Termokande House Doctor
Heathcote & Ivory Morris & Co.
Sæber Meraki
Hübsch - Se den nye kollektion

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn
Månedshoroskop for: September 2019
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

September kan blive en måned præget af travlhed. Især i begyndelsen af måneden, når Merkur, Solen og Mars, mødes i Jomfruen, kan du føle dig nødsaget til at arbejde over, og involvere dig i aktiviteter for at få styr på planlægning og organisering. Dette gælder også for dine personlige og private projekter, hvor der er brug for praktisk organisering omkring nogle ting, der involverer børn.

Du befinder dig imidlertid i den heldige situation, at mange mennesker omkring dig, føler sig lige så involverede i dine projekter, som du, og samtidig stærkt motiverede til at gøre en indsats for at støtte og hjælpe dig. Det betyder, at du kan koncentrere dig om at nå i mål med projekterne. Din indsats er forbilledlig, og succesen garanteret, fordi du arbejder hårdt og målrettet. Du er til gengæld også noget utålmodig, og har måske også svært ved at agere diplomatisk, når du presser din agenda igennem. Nogle familiemæssige udfordringer kan virke underminerende på din dagsorden, så her må du kæmpe hårdt for at bevare dit fokus.

Omkring fuldmånen den 14. september, er der udsigt til forandringer. Du kan møde et menneske, som gennem venlighed og hjælpsomhed, bringer dig i en ny og dejlig situation præget af harmoni og balance. Situationen kan være opstået i forlængelse af en ny økonomisk udvikling, eller måske som følge af, at du mestrer kommunikation på et højt niveau og har god dømmekraft, når det kommer til økonomiske beslutninger.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:

Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Guide til brystforstørrelse:<BR>5 ting, du bør vide før en BFO

Guide til brystforstørrelse:
5 ting, du bør vide før en BFO

Komfortable sneakers til hele familien

Komfortable sneakers til hele familien

Svært at få råd til økologi?

Svært at få råd til økologi?

Lette gardiner i bohemestil

Lette gardiner i bohemestil

Send en hilsen
^