Parfume - ‘Le parfume solide’
Christina Jewelry & Watches
Vasketøjskurv på hjul
Indret med 60’er-æstetik

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn

Månedshoroskop for: September 2021
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af september, kan der, i forbindelse med nogle organisatoriske problemer, være et særligt fokus på jobbet. Det handler blandt andet om, at du fornemmer, at dit forsøg på at involvere dig, ikke rigtig har succes.

Måske lægger du lidt for meget vægt på detaljer og perfektionisme, måske synes du, at dine kolleger er upålidelige, måske har du mistet motivationen, men vil samtidig ikke bare være en usynlig brik i den proces, der foregår lige nu.

Prøv at skære lidt ned på de mere trivielle opgaver, så bliver der bedre mulighed for at fokusere og arbejde med det essentielle.

Midt i september bevæger Mars sig ind i dit modsatte tegn, Vægten, hvilket indikerer, at du, den kommende halvanden måned, vil være optaget af dine private relationer. Det kan blive en rar tid for dig, men forsøg at undgå, at være den, der tager initiativer og træffer beslutninger. Lad andre komme til, så deres meninger kan komme til udtryk. Går de på tværs af dine ønsker, så gør dig umage for at indgå kompromiser. At være villig til kompromis, kan i denne tid være en stor hjælp til at komme videre. Det gælder både i private- og i arbejdsmæssige sammenhænge.

Overordnet ser det ud til, at forbindelsen til dine nære relationer i denne måned, er gode, og de mennesker, du har med at gøre, vil optræde fair, og nemme at snakke med.

Når det kommer til kontakten til den, du har et mere intimt forhold til, så kan tiden være ret udfordrende i den sidste del af september. Desuden kan du opleve, at din partner har nogle økonomiske vanskeligheder, eller er måske selv føler sig usikker. Det kan medføre en del stress og uforudsigelighed, som kan føles som lidt af en rutsjebane. I denne tid kan din partner have brug for, at du har styr på tingene, så vedkommende har mulighed for at slappe og samle kræfter.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Din guide til de bedste og billigste<BR> brugte biler

Din guide til de bedste og billigste
brugte biler

Bloomingville<BR> - Smuk, nordisk indretningsstil

Bloomingville
- Smuk, nordisk indretningsstil

Understel: Bord-, senge- og sofaben

Understel: Bord-, senge- og sofaben

Indret med 60’er-æstetik

Indret med 60’er-æstetik

^