New arrival: Sengetæppe fra Algan
RUE de FEMME bluse
Håndklædestativ
WOUD træfigurer

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2019
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Den 6. marts står Nymånen i dit tegn, og i lige forbindelse med Neptun, som i disse år baner sig vej gennem Fiskene. Dette kan bidrage til, at du får mulighed for særlig indsigt og forståelse for noget spirituelt, magisk og guddommeligt, som øger dit fokus på omsorg og socialt ansvar. Selvom dit eget liv i denne periode kan være en smugle kaotisk, så har du til gengæld stærke medmenneskelige evner.

I løbet af måneden kan du opleve, at du har positiv indflydelse og kan bringe ro over komplikationer og forvirring i nogle andre menneskers liv. Folk siger, at Fisken er en drømmer, men måske er der nogen i din nærhed, som er endnu mere fjern, og har brug for din støtte til at komme tilbage til virkeligheden. For dig er marts nemlig en ideel måned, når det kommer til at eliminere urealistiske forventninger og drømme, og fremme brugbare og funktionelle planer. Du kan opleve støtte til dit forehavende ved at omgås mennesker eller have kontakt til organisationer, som har begge ben på jorden.

I den sidste del af marts venter en ideel tid for at opleve jobmæssig succes, særligt hvis du allierer dig med en god ven eller en gruppe af mennesker, som ønsker dig succes. I den forbindelse er der også gode muligheder for at opleve økonomisk succes.   

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:

Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Kjole jakke fra ZOEY

Kjole jakke fra ZOEY

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Bliv den kvinde du gerne vil være

Bliv den kvinde du gerne vil være

Huttelihut tasker

Huttelihut tasker

Send en hilsen
^