Quilttæppe
Ogawa Kazumaza
Hængesofa Rivièra Maison
Kjole slå-om effekt og paisley print

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn

Månedshoroskop for: August 2020
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Indtil udgangen af 2020 vil dit tegns hersker, Jupiter, være i Stenbukken, hvilket indikerer en tid med hårdt arbejde, kampe og forandringer. Her i august er det noget, du er meget opmærksom på, mens du kæmper for at opbygge noget, der for dig er værdifuldt. Dette kan meget vel være i forbindelse med din personlige status og dine evner til at tjene penge.

2020 kan have medført tab, men det er samtidig et år, hvor der har været, og også fremover vil være, mulighed for at opbygge ressourcer, der kan være med til at sikre et solidt fundament.

Udover dit fokus på økonomi og økonomisk tryghed, så kan måneden byde på udfordringer i forbindelse med et menneske, du holder af, men hvis handlinger er i konflikt med dine egne værdier. Det kan fx dreje sig om et ungt menneske, som har besluttet sig for at gå sine egne veje og dyrke noget med et kreativt perspektiv. Lad være med at forhindre denne udvikling, og undlad på forhånd at dømme på baggrund af dine egne principper og værdier. Opfordr i stedet til kreativitet, også selv om du ved, at der med beslutningen vil følge flere udfordringer end vedkommende selv tror.

Når det kommer til de mennesker vi holder allermest af, så er det vigtigt at bakke op og støtte dem i deres drømme. Her vil din modstand være en tung og belastende byrde.

Frem til midten af august er tiden optimal for ferie, og der kan være særlig fokus og interesse for internationale destinationer, men også nye oplevelser mere lokalt. Det er en tid, hvor der er plads til sjov – især i selskab med børn.

Hen mod slutningen af måneden vender du dit fokus tilbage på arbejdsopgaver, og her vil der være et to-ugers vindue, hvor der viser sig særlig gunstige forhold i forbindelse med indtjening og økonomiske forhold.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skyttens tegn:

Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Bålfad

Bålfad

Strandtaske Rice

Strandtaske Rice

Pude Bungalow

Pude Bungalow

Kjole slå-om effekt og paisley print

Kjole slå-om effekt og paisley print

Pandemi i USA Viagra