Derrière la Porte - Termoflaske
Engelsk porcelæn Roy Kirkham
Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen
Betræk til IKEA møbler

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn

Månedshoroskop for: April 2021
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Selv om det, ligesom for alle andre, er en tid, hvor man isolerer sig, så betyder det også, at du kan få tid og overskud til at overveje, gennemtænke og takle nogle af de ting, der længe har optaget dig. Ved at tage fat på emnerne, vil stressen omkring dem ebbe ud.

Du befinder dig et sted i tilværelsen, hvor du har mulighed for at få stor indsigt i, hvad meningen er med din rejse gennem livet. Lige nu kan du fx prøve at mærke efter, for du vil opleve en stærk følelse af at være i samme båd som resten af menneskeheden. Det kan give dig oplevelsen af at du har forbindelse med andre mennesker – både til mennesker du kender, så vel som til mennesker, du ikke kender, men som du føler dig solidarisk med. Måske har du tid og lyst til at dyrke disse forbindelser, for de vil, især i den første del af måneden, blomstre og byde på idéer og stimulerende diskussioner.

April er også en ret god måned, når det kommer til økonomi og nye initiativer. Især i begyndelsen af måneden vil du opleve, at nære relationer er lydhøre overfor dine initiativer, og med på dine idéer. Velovervejede og realistiske tiltag vil blive belønnet - også selvom de umiddelbart indbefatter en vis risiko.

I anden halvdel af måneden er dit fokus på dine relationer til de mennesker, du møder på din vej. Det er et godt tidspunkt, når det kommer til at lære noget nyt og tilegne sig ny viden. Når måneden lakker mod ende, er du klar til at indtage en anden og højere position, og her arbejde med dinpersonlige dagsorden.

Tidligt i maj, går Jupiter ind i dit tegn. Tiden vil præges af godt held, og der er udsigt til masser af lykke.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:

Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Tekop - stentøj fra Serax

Tekop - stentøj fra Serax

Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen

Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen

Rivièra Maison tekrus

Rivièra Maison tekrus

Glaskopper fra Hübsch

Glaskopper fra Hübsch

^