Tråd kurve stabelbare House Doctor
Nordal - Ny kollektion
Christina Watches
Broste Copenhagen - Sofa nyhed

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn
Månedshoroskop for: Oktober 2019
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

For Fisken byder oktober og november måned på gode muligheder for at realisere drømme og professionelle ambitioner. Som Fisk kan du have en tendens til at lade dig rive med af din fantasi og idéer eller agere i forhold til dit humør, hvilket kan have været medvirkende til at underminere nogle af de mål, du har sat dig for 2019. Men i de kommende måneder vil du have rigtige gode muligheder for at indhente det forsømte og opnå succes.

Tiden omkring fuldmåne den 13. oktober kan være gunstig i forhold til økonomi, og her kan du også opleve opbakning fra mennesker, der føler sig inspireret af dine tanker og visioner for fremtiden. Det er en tid, hvor tidligere tiders svigtende held manifesterer sig, men nu kan der blandt andet være udsigt til initiativer med økonomisk afkast. Planeternes konstellation kan have positiv indflydelse på humør og trivsel, og kan bane vejen for udvidelse af aktiviteter og medvirke til øget professionel status.

Oktober byder også på et øget fokus på at lære og tilegne sig ny viden. Der kan ligeledes være muligheder for øget rejseaktivitet eller møde med inspirerende mennesker.

Din intuition er stærk i denne periode, og du kan opleve at føle dig inspireret af ukonventionelle og alternative tanker og synspunkter. Hen mod slutningen af måneden kan du opleve en radikal udvikling, måske i forbindelse med en begivenhed af international art.

Måske er din partner, ligesom du, også på farten og vil i den forbindelse muligvis lægge vejen forbi et tidligere, velkendt territorie. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:

Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Bomulds karklude i smukke farver

Bomulds karklude i smukke farver

Fransk opvaskemiddel

Fransk opvaskemiddel

Stor vaskebalje i emalje

Stor vaskebalje i emalje

Send en hilsen
^