Tine K Home
Engelsk porcelæn
Sommerudsalg 50 %
Louisiana plakater

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn
Månedshoroskop for: Juli 2019
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af juli bevæger dit tegns hersker, Mars, sig fra Krebsen til Løven, hvilket kan medvirke til, at du vil opleve nogle positive forandringer i tilværelsen. Den stressede stemning og de udmattende diskussioner, du har oplevet på jobbet og i hjemmet i juni, letter i juli, og erstattes af en dejlig tid med alt hvad du har brug for lige nu; ferie, leg og sjov. Har du børn, vil de nyde at opleve den forandring, der sker hos dig, som vil øge dit nærvær og lyst til aktiviteter sammen med dem. 

Juli er en perfekt tid for udflugter, rejser og ekspeditioner, og hen mod slutningen af måneden kan der endda blive tale om oplevelser af international art. Det er en periode, hvor du vil føle dig lykkelig, udadvendt og klar til store eventyr, hvad enten det er eksotiske opdagelsesrejser og spændende møde med fremmede eller sjove oplevelser på et mere lokalt plan.

Hvis du er på udkig efter romantik, så har du i denne periode en karisma og charme, som vil være svær for en potentiel partner at modstå. Udnyt dine gode muligheder nu, hvor du brillerer.

Trods den positive energi, du oplever lige nu, så rumsterer der stadig nogle problemer i familien. Som følge af den delvise måneformørkelse den 16. juli, kan følelsen af begrænsning og pres stadig opleves i forbindelse med familie- og/eller partnerrelationer. Det er ikke nødvendigvis nogen hjælp at give efter, til gengæld kan du, ved at give udtryk for dit engagement, mindske spændingen.  

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Allergivenlig hudpleje til alle aldre

Allergivenlig hudpleje til alle aldre

Badekåbe i hør

Badekåbe i hør

Louisiana plakater

Louisiana plakater

Køkkenrulleholder

Køkkenrulleholder

Send en hilsen
^