Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn
Månedshoroskop for: April 2020
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af april får du en bedre forståelse af problematikker, der hersker i nogle af dine relationer. Det er problemer, der måske har frustreret eller forvirret dig, hvor nogen har optrådt skiftevis over-selvsikker og usikker og uden retning. Nu føler du dig i stand til at tune ind på deres behov og kan arbejde tættere sammen for at få tingene gjort.

Dette gør sig også gældende, når det kommer til forretningsrelationer, især hvor der er et kreativt projekt involveret, eller for personlige relationer, hvor børn er involveret. Partnere gennemgår lige nu store forandringer, som medfører en stor ændring af kursen fremover.

I løbet af den anden uge af april bevæger du dig ud af en situation, hvor din uafhængighed har været kompromitteret. Måske skyldes det, at du gennem en tid har måtte hjælpe andre med at nå en mere autentisk og dynamisk sindstilstand, som har været særlig gavnlig for arbejde og forretninger.

Men der er radikale nye tendenser i arbejdsmiljøet nu, og et helt nyt team af højt motiverede folk, som du kan dele dine idéer med. Folk vil være afhængige af dig og dine input samt din evne til at tage føringen.

Den sidste uge af måneden er karakteriseret af en åbning med udsigt mod nye horisonter. Det er en oplagt tid at studere idéer fra radikale tænkere, som bidrager med nye visioner om, hvordan fremtiden kan blive.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:

Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Charlotte Perriand varmelampe

Charlotte Perriand varmelampe

Hübsch glasvaser

Hübsch glasvaser

Ogawa Kazumasa poster

Ogawa Kazumasa poster

Stor LED pære

Stor LED pære

^