Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2020
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Partnerskab og forhold er vigtige temaer i marts, og du kan muligvis opleve, at nogen er tøvende og tilbageholdende, når det kommer til at lade sig involvere med dig. Måske skyldes det, at dine nærmeste ikke ønsker at være afhængige, og i begyndelsen af marts kan du opleve at de derfor forsøger at frigøre sig. Fuldmånen i dit modsatte tegn, Jomfruen, den 9. marts sætter fokus på disse relationer, og du kan føle dig forvirret over situationen.

Alligevel er marts en god periode, når det kommer til at involvere og engagere sig i grupper og organisationer, som deler dine idealer. Ved, i den sammenhæng, at være opmærksom på de af dine allierede, som har en indflydelsesrig social position, kan du arbejde hen imod at gøre visioner til virkelighed.

Livet bliver mere intenst i løbet af måneden og du kan opleve at føle dig udenfor din komfort zone, fordi de krav der stilles til dig nu, ikke kræver din imødekommenhed og medfølelse, men mere en strategi for, hvordan du overlever i socialt udfordrende miljø. 

Det er din pligt at kæmpe for dine synspunkter, for hvis du ikke gør det, så vil andre, der ikke deler dine synspunkter og som fortjener din respekt, vinde. I løbet af de sidste 10 dage af marts er du nødt til at indgå i alliancer med mennesker, som ved hvordan du når i mål.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:

Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Blomsterfrø: Islandsk valmue

Blomsterfrø: Islandsk valmue

Ogawa Kazumasa poster

Ogawa Kazumasa poster

Ophæng med kroge

Ophæng med kroge

Charlotte Perriand varmelampe

Charlotte Perriand varmelampe

^