New arrival: Sengetæppe fra Algan
Håndklædestativ
WOUD træfigurer
Lampe PTMD Collection

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2019
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Marts måned vil være præget af et stærkt fokus på begivenheder på hjemmefronten - i familien og i parforholdet. Du kan bruge meget tid på at løse komplekse situationer i dit privatliv, og muligvis også omkring nogle karrieremæssige sager. Det kan blive en måned, der byder på konsekvenserne af nogle for store forventninger og falske forhåbninger, som der må tages fat på og rettes op på. Selvom nogle synes at have været for tidligt ude, så er der på lidt længere sigt grund til optimisme.

Den bedste måde du kan håndtere udfordringerne, er ved at skabe overblik, og sørge for at have mennesker omkring dig, der har et realistisk syn på eventuelle økonomiske udfordringer. Der kan være problemer på hjemmefronten, som der ikke findes nogen umiddelbar løsning på, og her kan det blive nødvendigt blot at acceptere omstændighederne.  

Omkring Fuldmånen, den 21. marts, begynder en periode, hvor du socialt og i forbindelse med kærlighed, vil føle dig tilfreds, lykkelig og mere udadvendt. Det er en dejlig tid for samvær og udflugter med gode venner, som har intellektuelle eller kulturelle interesser. Her i marts eller i april kan der blive tale om rejser og oplevelser, og der venter en periode, hvor du stortrives.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skyttens tegn:

Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Lovely Linen

Lovely Linen

Kjole jakke fra ZOEY

Kjole jakke fra ZOEY

Sengeskuffer i pileflet

Sengeskuffer i pileflet

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Send en hilsen
^