Lamper fra Bloomingville
Christina Jewelry & Watches
Vasketøjskurv på hjul
Cykelkurv - Romantisk og rummelig i natur rattan

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn

Månedshoroskop for: September 2021
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af september, er du i det praktiske hjørne. Organisering, overblik over dine ressourcer, og det at finde på nogle mere effektive måder, at gøre tingene på, har din særlige opmærksomhed.

Nymånen, den 7. september, sætter fokus på nogle spændende karrieremuligheder, som kan føre til radikal forandring, og led til en bedre økonomi. Det er generelt en periode, hvor du, også professionelt, er opfindsom og fuld af idéer, hvilket kan give dig den økonomiske frihed, du ønsker.

Der er dog to ting, du skal være opmærksom på, kan stå i vejen for dine anstrengelser. Der er nemlig en risiko for, at du vil løbe ind i en form for økonomisk snyd eller bedrageri.

Det kan handle om, at du selv har foretaget dig nogle investeringer, der går tabt, måske som følge af dårlig rådgivning.Men det kan også handle om økonomien mellem familiemedlemmer.

I september bør du i det hele taget, være opmærksom og vågen, og ikke bare lukke øjnene og bare håbe på det bedste. Det er ikke nemt at overvåge og have styr på økonomiske investeringer, når økonomien præges og påvirkes af ukendte faktorer. Derfor vil den kloge Løve træde varsomt.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Udendørs sofaer og loungesæt

Udendørs sofaer og loungesæt

Bloomingville<BR> - Smuk, nordisk indretningsstil

Bloomingville
- Smuk, nordisk indretningsstil

Understel: Bord-, senge- og sofaben

Understel: Bord-, senge- og sofaben

Lamper fra Bloomingville

Lamper fra Bloomingville

^