AVIVIR Aloe Vera Shampoo
Danmarks Dufte: Time for Hygge
Julepynt - Dansk design fra FELIUS
Montana

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn

Månedshoroskop for: November 2020
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af november må Jomfruen gøre en indsats for at bevare et åndehul i hverdagen. Og dét skal der til for at klare nogle presserende emner, der kan få indflydelse på kreative projekter og/eller på kontakten til nogle sociale eller økonomiske autoriteter.

Her kan det være nødvendigt at tage sig tid til at gennemtænke praktiske løsninger. Merkurs konstellationen, den 3. november, vil betyde at tiden er kommet til at takle et problem, men det giver dig samtidig mulighed for at få nogle ting på plads.

I midten af måneden bevæger Merkur sig tilbage i Skorpionen, hvor den står i opposition til Uranus. Det betyder afslutningen på periode, hvor du arbejdsmæssigt kan have oplevet forstyrrelser. Denne udvikling kan også være påvirket af noget research du har lavet, som har afsløret noget, der har ændret dynamikken på jobbet.

Nymånen, den 14. november, indikerer begyndelsen på en anderledes arbejdsmæssig, som har mindsket, fjernet eller forandret forhindringer. Dette vil resultere i en langt mere produktiv periode.

I løbet af den sidste del af måneden, vil der være ting, der skal undersøges nærmere og det vil være en periode, hvor der gennemføres nye måder at gøre tingene på baggrund af det, der er komme frem i lyset. Dette vil bidrage til et bedre arbejdsmiljø.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:

Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Danmarks Dufte: Time for Hygge

Danmarks Dufte: Time for Hygge

Tallerken Roy Kirkham

Tallerken Roy Kirkham

Montana

Montana

Niels Ditlev Bauhaus plakat

Niels Ditlev Bauhaus plakat

^