Brændekurv i sort læder fra Ørskov
Dansk Smykkekunst
AVIVIR Aloe Vera Shampoo
MIIEGO AL3+ FREEDOM

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn
Månedshoroskop for: Februar 2020
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Venner, grupper og partner spiller en væsentlig rolle gennem det meste af februar måned. Når fuldmånen falder i dit tegn, den 8. februar, følger en følelsesmæssig periode, hvor din kalender er fuld af nye møder og sociale begivenheder. Romantisk og kærlighedsmæssigt åbner døre til nye horisonter, og her kan det også være et godt tidspunkt at opsøge eller etablere kontakt til mennesker i udlandet.

Omkring midten af måneden venter forandringer i din dagligdag og hverdagens rytme. Det kan være en god periode, når det kommer til at tænke på din sundhed og fysiske form, og i den forbindelse måske også overveje alternative sportsgrene.

Jobmæssigt kan forandringer eller nye ansatte bidrage med en særlig fornemmelse for formål og for de innovative metoder, der implementeres. Det gør arbejdslivet inspirerende og spændende, og det giver dig mulighed for at afprøve noget nyt og nyde din rolle og frihed på jobbet.

Den sidste del af februar kan være præget af komplekse, følelsesmæssige oplevelser i samværet med mennesker, du oplever som vigtige relationer i dit liv. I de kommende måneder dykker du dybere ned i den psykologiske dynamik, der er på jobbet, men også i relation til private og intime forhold.

Det er et godt tidspunkt at tune ind på de ressourcer andre mennesker har, for det kan berige både dit og andres liv på jobbet såvel som i dit privatliv.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Den ultimative shoppeguide

Den ultimative shoppeguide

BOOM by MIIEGO høretelefoner

BOOM by MIIEGO høretelefoner

Ogawa Kazumasa poster

Ogawa Kazumasa poster

Ophæng med kroge

Ophæng med kroge

^