Børnelænestol Riviera Maison
Spisestuestole hos BOBO
Legekøkken i træ
Sig varmt tak for det forgangne år

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn
Månedshoroskop for: Januar 2020
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

2020 er et år, hvor presset på jobbet øges og kulminerer i slutningen af året, som resulterer i nogle interessante forandringer i dine relationer.  I mellemtiden er der særlig fokus på omstændigheder på jobbet, relationer til kollegaer, kunder og klienter, og på måden du strukturerer dit privatliv. Dette inkluderer også en øget nødvendig indsats omkring din form og dit helbred.

Måneformørkelsen, den 10. januar, sætter et intenst fokus på atmosfæren på jobbet, og følelsesmæssige forhold til mennesker, du oplever, er krævende og ufleksible. Hvis du, i denne periode, finder dig selv involveret i intense diskussioner med kollegaer, så er det formentlig klogt, at du trækker dig, da de på nuværende tidspunkt ikke kommer til at ændre deres meninger og holdninger.

Årets første måned, er en god tid for romantik og forførelse, men også for dejlig tid for familie og venskaber. Du kan føle dig fyldt op med nogle personlige håb og ønsker, men når det fx kommer til dating, kan det føre til forvirring. Måske handler det om, at det kan være svært at gennemskue, hvad du selv ønsker, i forhold til hvad andre ønsker. Dit horoskops konstellation tyder på, at du, i den sidste uge af måneden møder nye mennesker, du føler dig tiltrukket af. Det kan blive en følelsesladet periode, hvor det er svært at vide, hvad der er tomme illusioner og hvad der er virkelighed.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Hvad skal du ønske dig?

Hvad skal du ønske dig?

Graviditetstest<BR>– Hvornår er den sikker?

Graviditetstest
– Hvornår er den sikker?

Legekøkken i træ

Legekøkken i træ

Sig varmt tak for det forgangne år

Sig varmt tak for det forgangne år

^