Pendel fra House Doctor
Bloomingville Pendel
Sengelampe
Stor LED pære

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn

Månedshoroskop for: Oktober 2020
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I den første del af oktober venter en periode, der særligt egner sig til læring og rejser, og der kan her blive brug for dine diplomatiske talenter under nogle temmelig ekstreme omstændigheder.

Denne periode er en tid, hvor du har lyst til at udvide dine horisonter intellektuelt eller gennem rejser, men det er svært at finde ud af hvor og hvordan det skal foregå, fordi du har tendens til at støde på fanatikere eller arrogante intellektuelle.

Nymånen den 16. kan betyde, at der venter nogle kommunikationsudfordringerne forude. Dette gælder især, når det kommer til dit arbejdsmiljø. Du gør, hvad du kan for at undgå skænderier, men der bliver skubbet så hårdt til dine grænser, at det går ud over din integritet. Nogle kolleger sætter deres lid til tidligere erfaringer, men dét mener du ikke er ikke nogen hjælp lige nu. Faktisk føler du kun mindre og mindre lyst, når folk i denne periode insisterer. Den bedste strategi for dig er høfligt at afslå.

I den sidste uge af oktober, venter der en helt anderledes periode, hvor du ikke orker kompromisser, men i stedet vælger dine egene veje. Du genopdager din egen personlige magt og indflydelse, og er villig til at bryde tabuer og gøre noget på en helt utraditionel facon.

Nogle nyheder i forbindelse med familien, ryster op i tingene og giver dig mod til at tage fat på nogle dybereliggende udfordringer og skabe forandringer hjemme.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Niels Ditlev Bauhaus plakat

Niels Ditlev Bauhaus plakat

Izabel Camille

Izabel Camille

Bordben til sofaborde og plankeborde

Bordben til sofaborde og plankeborde

Vinglas 'Ball' House Doctor

Vinglas 'Ball' House Doctor

Pandemi i USA Viagra