abstract of master degree thesis dissertation education help research dissertation writing service malaysia nottingham
Danske designklassikere
Justerbare hylder fra Yamazaki
Kunstplakat af Farah Atassi
Bambus t-shirt fra Copenhagen Bamboo
Horoskop for Fisken i maj 2023

Fisken er født i perioden 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I første halvdel af maj vil du formentlig være optaget af at tilegne dig ny viden, bruge dine gode kommunikationsevner og måske endda begive dig ud på en eller anden form for rejse. De nye erfaring og den nye viden, du tilegner dig vil bane vejen for øget fremsynethed og give udsigt til helt nye horisonter - både hvad angår arbejdslivet og sociallivet. Det er en opløftende tid, hvor du gør dig mange gode erfaringer, som er oplagte at dele med kollegaer og/eller partner.

Omkring den 20. maj, hvor Jupiter bevæger sig ind i Tyren og samtidig støder sammen med Mars og Pluto, venter store udfordringer. Her vil en uundgåelig forandring på verdensplan, skabe en form for krisestemning, hvor mange vil føle sig truet på deres velstand. Denne forandring kan betyde, at der er nye kollegaer på arbejdspladsen, og at der udvikler sig en stemning af utryghed og angst.

For dig betyder forandringerne også et fokus på dine egne ønsker og behov. Brug dine ressourcer på at tilegne dig viden, og tag kontakt til mennesker, der kan hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder. Se det som en spændende proces, for alle de anstrengelser, du gør dig nu, vil kulminere det kommende år, og du vil til den tid have opnået så meget viden og indsigt, at det vil have positiv indflydelse på de forandringer, du står over for i fremtiden.

Bemærk, at der i den sidste del af maj kan være mennesker, der præsenterer nogle ideologier, som de forsøger at pådutte andre. Her er det fornuftigt at tage afstand og undgå konfrontationer.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:

Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.


 

Horoskop for Fisken i april 2023

Som den følsomme Fisk, du er, så påvirkes du ofte af ting, som andre mennesker ikke bemærker, og du har en stærk fornemmelse, empati og forståelse for mennesker, der har det svært. Således har din empati stor værdi for dine omgivelser.

Men disse særlige egenskaber påvirker også i eget liv, hvor selv små forandringer omkring dig kan være anledning til nye åndelige indtryk. I begyndelsen af april kan det betyde, at nogle særlige hændelser, der kræver din fulde opmærksomhed, kan udløse en irrationel ængstelighed. Denne følelsesmæssige reaktion er formentlig forbundet med, at du føler dig presset, og det kan blandt andet påvirke kommunikationen internt i  familien.

I det hele taget er april præget af din indsats omkring kommunikation, både i forhold til dine nære relationer, naboer og andre, du interagerer med regelmæssigt. Tendensen vil være særlig stærk omkring solformørkelsen den 20. april.

Tiden vil give dig øget indsigt i ting omkring dig, og inspirere dig til at udvikle dig selv og dine interesser. Så selvom du oplever, at dialogen og kommunikationen med andre mennesker er lidt træg, så rummer april også mange positive tendenser.  

Hvis du, her i april, møder mennesker, der opfører sig kontrære og ufleksible, så lad være med at engagere dig i nyttesløse diskussioner.
Den mest markante ændring nu er, at Saturn er trådt ind i Fiskene, og den vil være i dit tegn i de næste to et halvt år. Selvom dette vil medføre større ansvar, vil det også gøre dig i stand til at definere den retning, du ønsker at gå i livet. Det er tid til at lave en plan.

 


Horoskop for Fisken i marts 2023

I marts er der udsigt til forandring. Her vil Fisken ikke kun påvirkes af fuldmånen den 8. marts, men også af at planeten Saturn samtidig bevæger sig ind i dit tegn, hvor den vil opholde sig de kommende to et halvt år. Dette kan betyde, at der bliver en afslutning på en udfordrende periode, hvor det har været svært for dig, at realisere dine mål og ambitioner. Den isolation, du i en eller anden udstrækning har befundet dig i, kan du nu lægge dig bag dig, hvilket vil motivere dig til konstruktivt at arbejde videre med dine idéer for fremtiden.

