Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn
Månedshoroskop for: Maj 2020
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Du har oplevet, at mennesker du har haft en tæt forbindelse og kontakt til, har bevæget sig ud af din sfære den seneste måned. Uanset hvor meget du end har ønsket af følge dem, så er der kræfter, der holder dig tilbage, hvilket kan handle om uløste problemer, som i disse svære tider bliver ved med at suge al din energi.

Dette år synes udelukkende at handle om overlevelse, og det kan være hensigtsmæssigt, hvis du fokuserer på at få omstruktureret din økonomi. Alle unødige omkostninger bør skæres ned og du er nødt til at operere med et smalt budget. Husk også, at der er mange konstruktive ting du kan gøre for at strømline dit arbejdsliv, især omkring midten af maj.

I maj er der et virkeligt stærkt fokus på dine relationer, det gælder både i forholdet til din partner og blandt venner. Kommunikationen trives, og din partner er fuld af kreative idéer.

Der sker en vigtig forandring i tingene omkring den 13. maj, hvilket betyder et højere niveau af aktivitet i hjemmet. Der kan være planer, der måske skal sættes på hold, da fremgang forstyrres af tidens forvirrende omstændigheder. Og så kan der være en god ven eller kollega, som i særlig grad har brug for din støtte i denne periode.

Nymånen i dit modsatte tegn, Tvillingerne, den 22. maj betyder et endnu større fokus på møder og kontakten til andre mennesker. Det er den perfekte tid til at udtænke konstruktive planer, og her er det vigtigt at holde kommunikationslinjerne åbne.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skyttens tegn:

Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
BH uden bøjle i bambus

BH uden bøjle i bambus

Ecooking Selvbruner Mousse

Ecooking Selvbruner Mousse

Glasfad med låg ildfast

Glasfad med låg ildfast

Forældre: Højtlæsning er vigtigt <BR>- men vi gør det for lidt

Forældre: Højtlæsning er vigtigt
- men vi gør det for lidt

^