Parfume - ‘Le parfume solide’
Christina Jewelry & Watches
Vasketøjskurv på hjul
Indret med 60’er-æstetik

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn

Månedshoroskop for: September 2021
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Du kan i øjeblikket befinde dig i en periode, hvor du føler dig introvert, isoleret og alene. Måske husker du, at du oplevede samme følelser tidligere på året.

Denne gang er du dog i stand til at høste gevinst, fordi du har evnet at få noget ud af den ro, øget kreativitet og de meditative muligheder, som isolationen har medført. Med den indre ro, du oplever, kan september være en god tid for at dyrke dybere åndelige oplevelser, hvilket kan bidrage med harmoni i dit liv såvel som i forholdet til nære relationer. Og midt i al lykken, kan du endda opleve at have økonomisk held…

Måske kan begyndelsen af måneden synes præget af en form for forvirring, eller måske endda bedrag, blandt dine nære relationer. Det handler måske om, at du forsøger at krybe udenom andres krav til dig, og at du samtidig lukker øjnene for realiteter.

Overordnet vil tiden i begyndelsen af september være en konstruktiv tid for dig, såvel for folk i din omgangskreds, og det kan derfor være et godt tidspunkt for at søsætte nye projekter. Det er i det hele taget en ret fantastisk tid, når det kommer til kommunikation, idéer og innovation.

Fuldmånen falder i dit tegn omkring den 20. september, og her vil der være et øget fokus på dit forhold til mennesker i din nærmeste omgangskreds. Dine drømme og dine forventning til tingene, er på dette tidspunkt urealistiske høje. Du har tendens til at fokusere på det uopnåelige, frem for det, du realistisk kan opnå. Gør dig selv en tjeneste og eliminer de ting, der har hobet sig op i dit sind og som har været med til at definere det uopnåelige. Tak kontakt til venner og din partner, for her vil du kunne få gode råd og finde støtte til at komme tilbage i et realistisk spor.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:

Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Disse tre steps bør du have<BR> i din hudplejerutine

Disse tre steps bør du have
i din hudplejerutine

Bloomingville<BR> - Smuk, nordisk indretningsstil

Bloomingville
- Smuk, nordisk indretningsstil

Din guide til de bedste og billigste<BR> brugte biler

Din guide til de bedste og billigste
brugte biler

3 gode råd til personligt nybyggeri

3 gode råd til personligt nybyggeri

^