Vædder

Horoskop for Vædderen i april 2024

Vædderen er født i perioden:
20. marts til 21. april

Horoskopet er udarbejdet af:
Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I april måned vil din energi, som normalt er præget af stærk en vilje og handlekraft, være mere diffus på grund af Mars' placering i Fiskene. Det kan være svært at nå de mål, du sætter dig, og således en tid, hvor du bør fokusere mindre på dine ydre præstationer, og mere på din indre mentale balance. Tiden er oplagt til at rette dit fokus på at hjælpe andre eller dyrke spirituelle interesser. Det kan være en berigende periode, men kræver at du prioriterer korrekt og er fokuseret.

Når Mars bevæger sig for at forenes med Saturn fra den 6. til den 11. april, kan dette blive en psykologisk udfordrende periode for dig, fordi forhindringerne hober sig op, samtidig med at din motivation synes at svækkes. Det kan hjælpe dig at trække dig fra ambitiøse projekter og afvente.

I samme periode bevæger Venus sig ind i dit tegn, Vædderen, hvilket indikerer, at du har din partners støtte, som kan hjælpe dig med at træffe beslutninger.

Da den årlige nymåne i Vædderen også finder sted på dette tidspunkt, er det vigtigt at bruge tid på at fokusere på dit eget liv og på initiativer, der kan have indflydelse på dit liv fremover.

De sidste 10 dage af april er sandsynligvis den bedste tid denne måned, ikke mindst fordi du får mulighed for at udvide din horisont, hvilket kan resultere i økonomisk gevinst. Hvis du har taget chancer og satset, så er dette tidspunktet, hvor de bærer frugt.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

 


 

Horoskop for Vædderen i marts 2024

I den første del af marts står Mars sammen med Venus, hvilket er vigtigt at bemærke, da det kan medføre forandring i dine relation til andre. Det kan handle om, at der er noget der har forandret sig i nogle af dine dybereliggende, personlige forhold, hvilket har indflydelse i sociale sammenhænge. Et andet menneske, der deler dine værdier, vil imidlertid kunne være der for dig, så I sammen kan navigere gennem udfordringerne.

Men overordnet er mange begivenheder, her i marts, præget af en eller anden form for uforudsigelighed. Det vil du formentligt især opleve omkring den 9., hvor Mars møder Uranus. Det kan handle om, at de mennesker, du føler dig forbundet til, giver udtryk for nogle stærke, personlige holdninger, der kan påvirke dig og skabe uro. Måske oplever du det umiddelbart, at det giver dig en følelse af spænding, men lad være med at involvere dig ud i ekstremerne, for det kan påvirke dig og dit forhold til folk omkring dig, negativt.

I løbet af de sidste 10 dage i marts venter en tid, hvor du føler dig særligt selvsikker i nye sociale sammenhænge, og her står du stærkt, når det kommer til dine lederegenskaber.
Samtidig kan du også have trang til at finde ro i eget selskab, og tid til at reflektere over, i hvor stort omfang, du ønsker at være påvirket af andres holdninger.

 


 

Horoskop for Vædderen i februar 2024

Da Pluto nu er flyttet ind i Vandbæreren, vil der her i februar være udsigt til forandring i dine forhold til mennesker i din nære omgangskreds.

De første tegn på denne proces vil formentligt vise sig midt i måneden, når din tegnhersker Mars møder Pluto og derefter Venus. Da både Mars og Venus har indflydelse på parforholdet og kærlighedslivet, så vil det for dig, der er i et parforhold, især være her, at forandringerne opstår og siden bane vejen for spændende udvikling og forandring.

For den enlige Vædder kan konstellationen betyde, at du møder mennesker, der på mange måder er meget anderledes end de mennesker, du normalt omgås. Det kan vise sig at give dig nogle helt unikke oplevelser med nogen, der har en anden social baggrund, end du, og fx har en særlig agenda omkring politik eller klima og miljø.
Det kan også dreje sig om at du møder et menneske, der har en særlig interesse i personlige udvikling. Således kan månedens konstellationer betyde, at der er udsigt til at få nogle nye perspektiver på tingene, og indsigt i ideologier, der kan være med til at udvikle dine egne synspunkter og interesser.

Februar kan således blive en måned med et ekstraordinært fokus på samvær med nye spændende bekendtskaber. Det kan blive yderst berigende og lærerigt, men samværet kan også være præget af en frustreret stemning, hvilket formentligt skyldes, at det ofte er svært for folk helt at forstå og rumme andres holdninger og perspektiver.

Hvis du synes det er spændende, berigende og udviklende for dig, at lære andre mennesker at kende og få indsigt i og forstå deres bevæggrunde, så hold tilbage med alt for mange skeptiske spørgsmål og udvis i stedet rummelighed og nysgerrighed.

 


 

Horoskop for Vædderen i januar 2024

I begyndelsen af januar 2024 flytter din tegnhersker Mars ind i Stenbukkens tegn, og det betyder en tid, hvor der er fokus på alt, hvad der har med karriere og kontakten til autoriteter at gøre. Det er en tendens, som vil præge tiden frem til midten af februar, hvorefter der opstår nogle udfordringer, der indebærer en vis uro og magtkampe i social livet.

