Super smuk kjole
Zinkbaljer
Knage Rivièra Maison
Håndklæder Spa Specials Riviera Maison

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2019
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I marts er der tendens til at tingene bliver sat på pause, informationer kan være uklare eller misvisende, og mennesker omkring dig kan være upålidelige ved fx at love at tage sig af opgaver, som de i virkeligheden ikke har i sinde at udføre. 

For dig handler det om at holde fast i din holdninger og position. Det gælder blandt andet, når det kommer til økonomi og langsigtede investeringer, hvor det gælder om at være tilbageholden, så du sikrer dine ressourcer. Din økonomi og dit overskud styrkes i denne periode bedst ved at fjerne unødvendige udgifter, men også ved at foretage nogle tilpasninger karrieremæssigt fx ved at fjerne svage led.

Marts er en måned, hvor du kan have succes med at engagere dig i initiativer, som har elementer af socialt ansvar. Det kan fx dreje sig om at hjælpe mennesker, der er underprivilegerede, isolerede eller ulykkelige. Omkring Nymånen den 5. marts kan der opstå en mulighed for at engagere sig i noget, som føles forpligtende. 

Marts kan vise sig at være en ideel måned for dit sociale liv, for rejser, kurser og uddannelser sammen med partnere og venner. Dette vil være særlig tydeligt når Solen bevæger sig ind i Mars under fuldmånen den 21. marts, og flytte dit fokus til initiativer omkring personlige forhold. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Sengeskuffer i pileflet

Sengeskuffer i pileflet

Huttelihut tasker

Huttelihut tasker

Yoga blok Nordal

Yoga blok Nordal

Badekarsbakke

Badekarsbakke

Send en hilsen
^