"Bag dobbeltportion og frys et par poser ned. Så er der altid sunde hapsere til en travl uge" opfordrer Gitte Heidi Rasmussen fra Sæson, der har udarbejdet opskriften.
Ingredienser
- 300 g broccoli buketter
- 250 g ricotta eller hytteost
- 3 æg
- ½ dl chia frø
- Revet citronskal fra ¼ citron
- ½ dl hakket mynte
- 50 g majsgryn (fx urtekrams)
Tilberedning
- Kog broccoli i ca. 3 minutter.
- Hak de kogte broccolibuketter en anelse. Pisk ricotta og æg sammen og tilsæt broccoli.
- Kom dernæst chiafrø, citronskal, mynte og majsgryn i, krydr med salt og peber og rør det godt sammen.
- Lad det trække 30 min. Bag dem som små pandekager ved middel varme i lidt smør eller olie.
- Nyd dem lune eller kolde.
Tip
De lækre rösti smager skønt som de er, men er en særlig delikat mundfuld med fx lufttørret skinke og brøndkarse.
Flere skønne opskrifter med broccoli