Instruktørstol By LaForma
Fletstol fra Rivièra Maison
Adezz - Bålfad og havepejs
Økologisk udendørs maling

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn

Månedshoroskop for: Juni 2021
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I perioden fra 13. maj til 28. juli, er den fabelagtige planet, Jupiter med sine 74 måner, i dit tegn.

Midt i denne periode i juni venter en boble af håb og drømme, og der vil pludselig være udsigt til rigtig mange nye og positive muligheder.

I den første del af juni vil være en tid med god mulighed for at opleve kærlighed, men det er også en periode, hvor du kan dyrke kreativiteten. Denne dejlige periode kan ikke mindst deles og nydes sammen med børn.

I den anden halvdel af måneden vil planeternes positive indflydelse aftage, men brydes i en periode omkring den 22. juni, hvor varme følelsesmæssige oplevelser, kreativitet og energi pludselig vender tilbage.

Juni vil give dig en god fornemmelse for de gode ting, du har i vente, og du vil få et tydeligere billede af dine muligheder og ønsker for den tid, der kommer. Noget af det, du planlægger, må du dog vente med at se realiseret til hen mod slutningen af året.

Solformørkelsen, den 10. juni, sætter fokus på familiemæssige forhold, og her kan der være udsigt til en del udfordringer; Et familiemedlem er muligvis forvirret og i tvivl over, hvilken retning vedkommende skal tage. Det kan blandt andet skyldes, at der for hurtigt er truffet nogle beslutninger. Du kan bidrage med støtte ved at sørge for, at udarbejde nogle tydelige og faste planer for familien.

Arbejdsmæssigt vil du, i den sidste del af måneden, have et fornyet fokus på kollegaer og relationer. Nye ansættes, hvilket kan løfte stemningen, skabe en god atmosfære – og hvis du er heldig, kan der måske endda være udsigt til nogle romantiske oplevelser.

Dette er samtidig en periode, hvor spændende kreative projekter søsættes, og hvor alle involverede arbejder engageret og bidrager med stor indsats.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:

Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Kaffekop i genbrugsmateriale

Kaffekop i genbrugsmateriale

Havekrukker

Havekrukker

Smykker

Smykker

Bålsted

Bålsted

^