Nordal - Ny kollektion
Christina Watches
Heathcote & Ivory Morris & Co.
Havekrukke - Bergs Potter

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn
Månedshoroskop for: Oktober 2019
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I oktober vil du have særlig fokus på at kommunikation, og på diplomatisk vis give udtryk for dine holdninger og idéer til kende. Her vægtes dialog og fleksibilitet.

Arbejdsmæssigt venter der, i løbet af månedens anden uge, udsigten til nogle langsigtede udfordringer, og her vælger den kloge Løve kompromis frem for konflikt, og endda helt at trække sig, hvis tingene bliver for komplicerede.

På et mere personligt plan kan Løven se frem til en dejlig og harmonisk måned. Det er en tid, hvor du har gavn og glæde af din imødekommenhed, og i denne periode kan der muligvis være noget særligt omkring børn og/eller nære venner, der skal fejres. Tiden er også gunstig, når det kommer til kreative idéer, rejser og adspredelse, ligesom den enlige Løve kan nyde opmærksomhed fra mange beundrere.

Hen mod slutningen af oktober vil du kunne opleve et større fokus på familie og aktiviteter på hjemmefronten. Her kan det føles som begyndelsen af en ny fase, hvor uenighed og diskussioner, som muligvis er afledt af ting sket i fortiden, har brug for at blive belyst og gennemarbejdet. Det er en fase, som frem til december vil kræve både opmærksomhed, engagement og beslutsomhed, men som også vil rumme en overraskende begivenhed.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Bomulds karklude i smukke farver

Bomulds karklude i smukke farver

Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Duftfrisker til klædeskab

Duftfrisker til klædeskab

Buddha figurer i indretningen

Buddha figurer i indretningen

Send en hilsen
^