig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller indsender tips og indhold.
    - KvindeGuiden indsamler derudover, ved hjælp af cookies, information om alle besøg på hjemmesiden samt færden udmiddelbart før og efter læserens besøg på KvindeGuiden.dk. Informationerne drejer sig om IP-adresse, operativsystem, sprogindstilling, browsertype, udstyr type mv.

  3. Hvordan bruger KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
    De indsamlede oplysninger bruges til:
    - At hente hjemmesiden fra serveren, så hjemmesiden kan vises i læserens browser.
    - At optimere siden og give læseren den bedst mulige oplevelse.
    - At udarbejde statistik og analyse med henblik på at understøtte og forbedre indhold, tjenester og teknologier.
    - Markedsføringsformål.

  4. Hvor længe opbevarer KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
    KvindeGuiden opbevarer oplysningerne så længe det er relevant i forhold til det formål de blev indsamlet til. Herefter bliver de slettet.

  5. Hvem deler KvindeGuiden de indsamlede oplysninger med?
    KvindeGuiden videregiver ikke læsernes personoplysninger til tredjepart, medmindre læseren selv har givet udtrykkeligt samtykke hertil.

  6. Hvordan tjekker man som læser sine oplysninger hos KvindeGuiden?
    KvindeGuidens læsere har mulighed for og ret til, at få indsigt i hvilke informationer KvindeGuiden har registreret om dem, og har ligeledes ret til at gøre indsigelse mod en registrering eller få slettet oplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven og EU´s Persondataforordning. Læsere, der ønsker adgang til de oplysninger, der er registreret om dem hos KvindeGuiden eller ønsker oplysninger slettet, bedes rette henvendelse til KvindeGuiden.dk
    Læsere, der har tilmeldt sig KvindeGuidens nyhedsbrev, kan til hver en tid framelde sig igen og anmode om, at vi sletter deres personoplysninger. 
    Hvis læsere ønsker at klage over KvindeGuidens behandling af deres personoplysninger, opfordrer vi til at man kontakter Datatilsynet.

 


KvindeGuiden.dk, januar 2022

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
ANNONCER
Læsertilbud
^