I mellemtiden vil januar være en progressiv måned for vækst, især når vi når hen mod midten af måneden, hvor en nymåne vil fremme muligheden for nogle spændende og utraditionelle tiltag. Her vil en dedikeret indsats give gevinst.

Ved tydeligt at få defineret dine mål, udarbejde handlingsplaner for hvordan du kommer i mål, og ved at skabe dig et klart økonomisk overblik, vil du kunne se frem til et yderst tilfredsstillende resultat.

I løbet af de sidste 10 dage af januar kan der være udsigt til at få selskab af mennesker, som er lige så engagerede og ambitiøse som du, og som vil følge dit eksempel og støtte de planer, du har.

Sigt efter samarbejde med to andre, hvor der kan opstå en særlig synergi omkring indsatsen. Sammen vil I motivere hinanden, finde nye effektive måder og metoder til at nå jeres mål, hvilket kan resultere i økonomisk bonus de kommende måneder.

 


 

Horoskop for Vædderen i december 2023

Som december skrider frem, forenes Mars med Solen i Skytten, hvilket resulterer i et boost af dynamisk energi. Gennem måneden vil du føle dig mere udadvendt og have et særligt fokus på at udvide din horisont, hvilket blandt andet kan give dig ny kulturel indsigt.

I denne tid vil du være klar til at forsvare dine meninger og overbevisninger, og du vil formentligt have lyst til aktivt, at fordybe dig i dét, der virkelig betyder noget for dig. Da netop dét at tilegne sig ny viden, er en vigtig del af din personlige rejse, vil december måske byde på egentlige rejser og eventyr, hvor du vil se tingene fra vinkler, som vil udfordre dine holdninger. 

I tiden op til jul kan du opleve, at befinde dig i en uvant situation. Til den festlige juletid hører jo ofte alkohol i rigelige mængder, og her skal sikre dig ikke at havne i situationer, hvor din dømmekraft sløres.

Der kan også være udsigt til, at du havner i noget der føles som et net af misforståelser, hvilket især gælder, hvis du har kontakt til søskende. Diskussioner om meninger og holdninger fører ikke til noget - tværtimod. Sådanne episoder kan lede dig på afveje og mindske din motivation, og det kan betyde, at du først genfinder din balance i begyndelsen af det nye år.

Månedens udfordringer vil understrege vigtigheden af, at du følger dit eget moralske kompas, og at du skal være forbeholden overfor andres velmenende råd. Giv dig selv tid til at overveje andres holdninger til tingene inden du ændrer dine egne, og husk, at mange ting er subjektive og afhænger af øjnene der ser.

­­


 

Horoskop for Vædderen i november 2023

Tiden i de første tre uger af november, vil være præget af stærke følelser og lidenskab, hvilket kan øge din kampgejst, og styrken til at få tingene gennemført på dine præmisser. Det kan udvikle sig til en vulkan af overskud og energi, hvilket er kærkomment her i efteråret. Du skal dog være opmærksom på, at den kræft og energi, du lægger for dagen, kan give bagslag, hvis du giver den frie tøjler. Det kan være meget svært at holde igen, når man bobler af energi, men hvis du ikke holder lidt igen, så kan det ende i forvirring og stress. Prøv at sænke niveauet og tag dig tid til at overveje, hvordan du får mest ud af det overskud, du har lige nu.

Hvis du fx bruger noget af dit overskud på selvransagelse og få psykologisk indsigt, så vil du kunne identificere dine følelser og få en større forståelse af, hvad det er der driver dig. Du vil også være meget bedre i stand til engagere dig følelsesmæssigt og autentisk i de mennesker omkring dig, der efterlyser intimitet og nærhed. Det kan udvikle sig i en lidt overraskende og overvældende retning.
Især omkring den 8. november er der positive tendenser, når det kommer til parforhold og kærlighed. Måske handler det om, at et menneske, du finder interessant, dukker uventet op, eller måske handler det om, at din partner lige nu befinder sig i en særlig god periode.

Tilværelsen føles let og behagelig i den sidste uge af november. Måneden er fuld af optimisme og det kan føre til en stærk trang til oplevelser. Måske er det tid til at rejse en tur ud i verden, fordybe dig i studier eller være en del af kulturelle aktiviteter. Du skal nok regne med, at din det man medføre nogle intellektuelle udfordringer, som måske også kan udfordre dine holdninger og overbevisninger.

 


 

Horoskop for Vædderen i oktober 2023

I begyndelsen af oktober kan du være usikker på, hvorvidt det, du har investeret i et forhold, vil bære frugt. Det drejer sig om forholdet til et menneske, du har været betaget af og opsat på, at gøre en særlig indsats for styrke forholdet til, men nu er det som om nogle ting udefra forhindre, at der kan etableres en meningsfuld forbindelse.

Dynamikken omkring dig ændrer sig imidlertid, når du bevæger dig ind i månedens anden uge. Du formår at takle nogle situationer, der har svækket din position, hvilket indebærer, at nogle af de ting, du tidligere fandt værd at bruge energi på, begynder at miste din interesse.

Hen mod midten af oktober vil nogle nye omstændigheder give dig mulighed for at navigere i en helt ny retning. Her vil der være udsigt til en periode, hvor du får styrket selvtilliden, men det vil samtidigt også være en tid, hvor du vil føle stressniveauet øges. Det gælder især, når det kommer til spørgsmål omkring sikkerhed og trivsel, hvilket kan påvirke dig job- og karrieremæssigt, hvis du har opgaver, der handler om ledelse og omsorg.