I midten af marts kan der dog opstå en situation, som kræver din fulde opmærksomhed for at navigere igennem. Dette kan meget vel dreje sig om uro og uenighed i familien, måske omkring medlemmers tvivlsomme moralske adfærd.

Overordnet vil placeringen af Saturn i Fiskene betyde, at du kan koncentrere dig om at organisere, hvilket vil bidrage til effektivitet og en bedre måde at bruge dine ressourcer og tid.

Hen mod slutningen af måneden er det muligt, at der venter opgaver, der, i en eller anden form, handler om kreativitet fx i forbindelse med børn eller partnere. For at få tingene til at lykkes, kræver det selvdisciplin.

Sidst i marts er der udsigt til forandringer, som vil påvirke dit åndelige liv. Her vil du formentlig være påvirket af mennesker i dit sociale miljø, og gå ind i en ny og spændende periode, hvor du vil finde nye måder at takle og håndtere dine følelser.

 


 

Månedshoroskop for: Februar 2023

I begyndelsen af februar går Venus ind i Fisken, og denne konstellation resulterer i et uharmonisk forhold til Mars. Dette kan påvirke balancen og harmonien i hjemmet, hvilket fx kan komme til udtryk ved, at familien ikke respekterer dine grænser eller udnytter din venlighed.

I andre sammenhænge er det en yderst idealistisk periode, hvor du, med åbne arme, møder drømmere og visionære mennesker. Det føles som en velsignelse at være i deres selskab, og du vil sikkert have lyst til at omsætte nogle af de visioner og drømme du møder, til konkret handling.

I februar vil du også have brug for tid til at koncentrere dig om nogle af dine private sager. Det drejer sig formentlig om, at du bliver nødt til at have fokus på økonomien, og udtænke initiativer, der kan bidrage til balance i budgettet. I den henseende ser alting lovende ud, især omkring nymånen den 20. februar, som falder i Fiskene.

Måske fornemmer du, at der er nogle forandringer på vej. De vil indfinde sig i begyndelsen af april, og hen mod slutningen af marts vil mange af de initiativer, du har arbejdet på, være rodfæstet.

Den sidste del af februar tegner lykkelig, både hvad angår familieforhold og privatøkonomi. Tingene udvikler sig positivt for et familiemedlem, der har haft det svært gennem de seneste måneder, og generelt synes folk, at have en meget bedre forståelse for hinanden.

I denne periode er der også udsigt til positiv udvikling i parforholdet, og hen mod slutningen af måneden venter en tid, hvor der også kan forventes materielle gevinster.

 


 

Månedshoroskop for: Januar 2023

I begyndelsen af januar vil du have energi og lyst til at fokusere på nogle aktiviteter og/eller projekter, der blev sat i bero sidste år. Du føler dig motiveret, og kan i denne periode finde ressourcer og overskud ved fx at fordybe dig i spirituelle emner – eller muligvis i emner på et mere materielt plan.

Venner, der har særlig betydning for dig, bringer lykke, og deres glæde og optimisme smitter af på dig og giver din selvtillid og selvsikkerhed et boost.

Denne følelse af øgede ressourcer vil fortsætte indtil midten af maj, hvor du formentlig får lejlighed til enten at deltage i et projekt omkring kommunikation, eller fordybe dig i ny viden.

 Din øgede selvtillid giver dig mod på at tage fat om nogle ting på hjemmefronten, hvilket måske handler om problemer med visse individer. Her vil du have succes med at få løst diverse udfordringer, få repareret forhold og få ro på situationen.  Således kan det blive en særlig optimistisk og glædelig måned for hele familien.

I den sidste del af januar vil du formentlig føle trang til et øget fokus på dit indre liv, og her vil mennesker omkring dig kunne inspirere dig til at udvide din horisont. I denne periode bliver der lejlighed til at møde nye mennesker, måske online, som deler nogle af dine sociale og humanitære holdninger. Her kan der være mulighed for at engagere sig i projekter, der har nogle sociale mål, som fx nødhjælpsorganisationer.

