Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn
Månedshoroskop for: Juni 2020
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af juni, vil du have stærkt fokus på arbejde og karriere. Dem, der leder og fordeler, har stadig svært ved at finde fodfæste i informationerne, og tingene er så kaotiske, at det er umuligt at vide, hvornår der er overblik og styr på situationen.

Samtidig synes de mennesker, som du har arbejdsmæssige relationer til at være utroværdige eller ude af stand til at levere, trods deres løfter. Kollegaer tager fejl, hvis de tror på alt hvad de hører, eller handler på spinkle grundlag og mangelfulde informationer. I begyndelsen af måneden er intet og ingen ganske enkelt ikke helt til at stole på.

Du står i din position til gengæld mere positivt, for det er en periode, hvor du er åben overfor nye idéer og føler dig klar til at eksperimentere og række ud, for at finde inspiration. Hele juni og juli vil være præget af denne positive åbenhed og nysgerrighed, som skaber kontakt til nye venner, nye grupper af mennesker og inspirere dig til nye måder at klare tingene på. Sociale medier og online grupper er vigtige i denne periode.

Solformørkelsen den 21. juni fremhæver dit fokus på nye venskaber og alliancer. Når dit tegns hersker, Merkur, i denne periode er i retrograd bevægelse, kan du muligvis opleve en følelse af fastlåshed eller frustration. Det kan skyldes, at du savner at se nogle mennesker, du har en tæt relation til, men det kan også skyldes, at du føler trang til at vende tilbage til en idé, som inspirerede dig tidligere på måneden. Dette er en proces, som kræver at du eksperimenterer, og at du gør dig umage med at åbne øjnene for nye horisonter.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:

Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
BH uden bøjle i bambus

BH uden bøjle i bambus

Løvefigurer til haven

Løvefigurer til haven

Hængepotte i genbrugs materiale

Hængepotte i genbrugs materiale

Forældre: Højtlæsning er vigtigt <BR>- men vi gør det for lidt

Forældre: Højtlæsning er vigtigt
- men vi gør det for lidt

^