Ferm Living Loungestol Desert
Lanterne fra Canett Furniture
Rattan sofa
Fletstol fra Rivièra Maison

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn

Månedshoroskop for: Maj 2021
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september

I begyndelsen af maj er der udsigt til forandring. Dit fokus ændres fra intellektuelt engagement, hvor du har kæmpet for at få dine synspunkter accepteret, til et fokus, som mere handler om noget af det, du har lært gennem din karriere.

Perioden i begyndelsen af måneden er overordnet en positiv tid for dit arbejdsliv. Du arbejder godt og koncentreret sammen med et team, hvor det handler om at organisere og planlægge, og også om at implementere nye tiltag i praksis.

Nymånen den 11. maj sætter fokus på professionel succes, og det er en tid, hvor dine idéer bliver forstået og accepteret.

Hen mod slutningen af måneden, sætter måneformørkelsen, yderligere fokus på dine evner til at få kommunikeret dine budskaber. Det er også en tid, hvor der kan være anledning til, at du i en periode er væk fra familien.

Midt i måneden vil solsystemets største planet, Jupiter, endvidere bevæge sig ind i dit modsatte tegn, Fisken, hvilket varsler, at der vil ske en særlig udvikling i løbet af det næste år eller to blandt familie og andre omkring dig.

Du kan møde mennesker med store drømme, og for en som dig, der elsker at være organiseret og have styr på det hele, kan nye kaotiske tilstande, som andre mennesker ikke føler sig sønderligt påvirket af, være en udfordring for dig. Måneformørkelsen den 26. vil tydeliggøre den slags udfordringer, men du klarer det ved at tilpasse dig.

I maj bobler du af idéer, som du må huske at sortere og prioritere.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:

Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Betræk til IKEA møbler

Betræk til IKEA møbler

Havemøbler TRIMM Copenhagen

Havemøbler TRIMM Copenhagen

Hübsch krus

Hübsch krus

Billig miljøvenlig strømaftale

Billig miljøvenlig strømaftale

^