Bakke 'Soho Tray' Riviera Maison
Super smuk kjole
Zinkbaljer
Håndklæder Spa Specials Riviera Maison

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn
Månedshoroskop for: Maj 2019
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Tidligt i maj måned, står Mars over for dit tegns hersker, Jupiter. Det er en spændende tid, som kan byde på masser af kommunikation, møder eller rejser, men også hektiske diskussioner og kontroverser. I denne periode kan du kommunikere dine synspunkter klart og overbevisende.

For single Skytten, er det en ideel tid for dating og romantik, og for Skytten, der har børn, er det en oplagt periode for eventyr og oplevelser.  

Når det kommer til dit arbejdsliv, så er maj en måned, hvor nye mennesker dukker op og du kan se frem til forandringer. Du kan have ønske om at arbejde i et friere og mere udadvendt miljø, men hvis du ikke finder det i dit nuværende job, så findes den plads og frihed, som du efterlyser, andre steder.

I midten af maj kan du se frem til at møde et nyt og spændende menneske, som kommer med innovative forandringer. Det kan blive en tid, hvor der er fokus på at genoprette en god arbejdsrytme og droppe ineffektive arbejdsmetoder, der dræner økonomien.

 

Fra den 21. maj og frem til udgangen af måneden, vil der være fokus på nogle forhold, hvor partnere opnår en langt stærkere position og måske overtager din rolle, fordi de er bedre udrustede til at klare opgaverne. Du føler dig muligvis ikke overbevist om at tingene tackles på den bedst mulige måde, men du respekterer at andre har kræfter og mod til at prøve. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skyttens tegn:

Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Sådan holder du dig sund og rask <BR>uden at overanstrenge dig

Sådan holder du dig sund og rask
uden at overanstrenge dig

Badekarsbakke

Badekarsbakke

Guide til begravelse

Guide til begravelse

Gør altanen og haven forårsklar

Gør altanen og haven forårsklar

Send en hilsen
^