Hvid Parasol
Kurvestol Chic Antique
Hængekøje VENTURE DESIGN
Eichholtz havestol 'Delta'

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september

Månedshoroskop for: Juni 2022

I begyndelsen af juni kan du have brug for at koncentrere dig om nogle udfordringer der tilsyneladende er opstået i forbindelse med kommunikationen på arbejdet eller studiet. Men der er i virkeligheden ingen grund til at bruge alt for meget krudt på det, for det er ikke noget, der vil udvikle sig til egentlige problemer.

Det betyder, at du hurtigt kan komme tilbage på sporet og koncentrere dig om dine opgaver. Her i juni kan der også blive lejlighed til at genoptage kontakten til nogen, der befinder sig et sted, hvor de har mulighed for at støtte dig og dine ambitioner, og fremme dine idéer.

Omkring fuldmånen, den 14. juni, vil du føle dig klar og rustet til at tage fat på opgaver, og skabe dynamiske forretningsrelationer såvel som personlige relationer, der kan have positiv indflydelse på karriere og familieliv.

Juni er også en måned, hvor du vil have lyst til og fokus på, at udvide din horisont. Det kan fx være gennem studier og/eller rejser. Her vil du dog nok løbe ind i nogle udfordringer, enten fordi det er knapt med penge, eller fordi der står nogle sociale eller arbejdsmæssige forpligtelser i vejen.

Hen mod udgangen af måneden venter der nogle forandringer, som vil bidrage til en bedre økonomi, ligesom du også kan opleve positiv, dynamisk forandring i forhold til din karriere.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:

Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.


Månedshoroskop for: Maj 2022

I begyndelsen af maj bevæger din Merkur sig ind i Tvillingerne, hvilket det kan give dig lyst til at udvide dine arbejdsmæssige forbindelser, og tage hul på nogle nye initiativer, der vil fremme din karriere. Men da Merkur er i retrograd bevægelse den 10. maj, bliver du her nødt til midlertidigt at sætte planer på pause, og lige sørge for at gøde jorden lidt smule bedre.

Selvom du i 3. uge af marts vil opleve opbakning fra kollegaer, der er klar til at yde støtte, så vil du muligvis skulle overdrage et ledelsesansvar til en kollega, der har særlig indflydelse.  Der kan være nogle kommunikative udfordringer i forbindelse med måneformørkelsen den 16., og det kan påvirke dit forhold til kolleger eller arbejdsmæssige organisationer.

Her i maj er der er stort fokus på kommunikation, rejser og/eller uddannelse, og i begyndelsen af måneden kan der ske en overraskende udvikling, som kan få tingene til at køre af sporet, men alligevel vise sig at åbne op for nogle spændende muligheder.

Her i maj kan der også være udsigt til nogle spændende relationsmæssige forandringer. Det kan vise sig at være en særlig fordelagtig periode for arbejdsmæssige partnerskaber, og den tendens ser ud til at fortsætte helt frem til slutningen af juni.

Du kan i den forbindelse, at der er nogen, der er indstillet på at sætte gang i nogle ret risikable initiativer, men deres vurdering er, at chancerne for succes er gode. Her kan din rolle være at agere mellemled, hvor din primære opgave vil være at skabe de forbindelser, der får tingene til at fungere.


 

Månedshoroskop for: April 2022

April begynder med en nymåne i konjunktion med Merkur, og det kan give dig mod på at sige din mening højt, og kæmpe for dine holdninger. Det gælder både i privatlivet, men også når du befinder dig blandt kollegaer.

I denne periode er der samtidig mulighed for samarbejde med grupper eller organisationer, der har en særlig indflydelse, når det kommer til at kæmpe for principper om lighed og solidaritet.

Den 11. april bevæger Merkur sig ind i Tyrens tegn, og det kan lette nogle følelsesmæssige spændinger, du har gået rundt med. Nu får du overskud til at se nye perspektiver, der kan udvide din horisont. Det kan fx være i forbindelse med en form for studier eller rejser.

Nye mennesker dukker op i dit liv, og de er meget motiverede omkring nogle kreative aktiviteter, og kan i den forbindelse have stor glæde af din viden og ressourcer.

Da Merkur i midten har en harmonisk forbindelse til den revolutionære Uranus, vil du selv have gavn af, at være i selskab med venlige og imødekommende mennesker, som giver dig deres støtte til at du kan komme igennem med dine idéer og synspunkter.

Måneden vil endvidere være præget af en helt særlig begivenhed: Her vil Jupiter-Neptun konjunktionen finde sted - en begivenhed, der kun finder sted en gang hver trettende år. Denne konjunktion kan have positiv indflydelse til nære vigtige relationer i dit liv. Du vil føle dig draget af nogle store personligheder, som kan spille en vigtig rolle og styrke din bevidsthed. I den forbindelse kan tiden blive særlig positiv, når det kommer til romantik, kærlighed og livsbekræftende oplevelser..

 


 

Månedshoroskop for: Marts 2022

I begyndelsen af marts får du lejlighed til at løse et problem på arbejdspladsen, som uventet blev sat på hold i februar. Nu er tiden kommet til, i samarbejde med kollegaer, at udarbejde nogle langsigtede planer, som bidrager til øget effektivitet og flere muligheder. Det kræver en koncentreret indsats, men der er udsigt til, at arbejdet vil betyde store fordele på længere sigt.

I marts befinder Jomfruen sig i en periode, hvor der også kan være gennembrud i forbindelse med et mere privat og personligt projekt. Det kan være på et romantisk plan, eller have forbindelse til omstændighederne omkring et barn. Måske har der været nogle problemer eller forhindringer, men i begyndelsen af marts er der mulighed for at finde nogle gode løsninger.

Hen mod slutningen af måneden venter en særdeles positiv tid, når det kommer til familie og parforhold, og her kan de ligeledes være oplagt at dele din passion og dine interesser med et menneske, der har visioner. Du kan forebygge uro og uoverensstemmelser i parforholdet ved, i anden halvdel af marts, at indgå kompromiser, og bevæge dig lidt ud af din komfortzone.

Mennesker omkring dig giver udtryk for deres drømme, som måske i dine øjne forekommer urealistiske. Selvom du byder ind med gode råd, så bliver de ikke fulgt, så måske skal du bare følge med strømmen og se hvad der sker.

I de sidste par dage i måneden, vil du under alle omstændigheder have energi og overskud til at give din mening til kende og stå fast, hvis der er behov for det

 

 

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Plantekurve i rattan

Plantekurve i rattan

Gaveidéer til manden, der har alt

Gaveidéer til manden, der har alt

Eichholtz havestol 'Delta'

Eichholtz havestol 'Delta'

Permanent hårfjerning med IPL

Permanent hårfjerning med IPL

^