 


 

Månedshoroskop for: December 2022

I begyndelsen af december er en konjunktion af Månen, Neptun og Jupiter i Fiskene. Det er en konstellation, der sætter gang i dig både følelsesmæssigt og spirituelt. Måske oplever du det i form af forvirring omkring nogle signaler du opfanger fra enten familiemedlemmer, venner eller i arbejdsmæssige sammenhænge.

Det kan påvirke nogle relationer, som er særlige vigtige for dig. Du føler dig usikker på, hvad det er folk vil have og forventer af dig, og du kan være i tvivl om, i hvilken retning tingene vil udvikle sig.

Du kan nærmest føle dig fanget mellem mennesker, der søger dine råd. Men måske er du usikker på, om du overhoved ligger inde med de bedste råd, eller måske har du slet ikke lyst til at have rollen som den alle kan henvende sig til for trøst, råd og støtte.

Selv i dit parforhold synes der at være forventninger til dig, som du ikke kan leve op til. Prøv i stedet at opmuntre din partner og alle andre til selv at tage ansvar, gøre sig umage med at tænke positivt, og selv håndtere deres skuffelser, når de forventninger de har, ikke bliver indfriet.

Når julen nærmer sig, ændres dit fokus, og du vil, med stor tilfredshed, mærke at du går en tid i møde, hvor du igen kan tage fat på projekter, der har været sat i bero.

For dig bliver julen en dejlig tid, hvor der er mulighed for at deltage i mange sociale arrangementer, og her vil du formentlig også lære nye, spændende mennesker at kende.

 


 

Månedshoroskop for: November 2022

I begyndelsen af november bevæger Jupiter sig fra Vædderen tilbage til Fiskene, hvilket sætter fokus på nogle personlige forhold, der har fyldt og domineret tiden i begyndelsen af 2022. Med både Jupiter og

Neptun i dit tegn er det kan du opleve at kunne løse mange udfordringer med kreativitet, fantasi og frem for alt empati. Netop her i november vil disse evner og kvaliteter meget belejligt komme til udtryk.

Følelsesmæssigt kan du opleve en dyb kærlighed og hengivenhed til verden omkring dig. Dine empatiske evner og forståelse rækker langt, og du har overskud til at støtte og hjælpe folk omkring dig.

Det er en særlig velegnet tid til at dyrke og fordybe dig i det spirituelle, og her kan du opleve at få en indsigt, som øger din forståelse for de skjulte mekanismer, der ofte har stor indflydelse på de ting vi foretager os.

I tiden omkring måneformørkelsen den 8. november, kan du støde på nye fakta og information, der ændrer dit personlige perspektiv på tingen. Det kan betyde, at du tager nogle radikale skridt.

Der foregår ting i verden der inspirerer dig, hvilket vil udvide din horisont, og formentlig forstærkes hvis der er udsigt til rejser eller studier.

I de sidste uger af november kan der være nogle ting, der skaber et nyt fokus og en ny stemning, muligvis i forbindelse med nogle forandringer i arbejdslivet. Her vil nye bekendtskaber dukke op, hvilket bliver meget inspirerende og stimulerende møder, men som formentligt også vil være kilde til diskussioner om planer og metoder.

 


 

Månedshoroskop for: Oktober 2022

I begyndelsen af oktober vil du formentlig have intenst fokus på nogle følelsesmæssige relationer, som i øjeblikket er under forandring. Et centralt tema kan være, hvordan du håndterer økonomiske ressourcer, fordi det for dig er vigtigt at have styr på og holde igen med enhver investering.

I løbet af den sidste måneds tid kan der have været mange diskussioner, og nogle nære relationer har sikkert været nødt til at ændre kurs i flere omgange for at imødekomme dig og dine behov og ønsker. Men det kan meget vel udvikle sig til en vigtig tid, hvor der bliver ryddet op og ryddet ud i diverse uoverensstemmelser og gamle problematikker.

En stor astrologisk begivenhed finder sted i denne måned, når Jupiter, som i øjeblikket bevæger sig retrograd, vender tilbage til Fiskene. Dette vil finde sted omkring den 26. oktober, og formentlig betyde, at du har nye muligheder for at løse nogle personlige udfordringer, som har haft stor betydning for dig i foråret.

