Tråd kurve stabelbare House Doctor
Håndklædeholder by Wirth
Heathcote & Ivory Morris & Co.
Hübsch - Se den nye kollektion

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn
Månedshoroskop for: September 2019
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af september påvirker flere planters placering i dit syvende hus, som er huset for parforhold. Her vil det måske gå op for dig, at der er folk omkring dig, der organiserer ting på dine vegne, og måske også på en måde, der ikke helt stemmer overens med dine ønsker. Hvor om alting er, så kan dette være en progressiv periode, fordi folk omkring dig formår at organisere tingene, udarbejde timelines og få styr på det praktiske.

For dig er organisering nøglen til at få det hele til at fungere, også selvom du på nogle områder føler en aversion mod den form for planlægning. Du har tendens til at have store forventninger til tingene og forføres nemt af drømme, men måske har nogle erfaringer du tidligere på året har gjort dig, også lært dig, at jo højere du flyver, des hårdere risikerer du at falde.

Sørg for at have sikkerhedsforanstaltningerne på plads. Der er folk omkring dig, der er villige til at gøre en indsats for dig. Allierer dig med dem i stedet for at kæmpe imod.

I anden halvdel af måneden, vil du være mindre engageret i mennesker med en fortravlet agenda, og i stedet have mere fokus på de nære relationer. Du vil kunne opleve imødekommende og generøse menneskers opbakning, og det er samtidig en tid, hvor der vil være midler til rådighed til at dyrke venskaber og opfylde drømme sammen med andre.

Hen mod slutningen af måneden venter en periode, hvor du vil opleve både held og lykke i dine relationer, især når det kommer til kærlighed og intimitet.     

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:

Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Hop med på strikke-tendensen

Hop med på strikke-tendensen

Tjekker du prisen på varen i udlandet?

Tjekker du prisen på varen i udlandet?

Er efterskole det næste skridt<BR>for dit barn?

Er efterskole det næste skridt
for dit barn?

El-løbehjul vinder stort indpas <BR>hos danske kvinder

El-løbehjul vinder stort indpas
hos danske kvinder

Send en hilsen
^