Cest Bon glaskuglestage
Børnelænestol Riviera Maison
AURO økologisk bordpladeolie
AVIVIR Baobab

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn
Månedshoroskop for: Januar 2020
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

2020 begynder med en lykkelig og konstruktiv periode, og det er følelsesmæssigt et oplagt tidspunkt til at finde sammen med en partner. Hvis du er single, så bød nytårsaften måske på et inspirerende møde, der kan udvikle sig til en relation værd at bygge videre på. Netop i denne tid kan du og din partner finde inspiration og fællesskabsfølelse i forbindelse med et kreativt projekt, rejseplaner – eller måske omkring børn.

I løbet af året vil der generelt være et stort fokus på kreativitet og selvudfoldelse, hvilket vil få indflydelse på de blokeringer, du oplever, har forhindret dig i at udtrykket dig til fulde.

Måneformørkelsen, den 10. januar, påvirkes af dit tegns hersker, Merkur, hvilket vil præge en særlig udfordring, du møder her. Det kan dreje sig om nogle alvorlige forhold, men du holder fast i dine overbevisninger. Mennesker, du omgås på dette tidspunkt – og især børn, har brug for at vide, at der er nogle situationer, der ikke kan klares med kompromisser. Dette vil vise sig at blive et tilbagevendende emne i løbet af 2020.

Den sidste del af måneden er der stærk fokus på dine relationer til familie, partner – og måske også kollegaer. De mennesker, du elsker, kan føle sig forvirrede og desorienterede i denne periode, og når det kommer til romantiske relationer, så er det en tid, der, måske i forbindelse med et familiedrama, er præget af bedrag og skuffelser.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:

Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Den ultimative shoppeguide

Den ultimative shoppeguide

Sparegris

Sparegris

Nye plejende vinterfavoritter

Nye plejende vinterfavoritter

Graviditetstest<BR>– Hvornår er den sikker?

Graviditetstest
– Hvornår er den sikker?

^