Tehætte The Organic Company
Lerpotter Bergs Potter
Te-sæt med infuser og honningpind
Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn

Månedshoroskop for: April 2021
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

April er i høj grad præget af optimisme. De første tre uger af måneden kan karakteriseres af en tid med lykke og held. Det kan blive en periode, hvor rejser eller international kontakt, er mulig, og du kan forvente at være i selskab med mennesker, som deler din entusiasme og pionerånd.

I tiden omkring fuldmånen i dit tegn, den 11.-12., er der udsigt til en perfekt periode for fælles initiativer i gruppesammenhænge såvel som i organisationer, du har gode forbindelser til

Det føles som om en ny verden åbner sig, og jo flere forbindelser du skaber på det tidspunkt, herhjemme og især international, jo mere optimistisk, begejstret og tilfreds bliver du. Det er en tid, hvor du kan gøre dig fri af nogle belastende relationer på jobbet, og måske også være med til at skabe nogle forandringer i arbejdsmiljøet, som vil bidrage til en øget følelse af frihed.

Omkring den 20. april venter der forandringer med et særligt fokus på dine jobmæssige mål. Du spekulerer intenst over, hvad du skal gøre og hvilken taktik, der er mest hensigtsmæssig. Mens du overvejer og undersøger dine muligheder, skal du være opmærksom på, at du ikke brænder dit lys i begge ender.

Måske har du en trang til at bryde med vante omgivelser, og få lejlighed til at udtrykke dig selv i et mere inspirerende job, men føler dig samtidig tvunget til at være praktisk, realistisk og forsigtig.

Den slags udfordringer og overvejelser kan være noget af det, der kendetegner 2021.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
by Room krus

by Room krus

Hübsch krus

Hübsch krus

Tekop - stentøj fra Serax

Tekop - stentøj fra Serax

ReClips havestol – et resultat <BR>af dansk husholdningsplast

ReClips havestol – et resultat
af dansk husholdningsplast

^