Vitrineskab i genbrugstræ
AVIVIR Baobab
Møbelkæde med Danmarks største <BR>udvalg af senge slår fast:<BR> Bæredygtighed og sundhed <BR>SKAL prioriteres
Sofabord genbrugstræ

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn

Månedshoroskop for: Februar 2021
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september

I begyndelsen af februar bevæger Merkur sig i retrograd bevægelse, hvilket betyder at hele måneden og en del af marts, vil være præget af arbejde og arbejdsmæssige projekter og alliancer. Det er en god periode for innovative og spændende projekter, der har fokus på fremtiden. I den forbindelse bør du gennemgå noget af det, du arbejdede på i sidste måned, og genoptage kontakten til kolleger, hvis visioner du hjælper med at realisere.

Arbejdsmæssigt kan du generelt se frem til en måned med travlhed og stress og jag. Det kræver samarbejde med både ledere og kolleger, og især de kollegaer som du også har et personligt forhold til.

Tiden er god for partnerskaber og begyndelsen på et stort projekt. Hvis du ikke har succes med projektet fra start, så giv ikke op, men prøv igen, og igen, om nødvendigt. Der er udsigt til at alt vil falde i hak, også selvom du i begyndelsen af måneden render ind i skænderier med nogle stædige og påståelige individer. Stol på din intuition, så vil du opleve at det hele flasker sig.

Når fuldmånen står i dit tegn i slutningen måneden, vil det markere begyndelsen på kommende måneders fokus på dine relationer. Her kan du se frem til at kærlige og imødekommende mennesker dukker op, og især hen mod slutningen af marts måned, er der udsigt til nogle særlige oplevelser i samvær med mennesker, der har en særlig betydning for dig.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:

Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Tid til at forkæle dig selv

Tid til at forkæle dig selv

Meraki - dansk hudpleje

Meraki - dansk hudpleje

Er du gravid? <BR>Bliv klogere på din graviditet

Er du gravid?
Bliv klogere på din graviditet

Birk Denmark<BR>- Shampoo- og balsambar

Birk Denmark
- Shampoo- og balsambar

^