Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW


Månedshoroskop for: Oktober 2022

Opdateres 3. oktober 2022... 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skyttens tegn:

Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.


Månedshoroskop for: September 2022
I begyndelsen af september befinder du dig i en dynamisk periode, og det er et oplagt tidspunkt for eventyr og kreative aktiviteter. Der skal være fokus på at nyde livet og på selvudfoldelse og tilegnelsen af ny viden, især i samvær med venner og partner.

Nogle sociale og kreative projekter vil være mere langtrukne end forventet, og præget af en grad af uvished og forvirring. Overordnet er september dog en måned, der egner sig til ekspansion og hvor Skytten vil opleve succes i socialt samvær.

Fuldmånen den 10. september sætter fokus på en række forandringer og nye tiltag på arbejdspladsen såvel som i hjemmet, og det kræver at alle involverede er indstillede på at tilpasse sig.

Det er en tid, hvor det ikke skorter på muligheder. Det gælder især innovative og tekniske projekter og fremskridt, som ikke skal bremses af, at nogen af de involveredes tøven giver anledning til forvirring.

Overordnet kan forhold, både privat og i arbejdssammenhænge, være præget af en usikkerhed, der bunder i, at du ikke ved, om du kan stole på, at folk holder hvad de lover. I slutningen af september venter en periode med positive forandringer i nogle af de sociale sammenhænge, du er en del af. Nye grupper dannes, og med dem følger nye bekendtskaber. De optimistiske tendenser afspejles ligeledes i hjemmelivet, parforholdet, i samværet med børn, og sociale sammenkomster


 


Månedshoroskop for: August 2022

I begyndelsen af måneden vil du føle dig glad og optimistisk. Det er en tid, hvor der kan være udsigt til dejlige eventyr, måske rejser eller romantik. Du er fuld af selvtillid og føler dig eftertragtet, og du nyder din fremgang og succes.
Der kan dog være nogle forstyrrende elementer i din hverdag på arbejdspladsen. Det hænger muligvis sammen med nogle problemer, som har stået på længe, og som bunder i forandringer.

Disse udfordringer bliver forstærket, fordi der er en person på arbejdspladsen, som med provokerende og illoyal adfærd, modarbejder et gruppesamarbejde.

Situationen forværres yderligere, men omkring den 12. august, kan med fællesindsats, få styr på problemet ved at genindføre regler og retningslinjer.

Selvom der arbejdsmæssigt hersker en dårlig stemning, så kan det for dig være et rigtig godt tidspunkt at tage fat og få succes med nogle studier, eller planlægge og drage afsted på rejse.
Tendenserne for den første del af måneden ændres efter 20. august, hvor der vil være større fokus på personlige og professionelle relationer. Nogen dukker op med gode idéer og forslag, som kan bruges kreativt.

På jobbet kan der være udsigt til, at der indføres en ny ledelsesstil, der har fokus på detaljer og organisering. Det kan ganske vist resultere i diskussioner, men her vil du være i stand til at bevare en vis distance og dermed slippe for at blive alt for påvirket af brokkerierne.

 


 

Månedshoroskop for: Juli 2022

I begyndelsen af juli hersker der en rar stemning blandt dig og dine nærmeste, og det er en skøn tid for venskaber og parforhold. Du favner enhver lejlighed til socialt samvær, for der er så meget, du kan lære af andre mennesker. Overordnet venter der en dejlig sommer med masser af optimisme og lyst til at udforske og opleve, tage på eventyr og have det sjov.

Det er en god idé, at du gør dig umage for at tilpasse dig din partners ønsker og behov. Måske er vedkommende mere forsigtig og ængstelig end du, fx når det kommer til økonomien. Især i midten af måneden kan der være et særligt fokus på penge og forbrug, hvilket formentlig resulterer i at der må skæres ned på nogle ting, og måske også fjernes noget, der udgør en økonomisk belastning.

Der kan være en ret uforudsigelig periode i vente, som kan være præget af pludselige og uventede forandringer, der kan påvirke dit arbejdsmiljø. Det kan dreje sig om, at en kollegas adfærd skaber uro, hvilket kan nødvendiggøre forandringer.

Hen mod slutningen af måneden bevæger Jupiter sig i retrograd bevægelse, hvilket kan betyde, at nogle særlige begivenheder betyder, at du må revurdere dine planer omkring nogle kreative mål. Hvis du evner at håndtere situationen, så kan du ende med at få stor succes, så hold dig ikke tilbage!Månedshoroskop for: Juni 2022

I øjeblikket er Jupiter i den dynamiske Vædder, og det kan vække følelser som fx ønske om større uafhængighed, mere eventyr, og en stærk trang til at nyde og fejre livet.

I begyndelsen af juni står Mars også ved Jupiter, og det betyder, at der er udsigt til en periode med fart på. Du kan meget vel finde dig selv ræsende rundt efter nye stimulerende oplevelser, og måske også finde begejstring i en eller anden form for konkurrence.

Hvad angår parforhold og romantik, så har du masser af energi, passion og overskud. Det er faktisk en særlig gunstig måned for parforhold, og for single Skytten, kan en forbindelse, der opstod i maj udvikle sig til noget, der kunne blive et længerevarende forhold. Ganske vist kan fuldmånen, den 14. juni, resultere i lidt af et reality check, men det er overordnet en periode for frugtbare forhold.

