Te-sæt med infuser og honningpind
Engelsk porcelæn Roy Kirkham
Hübsch krus
Betræk til IKEA møbler

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn

Månedshoroskop for: April 2021
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I april venter en særlig gunstig tid, når det kommer til kommunikation og uddannelse, men også relationer til søskende og i forbindelse med dit kærlighedsliv. Med planeten, Venus, i dit tegn, vil du, i den første halvdel af april, blive opmærksom på, at en partner eller potentiel partner, findes i dit liv. Her er der tale om et individ, der ikke holder sig tilbage for at tage initiativer.

Nogle enlige Væddere syntes måske, at der er flere muligheder, og det kan synes ret forvirrende. Kig efter én, der er lidt som du, og som er villig til at tage en chance for at vinde dit hjerte.

April er også en god måned, når det kommer til at sætte ind med nye initiativer. Vær især opmærksom på muligheder, der opstår omkring nymånen i dit tegn, den 12. april, for her har du de allerbedste betingelser for at få sat tingene i bevægelse.

Hvis det bliver muligt, så kan der i april være udsigt til at rejse. Det er ikke nødvendigvis en længere rejse, men kan dreje sig om en rejse eller udflugt i en overkommelig afstand.
I denne måned kan du have glæde af at arbejde på nogle nye idéer med nogen i din nære omgangskreds, og det er også en oplagt tid til at engagere dig i sociale projekter med nogle positive og imødekommende mennesker. Generelt venter der, især i midten af måneden, en rigtig dejlig periode.

Efter 23. april vil du have et nyt fokus på nogle følelsesmæssige udfordringer i forbindelse med familielivet. Her kan det være, at du føler dig opsat på at lave nogle økonomiske ændringer – også selvom der viser sig at der sker noget uventet omstruktureringer i din partners økonomi. Du kan opleve at blive følelsesmæssigt påvirket, men forsøg at kanalisere din energi i et projekt på hjemmefronten.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Nemme frø

Nemme frø

Engelsk porcelæn Roy Kirkham

Engelsk porcelæn Roy Kirkham

Rivièra Maison tekrus

Rivièra Maison tekrus

Derrière la Porte - Termoflaske

Derrière la Porte - Termoflaske

^