Nymånen i Vægten, den 14. oktober, kaster lys over nogle nye muligheder, der kan være med til at skabe og opbygge nye relationer. Dette gælder især for dine relationer til mennesker, der besidder særlige diplomatiske evner.

Er du en del af et team eller gruppe, så kan der i oktober være nye medlemmer, der har brug for din støtte og vejledning, da de kan være usikre på, hvorvidt deres kompetencer rækker. Blot en lille smule imødekommenhed og støtte fra din side, kan betyde, at de kan overvinde deres usikkerhed og vise, hvad de har at byde ind med.

 


 

Horoskop for Vædderen i september 2023

Gennem hele september vil din tegnhersker, Mars, befinde sig i dit modsatte tegn, Vægten, og det sætter i høj grad fokus på relationer. For den enlige Vædder er det en ideel tid til at genskabe kontakten til en potentiel romantisk partner, som tidligere måske ikke har været helt indstillet på at forpligte sig. Overordnet er det for alle Væddere en dejlig og underholdende tid, hvor der kan være udsigt til sjovt og festligt samvær med andre mennesker.

Det særlige fokus på romantik varer formentligt hele måneden, men kan muligvis medføre en følelse af usikkerhed og tvivl. Det kan skyldes, at de mennesker, du finder interessante, har nogle andre prioriteter end du, og fx stiller høje krav til relationen. Det kan også handle om, at der er kulturelle forskelle, der skal tages højde for. For dig, der er på udkig efter en partner, kan der således være nogle udfordringer i at skulle slippe din egen agenda og i højere grad fokusere på at tilpasse dig den andens behov. Det vil kræve en følelsesmæssig investering fra din side, og måske give dig følelsen af at stå sårbar i en svag position.

I andre sammenhænge, fx i arbejdsmæssige sammenhænge, er september en yderst aktiv og konstruktiv tid. Projekter kan være genstand for revision, hvilket betyder, at der vil være behov for at revurdere de hidtidige fremskridt. Men denne proces gør kun det endelige resultat endnu bedre. Måske bliver der mulighed for at tage nye effektive arbejdsmetoder i brug, ligesom samarbejde med andre omkring projekter kan bidrage til øget økonomisk stabilitet og følelsen af gå-på-mod og glæde.

I midten af september vil en eller anden form for evaluering finde sted, og det betyder, at der kan banes vej for en ny, innovativ og lukrativ indsats.

 


 

Horoskop for Vædderen i august 2023

I begyndelsen af august harmonerer tegnhersker, Mars, med Jupiter, hvilket er tegn på, at du går en tid i møde med positive arbejdsmæssige tendenser. Det kan dreje sig om nogle konkrete, praktiske planer, som du får mulighed for at realisere sammen med kolleger. Det kan, i den forbindelse, være et godt tidspunkt at tage fat på noget, der ligger lidt udenfor din jobbeskrivelse, men som på sigt kan resultere i økonomisk gevinst.

I begyndelsen af august vil det imidlertid nok handle mere om, at der er udgifter fx i forbindelse med ferie, børn, oplevelser og sociale arrangementer. 
August er en særlig måned for parforhold og romantiske begivenheder. Hvis du dater, så kan der være spændende, om end uforudsigelige, dates i vente, især med mennesker fra andre lande og mennesker med en anden kulturel baggrund.

Hvis du har voksne børn, så kan der også for dem være romantik i luften, som måske betyder, at de er rede til at træffe nogle usædvanlige beslutninger.

Vær opmærksom på, at hvis du er på udkig efter kærligheden, så kan du muligvis føle dig tiltrukket af mennesker, der viser sig at leve et noget ekstravagant liv. Det kan måske give anledning til en vis usikkerhed fra din side, for hvad er fornuften i at bruge så mange penge på unødvendige ting?

I slutningen af august flytter Mars ind i dit modsatte tegn, Vægten, hvilket formentligt vil betyde, at du vil have endnu mere fokus på romantiske relationer. Måske oplever du her at måtte gå på kompromis med kærligheden, fordi din partner eller potentielle partner insisterer på at sætte dagsordenen.


 

Horoskop for Vædderen i juli 2023

Sidste måned var din tegnhersker Mars i Løvens tegn, og Venus bevægede sig samtidig gennem Løven mod en konjunktion med Mars.

Det er en klassisk astrologisk konstellation, når det kommer til lidenskabelige kærlighedsaffærer med nogen fra en anden kultur eller samfundsgruppe. En sådan affære er spændende, men vil samtidig bidrage til en del uforudsigelighed. Denne gang vil konstellationen dog være præget af, at Venus bevæger sig retrograd, og det kan betyde, at et ellers spændende møde med en potentiel kæreste, kun bliver en kortvarig fornøjelse.

Den 10. juli flytter Mars ind i Jomfruens tegn, hvilket tyder på, at du har fokus på mere praktiske opgaver som arbejde, fitness og sundhed.