Du har nogle særlig stærke evner denne måned, som handler om personlig kreativitet på den ene side, og en særlig medfølelse og empati for andre på den anden.

Især i perioden fra slutningen af oktober og frem til slutningen af december vil du kunne finde tid og overskud til at være involveret i og hjælpe andre mennesker, og derudover kunne arbejde med din egen spirituelle interesser.

Hen mod slutningen af måneden sker der også en form for overgang, og du vil pludselig være meget optaget af, hvad der foregår i verden. Du har stærke ønsker om, at der skal ske forandring, og netop i den periode venter en periode, hvor du vil føle dig meget motiveret om at dele dine tanker og meninger.

 Månedshoroskop for: September 2022

I september måned er der udsigt til økonomiske udvikling, som følge af idéer og projekter udviklet i samarbejde med en partner. Måske er det nu, at du vil tage chancen og for alvor sætte dit præg på tingene.

Og det skorter ikke på de kreative idéer, men du skal indstille dig på at de måske udvikler sig til at være mere komplekse at få realiseret end forventet, og det kan udmønte sig i en periode med forvirring eller stagnering. Men hold fast i kampgejsten, for i midten af oktober kan du forvente at se resultaterne af indsatsen.

Fuldmånen den 10. september falder i dit tegn, Fiskene, og det betyder, at du vil have fokus på dine forhold til mennesker omkring dig. Brug tiden sammen med venner og bekendte, og opsøg mennesker, der bevæger sig i miljøer anderledes end dine, for de kan være kilde til nye oplevelser. Tiden er også til at dyrke projekter, der fremmer uddannelse og tilegnelsen af ny viden.

Efterhånden som september skrider frem, kan der opstå nogle forviklinger. Det drejer sig formentligt om ting der foregår i hjemmet eller i nabolaget, hvor kommunikationen præges af uenighed og skænderier

Generelt er tingene på hjemmefronten på vej mod større og større kompleksitet. Det kan skyldes at et familiemedlem navigerer uden mål og bliver ved med at skifte retning.

Selvom det på lang sigt er en god periode for udbedring af boligen og andre familierelaterede projekter, så er det vigtigt, at den tvivl, der som regel er forbundet med den slags aktiviteter, ikke får lov til at dræne dig for energi.


 

Månedshoroskop for: August 2022

I begyndelsen af august befinder du dig i en periode med meget gunstige tendenser - både omkring privat økonomien og på arbejdspladsen. Det kan meget vel være et godt tidspunkt, til at manifestere dine lederevner med det formål at opnå en ny position. Alternativt kan det være en tid, hvor du får lejlighed til at arbejde sammen med en anerkendt leder inden for dit felt.

Du skal nok forvente, at du i første halvdel af måneden kan blive konfronteret med mennesker, der udfordrer konventionel tænkning, og måske præsenterer idéer og holdninger, som har til formål at provokere eller støde andre.

Denne oplevelse af uforudsigelighed kan herske i flere forskellige forhold. Det kan fx være i forhold til søskende, folk i nabolaget, men det kan også være folk du har daglig kontakt til i et læringsmiljø. Tendensen til at være omgivet af uforudsigelighed fortsætter formentlig gennem det meste af august.

Måske er det bedste råd at forsøge at holde afstand til folk, der er tiltrukket af ideologier i modstrid med normen. Ikke mindst på arbejdspladsen bør du abstrahere fra provokationer. Heldigvis er andre kolleger en fornøjelse at være sammen med, og I kan sammen gøre en fælles indsats for at komme udfordringerne til livs, og støtte hinanden i processen.

Hen mod slutningen af måneden venter der en rar tid, hvor der kan være udsigt til romantiske oplevelser eller festlige fornøjelser.

På et tidspunkt i løbet af de sidste 10 dage af august, kan der opstå en situation, der øger stressniveauet i parforholdet og hjemmelivet. Det handler formentlig om, at der hersker travlhed, men en eller anden form for pres, der kommer udefra, kan måske bidrage til, at der snart opstår ro og harmoni.

