Gulvløber naturfarve
Termokande House Doctor
Nordal - Ny kollektion
Zink potter

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn
Månedshoroskop for: August 2019
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af august, står Nymånen i dit tegn sammen med Venus på den ene side, og Mars på den anden. Denne konstellation skaber en opløftende, kreativ og passioneret kombination, der gør perioden ideel for nye romantiske forhold såvel som eksisterende forhold. Børn kan i denne periode bidrage med en særlig lykkefølelse og eventyrlige oplevelser.

Denne ekstraordinære positive periode kulminerer med fuldmånen den 15. august, og hvis du mangler kærlighed i dit liv, så fortvivl ikke. Der venter en fantastisk periode, blandt andet sammen med store grupper af mennesker. Det kan fx dreje sig om koncerter og festivaler, hvor du vil nyde oplevelsen af at være mellem mennesker, der virkelig elsker og nyder livet. Dine forhold i denne periode, kan næsten blive for passionerede og intense.

 

Hen mod slutningen af måneden, især i månedens sidste uge, falder tingene til ro. En periode med fest og ferier lakker mod ende, og du vil føle dig klar til at tage fat på praktiske opgaver. Personlige økonomiske forhold ligger dig på sinde, og du kan have brug for at gøre en særlig indsats for at styrke den. I den forbindelse kan det være en god idé at arbejde med budgetter, strømline arbejdsmetoder og fokusere på at skabe og iværksætte nogle karrieremæssige projekter, der vil styrke din karriere fremover. Heldigvis er det samtidig en ideel periode, netop når det kommer til at være dedikeret og koncentreret omkring arbejdet.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Sæber Meraki

Sæber Meraki

Care by Me

Care by Me

IDUN Minerals Midnattssol Bronzer

IDUN Minerals Midnattssol Bronzer

Hübsch - Se den nye kollektion

Hübsch - Se den nye kollektion

Send en hilsen
^