Overordnet kan du se frem til begyndelsen på en dejlig periode i dit arbejdsliv, der kan betyde at du får tildelt en ny rolle hen mod slutningen af måneden. Dette vil medføre en øget indtjeningen i nær fremtid, ligesom flere nye indtjeningsmuligheder venter i løbet af de næste seks måneder.
Juli er ferietid for de fleste, og for dig vil måneden især betyde tid til kærlighed, nydelse og oplevelser.

Omkring nymånen den 17. juli kan der være udsigt til nogle særlige gode muligheder for at drage på farten med familien eller nære venner.

 


 

Horoskop: Juni 2023

Vi går sommeren i møde, og for dig er der udsigt til en spændende udvikling, der vil sætte fokus på din evne til at få tingene gjort. Det gælder både i arbejdssammenhæng, men kan også være i et kreativt miljø. Det er samtidig en dejlig tid for romantik, ligesom tiden byder på gode muligheder for eventyr og oplevelser – omend det kan bringe dig lidt uden for din komfortzone.

I den første del af juni måned vil Venus, sammen med din tegnhersker Mars, bevæge sig ind i Løven – det dynamiske og romantiske ildtegn, og formentlig betyde, at du de kommende måneder vil befinde dig i en følelsesladet og uforudsigelig tango med din partner.

For single Vædderen, der leder efter kærligheden, kan du her i årets første sommermåned møde en spændende, karismatisk og spontan person, men vedkommende vil samtidig være et menneske, der ikke er indstillet på at vige fra sin egen retning eller slippe sin suverænitet og frihed til at træffe sine egne beslutninger. Så hvis du drømmer om at kunne overtale og involvere vedkommende i dine romantiske planer, så skal du huske, at forholdet kan blive præget af uforudsigelighed. Måske er du i virkeligheden heller ikke opsat på en langvarigt forhold, selvom et fast forhold umiddelbart kan virke attraktivt. Måske skal du i højere grad have fokus på de muligheder, der er for rejser i fremtiden, dejlige oplevelser, og kontakt til andre, der kan give dig nye dimensioner i livet.

Hvis du er i parforhold, vil jeg opfordre dig til at overveje, om det kunne være godt for jer (og eventuelle børn), at drage ud og se nogle steder, I aldrig har set før, og få jer nogle nye, spændende og inspirerende oplevelser.

 


 

Horoskop: Maj 2023

I begyndelsen af ​​maj er du dedikeret til situationen derhjemme, som er fyldt med aktivitet. Det kan være en meget følelsesladet tid, men du begynder at acceptere de forhold, du ikke kan ændre.

Hen mod slutningen af den første uge af måneden er der nye og mere positive tendenser, der udspringer af en dejlig stemning hjemme og kærlig opmærksomhed for husets beboere. Hverdagen får et usædvanligt og spændende tvist omkring den 20. maj, når din tegnhersker Mars forlader Krebsen og træder ind i Løven. Konstellation vil som regel resultere i en positiv transformation, og give følelsen af øget selvsikkerhed og udadvendthed.

Det, der adskiller sig fra normalen, er et betydeligt planetskifte, der involverer Mars, Jupiter og Pluto, hvilket indikerer, at der kan være udsigt til en eller anden form for krise eller magtkamp. Lad dig ikke afskrækket og husk, at du kan handle. Brug strategier, og du vil opleve, at du ikke behøver at gå op kompromis.

I sidste halvdel af maj skal du være opmærksom på, at du måske har en tilbøjelighed til at blive betaget af ideologier, som måske ikke er gavnlige i det lange løb.

 Månedshoroskop: April 2023

I april er Vædderens tegnhersker, Mars, flyttet ind i den følsomme Krebs. Det forstærker din beskyttertrang, især når det kommer til anliggender omkring familien, hvor du vil føle dig klar til at gøre en særlig indsats for at hjælpe de mennesker, du holder allermest af.

Da planeten Saturn samtidig er flyttet ind i Fiskenes tegn, opstår der en særlig harmoni mellem Mars og Saturn. I denne konstellation kan du opleve en stærk ansvarsfølelse, som muligvis også kan være kilde til nogen usikkerhed og forvirring. Konstellationen kan lede op til en tid, hvor du må arbejde hårdt for at etablere et solidt fundament for dig selv.

Men du føler dig motiveret, og det kan give dig styrke og hjælpe dig på vej. Fokuser på den udfordring, der skal håndteres, for det vil give dig en mulighed for helt præcist at definere, hvad det er, du ønsker at opnå.

I denne forbindelse kan du meget vel være tvunget til at erkende, at de løsninger, du tidligere sigtede mod, ikke længere er optimale og ikke længere føles inspirerende og tilfredsstillende. Undlader du at forholde dig til dine egne følelser omkring dine mål, og blot fortsætter ud af tangenten, så vil tingene måske ende med at glide mellem fingrene.

Med Solen og Jupiter i dit tegn, så har du overskuddet og optimismen til at handle og sigte mod nye horisonter. Du skal blot mærke efter. Måske kan et større engagement i studier, kulturelle aktiviteter eller rejser, være med til at bane vejen, for i de kommende måneder er tiden faktisk optimal, når det kommer til at nå nogle af dine personlige mål.

Bemærk, at der omkring formørkelsen, den 20. april, kan være nogle forandringer, der kan påvirke dit sociale liv eller private økonomi.

