Børnelænestol Riviera Maison
Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk
Signature hos Like ANNA
Legekøkken i træ

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn
Månedshoroskop for: Januar 2020
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af januar går dit tegns hersker, Mars, ind i den udadvendte Skytte. Konstellationen, der varer indtil midten af februar, vil vække en lyst og et behov for at udvide dine horisonter fx gennem studier og rejser, men også på et filosofisk og åndeligt plan.

Januar bliver en måned præget af at du lige nu er optaget af at finde en ny retning, men har udfordringer med at finde ud af nøjagtigt, hvor du vil hen. Meditative aktiviteter bidrager til, at du bliver klogere på dine ønsker og vil generelt støtte dig til at opnå målrettethed og tilfredsstillende resultater.

På det professionelle plan, er januar en måned, hvor nye kollegaer arbejder på at sætte klare mål.  2020 bliver nemlig et år, hvor ambitioner og karriere kulminerer i noget stort. Det betyder, at der blandt andet vil ske ledelsesmæssige ændringer og omstruktureringer, og i den forbindelse vil du senere spille en central rolle i kampen mod utidssvarende systemer og en magtfordeling, der nødvendigvis må forandres.

Måneformørkelsen den 10. januar, og de efterfølgende dage, er en vigtig periode, når det kommer til at få ’rystet bægeret’ og få styr på lederskabet. Det er ligeledes en periode, hvor store planer udformes og udføres, selvom tiden måske bedst kan betegnes som ’krisetid’.

Du må forvente en tid, hvor du kan opleve at møde ultimatummer, stærke kræfter og magtdemonstrationer, selvom du sandsynligvis ikke er videre begejstret over de restriktioner, det kan medføre.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Den ultimative shoppeguide

Den ultimative shoppeguide

Sig varmt tak for det forgangne år

Sig varmt tak for det forgangne år

Legekøkken i træ

Legekøkken i træ

Nemmere hverdag for børnefamilien

Nemmere hverdag for børnefamilien

^