Ingredienser til tærtedej:
- 100 g. koldt smør
- 3 dl. mel
- ½ tsk. salt
- 2 spsk. mælk
Bag tærtebunden:
- Smuldr smørret i melet
- Tilsæt salt og mælk
- Ælt til dejen
- Fordel dejen i springform
- Prik bunden med en gaffel
- Forbag tærtebunden midt i ovnen i 15 min. ved 200°
Ingredienser til tærtefyld:
- 200 g. broccoli
- 1 stor porre
- 1 løg
- 3 æg
- 2 dl surmælksprodukt
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. sort peber
- 100 g revet gratineringsost
Tilføj tærtefyld:
- Skær broccoli op i små buketter og kog 1 minut
- Si vandet fra
- Hak løg og porre og svits i lidt olie indtil de er blevet bløde
- Pisk æggene sammen og tilføj surmælksprodukt, salt og peber
- Fordel broccoli, løg og porre på den forbagte bund
- Hæld æggemassen over og drys med ost
- Bag tærten midt i ovnen i 30 min. ved 200°