AVIVIR Baobab
De største tendenser til foråret 2021
Opbevar dine sager<BR> i den smukkeste skænk
Sengetæppe kvalitets volour 17 farver

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn

Månedshoroskop for: Januar 2021
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

For dig bliver 2021 et fantastisk år. Efter et år med mange, store udfordringer, kan du nu se frem til en tid med en stærk følelse af håb og optimisme.

Du fokuserer på fremtiden fremfor fortiden, på oplevelser fremfor passivitet. Du involverer dig med venner, grupper og organisationer, som er opsatte på at lære noget og som også har fokus på øget mental balance.

Dit personlige fundament bliver stærkere, hvilket kan ske gennem fx uddannelse og bedre kommunikations evner.I januar og februar måned vil din partner eller en kollega, som er lige så entusiastisk som du, kunne være en hjælp og støtte, når du arbejder på at nå dine ambitiøse mål.

Det er faktisk et godt tidspunkt til også at udvikle venskaber, og det kan endda være det perfekte tidspunkt for at opbygge en mere permanent relation, muligvis af romantisk art.

I denne periode er det oplagt at begynde nye studier, især studier indenfor de sociale medier, humanitære projekter eller andre områder, der indebærer, at du bliver en del af et større fællesskab.

Tiden kan dog også være præget af nogle tilbageværende økonomiske udfordringer, som gerne skal løses denne måned.

Midt i januar åbner der sig muligheder for at opbygge et nyt økonomisk fundament, som muligvis kan betyde, at du endelig kan slippe af med den økonomiske belastning, du har båret rundt på længe. Jobmæssigt kan der blive tale om at genforhandling af løn, som meget vel kan ske som følge af omstrukturering og nye organisatoriske tiltag.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skyttens tegn:

Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Stof i metermål

Stof i metermål

Brunchbræt i egetræ fra By Brorson

Brunchbræt i egetræ fra By Brorson

Betræk til IKEA sofa

Betræk til IKEA sofa

Meraki - dansk hudpleje

Meraki - dansk hudpleje

^