Tine K Home
Engelsk porcelæn
Sommerudsalg 50 %
Louisiana plakater

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn
Månedshoroskop for: Juli 2019
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af juli bevæger Mars sig ind i Løvens tegn, hvor den møder Merkur, der, i den første uge af måneden, ligger i retrograd bevægelse. Dette kan medvirke til, at begyndelsen af måneden vil byde på masser af aktivitet, især i forbindelse med familie og venner, der er ivrige efter samvær.

For dig kan den første del af måneden opleves som en lidt indadvendt periode, men det føles godt at skifte mellem perioder med samvær og fælles aktiviteter, og perioder, hvor du isolerer dig. Solformørkelsen den 2. juli sætter fokus på dit behov for at kigge tilbage i tiden, genopleve oplevelser og minder, for at finde mening med tingene.

I løbet af anden halvdel af måneden intensiveres dit fokus på fortiden. Der kan i den forbindelse være et særligt møde, der opklarer en situation. Det kan meget vel dreje sig om en arbejdsrelateret situation, da netop nogle arbejdsmæssige spændinger og kommunikative udfordringer fylder din bevidsthed. Det skaber mulighed for at der kan træffes nogle beslutninger.

Når Solen bevæger sig ind i Løven den 23. juli, bliver det begyndelsen på en ny periode, hvor du vil føle dig langt mere selvsikker. Og netop i denne sidste del af juli opstår en fantastisk periode, som er helt ideel, når det fx kommer til ferieeventyr – særligt med børn, og ikke mindst, hvis rejsen går til en fjerntliggende destination.

 

Tiden er god og alting forløber godt. Din selvsikkerhed er i top – og det smitter. I denne periode vil du også opleve ekstra medvind, hvis du involveres i noget konkurrencepræget.  

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Badekåbe i hør

Badekåbe i hør

Bungalow Denmark

Bungalow Denmark

Diamantslibning af huden

Diamantslibning af huden

Globus 'Greenwich Classic Globe' Riviera Maison

Globus 'Greenwich Classic Globe' Riviera Maison

Send en hilsen
^