Bakke 'Soho Tray' Riviera Maison
Super smuk kjole
Zinkbaljer
Håndklæder Spa Specials Riviera Maison

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn
Månedshoroskop for: Maj 2019
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Mødet med nye bekendtskaber, der har nogle interessante synspunkter omkring fremtiden, vil pirre din nysgerrighed og gøre den første del af maj til en spændende tid. Nye idéer, nye tanker og andre måder at anskue tilværelsen på, er noget der fanger din interesse. Det er begyndelsen på en lang periode i dit liv, hvor du vil have en særlig interesse for videnskabelige, teknologiske og ukonventionelle emner. Det er en fantastisk tid, hvor du får mulighed for at udvide dit netværk og dele idéer og tanker med spændende, dynamiske mennesker.

Der kan være udsigt til at bryde hverdagens vaner og rutiner, for maj kan byde på rejser eller planlægning af rejser. Allerede i begyndelsen af maj kan der være rejser i forbindelse med arbejdet, ligesom der kan være udsigt til øget indkomst gennem netværksrelateret initiativer. I denne periode kan du dog også været tvunget til at acceptere, at nogle økonomiske projekter ikke fungerer.

Fra midten af måneden begynder en periode, hvor der bliver tid og mulighed til blot at nyde. Det gælder både, når det kommer til parforholdet og til børnene, men det kan også være nydelse forbundet med kreativitet. I denne periode er det oplagt at prøve noget nyt og anderledes, fx rejse til destinationer, som du ikke finder umiddelbart oplagte.

Det er samtidig en periode, som kan byde på intens aktivitet i familien, og du kan opleve, at din partner påtager sig nye roller, som vedkommende udfylder perfekt.  

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:

Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Havefigur med solceller

Havefigur med solceller

Inspiration til det perfekte bryllup

Inspiration til det perfekte bryllup

Specktrum Round Daytona Storage

Specktrum Round Daytona Storage

Guide til begravelse

Guide til begravelse

Send en hilsen
^