 Månedshoroskop: Marts 2023

Allerede fra begyndelsen af marts vil du mærke, at det er en særlig harmonisk tid for parforholdet. Her kan du opleve, at din partner gør sig særlig umage med at skabe en romantisk stemning, og tage initiativer, der sætter fokus på kærligheden.

Også for singlevædderen er der udsigt til en periode, hvor en potentiel partner er ivrig efter at skabe kontakt ved at tilpasse sig dine ønsker. Vedkommende kan måske umiddelbart fremstå uinteresseret, men under overfladen skjuler der sig varme følelser. Især i tiden omkring den 11. marts er der særlig gode betingelser for kommunikation og kontakt.

Med Nymånen, den 21. marts, er der udsigt til forandringer og nye omstændigheder. I mere end et halvt år har placeringen af Mars betydet usikkerhed i spørgsmål omkring kommunikation, uddannelse og nogle former for forhold. Der kan have påvirket nogle initiativer, som pludselig har vist sig at mangle retning eller formål.

Efter nymånen flytter Mars videre ind i Krebsens tegn, og det kan udløse et stemningsskift, som sætter fokus på hjem og familie.

Den nye placering af Mars falder sammen med Saturn får ind i Fiskenes tegn. Det betyder at der opstår en større harmoni mellem planeterne, hvilket kommer til udtryk i en følelsesmæssigt mere intens periode for Vædderen. 

De planer og ambitioner, som tidligere var vigtige for dig, optager dig ikke længere i samme grad. I stedet kan der blive plads til at dyrke de mere følelsesmæssige og åndelige emner.

 


 

Månedshoroskop: Februar 2023

Siden august sidste år, har planeten Mars, der er stærkt forbundet med dit tegn, været i Tvillingernes tegn. Det har indtil videre bidraget til et øget fokus på for uddannelse og kommunikation, men her i februar, hvor Mars støder sammen med Neptun, kan motivationen blive forpurret af en eller anden form for misinformation. Det skaber forvirring og usikkerhed omkring dine valg og din retning.

Forvirringen bliver ikke bedre af, at man som Tvilling opererer med to sider der ofte peger i forskellige retning, så her i februar vil du formentlig føle dig splittet mellem flere muligheder. Først hen mod slutningen af marts vil tingene stabiliserer sig og du vil finde balance og tilfredshed.

Men tiden byder på masser af godt humør og entusiasme, for i perioden fra januar til midten af maj er planeten for visdom og held, Jupiter, i Vædderen. Det giver dig gå-på mod, og en virkelig stærk trang til at udvide din horisont. Det kan fx være gennem studier, tilegnelse af ny viden, kulturelle aktiviteter og/eller rejser.

I denne periode får du også få rigtig meget ud af at engagere dig i grupper, især hvis der er uddannelse på tapetet.

 


 

Månedshoroskop: Januar 2023

I midten af januar 2023 bevæger din tegnhersker, Mars, sig i direkte linje efter en periode i retrograd bevægelse. Du har måske en fornemmelse af stilstand, og det kan føles svært at se fremskridt. Det skyldes formentlig at du har været igennem en tid, hvor du skulle finde løsning på nogle problemer, og dét har krævet din fulde opmærksomhed.

Nu hvor du kan lægge disse udfordringer bag dig, har du tid til at fokusere på andre ting, og derfor har du nu brug for tid til at orientere dig og prioritere, hvad der skal på agendaen fremover. Her kan du få glæde af at engagere dig i projekter, der kræver en pædagogisk tilgang, men det kan også være, at du skal prioritere og fokusere lidt på dine relationer til søskende eller nogen i nabolaget.

I begyndelsen af januar bliver der mulighed for at styrke din lidt forsømte relation til din partner eller til en nær ven. Det er en tid, hvor du også kan have glæde af, på en eller anden måde, at involvere dig i gruppearbejde, for her vil du opleve at være helt på bølgelængde med andre involverede.

Tiden i begyndelsen af måneden er også ret optimal, når det kommer til omstrukturering i forbindelse med arbejde og/eller familielivet. Det gælder især omkring fuldmånen, den 7. januar, som kan vise sig at blive en temmelig intens tid.

I midten af januar er du klar til at tage initiativer, der kan udvide din horisont, fx gennem studier eller kulturelle arrangementer. Her venter også nogle oplagte muligheder for at tage teten op og mobilisere din entusiasme for noget, du satte i bero for et par måneder siden.

Overordnet venter der en tid, hvor du, også overfor andre, vil fremstå energisk og overbevisende.

Fremover kan du således blandt andet opleve en markant udvikling i dit engagement med grupper og organisationer, ligesom du gennem hele 2023 kan du opleve store positive forandringer i dit sociale liv.

 


 

Månedshoroskop: December 2022

Gennem hele december og et godt stykke ind i januar 2023 er Mars i retrograd, hvilket betyder, at du, inden du begynder på noget nyt, bør få afsluttet nogle sager, der har forbindelse til din fortid. Du har fokus på kommunikation, studier og/eller tilegnelse af ny viden, hvilket kan blive en styrke, når det drejer sig om at få tingene gjort.

