Rattan sofa
Hængekøje VENTURE DESIGN
Økologisk udendørs maling
Havekrukker

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn

Månedshoroskop for: Juni 2021
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af juni vil Venus finde harmoni med Jupiter, og her vil du mærke og opleve, at der er udsigt til en periode med godt held. Dit held kan komme til udtryk på det følelsesmæssig plan, hvor du kan opleve stærke forbindelser og intimitet.

Heldet kan også være af økonomisk art, hvor et pengeflow giver dig mulighed for, på en eller anden måde, at investere i familien. Disse positive tendenser fortsætter måneden ud, men i særdeleshed i dagene omkring den 22., hvilket kan munde ud i planlægning af rejseaktiviteter med familien.

I den sidste og den kommende måned, i perioden fra 13. maj til 28. juli, har din tegnhersker, Jupiter, bevæget sig ind i Fiskene. Først i direkte linje og derefter i en retrograd bevægelse. Det kan opleves som en tidsboble, hvor du for en stund har oplevet nogle spirende følelser, for derefter at se at de forsvinder igen. Men i midten af denne periode, dvs. midt juni, kan der opstå en tid, hvor der sker en positiv udvikling i familien, og en eller anden form for vækst på hjemmefronten.

Overordnet kan den sidste del af juni til gengæld være præget af en kompliceret tid for din partner, som måske er usikker og forvirret over hvilken retning vedkommende skal vælge. Måske er der truffet en forkert beslutning, eller måske er vedkommende kommet på afveje. Derfor vil tiden også være præget af at udrede forvirring og misforståelser. Du er involveret i processen, fordi du er i position, hvor du har mulighed for at yde hjælp og støtte.  

Processen kan muligvis medføre, at du selv føler dig lidt i vildrede med dine egne ønsker. Du kan det ene øjeblik være forblændet af nogle store idéer, og siden ændre mening.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skyttens tegn:

Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Gode idéer til gaveønsker

Gode idéer til gaveønsker

Guide til at vælge de smukkeste<BR> brudepigekjoler med dine brudepiger

Guide til at vælge de smukkeste
brudepigekjoler med dine brudepiger

Store plantekrukker

Store plantekrukker

Havekrukker

Havekrukker

^