Tine K Home
Engelsk porcelæn
Sommerudsalg 50 %
Louisiana plakater

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn
Månedshoroskop for: Juli 2019
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Måske har du brug for at sunde dig over nogle karrieremæssige skuffelser, du har oplevet gennem de seneste måneder. Her kan juli måned være et godt tidspunkt for nye overvejelser omkring, hvad du ønsker at nå og opnå. Det kan være den ideelle tid, når det kommer til at lægge fornuftige, realistiske planer, der ikke underminerer de overordnede mål, og som kan gøre dig i stand til at bevæge dig fremad og nå dine drømme. Allerede i august vil du, med den rette planlægning, kunne opleve positiv bevægelse.

Men juli byder også på positive oplevelser, og du kan, blandt andet midt i måneden, opleve succes som følge af en dynamisk indsats fra din side, sammen med indsatsen fra kreative kollegaer. I den forbindelse bliver en udadvendt stil og en satsning belønnet, og du kan opleve mere succes især i konkurrencesammenhæng.

I dit privatliv, er der fokus på børn og gode venner. Det er ferietid, og der bliver tid til at dyrke familie og kærligheden. Det er givende samvær, især hvis du gør dig umage med at vise interesse og omsorg og er mentalt tilstede. Husk, at børn er sårbare og har brug for masser af kærlig opmærksomhed, ikke mindst på ferien.

 

Omkring måneformørkelsen i midten af måneden, kan der ske nogle forandringer, der især påvirker dit sociale liv. Nogle dominerende figurer kan have tendens til at udøve så meget kontrol, at det går ud over den gode stemning. Du kan have en positiv indflydelse på situationen, ved at agere jovialt og udglatte spændinger. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:

Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Kan du udøve førstehjælp?

Kan du udøve førstehjælp?

Walton Ford

Walton Ford

Øko haven

Øko haven

Louisiana plakater

Louisiana plakater

Send en hilsen
^