Bænke hos BOBO
AVIVIR Baobab
Ogawa Kazumasa poster
Sengetæppe kvalitets volour 17 farver

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn

Månedshoroskop for: Januar 2021
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

For Vædderen får det nye år en god start, og der venter en langt fredeligere tid end den du har oplevet de seneste måneder. I begyndelsen af januar bevæger din tegnhersker, Mars, sig ud af Vædderen og ind i det langt roligere tegn, Tyren, og du kan se frem til en to-måneders periode, hvor du vil kunne styrke din position og forvente fremgang og vækst.

Det er også en god tid for partnerskaber, både når det gælder forretning og i privatlivet. Du kan opleve, at ambitiøse partnere gerne sætter dagsordenen, fordi de ved, hvordan nye økonomiske tendenser kan udnyttes – også til din fordel.
Med nymånen, den 13. januar, sker der nogle forandringer på den professionelle front, hvilket formentlig hænger sammen med at nuværende lederskab erstattes af et nyt. Med dét følger nye betingelser, som kræver en mere social ansvarlig stil. Husk, at påstanden om, at det altid er den stærkeste der vinder, er en skrøne.

I løbet af det nye år, vil du opleve et særligt fokus på skælsættende forandringer i det sociale miljø, som også vil påvirke den måde økonomien struktureres på.
Januar, er en måned, hvor du er nødt til at være på forkant med udviklingen, når det gælder økonomien. Det betyder, at der skal iværksættes nye veje til indtjening, og det kan meget vel handle om teknologi og innovation. Her er det din opgave at komme med nye, kreative input.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Eksklusiv bænk fra Trademark Living

Eksklusiv bænk fra Trademark Living

Foldegardiner - Syning efter mål <BR>uden meromkostning

Foldegardiner - Syning efter mål
uden meromkostning

Brunchbræt i egetræ fra By Brorson

Brunchbræt i egetræ fra By Brorson

Antique sofaborde med trælåg fra Chic Antique

Antique sofaborde med trælåg fra Chic Antique

^