Tine K Home
Engelsk porcelæn
Sommerudsalg 50 %
Louisiana plakater

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn
Månedshoroskop for: Juli 2019
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af juli, kan der være mange ting, der optager dine tanker. Det er en tid, hvor du kan have trang til at opleve og udforske nye idéer, hvilket er en del af den intellektuelle udvikling, der karakteriserer dit liv lige nu.

Men du kan også opleve, at du i øjeblikket gør dig nogle bekymringer omkring identitet, hvilket kan få dig til at agere mere markant og direkte, og fremstå en smule irritabel. Og der er noget, der generer dig. Måske er det forbundet med følelsen af at arbejde i periferien og ind i mellem at føle sig som en outsider.

I anden halvdel af juli flytter dit fokus og du kan opleve at være særligt optaget af nogle sager, der er forbundet til fortiden. Det kan dreje sig om noget, der påvirker den udvikling, du rent socialt oplevede i juni. Det kan fx have været stress og udfordringer, du i sidste måned oplevede i forbindelse med venner eller børn. Her i juli fortsætter modstanden, og du må afse tid og ressourcer til at overveje situationen. En rar og omsorgsfuld ven, der har oplevet lignende udforinger, vil i denne situation kunne komme dig til undsætning.

Når det kommer til venskaber, så kan måneden byde på forandringer; nogle gamle venskaber får mulighed for at genopstå, mens nyere venskaber forgår. Det kan handle om, at du har ændret dine kriterier for, hvilke venskaber du ønsker at værne om og hvilke venner, du har lyst til at hjælpe og yde noget ekstra for. Du er villig til at påtage dig ansvar, men ikke uden begrænsninger.

 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:

Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Stumtjener

Stumtjener

Repair balm Nilens Jord

Repair balm Nilens Jord

Oliefri ansigtspleje fra MDerma

Oliefri ansigtspleje fra MDerma

Øko haven

Øko haven

Send en hilsen
^