I begyndelsen af måneden opstår samtidig en sjælden konstellation mellem Mars og Venus, som kan bidrage til en ny opmærksomhed omkring dine relationer, både til din partner og til andre mennesker i din hverdag. Det er et godt tidspunkt at tilkendegive din loyalitet overfor en gruppe eller organisation, for de vil være i stand til at give dig den opbakning og støtte, du har brug for. I forhold til parforholdet, kan der være omstændigheder, som fx misforståelser eller uenighed, der midlertidigt skaber en distance mellem jer.

Men overordnet er der udsigt til at december bliver en dynamisk måned og dejlig måned, hvor der blandt andet bliver mulighed for at udvide din intellektuelle horisont gennem kulturelle aktiviteter og/eller studier samt rejser.

Når vi når frem til julen, er Jupiter, som har været retrograd de seneste måneder, tilbage i dit tegn Vædderen, og efter juleferien vil du føle dig klar til at tage hul på nye, spændende initiativer..

 


 

Månedshoroskop: November 2022

I slutningen af oktober gik planeten for indsigt, visdom og ekspansion, Jupiter, ud af dit tegn, Vædderen, og tilbage til Fiskene. Men når vi nærmer os julen, så vender den tilbage til Vædderen.

Indtil da, kan du opleve, at nogle store tiltag, du har gjort i dit liv, bliver sat på pause. I den mellemliggende periode er der i stedet fokus på empati og andre mennesker, hvilket ikke mindst skyldes ting, der foregår i verden omkring dig, og de vanskeligheder, andre mennesker befinder sig i.

Det, der er påvirker dit tegn nu, er placeringen af planeten Mars. I begyndelsen af måneden står Mars stationært, hvilket øger følelsen af at alt er gået i stå. Måske handler det om, at du på en eller anden måde er gået for alt for langt, alt for hurtigt, og at du lige nu er nødt til at stoppe op og få samlet op på tingene.

Hvis du studerer eller på anden måde er i gang med at tilegne dig viden, så indebærer det fx at du får gennemgået, går i dybden og fulgt op på ny viden, så du er sikker på at have fået det hele med.

I denne tid kan der være tidspunkter, hvor du føler dig lidt forvirret og desorienteret, men du kan få ro og styr på tingene ved at bede om hjælp og støtte fra nære venner, medstuderende eller kollegaer.

November, og især i starten af måneden, kan det være fornuftigt at bruge nogle ressourcer på at sikre dig, at tingene fungerer på det følelsesmæssige plan i forhold til din partner. Vedkommende gennemgår måske en udfordrende tid, som muligvis har et økonomisk aspekt.

Generelt kan det i november være fornuftigt at være beredt, for det kan meget vel være, at der opstår noget uventet, som bedst takles, hvis du er klar.

 Månedshoroskop: Oktober 2022

Gennem det meste af oktober er visdommens og planeten for visdom og udvikling, Jupiter, i Vædderen, men den 28. bevæger Jupiter sig retrograd tilbage til Fiskene den 28.  

Herefter er det klogt at sætte planer om udvidelse, studie eller rejser på hold, indtil forholdene for aktiviteterne er mere optimale. Bedre muligheder opstår, når Jupiter vender tilbage til Vædderen den 20. december. Herefter venter en periode frem til maj 2023, hvor Jupiter forlader Vædderen, og i mellemtiden er tiden optimal for at styrke diverse projekter og aktiviteter.

Den 28. oktober, hvor Jupiter vender tilbage i Fiskene, bevæger Mars sig også i retrograd retning, hvilket betyder, at tingene i en periode bliver tungere og mere komplicerede. Det gælder blandt andet når du skal træffe valg omkring, hvordan du vil bruge dine ressourcer. Mulighederne er mange, og de kan være svære at vælge imellem og prioritere.

Måske har du overvejet at gøre en indsats for at tilegne dig ny viden, måske har du et ønske om at rejse, eller måske har du overvejet at afsætte mere tid til at udvide din omgangskreds.

Fælles for de aktiviteter er at de hver især er tidskrævende, og uanset hvilke du vælger at satse på, så vil der formentlig opstå udfordringer og forsinkelser, hvilket betyder, at du ikke skal forvente at nå i mål før marts næste år.

Til gengæld vil du, her i oktober, også kunne se frem til positive oplevelser. For måneden, og især omkring den 17. oktober, byder på gode muligheder for at etablere nye bekendtskaber, ligesom der i nuværende potentielle forhold, vil herske en særlig følelse af harmoni.

I den forbindelse passer periodens langsomme tempo sig godt, for man skal tage sig god tid, når det kommer til at etablere og opbygge nye bekendtskaber. Både venskaber, men især romantiske forhold, kræver at man sammen finder harmonien, er på bølgelængde og har samme ønsker og forventninger til venskab og samvær.
 


 

Månedshoroskop: September 2022

Med en dejlig start på måneden venter en periode, hvor viden og kommunikation er i centrum. Tiden er oplagt til at tage starte på fx kursus, uddannelse eller tage ud på rejse. Så hvis du har appetit for viden og oplevelser, så er der lige nu gode muligheder for at få stillet din sult.

Det er også en tid, hvor du vil føle dig stærk, når det kommer til at formulere og kommunikere dine tanker og viden til andre, og her vil du se, at du kan være kilde til stor inspiration for mange mennesker, du møder i hverdagen.

