Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
Ibu Jewels

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn
Månedshoroskop for: Maj 2020
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Maj byder på en tid, hvor det kan være hensigtsmæssigt at stoppe op og tænke sig om. Når du kigger på tidens muligheder på den sociale arena, så er meget forandret, og du kan opleve, at du overladt til selv, når det kommer til at finde løsninger.

Det er dog meget muligt, at der er nogen, som i den første del af måneden vil være klar til at støtte dine idéer, ligesom tiden også er oplagt til at dele dine idéer med nogle indflydelsesrige mennesker. Du vil her opleve, at det kan bidrage til din viden og indsigt.

Når Mars går ind i dit tegn, Fiskene, den 13. maj, begynder en dynamisk periode, som er særlig velegnet til at dyrke det intellektuelle – hvilket meget vel kan have et internationalt præg. I denne periode hersker der dog samtidig en del forvirring på hjemmefronten, fordi ting, der tidligere var bred enighed omkring, nu præges af usikkerhed. Folk omkring dig synes generelt forvirrede og udfordret, hvilket formentlig skyldes den kaotiske udvikling, som har forandret så meget dette forår.

Den sidste del af maj, kan være præget af tvivl, hvilket primært skyldes, at der foregår så meget omkring familien. Det kan blandt andet handle om, at du har svært ved at overskue, hvordan du skal takle nogle udfordrende situationer. Her kan du gengæld kan stole på, at din partner vil være klar til at støtte op og komme med idéer og nye initiativer.

Ved at overlade lidt af ansvaret til andre, kan du undgå at blive distraheret og i stedet have mulighed for at holde dit fokus på de udfordringer, du selv har at slås med.  Undgå så vidt muligt at dræne dig selv for energi ved at diskutere eller overtænke situationer.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:

Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Ecooking Bodylotion

Ecooking Bodylotion

Sådan holder du din hest sund

Sådan holder du din hest sund

Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Messing ur

Messing ur

^