Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection
Ibu Jewels

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn
Månedshoroskop for: Maj 2020
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af maj måned bruger du mange ressourcer til at foretage justeringer i forhold til at organisere dit arbejdsliv. Det skyldes først og fremmest, at vi befinder os i en tid, hvor vi alle sammen arbejdsmæssigt, gennemgår en proces med store forandringer. Til gengæld byder tiden også på muligheden for at få mange nye sociale relationer.

I begyndelsen af måneden har du måske overvejelser om at droppe dit nuværende job, fordi du har svært ved at se, at det har nogen fremtid.  Giv dig selv lov til at overveje mulighederne, og fokusér i mellemtiden på at fjerne unødvendige arbejdsprocesser og minimere dine projekter til et absolut minimum.

Omkring den 20. maj vil du opleve en forandring i dit fokus og du kan se frem til en periode, hvor socialt engagement har top prioritet. Mange venner og bekendte kæmper under kaotiske tilstande, som efterlader dem forvirrede og fornemmelse af retning. For dig er denne periode dog særlig ideel, når det kommer til at opbygge relationer - faktisk kan den enlige Løve opleve en tid, hvor sociale og romantiske bånd styrkes. At arbejde med en ven eller en partner, kan være både givende og succesfuldt på dette tidspunkt.

Der er en underlig følelse midt i maj, fordi der er så mange ting, som går i stå. Rigtig mange mennesker omlægger deres planer og projekter, mens de venter på, at tingene igen skal falde på plads. Men det ser ud til, at det vil tage betydelig længere tid end mange forventede, og derfor egner den kommende tid sig allerbedst til at pleje de sociale relationer.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Ecooking Bodylotion

Ecooking Bodylotion

Løvefigurer til haven

Løvefigurer til haven

Vandfontæne

Vandfontæne

Trusser - Super komfort

Trusser - Super komfort

^