Som måneden skrider frem, vil der være brug for et øget fokus på nogle forandringer omkring arbejdet. Fuldmånen den 10. september sætter fokus på innovation og udvikling, og her kan det være oplagt at tage hul på projekter, der kræver en kreativitet fx indenfor modernisering, ny teknologi eller automatisering.

Mens måneden overordnet er fuld af spændende og produktiv, så skal du nok forvente, at du kan støde ind i nogle udfordringer, der skal takles. Det skyldes at din tegnhersker Mars, som lige nu befinder sig i Tvillingerne, i oktober bevæger sig i retrograd bevægelse. Det resulterer i at der, i perioden fra begyndelsen af september og frem til sidst i marts 2023, kan være perioder, hvor hverdagen præges forvirring, mistro og usikkerhed. Derfor bør du være parat til at der kan opstå situationer, især på jobbet, hvor du kan føle dig ført på afveje.

I den sidste uge af september venter en tid, som særligt egner sig til at nyde parforholdet. Her kan du forvente, at der sker positiv udvikling, som måske også omfatter rejseaktiviteter.

 


 

Månedshoroskop: August 2022

Den 1. august står Mars på både Uranus og den nordlige måneknude. Det er en sjælden konstellation, der ikke er set i nyere tid. I den forbindelse kan du se frem til, at der opstår nogle uventede begivenheder, som i påvirker de grupper og/eller organisationer, du er en del af.

Det kan indebære, at du har lyst til at bryde fri og investere dine ressourcer på noget, der for dig er unikt. Det kan fx være at du har lyst til at dyrke et af dine særlige talenter, især hvis det i en eller anden udstrækning relaterer til kropsbevidsthed.

Et forsøg på at etablere dig på egen hånd vil sandsynligvis blive mødt med modstand fra konventionelle kræfter i samfundet. Måske handler det om, at du har en anden opfattelse af, hvad der er værdifuldt, og det kan resultere i reaktioner fra andre.

Overordnet kan den første del af august byde på udfordringer, men jo mere du fokuserer på de gode ting i livet, især omkring kreativ selvudfoldelse, jo bedre vil du have det. I løbet af de sidste 10 dage af måneden kører tingene lidt lettere, og her vil der være større fokus på kommunikation, læring og opsøgende arbejde.

Slutningen af august er en tid, hvor du ser og mærker den positive side af livet. Måske venter der rejsemuligheder, eller måske møder du nogle ganske særlige og spændende mennesker, der kan være kilde til stor inspiration.

 


 

Månedshoroskop: Juli 2022

I løbet af den første uge af juli vil Mars forlade Vædderen, og går ind i Tyren. Her vil den stå frem til slutningen af august. Konstellationen markerer en overgang fra en periode med aktivitet, til en periode med restitution og afslapning. Det falder fint sammen med sommerferieperioden, men der bliver også ro til at gennemgå din økonomi og aktiver. Her vil du formentlig have et særligt fokus på udgifter i forbindelse med fornøjelser.

I mellemtiden står den største planet i solsystemet, Jupiter, med sine 76 måner, stadig i Vædderen, og det betyder, at du fortsat vil have fokus på at udvide din horisont, fx gennem studier, rejser eller gennem samvær med karismatiske og inspirerende mennesker. Konstellationen gør også tiden optimal i forhold til rejseaktiviteter og kærlighed, og hen mod slutningen af juli venter der en dejlig tid, hvor du, især i selskab med børn, kan have nye og usædvanlige oplevelser.

Generelt er juli måned en rar tid, og når måneden lakker mod ende, kan der være udsigt til nogle store begivenheder. Det skyldes formentlig, at en tredobbelt konjunktion af Mars med både Uranus og Nordknuden, varsler uforudsigelighed. Det kan have indflydelse på begivenheder af økonomisk art og omstruktureringer, som har stået på gennem det seneste år. Men det kan også komme til udtryk gennem uventede og positive overraskelser i forbindelse med partnere og familie.
 


 

Månedshoroskop: Juni 2022

I begyndelsen af juni er Mars og Jupiter i konjunktion. Det betyder at du i denne tid, rent astrologisk, vil være målrettet og handlingsorienteret. Du har et enkelt mål for øje, som du er fast besluttet for at nå.

Du føler dig klar til at takle udfordringer og konkurrence, og er samtidig åben for kommunikation og tilegnelse af ny viden. Det er en tid, hvor du har masser af energi, og her vil du formentlig også have rejser og eventyr på din dagsorden.

Selvom Mars-Jupiter er en ganske stærk og fremadbrusende kombination, så sikrer din gode fornuft, at du ikke sætter dine aktiver over styr, for det er dem, der udgør fundamentet i din økonomi. Men du kommer ikke udenom, at du fristes lidt af nye, eksperimenterende tiltag, især dem, der involverer ukonventionelle partnerskaber.

Der kan, rent økonomisk, være udsigt til en eller anden form for forandring. Det kan være, at der i din ellers stabile økonomi er nogle uhensigtsmæssige aktiver, du må beslutte dig for at droppe til fordel for et øget fokus på nogle mere produktive aktiver. Bemærk, at du omkring 18. juni bør være særlig opmærksom og forsigtig omkring investeringer, da nogle udfordringer i parforholdet kan påvirke økonomien.