De gunstige tendenser vil have indflydelse på dit kærlighedsliv, men også på dine forhold til venner og børn. Især hen mod slutningen af måneden, hvor der er udsigt til ferie, vil du have stor lyst til at komme ud og få nogle nye, spændende oplevelser.

 Månedshoroskop for: Maj 2022

I begyndelsen af maj venter en lykkelig begivenhed derhjemme, og samtidig en overraskende forandring på arbejdet. Du fornemmer, at du tager hul på en ny fase i dit liv. Jupiter bevæger sig ud af Fiskene og ind i Vædderen, og det betyder, at du, i de kommende måneder, vil føle dig mere udadvendt. Denne dynamiske konstellation af planeterne fandt sidste gang sted i 2010-2011.

Nu har du mulighed for at udvikle og bruge dine kreative evner, og iværksætte initiativer, der fremmer og styrker din præstationer. Du vil føle dig mere selvsikker, og også villig til at tage chancer for at få andres opmærksomhed. Lysten og modet til at satse forstærkes i slutningen af måneden, fordi du kan se, at det svarer sig at tage nogle chancer.

Her i maj har et særligt fokus på dine forhold til andre mennesker, også selvom forholdene er af off-on karakter. Der kan være udsigt til at der arbejdsmæssigt, dukker nye kollegaer eller partnere op i horisonten, især i dagene omkring den 20. maj.

Disse nye forbindelser kan du imidlertid være tvunget til at sætte i bero i en periode, men de vil siden blive en vigtig del af din omgangskreds.

For den enlige Skytte er det et rigtig godt tidspunkt at tage initiativ til at møde mennesker. Husk, at hvor intet vover, intet vinder.


 

Månedshoroskop for: April 2022

April kan meget vel vise sig at blive en helt særlig, fantastisk måned for dig, fordi Jupiter vil være i konjunktion med Neptun, og det er en yderst sjælden begivenhed, der kun sker en gang hver tretten år. Sært nok opstod denne konjunktion blandt andet tilbage i slutningen af Krimkrigen i 1856 i det område, der i dag er Ukraine. Det var en voldsom periode og en ødelæggende krig, alligevel hører skolebørnene nok mest om den barmhjertige Florence Nightingales, der gjorde en stor indsats for at hjælpe sårede soldater.

At bekymre sig og drage omsorg for andre, er netop det, det handler om for dig i konjunktionen mellem Jupiter-Neptun. Måske især på hjemmefronten er der brug for dit engagement, men du vil helt generelt opleve at have en måned præget af empati og lysten til aktivt at engagere sig i at hjælpe og støtte andre mennesker. Måske kan du mærke, hvordan du gennem disse følelser er universelt forbundet og i ét med resten af menneskeheden.

Også Venus og Mars bevæger sig ind i Fiskene i april, og da Venus, Jupiter og Neptun forenes hen mod slutningen af måneden, vil du med stor sandsynlighed have en af de mest intense, følelsesmæssige oplevelser i dit liv, hvilket du kan føje til din grundsten og bygge videre på.

April er også en særlig dejlig måned, når det kommer til arbejdet, både ude og hjemme. Du og dine kollegaer har nogle idéer til nye, innovative projekter, formentlig med det formål at hjælpe andre. I denne tid blomstrer partnerskaber, og venlighed og medfølelse dominerer dagsordenen.


 

Månedshoroskop for Skytten: Marts 2022

I begyndelsen af marts vil Nymånens konjunktion med Jupiter, give dig mulighed for at dyrke din og familiens største drømme. Med engagement og nogle små, kreative sats, kan det blive en tid, hvor held og lykke tilsmiler familien.

Hvis du arbejdsmæssigt har mulighed for at arbejde hjemmefra, så vil du her arbejde koncentreret og målrettet med online kommunikation, hvilket giver dig stor tilfredsstillelse.

I marts er der udsigt til en gunstig tid for dig og dine relationer. Måneden begynder ganske vist med en form for krise, men den kan løses med beslutsomhed. Fra midten af måneden er folk omkring dig langt mere imødekommende og samarbejdsvillige. Måske har du en særlig vision om, at en fælles indsats vil bidrage til alles lykke, og det kan derfor være lidt af en udfordring for dig, hvis andre ikke er med på dine idéer.

I marts kan du opleve udvikling og forandring, når det kommer til uddannelse, kommunikation og dit professionelle netværk. Trods dine gode kommunikative evner denne måned, så kan der, i den sidste del af måneden, opstå forstyrrelse, fordi der er nogen, der ønsker en urimelig grad af frihed til at give udtryk for deres provokerende holdninger. Det kan forstyrre et ellers velfungerende samarbejde med kollegaer og medstuderende.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Kurve multifarvede

Kurve multifarvede

Hvordan finder man<BR> de bedste bøger til kvinder?

Hvordan finder man
de bedste bøger til kvinder?

Gulvløber og kludetæppe fra Bongusta

Gulvløber og kludetæppe fra Bongusta

Hold din hud ung – 3 gode råd

Hold din hud ung – 3 gode råd

ANNONCER
^