 


 

Månedshoroskop for: Juli 2022

Måske føler du dig her i juli særlig tilfreds og optimistisk med livet og tilværelsen, og det er en rigtig rar tid, især når det kommer til ro og harmoni i familien. Du har formentlig så godt styr på din økonomi, at der kan være overskud til eventyr.

Omkring fuldmånen i midten af måneden, vil der være et intenst fokus på børn og venskaber. Måske er der forandring i nogle forhold, som kommer skaber lidt af en krisestemning. Krise og forvikling kan i denne forbindelse løses gennem nogle beslutsomme handlinger.

Her i juli kan der blive tid til at stoppe op og se tilbage på de ganske dramatiske fremskridt, du har gjort de sidste par måneder. Det gælder ikke mindst, når det kommer til at styrke og stabilisere din.

Er du på arbejde i den sidste del af juli, så vil du føle en særlig arbejdslyst, og det er en tid, hvor du kan høste anerkendelse fra kolleger og samarbejdspartnere. Tiden er særlig egnet til samarbejde, især omkring kreative projekter og salgsfremmende aktiviteter.

Hen mod slutningen af måneden kan der opstå nogle kommunikationsproblemer i dit privatliv. Måske skyldes det at nogle af de mennesker, du omgås i hverdagen, opfører sig dårligt. Derfor kan det, hvis det er muligt, være et særligt velegnet tidspunkt at drage afsted, måske til en eksotisk destination, hvor der bor mennesker med nogle helt andre kulturelle normer end dine, og nogle forventninger og ønsker til livet og tilværelsen.

Under alle omstændigheder, kan det være fornuftigt at fjerne dig fra de familiemæssige problemer, så hvis rejse ikke er en mulighed, så kan det være, at du skal udtænke en plan B.


 

Månedshoroskop for: Juni 2022

I begyndelsen af juni måned, kan du opleve at føle en vis usikkerhed og bekymring, men de problemer du gruer for, indfinder sig ikke. Der kan ganske vist være nogle diskussioner med mennesker, du har kontakt til i hverdagen, men lige nu bør du fokusere på dine egne sager, at glide af på andres agendaer.

Juni er faktisk en yderst dynamisk tid for Fisken, og du har både energi og overskud til at gøre den indsats, der skal til, for at du får tingene, som du vil have det.

Du er modig, og måske endda villig til at tage nogle chancer med projekter, der indebærer en vis økonomisk risiko. Lige nu har du lyst til at gøre drømme til virkelighed – og det kræver, at du handler.

Juni tegner til at blive en dejlig tid for parforhold. Det gælder både for single Fisken, der er på udkig efter en partner, og for den etablerede Fisk med familie.

Nye kontakter, der opstod i maj kan styrkes her i juni, for mens der i sidste måned var ting der forhindrede jeres kontakt, så er du nu fri til at indgå venskaber, tættere samarbejder og alliancer.

I anden halvdel af juni venter en periode, som egner sig særligt godt til samvær med familien. Hvis du overvejer en større familiesammenkomst, så kan en lille investering gøre arrangementet til en særlig spændende, sjov og mindeværdig oplevelse.Månedshoroskop for: Maj 2022

I begyndelsen af maj måned opstår en perfekt konjunktion af Venus og Jupiter i Fisken. De to planeter bringer lykke og held, og med dem i dit tegn, er der udsigt til nogle dejlige begivenheder, for hvis du i denne periode åbner dit hjerte, så vil du opleve en strøm af kærlighed og empati. Disse stærke og også kraftfulde følelser, vil have stor betydning for dig i både romantiske, økonomiske og professionelle sammenhænge.

Den 10. maj forlader Jupiter dit tegn, Fiskene, og går ind i Vædderen. Med planetens retrograde bevægelse, vil den vende tilbage i løbet af de sidste to måneder af 2022, hvilket betyder, at du igen til den tid vil få lejlighed til igen at besidde denne positive energi.

Jupiter i Vædderen bringer nye økonomiske muligheder, og det betaler sig at tage initiativer, der øger din indflydelse. Faktisk kan tiden være velegnet, når det kommer til at tage nogle chancer. Det gælder især i dagene i slutningen af måneden, hvor du, ved at agere hurtigt, kan høste nogle store gevinster.

