Dansk Smykkekunst
AVIVIR Aloe Vera Shampoo
MIIEGO AL3+ FREEDOM
Stor LED pære

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn
Månedshoroskop for: Februar 2020
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af februar kan du opleve, at der stadig hersker en del forvirring omkring nogle af dine nære relationer, og især i forhold til mennesker, der har samme overbevisninger og værdier, som du. Måske har du, et sted hen ad vejen, mistet din fornemmelse for retning eller er blevet forført til at tro på nogen, som, trods mange fine kvaliteter, ikke evner eller har mulighed for at forpligte sig.

Tingene ændrer sig omkring weekenden den 8. februar, hvor en potentiel partner viser interesse i at i imødekomme dine behov, hvilket kan bidrage til en mere entusiastisk holdning til parforhold.

Omkring midten af måneden sker der en forandring i dine prioriteter. Du kan opleve et behov for at slå dig sammen med mennesker, der har indflydelse i dit professionelle liv, og det er netop et område, som i øjeblikket er præget af forandring og transformation, især når det gælder ledelsesstrukturen.

Både februar og marts er måneder, hvor du kan se frem til at skulle arbejde hårdt for at nå dine mål, men hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du få en position, der giver dig både magt og autoritet. Tingene former sig bedst, hvis du indgår i et team, der i forvejen besidder en magtfuld position. Her bør du stile efter, at du i slutningen af marts vil opnå dine mål.

Februar er overordnet en tid, hvor du kan få gavn af dine innovative tanker, som kan bruges til at bane vejen for nye spændende projekter.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Den ultimative shoppeguide

Den ultimative shoppeguide

Studio Feder pyjamas

Studio Feder pyjamas

BOOM by MIIEGO høretelefoner

BOOM by MIIEGO høretelefoner

MIIEGO AL3+ FREEDOM

MIIEGO AL3+ FREEDOM

^