Gulvløber naturfarve
Heathcote & Ivory Morris & Co.
Care by Me
Broste Copenhagen - Sofa nyhed

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn
Månedshoroskop for: September 2019
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af september måned vil der være fokus på at organisere hverdagen og forholdet til kollegaer. Det er en periode, hvor du kan have glæde af at arbejde tæt sammen med mennesker, der ved noget om, hvordan man optimere arbejdsrutiner og øger indtægterne. Her går du forrest og viser vejen for kollegaer, hvilket høster anerkendelse hos overordnede.

September er i det hele taget en meget dynamisk måned, hvor du kan få mulighed for at opnå mange konkrete mål. Du arbejder hårdt og målrettet, og har samtidig overskud til også at støtte og hjælpe dem, der føler sig isolerede eller på anden måde er udfordret.

Din involvering i andre mennesker kan dog medføre en snert af frustration. Især omkring fuldmånen midt i september, kan det føles som om din indsats undermineres og ikke leder til et tilfredsstillende resultat. Nogle overvejelser om, hvilke opgaver du skal vægte og arbejde med, kan hjælpe dig med at justere dine forventninger og til at se, hvilke opgaver du bør lade ligge.

I midten af måneden vil dit horoskop påvirkes af Venus og Merkur, og du kan møde mennesker, der kan hjælpe dig og dine projekter på vej. På samme måde kan et menneske, som du har en tæt relation til, også vise sig at have en særlig evne til at skabe balance, og klare udfordringer med overskud og diplomati. Det er guld værd for dig i en periode, hvor du er nødt til at arbejde hårdt og koncentreret.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Broste Copenhagen - Sofa nyhed

Broste Copenhagen - Sofa nyhed

Førstegangsforældre<BR>søger viden og information

Førstegangsforældre
søger viden og information

El-løbehjul vinder stort indpas <BR>hos danske kvinder

El-løbehjul vinder stort indpas
hos danske kvinder

Oplever du funktionsnedsættelse?

Oplever du funktionsnedsættelse?

Send en hilsen
^