Køkkenrulle holder The Oakmen
Hørserviet
Bestik Broste Copenhagen
Tallerken Roy Kirkham
Broccoli- og baconsalat
Redaktionen

Fra diætist Diana Kaisers 'Ned i vægt med LCHF' får du her alletiders sprøde og lækre mayonnaisesalat med rå broccoli, ristede bacon og solsikkekerner. Opskriften er en af bogens mange, der alle sporer dig ind på en livsstil med LCHF-kost, som kan hjælpe dig til stabilt blodsukker og samtidig at nå din idealvægt og holde den resten af livet - uden at lide afsavn.

Med den nemme, lille opskrift, har du hurtigt en super lækker, sund og meget mættende salat med stor smag.
Ingredienser

  • 1 stort broccolihoved eller to små
  • 2 spsk solsikkekerner
  • 1 pakke bacon i tern
  • 1 lille rødløg
  • 3 store spsk cremefraiche 38 %
  • 2 store spsk mayonnaise
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • Salt og peber

Tilberedning 

  • Del broccolien i små buketter. Rist solsikkekerner på en tør pande, til de tager lidt farve. Hæld dem over i en skål og lad dem køle af.
  • Steg baconen sprød på en pande. Pil løget og hak det fint. Bland cremefraiche, mayonnaise, eddike og løg sammen i en skål og krydr med salt og peber. Vend broccoli og bacon i dressingen og top med de ristede solsikkekerner.

TIP:
Du kan eventuelt koge broccolibuketterne let og lade dem køle af, inden du kommer dem i salaten, hvis du foretrækker det.

Ned i vægt med LCHF

LCHF står for 'Low Carb High Fat', og er en diæt, hvor der skæres ned på kulhydrater og skrues op for de fede ingredienser. Ideen er at få kroppen til at skrue op for forbrændingen af fedt, hvilket kroppen automatisk gør, hvis kosten indeholder få kulhydrater. Rigtig mange mennesker verden over, har haft stor glæde at denne type diæt, som på mange måder bygger på samme principper som KETO.

I sin bog forklarer Diana Kaiser, hvorfor denne form for kost virker vægtregulerende og hvilken indflydelse LCHF-kost har på helbred og trivsel. Bogen rummer endvidere gode råd samt et hav af ukomplicerede opskrifter på super lækre retter baseret på LCHF-principperne.

Bogen er udgivet på Politikens Forlag.

Opskrifter & råvarer
Krydret græskarsuppe med sprøde kikærter

Med det smukke Hokkaido græskar i sæson, bringer vi en nem opskrift på den lækreste, krydrede græskarsuppe udarbejdet af Anne Hjernøe og Ditte Ingemanns.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
6 x varme, skønne drikke

Når kulden bider, snuden løber eller når man bare trænger til at forkæle sig selv og en god ven, så er det herligt med en skøn varm drik, som gør godt for både sjæl og krop.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Karamel popcorn

Byt HARIBO-posen ud med knasende lækre hjemmelavede karamelpopcorn. De er super nemme at fremstille, smager fantastisk og dufter så skønt, at tænderne løber i vand.

Læs mere
Halloween
Tærte med græskar og gedeost

Der er ingen grund til at lade græskar fra årets græskarlygte gå til spilde. Her har du opskriften på en skøn tærte med græskar og gedeost. Opskriften er udviklet af madskribent Marie Melchior.

Læs mere
Halloween
Opskrift: Amerikansk Pumpkin Pie

Til de amerikanske Halloween traditioner hører græskarkage eller Pumpkin Pie. Den lækre tærte er fyldt med græskarmos, æg, fløde, farin samt krydderiblanding af kanel, ingefær, allehånde og nelliker. Her får du opskriften.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Kimchi - En koreansk delikatesse

Du har sikker hørt om den berømte koreanske delikatesse, kimchi. Men hvis du ikke har prøvet at lave din egen kimchi, så er du gået glip af en oplevelse.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sensommersalater

Det er bare med at få det bedste ud af de sidste lyse timer og de gode danske råvarer, inden efteråret for alvor rammer Danmark. Og der er intet, der kan give følelsen af sensommer som flotte salater med frisk dansk frugt og grønt.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Varm æbledrik med ingefær

En ganske enkel opskrift på en super dejlig drik. God at varme sig på!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Æblechutney

Har du æbler tilovers, så kan du bruge dem i middagsretter. Her får du en ide med æble udviklet af Nethe Plenge, som er kogebogsforfatter og rådgiver i panelet hos Stop Spild Af Mad. En skøn æble-chutney, som både er skøn til karryretter, svinekød, fjerkræ, ost og fisk.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Kirsebær & blomme shake

Modne blommer og kirsebær er skønne at nyde som de er, men kan også bruges i en herlig smoothie!

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Glasfad med låg ildfast

Glasfad med låg ildfast

Velourpolstret stol House Doctor

Velourpolstret stol House Doctor

Spisebordsstole

Spisebordsstole

Katteskåle fra Yamazaki

Katteskåle fra Yamazaki

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller...

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Pandemi i USA Viagra