Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk
Signature hos Like ANNA
Legekøkken i træ
AVIVIR Baobab

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn
Månedshoroskop for: Januar 2020
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Igennem hele 2020 vil dit tegns hersker, Jupiter, befinde sig i Stenbukken. Det kan meget vel komme til at betyde, at du vil skulle arbejde for at opnå, det du stræber efter.

Selv for en Stenbuk vil det føles som en møjsommelig klatretur mod høje bjergtinder i kampen for at opnå den form for økonomisk tryghed, du søger. Til gengæld vil din indsats blive belønnet hen mod slutningen af året, hvor du vil have skabt et helt nyt økonomisk fundament, trods alle de forhindringer, du har mødt undervejs.

Tidligt i januar er der perfekte betingelser for et økonomisk partnerskab. I den forbindelse, er det en god idé også at dele dine tanker og overvejelser omkring dine planer for fremtiden, med dine allernærmeste. Det er en periode, hvor du må vurdere de ressourcer, du har til din rådighed, og overveje, hvor du har mulighed for at skære ned for udgifterne, for at kunne øge indsatsen andetsteds.

I forbindelse med weekenden, den 10. til 12. januar, kan der opstå nogle intense diskussioner og uenighed, som du må overveje, hvordan bedst løses. Dette kan indebære en radikal forandring, som kan sikre en positiv udvikling og fremtid.

Mars, som er planeten for energi og drivkraft, bevæger sig i begyndelsen af januar ind i dit tegn, og bidrager med en energi og en entusiasme, du trænger til. Der er dog nogle udfordringer omkring dine relationer til kollegaer eller familie, der kan dræne de positive følelser, du oplever lige nu.  

Perioden op til månedsskiftet er generelt rigtig god, når det kommer til kommunikation, men desværre ikke, når det kommer til at løse familieproblemer.  

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skyttens tegn:

Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Hvad skal du ønske dig?

Hvad skal du ønske dig?

Sig varmt tak for det forgangne år

Sig varmt tak for det forgangne år

AVIVIR kosttilskud

AVIVIR kosttilskud

Graviditetstest<BR>– Hvornår er den sikker?

Graviditetstest
– Hvornår er den sikker?

^