Sommer pasteller
Shorts i bambuskvalitet JBS
Strandtaske Rice
Tank top i bambus materiale

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn

Månedshoroskop for: August 2020
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Her i august kommer en tid, hvor dit tegns hersker, Mars, overhales indenom af Jorden. Det betyder, at Mars, i løbet af den kommende måned, vil være i retrograd bevægelse i forhold til stjernerne.

For Vædderen betyder det, at de projekter du har igangsat, vil gennemgå en række komplekse forandringer, som vil præge perioden frem til slutningen af året. Først da vil du have mulighed for at færdiggøre dine projekter.

Den første udfordring vil du opleve omkring fuldmånen den 3. august. Her venter en periode, som fungerer godt på det private plan med sociale aktiviteter og romantik. Det er også en tid, hvor du føler dig kreativ, og hvor du har stor fornøjelse af dine initiativer.

Jobmæssigt venter der dog en tid, som kan være præget af kontroverser og uenighed. Det gælder især i relationer til indflydelsesrige, og mere traditionelt tænkende, kollegaer. Denne tendens, som også vil præge oktober måned, betyder ikke, at du ikke er på rette spor, men du kan opleve at din indsats for at presse din agenda igennem, kun vil få kollegaer til at trække sig og måske endda forsøge at sabotere tingene.

I løbet af den sidste del af august vil indflydelsesrige, men også bedre kvalificerede mennesker, tvinge dig til at stoppe op og slå bremserne i. Du vil være tvunget til at genoverveje din strategi, og finde nye løsninger. Selv om du ved, hvad du vil og har kreativiteten og viljen din side, så vil omstændigheder tvinge dig til at tilpasse dig.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Sommerkjole Signature

Sommerkjole Signature

Kvinder bør lære at investere

Kvinder bør lære at investere

Et feminint touch i indretningen

Et feminint touch i indretningen

Vandkande 2-liters

Vandkande 2-liters

Pandemi i USA Viagra