Michael Kors ur - Darci Gold
Ibu Jewels
Øreringe Dansk Smykkekunst
Multifarvede zirkoner - Sif Jakobs

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn

Månedshoroskop for: September 2020
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I løbet af de første dage af september, er din tegnhersker, Merkur, stadig i Jomfruen, hvilket betyder at der er fine muligheder for at du kan få realiseret, hvad du har på dagsordenen og få styr på tingene. Det er en oplagt periode, når det kommer til at dyrke kreative partnerskaber, børn og andre nære relationer, og deltage i aktiviteter, som har et særligt formål. Du har i denne periode også mulighed for at opbygge noget helt unikt, især hvis du er villig til at køre efter en plan og forpligte dig.

Der er højst sandsynligt, at der er mennesker i din omgangskreds, der kæmper med problemer og kan bruge din hjælp. Faktisk vil mennesker der står der nær kunne have udfordringer helt frem til slutningen af året. Så de har brug for alt den støtte, de kan få.

Udfordringerne kan være af økonomisk art og handle om fx skat, bank og forsikring, og det vil kræve en del tålmodighed at få løst problemerne.

Nymånen i dit tegn, den 17. september, er et udmærket tidspunkt til at påtage sig en kreativ udfordring, især hvis det indebærer at støtte andre, der står i en udfordrende situation. Således kan den sidste del af september være præget af andres holdninger til penge, og det kan blive svært for dig at ignorere, når du konfronteres i argumentationer.

Husk at have dig selv med, og husk, at der er grænser for, hvor langt du skal føle dig forpligtet til at strække dig for at være hjælpsom.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:

Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
House Doctor spejle

House Doctor spejle

Bering - True Aurora

Bering - True Aurora

Izabel Camille

Izabel Camille

Multifarvede zirkoner - Sif Jakobs

Multifarvede zirkoner - Sif Jakobs

Pandemi i USA Viagra