Sommer pasteller
Hængesofa Rivièra Maison
Kjole slå-om effekt og paisley print
Kvinder bør lære at investere

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn

Månedshoroskop for: Juli 2020
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Begyndelsen af juli byder på en intens periode for dig, hvor du blandt andet får lejlighed til at dele noget du har lært, men en ven. Dette kan udvikle sig til at blive en rigtig god mulighed for at skabe et opfindsomt projekt – muligvis sammen med en gruppe mennesker, eller på et internationalt plan.

Juli er i det hele taget en måned, hvor du er super fokuseret på idéer, og på, hvordan de kan have indflydelse på det sociale liv og læring. Tag kontakt til venner og bekendte, der kan vise dig og inspirere til, hvordan tingene kan gøres på en anderledes måde.

Den 12. juli bevæger dit tegns hersker, Merkur, sig i direkte bevægelse, efter en periode, hvor det har været præget af en retrograd retning. Du kan opleve en følelse af let frustration, hvilket kan skyldes at der er nogle kontroverser, som du er involveret i, der giver dig følelsen af at være under angreb.

Det er en periode, hvor du både er sensitiv og skal agere loyalt overfor dine venner, og det kan være svært, når der er aggressioner i luften. Men du evner omhyggeligt at løse tingene, ikke mindst fordi du af erfaring ved, at de aggressioner og frustrationer mennesker oplever, sjældent forsvinder af sig selv. Derfor må du også forvente, at der kan opstå flere skænderier om blandt andet penge, hvilket kan udspringe af en konflikt mellem ønsket om at være solidarisk, men også have nogle stærke, egoistiske motiver.

Den sidste del af juli er en god periode, når det kommer til at dyrke noget nyt på den sociale scene. Dette kan imidlertid også indebære, at noget må elimineres. Hvis venner eller dine allernærmeste i denne periode præsenterer nogle ekstreme synspunkter og overbevisninger, så brug en lyttende og pædagogisk tilgang.

Omkring den 20. juli kan der være et særligt ansvar, du må påtage dig, og her gælder det om at holde fast i dine planer og beslutninger.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:

Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Bålfad

Bålfad

Et feminint touch i indretningen

Et feminint touch i indretningen

Tank top i bambus materiale

Tank top i bambus materiale

Vandkande 2-liters

Vandkande 2-liters

Pandemi i USA Viagra