Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn
Månedshoroskop for: April 2020
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Efter en hektisk og ekstremt intens marts måned, tager du hul på april, som byder på en ny konstellation. Her befinder din tegnhersker, Mars, sig i Vandbæreren og i konjunktion med Saturn.

For dig som Vædder sætter denne konstellation fokus på store forandringer i dine sociale tilhørsforhold og i de grupper og organisationer som du er en del af.

Mars-Saturn kombinationen er både udfordrende og robust, og det er sandsynligt, at du vil være nødt til at tage et stort socialt ansvar. Det er ikke tiden til at tackle sociale relationer med små midlertidige løsninger, men snarere at bryde med fortiden og finde sammen med spillere, der befinder sig i en mere indflydelsesrig og stærk position.

I den forbindelse kan du, i begyndelsen af april, og særligt omkring fuldmånen den 8., opleve en yderst positiv periode både når det kommer til romantiske relationer, men også når det gælder venskaber og grupper, du indgår i.

Et møde med mennesker, som af sind er meget forskellige fra dig, leder til frugtbare diskussioner, som giver dig nye gode muligheder for at udvide dit netværk og få indflydelse med din idéer. Hvis du leder efter kærligheden, skal du finde den enten i sociale sammenhæng, når du er på farten eller involveret i et uddannelsesprojekt.

April ser generelt lovende ud, når det kommer til dynamik og produktivitet, også selv om du kan opleve at være oppe imod dominerende personligheder på ledelsesområdet. Denne tid kan være præget af dårlig dømmekraft i ledelsen, hvilket kan resultere i en krise, som kan tage mange måneder at få løst.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Blomsterfrø: Islandsk valmue

Blomsterfrø: Islandsk valmue

Charlotte Perriand varmelampe

Charlotte Perriand varmelampe

Hübsch glasvaser

Hübsch glasvaser

Sådan øger du din selvtillid<BR> og tilfredsheden med din krop

Sådan øger du din selvtillid
og tilfredsheden med din krop

^