Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn
Månedshoroskop for: April 2020
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Den 4. april bevæger din tegnhersker, Venus, sig ud af Tyrens tegn og ind i Tvillingen, hvilket vækker et behov for at tilpasse sig nye omstændigheder arbejdsmæssigt.

Dette behov kan bidrage med flere nye muligheder, og kan være tiden til, at du, ved at bruge dine forbindelser, formår at øge dine indtægter.

Det er en oplagt tid til at indgå partnerskab, både professionelt og personligt. Der er et forretningsmæssigt element til mange af de ting, der foregår lige nu. Sats på langsigtede partnerskaber, og især dem der indebærer at netværke, nye medier og kommunikationsprojekter.

Dit sociale liv kan være præget af forvirring omkring nogle emner, som har en del at gøre med social idealisme og måske også nogle udfordringer med venner, som bliver ved med at ændre kurs. Du må dog stadig sørge for at passe på at dine egne ressourcer og sørge for ikke at blive drænet.

Der vil falde ro omkring udfordringerne i løbet af april, men hold undervejs øje med ikke at bruge kræfter på urealistiske planer, og vær opmærksom og forsigtig omkring økonomi især i den anden halvdel af måneden.

Den 23. april falder nymånen i dit tegn, og sætter et intenst fokus på dine planer for fremtiden. Professionelt befinder du dig i en ny fase, som de kommende år vil kræve en kæmpe indsats, men resultere i, at du når nogle vigtige personlige mål.

Du må berede dig på, at du professionelt skal lave nogle justeringer og tage en ny retning, for at leve op til de krav, der stilles. Vær ikke bange for forandring.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Studio Feder pyjamas

Studio Feder pyjamas

Blomsterfrø: Islandsk valmue

Blomsterfrø: Islandsk valmue

Staudefrø: Russisk Mandstro

Staudefrø: Russisk Mandstro

Sådan skaber du et hyggeligt hjem

Sådan skaber du et hyggeligt hjem

^