New arrival: Sengetæppe fra Algan
RUE de FEMME bluse
WOUD træfigurer
Lampe PTMD Collection

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2019
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Fra den 6. marts og frem til slutningen af måneden bevæger dit tegns hersker, Merkur, sig i retrograd bevægelse i dit modsatte tegn, Fiskene, hvilket kan medføre nogle kommunikationsmæssige udfordringer i dine forhold. Du kan opleve, at mennesker omkring dig er vage og upræcise i deres ønsker, mens du, som ægte Jomfru, må kæmpe for at bevare overblik, orden og øje for detaljen.

De andre er ikke nødvendigvis helt galt afmarcheret, og de har hjertet på det rette sted, men du må være tilbageholdende over for de af deres idéer, som virker for opskruede til at blive ført ud i livet. Sammen med mennesker, men en god portion praktisk sans, kan du tålmodigt og nøje gennemgå planerne, eliminere urealistiske forventninger, og skabe gode rammer for at handle.  

Privat kan du i marts forvente at blive bedt om at hjælpe et menneske, som er tæt på dig. Det kan dreje sig om støtte til at løse et problem, som har stået på længe, men det kan også dreje sig om at vedkommende har brug for din støtte i forbindelse med et projekt, som taler til din medmenneskelighed.

I marts har du overskud til at prioritere og tage ansvar for en opgave med børn eller kreative mennesker, og du vil opleve, at det kan betale sig, at du ofre dig. Opgaven kan kræve navigering omkring nogle moralske grænser.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:

Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Tab dig mens du har det sjovt

Tab dig mens du har det sjovt

Kjole jakke fra ZOEY

Kjole jakke fra ZOEY

Bliv den kvinde du gerne vil være

Bliv den kvinde du gerne vil være

Skønne nye produkter fra populære Gant

Skønne nye produkter fra populære Gant

Send en hilsen
^