Super smuk kjole
Zinkbaljer
Knage Rivièra Maison
Håndklæder Spa Specials Riviera Maison

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn
Månedshoroskop for: Maj 2019
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af maj måned kan du opleve hektisk aktivitet omkring projekter i forbindelse med rejser og uddannelse. Det er en periode, hvor du har mod på at udvide din horisont, hvilket kan lede til kontroversielle diskussioner og uoverensstemmelser med mennesker omkring dig.  Alt kan løses venskabeligt, hvis du formår at være åben overfor andres holdninger og synspunkter.

Med Venus i dit tegn frem til 14. maj, er dette en god periode for kærlighed og forhold. Din partner kan have nogle udfordringer og problemer at kæmpe med arbejdsmæssigt eller i familielivet, og kan fremstå stridslysten. Men jeres kommunikation fungerer godt i denne periode, og der bliver sat pris på din indsigt og gode råd.  Problemerne synes heldigvis at fordufte, når I får nogle gode nyheder i midten af måneden.

 

I anden halvdel af maj, har både du og din partner fokus på privatliv, sikkerhed og nye sundhedsinitiativer. Det er en ideel periode, når det kommer til privatøkonomi og -investeringer samt eliminering af økonomiske udfordringer. I midten af måneden kan der ligeledes opstå nye mulige indkomstkilder.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Sådan holder du dig sund og rask <BR>uden at overanstrenge dig

Sådan holder du dig sund og rask
uden at overanstrenge dig

Guide til begravelse

Guide til begravelse

Badekarsbakke

Badekarsbakke

Specktrum Round Daytona Storage

Specktrum Round Daytona Storage

Send en hilsen
^