Tehætte The Organic Company
Derrière la Porte - Termoflaske
Engelsk porcelæn Roy Kirkham
Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn

Månedshoroskop for: April 2021
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Den første halvdel af april, er en aktiv periode for dig, men det er også en tid, hvor du føler dig stærkt isoleret. Måske tænker du, at din afhængighed af andre, er en gene for dem, men der er mennesker, der sætter stor pris på dig, og de har lyst til at have kontakt med dig – omend kontakten må foregå virtuelt.

I forbindelse med din jobmæssige og økonomiske situation, kan du se frem til, at der dukker nogle gode muligheder op. Det gælder især i anden uge af april, for her er kommunikationslinjerne yderst aktive, og du har samtidig nogle kloge partnere eller kollegaer.

Midt i april bevæger din tegnhersker, Venus, sig ind i dit tegn, Tyren, hvilket betyder, at der er udsigt til en tid, hvor du kommer ud af isolationen og kan begynde at tage styringen over dit liv.

2021 kan blive et år præget af nogle udfordringer i forbindelse med at finde balance og harmoni mellem din livsstil, og dine ønsker i forbindelse med job og karriere.

Måske oplever du det som om, der jobmæssigt er nogle sociale forpligtelser, der sætter begrænsning for nogle af de ting, du gerne vil i dit liv.

Den sidste del af april, kan karakteriseres ved, at du føler en trang til at realisere din personlige dagsorden. Det er en tid, hvor mennesker dukker op med nogle virkeligt inspirerende idéer til, hvordan du får succes med dine planer. Du vil muligvis føle dig særlig betaget af mennesker med en noget radikal tilgang til tingene, og de vil kunne styrke dit mod til at tage et skridt mod uafhængighed.

I denne tid, er du ikke meget for at indgå kompromisser, men job- og karrieremæssigt, kan du muligvis være nødt til det.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Betræk til IKEA møbler

Betræk til IKEA møbler

En spirituel vejleder og clairvoyance<BR>kan være noget for alle

En spirituel vejleder og clairvoyance
kan være noget for alle

by Room krus

by Room krus

ReClips havestol – et resultat <BR>af dansk husholdningsplast

ReClips havestol – et resultat
af dansk husholdningsplast

^