Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection
Ibu Jewels

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn
Månedshoroskop for: Juni 2020
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Din tegnhersker, Mars, er i Fiskene det meste af juni. Samtidig har Neptun i juni måned, stor indflydelse på, hvordan måneden vil forløbe. Det betyder først og fremmest, at juni kan blive en måned, hvor du vil føle dig isoleret.

Overvej, hvordan du får mest mulig ud af isolationen, brug tiden kreativt og planlæg, hvordan du får mest mulig ud af din alenetid. Måske er det en god anledning til at fokusere på åndelig og følelsesmæssig udvikling eller måske skal tiden bruges på musisk og kreative opgaver.

Det kan også være, at du skal bruge tiden på at finde måder, hvorpå du kan hjælpe og støtte andre, der har det svært. Uanset hvad du fordyber dig i, så vil du opleve at du får udrettet noget. Det er måske nærliggende at involvere andre, men overvej om du i stedet skal nøjes med at nyde tiden, dine ressourcer og dine projekter på egen hånd.

Fordi Venus, som repræsenterer relationer, bevæger sig retrograd og ikke er i harmoni med Mars, vil denne tid kunne byde på misforståelser. Folk du holder af, giver udtryk for at du er svær at nå. De gør en indsats, men du har svært ved selv at gøre det, der skal til, for at det lykkes. De kan have brug for at finde en løsning på noget, der har rod i fortiden. Det vil kræve en indsats over et par måneder, og på det tidspunkt kan det ende med at være uvæsentligt.

Den 26. juni bevæger Mars sig ind i Vædderen, hvilket er begyndelse på en ekstraordinær periode, som vil dominere din agenda hen til slutningen af året. Det er tid til at kæmpe for de ting, du tror på, men du vil opdage, at du, på grund af omstændighederne i dit arbejdsliv, vil være udfordret af den ene forhindring efter den anden. Men du klør stædigt på og giver ikke op.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Gæstebog

Gæstebog

Løvefigurer til haven

Løvefigurer til haven

Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

BH uden bøjle i bambus

BH uden bøjle i bambus

^