Overordnet vil enhver aktivitet og indsats i juni munde ud i succes, fordi du formår at kanalisere din energi på innovative opgaver. Det indebærer også, at tiden egner sig godt til fx uddannelse og rejser.

I midten af juni vil du opleve, at dine kommunikative evner vil kunne påvirke nogle ellers forsinkede projekter, og det vil resultere i positive og tilfredsstillende resultater.

 


 

Månedshoroskop: Maj 2022

I begyndelsen af maj bevæger Venus, som repræsenterer parforhold og relationer, sig ind Vædderen. Derfor vil spørgsmål omkring parforhold og nære relationer formentlig dominere maj, og de vil være tilbøjelige til at følge dig og dine idéer. Så selvom de har et grundlæggende ønske om at gøre tingene på deres egen måde, så vil de i denne måned føle sig inspirerede, og lade dig tage føringen.

 
Helt overordnet skal det vise sig, at maj bliver en særlig god måned for Vædderen, både på grund af Venus´ tilstedeværelse i dit tegn, men fordi også Jupiter går ind i dit tegn den 10. maj. Denne konstellation er en sjældenhed, der sidst fandt sted tilbage i 2010-2011.

Og hen mod slutningen af maj bevæger tilmed Mars sig ind i Vædderen, så der er på alle måder udsigt til en virkelig dynamisk periode, hvor du har mulighed for nye oplevelser, der vil udvide din horisont, hvilket kan ske gennem fx rejser og/eller videreuddannelse.

Nymånen i begyndelsen af maj kan påvirke din økonomiske situation. Der kan være udsigt til nogle nye omstændigheder udenfor din kontrol. Her skal du være opmærksom på at tilpasse dig den nye situation, for det er herigennem at der vil opstå nye muligheder.

I midten af maj vil nogle nye planer, du er involveret i, begynde at tage form. Selvom du indledningsvist kan føle dig overvældet og usikker på din rolle, så vil du hen mod slutningen af maj være i fuld gang og involveret i at planerne skrider frem. I denne periode vil du opleve, at du har succes med at tage initiativer og få dine budskaber igennem.
 


 

Månedshoroskop: April 2022

I begyndelsen af april står konjunktionen nymånen og Merkur i Vædderen, hvilket betyder, at du kan se frem til en dynamisk måned, formentligt med særlig fokus på kommunikation og opsøgende opgaver.

Omkring den 5. april er Mars i konjunktion med Saturn, og det indikerer, at du involveres i nogle tunge forhandlinger i organisations- og gruppesammenhænge. Det drejer sig om mennesker, der sætter pris på solidaritet, og på at reglerne overholdelse til fordel for flertallet. I denne periode er det oplagt, at du engagerer dig i sociale projekter, hvor andre kan drage fordel af dine evner og dit overskud.

Den 15. april bevæger Mars sig ud af Vandbæreren og ind i Fiskenes tegn, og i de efterfølgende to måneder kan du opleve, at din handlefrihed og indflydelse er begrænset. Initiativer har en tendens til at løbe ud i sandet, og mens folk omkring kan se fordelen ved, at du agerer stædigt og kompromisløst, så er der omstændigheder, der betyder at dine hænder er bundet. Derfor bør du måske bruge din tid på spirituelle og/eller kreative sysler i dit eget selskab.

April 2022 er en måned præget af Jupiter og Neptuns sjældne konjunktion. Faktisk opstår denne særlige placering af planeterne kun en gang hvert 13. år, og det kan påvirke dig følelsesmæssigt som en bølge af medfølelse og empati overfor andre mennesker, men også en øget bevidsthed om at der foregår begivenheder i verden, der er uden for menneskets indflydelse og kontrol.

Måske er det netop denne bevidsthed der, som Mars bevæger sig gennem Fiskenes tegn, vil få dig til at involvere dig i projekter, der er med til at lindre verden for lidelser. Vær opfindsom når det kommer til finansiering af projekterne, for der kan være strategier der fungerer bedre end andre.


 

Månedshoroskop: Marts 2022

I begyndelsen af marts måned ligger Mars klemt mellem Venus og Pluto. Denne konstellation kan påvirke en proces i enten forretningsmæssige eller personlige forhold. Det er tid til at bruge din indflydelse og stå imod mulige konfrontationer - ikke mindst, når det kommer til folk, der udnytter deres magtposition.  

Målet for denne periode er, at du, formentlig sammen med en partner, påvirker en gruppe og får sat et aftryk i et magtspil. Din partner er stærk, men er muligvis ikke så godt rustet til en magtkamp, som du.

Perioden er overordnet præget af at få samlet mange løse ender, og fulgt op på aftaler, der har været sat i bero.

Den 6. marts forenes Mars og Venus, og bevæger sig samtidigt fra Stenbukken til Vandmanden. Det kan betyde, at du oplever et skift i dit fokus. Her vil din opmærksomhed være særligt rettet nye venskaber eller nye grupper af mennesker. Det er spændende mennesker, der har anderledes og alternative idéer og synspunkter, der kan være kilde til uoverensstemmelser.

Men det kan faktisk vise sig, at blive en tid, hvor du kan dyrke dine egne spirituelle interesser, finde inspiration til projekter med en social, miljømæssig og/eller spirituel agenda.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^