Sommer pasteller
Shorts i bambuskvalitet JBS
Ogawa Kazumaza
Kvinder bør lære at investere

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn

Månedshoroskop for: Juli 2020
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

For Fisken kan starten af juli blive lidt af en rutsjetur, som kan komme til at præge dit sociale liv. Det er en tid, hvor dit engagement med venner, grupper, eller samfundet generelt, er særligt intenst.

Nogle ret ekstreme idéer og holdninger kan præge billedet, og du er nødt til, meget omhyggeligt, at tage stilling til og finde ud af, hvilke du vil tro på. Det gælder især, når det kommer til holdninger bragt på de sociale medier.

Dét du tror på definerer ikke nødvendigvis den du er, men det kan have indflydelse på din oplevelse af lykke. Blandt andet derfor, er det klogt at justere sine overbevisninger, så det ikke indebærer, at man pludselig er fremmedgjort for mennesker, der står en nær.

Juli måned er en dejlig tid for familie og børn, og hvis du er har mulighed for det, så er det tilmed et godt tidspunkt at bevæge sig på et spændende eventyr. Det kan måske være at vende tilbage til et sted, som du har haft et særligt forhold til tidligere. Hvis din partner bobler af originale idéer, så lad vedkommende tage føringen, også selv om det betyder at det kræver lidt investering.
Generelt er 2020 et år præget af omstrukturering af dine prioriteter, hvilket blandt andet indebærer i en stor oprydning i din sociale kalender. Mens det tidligere på året ikke lykkedes, så kan du her i juli opleve, at du igen får mulighed til at skabe en særlig forbindelse til en ven, gruppe eller organisation.

Måske får du her i juli mulighed for at blive del af en indflydelsesrig gruppe af mennesker. Dette vil inspirere og opmuntre dig til at slippe opslidende og udmattende pligter, hvilket vil skabe plads til mere givende opgaver og selvudvikling.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:

Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Hængesofa Rivièra Maison

Hængesofa Rivièra Maison

Tank top i bambus materiale

Tank top i bambus materiale

Kvinder bør lære at investere

Kvinder bør lære at investere

Kjole slå-om effekt og paisley print

Kjole slå-om effekt og paisley print

Pandemi i USA Viagra