Ferm Living Loungestol Desert
Lanterne fra Canett Furniture
Hængekøje VENTURE DESIGN
Fletstol fra Rivièra Maison

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn

Månedshoroskop for: Juni 2021
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Den første halvdel af juni er præget af sociale begivenheder, som du kan opleve som forvirrende og komplicerede. Nogle venner trækker sig, men ved solformørkelsen den 10. og dagene herefter, skal du måske involvere dig og støtte en nær ven, som kan være på afveje. Hvis vedkommende deler informationer, der forekommer afslørende, så tag dine forbehold.

I midten af måneden kan der således være en periode, hvor du generelt ikke rigtig kan stole på de informationer, du får fra venner. Det vil du muligvis opleve som et svigt.

Den 11. juni vil planeten for energi og drive, Mars, bevæge sig ind i dit tegn. Dette vækker jægeren i dig, og du vil formentlig snart springe ud i nye oplevelser, som også kan handle om kærlighed og romantik.

Da Venus går ind i dit tegn i slutningen af juni, så begynder en særlig dejlig tid, som vil gøre måneden særligt mindeværdig, ikke mindst når det kommer til at dyrke berigende relationer og venskaber.

Mens venner, din partner eller elsker er vigtige i juni, så er den sidste del af måneden en tid, hvor du foretrækker at være alene.

Det er en ekstremt positiv periode set fra et åndeligt synspunkt, især i dagene omkring den 23., og her vil det være en fordel, at du isolerer dig alene, eller sammen med en klog ven.

Endelig kan du her i juni opleve, at du overvejer hvorvidt der er noget i dit arbejdsliv. Det kan fx dreje sig omstændigheder, som betyder at tingene ikke fungerer tilfredsstillende, hvilket du er træt af. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Ildsted Eva Solo

Ildsted Eva Solo

Loungestol Sika Design

Loungestol Sika Design

Lang måtte til terrassen

Lang måtte til terrassen

Havemøbler TRIMM Copenhagen

Havemøbler TRIMM Copenhagen

^