Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2020
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I løbet af marts vil der være en del fokus på dit arbejdsliv, hvilket er et område præget af forandring i 2020. Planer og projekter kræver energi og beslutsomhed, og mens du måske oplever at kolleger er krævende og presser dig, så kan du selv have oplevelsen af, at det du ønskede gjort, nu er klaret. Der er ikke meget plads til kompromisser og diplomati, når det handler om overlevelse, så derfor kan de, der er særlig følsomme, opleve tiden som udmattende.

At involvere dig følelsesmæssigt prioriteres højt, i hvert fald frem til 20. marts. Du bruger og udvikler din evne til at tune ind på mennesker og omstændigheder, og får en instinktiv forståelse af de underliggende faktorer, der på et dybere plan har indflydelse på dine relationer. Der kan herske kaotiske tilstande, især når det handler om økonomi og fordeling, men du evner at bane vejen, så tingene bliver gjort.

Der følger en betydelig ændring af dit fokus omkring nymånen den 24. marts, hvilket har indflydelse på dine sociale og følelsesmæssige relationer. I tiden herefter har du mulighed for at udvide dine horisonter og møde mennesker med forskellige kulturelle baggrunde, der gør indtryk på dig. De initiativer du tager i denne periode kan, hen mod slutningen af måneden, resultere i stærke partnerskaber. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Blomsterfrø: Islandsk valmue

Blomsterfrø: Islandsk valmue

Hübsch glasvaser

Hübsch glasvaser

Haveskulpturer & havekunst

Haveskulpturer & havekunst

10 tips til hvordan du undgår fejlkøb

10 tips til hvordan du undgår fejlkøb

^