Tine K Home
Engelsk porcelæn
Sommerudsalg 50 %
Louisiana plakater

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn
Månedshoroskop for: Juli 2019
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I juli kan du have mod på at overveje nogle nye tiltag omkring din livsstil og justere dine hidtidige planer og mål. Der er udfordringer i dit privatliv, der har modarbejdet de oprindelige planer og spændt ben for de mål, du har forsøgt at realisere, men hvis du udnytter den viden du har fået gennem de seneste måneder, så vil du nu være i stand til at lægge en ny strategi. Når du når august måned, vil du kunne være helt klar til at bevæge dig fremad mod en ny periode med klare og realistiske strategier og mål.

Men juli er også årets feriemåned, og i år kan du få en ferie med flere spændende oplevelser end du har haft på tidligere ferier. Du kan have særlig lyst til ekstraordinære oplevelser og eventyr, og have store oplevelser i vente, især hvis du drager afsted med din partner og evt. børn, for de er, ligesom du, super entusiastiske og har lyst til eventyr.

 

Mens juli kan byde på spændende nye eventyr, så er det samtidig en god idé at være opmærksom på vigtige sager, der kan opstå omkring parforhold, intimitet og sikkerhed. Det gælder ikke mindst, når det kommer til økonomi og fællesskab. Det kan dreje sig om udskrivninger relateret til sager fra fortiden, som nu skal ryddes af vejen. Det er i det hele taget en god periode at få elimineret gæld, ligesom du bør gå udenom aktiviteter, der vil give nye gældsposter. Trods disse udfordringer, står du i en stærk position og er fri til at bestemme, hvordan tingene skal takles. Juli er måneden, hvor du kan sætte lid til retfærdigheden i din sag.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skyttens tegn:

Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Walton Ford

Walton Ford

Stumtjener

Stumtjener

Diamantslibning af huden

Diamantslibning af huden

Køkkenrulleholder

Køkkenrulleholder

Send en hilsen
^