Rivièra Maison bakke
Gulvløber naturfarve
Zink potter
Hübsch - Se den nye kollektion

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn
Månedshoroskop for: September 2019
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af september måned, vil der være særlig fokus på job, status og professionelle ambitioner. Det kan betyde travlhed omkring opgaver, men der er til gengæld mange hænder til at få tingene gjort.

Du kan imidlertid opleve, at din måde at gøre tingene på ikke bakkes op af alle, og kan være anledning til modstand og kritik. Som følge af at dit fokus er på at bevare overblikket og den overordnede vision, mens andre udelukkende synes at koncentrere sig om detaljer, kan der opstå konflikter. Men du bevarer dit fokus fordi du ved at organisering og udarbejdelse af systemer er vigtige for at tingene fungerer i praksis.

Husk, at du netop i 2019 kan opleve faldgruber, som kan betyde, at du mister fodfæste og går glip af muligheder, ligesom du har tendens til at sætte dine forventninger for højt. Derfor bør september være en måned, hvor du har et stærkt fokus på fakta og på dine prioriteter, og sørger for ikke at havne ude på et sidespor pga. fx andres dårlige dømmekraft.

Du kan glæde dig til den sidste del af måneden, som bliver langt mere behagelig og afslappet. Det kan blive en tid, hvor du, dine venner og din eventuelle partner, er optagede af sociale begivenheder, som i særlig grad kan være kilde til lykkefølelse hos dig. Det er en fantastisk tid, når det kommer til at deltage i kulturelle aktiviteter, uddannelsesprojekter og i det hele taget fejre gode ting i livet.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skyttens tegn:

Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Tjekker du prisen på varen i udlandet?

Tjekker du prisen på varen i udlandet?

Hop med på strikke-tendensen

Hop med på strikke-tendensen

Indendørs plantevæg fra Lechuza

Indendørs plantevæg fra Lechuza

Guide til brystforstørrelse:<BR>5 ting, du bør vide før en BFO

Guide til brystforstørrelse:
5 ting, du bør vide før en BFO

Send en hilsen
^