Bakke 'Soho Tray' Riviera Maison
Super smuk kjole
Zinkbaljer
Knage Rivièra Maison

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn
Månedshoroskop for: Maj 2019
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Maj kan blive en måned, hvor du begynder at realisere dit professionelle potentiale. Gennem det seneste år, har der været tegn på forandring forbundet med en øget behov for at føle sig uafhængig og fri. Det kan handle om en mindre forandring, som fx øget opmærksomhed omkring en ny interesse, men det kan også være større og mere skelsættende forandringer, som fx revurdering af job og karriere. Nymånen den 4. maj sætter gang i nogle begivenheder, der kan give dig den åbning, du har ventet på.  

Kontakter af international karakter, relationer, viden og oplysning, er vigtig lige nu, og du kan have lyst til at alliere dig med en gruppe professionelle mennesker, som deler din interesse og synspunkter.

I maj er der særligt fokus på karrieren og på, hvordan du vil forene de elementer, du ønsker at beholde, og hvordan du eliminerer de opgaver, du ikke længere ønsker at have ansvaret for. Det er et godt tidspunkt at tage føring, og allerede i midten af måneden kan du opleve arbejdsmæssige omstruktureringer og blive del af nye, udfordrende projekter.

For Løven er maj også en måned, der kan byde på kærlighed og romantik. En ferie eller en dejlig kulturoplevelse i dagene omkring den 10. til 12. maj, kan give dig en rar pause fra arbejdet.

 

Hen mod slutningen af måneden, vil der være særligt fokus på venskaber og sociale sammenkomster, som du kan nyde sammen med den professionelle og arbejdsmæssige succes, du oplever denne måned. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Briller fra Have A Look

Briller fra Have A Look

4 gode råd om bårebuketter

4 gode råd om bårebuketter

Inspiration til konfirmationsfesten

Inspiration til konfirmationsfesten

Skoreoler - Flere størrelser

Skoreoler - Flere størrelser

Send en hilsen
^