Maj er en måned med et særligt fokus på kommunikation, uddannelse og rejser. Det er en spændende tid, men også en tid, hvor der kan opstå noget uventet, der kan resultere i en del uro og forstyrrelse. Derfor kan det måske være en god idé at være lidt tilbageholdende, når der diskuteres kontroversielle emner.

Hen mod slutningen af maj opstår der nogle gode muligheder i forhold til parforhold og familie. Der kan være planer, der må sættes på pause, men disse vil, på et senere tidspunkt, blive taget op igen med godt resultat.


 

Månedshoroskop for: April 2022

April er en helt særlig måned for Fisken. Det handler om, at en sjælden konjunktion, der kun opstår hver 13´ende år mellem Jupiter og Neptun, begge er forbundet i Fisken.

Det er første gang, at denne konfiguration er faldet i Fiskene siden 1856. Det var året, hvor den voldsomme Krim-krigen fandt sted netop i det område, som i dag er Ukraine.

I skolen hører børnene oftest om Krim-krigen, når man i historietimerne læser om den barmhjertige Florence Nightingale, der arbejdede så dedikeret på at hjælpe krigens sårede soldater.

April måneds konjunktion i Fiskene sætter fokus på nødhjælp og støtte til mennesker, der er på flugt og befinder sig i sorg og frustration. Det er en tid, som berører dig personligt og menneskeligt, og du kan føle dig motiveret til at hjælpe til ved at involvere dig i nødhjælpsprojekter.

 
Måneden er også præget af at Venus, den 5. april, og Mars, den 14. april, også bevæger sig ind i Fiskene. Det betyder, at der formentligt vil være mange mennesker omkring dig. Du føler dig på toppen, og er super aktiv, og det er en vidunderlig tid for kreativitet, musik og kulturelle oplevelser.

Når du når hen mod slutningen af måneden, kan du føle behov for at trække dig lidt og give dig selv ro og omsorg. 

Husk, at april er måneden, hvor du kan søsætte dine drømme, for her vil dygtige mennesker omkring dig, gerne hjælpe dig og støtte dig i at realisere dine idéer.


 

Månedshoroskop for: Marts 2022

Marts bliver en begivenhedsrig måned for dig, som i første omgang betyder, at en konstellation af nymånen og Jupiter i dit tegn, give dine drømme et boost. Men tiden kan samtidig være præget af en alvorlig begivenhed i din vennekreds, som muligvis handler om tabuer, og det kan have indflydelse på jeres relation.

Arbejdsmæssigt vil du dog se, at marts byder på en særlig gunstig tid for dig, dine kollegaer og jeres opgaver. For netop i denne periode får I lejlighed til at færdiggøre nogle projekter, som har været sat på hold og nu er betydeligt forsinket.

Den 10. marts går Merkur, idéernes og kommunikationens planet, ind i dit tegn, og vil siden skabe en konjunktion til Jupiter, den 21. marts, og derefter Neptun, den 23. Dette vil bidrage yderligere til den gunstige tid, og her vil du have lejlighed til at danne par med nogen, der deler dine idéer og drømme. Det er mennesker, der føler sig lige så inspireret som dig, og de vil, ligesom du, være supermotiverede og åbne for at gøre tingene på din måde.

Du kan sikre dig en positiv proces ved at kræve, at de involverede forpligter sig til projektet, og at de er indstillede på, at tingene i høj grad afspejler dine idéer og tanker.

Overordnet er marts en fantastisk måned, når det kommer til innovation og opfindelser. Det er samtidig en måned, hvor kommunikation og netværk er i højsædet. Du nyder, og finder det inspirerende, at samarbejde og være en del af et kreativt team, men pas på ikke at blive revet med, hvis nogen præsenterer noget, som du dybest set ved er urealistisk eller uegnet til at føre ud i livet.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Dam Troldedreng 16 cm

Dam Troldedreng 16 cm

WILLOW TREE -OUR GIFT

WILLOW TREE -OUR GIFT

Mumitrolde par

Mumitrolde par

HOPTIMIST - LAMPE LARGE, EG

HOPTIMIST - LAMPE LARGE, EG

Shopping
Loppemarkeder 2023
^