Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Månedshoroskop for: Oktober 2022

Opdateres 3. oktober 2022...

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.


Månedshorosopt for: September 2022

I begyndelsen af september vil det fokus, du ellers har haft omkring hus og hjem, være rettet på tanker om, hvordan du kan få lejlighed til at arbejde mere kreativitet og fremme dine idéer.

Da det er et område, der har stor betydning for dig, bliver du nemt påvirket af andres kommentarer og kritik. Måske derfor bruger du samtidig mere energi på forhold, hvor du ikke vurderes på dine præstationer. Spendér fx mere tid i selskab med børn, eller dyrk nye bekendtskaber.

I september skal du være parat til, at der kan opstå udfordringer og konflikter med nogen i din nære omgangskreds. Det drejer sig om pengesager, og her er du, blot for at bevare harmonien, tilbøjelig til at indgå nogle kompromiser, som kan ende med at du føler dig udnyttet.

Og det er ikke kun her i september, at du skal være ekstra opmærksom, når det gælder din økonomi. For du vil de kommende seks måneder, være økonomisk sårbar, og derfor bør du løbende tjekke og overveje din økonomiske situation grundigt.

 Hen mod slutningen september venter en tid, hvor der kan være noget forvirring, som formentligt involverer børn eller partner. Der er én i din nære omgangskreds, der gør dig bekendt med noget, som du er tvunget til at forholde dig til. Hvis dine overvejelser får dig til at overveje at droppe forbindelsen til nogle mennesker i din bekendtskabskreds, så er det formentligt det mest fornuftige at gøre.


 

Månedshoroskop for: August 2022

En helt ekstraordinær konjunktion mellem Mars, Uranus og den nordlige måneknude opstår den 1. august, og det betyder, at du kan få en nærmest eksplosiv start på måneden.

Da Mars kan repræsentere potentielle partnere i dit liv, og Uranus er forbundet med afstand og uforudsigelighed, kan du forvente, at relationer udfolder sig på en måde, du ikke havde regnet med.

Konstellationen kan også komme til udtryk i form af tværkulturelle og etniske forskelle, og for den single Tyren er det sandsynligt, at du involveres med en person, der udfordrer traditionelle værdier, og det kan meget vel være noget, du hilser velkommen.

I august vil du sandsynligvis også kaste dig ud i nogle møder med andre mennesker, hvilket fremhæver dit dygtigste kommunikationstalent. Der er et behov for at udfordre den konventionelle tankegang og eksperimentere.

Omkring midten af august vil du sandsynligvis rette dit fokus på bolig- og/eller familieforhold. Her foregår nemlig nogle virkelig positive ting. Der er udvikling og udsigt til forbedring af livskvaliteten – både materielt og åndeligt.

Hen mod slutningen af måneden kan du have lyst til at gøre en indsats omkring hjemmet, hvor du vil have mulighed for at præge stilen med din eminente evne til at skabe sammenhæng i tingene.

På det professionelle plan er det en tid med udfordringer, hvilket formentlig blot er en fortsættelse af nogle forandringer, der har haft indflydelse på din karriere og som har stået på i årevis.

 


 

Månedshoroskop for: Juli 2022

Den 6. juli bevæger Mars sig ind i Tyren, og bliver begyndelsen på en dynamisk periode, der varer frem til udgangen af i august.

Er du single, så kan du se frem til, at der i denne periode er en særlig kontakt til et andet menneske.  Det er sandsynligt, at en potentiel partner ikke kommer fra samme geografiske område som du, og der kan også være tale om, at vedkommende har en anden kultur og/eller etnicitet.

Du kan føle dig mere udadvendt og social, hvilket kan have positiv indflydelse på forhold til fx naboer og/eller søskende. Denne periode er samtidig optimal, når det kommer til uddannelse, møder og netværk. Du er stærkt motiveret til at støtte mennesker, hvis liv på en eller anden måde er ramt af krise, men her vil du til gengæld få ny indsigt i en spændende og meget anderledes verden og livsstil.

Er du i et parforhold, så vil du i begyndelsen af måneden ikke fokusere så meget på det, fordi økonomi og karriere står øverst på dagsordenen. I den forbindelse vil du være godt hjulpet af dine gode kommunikations evner, og du vil få bekræftet, at du kan stole på kollegaer, mens venner i privatlivet er mere tilbøjelige til at svigte dig.

Senere i juli venter en mere gunstig tid for parforholdet, men det forudsætter, at din partner er indstillet på, at tingene skal køre på dine betingelser. Generelt må folk, der ønsker dig i deres liv, være indstillede på, at tilpasse sig dig og dine ønsker, for i denne periode, vil du ikke være åben for kompromisser.Månedshoroskop for: Juni 2022

I begyndelsen af juni er Venus i Tyren, og det afspejles i en positiv tid både arbejdsmæssigt og økonomisk, men også i dit kærlighedsliv.

Da dit liv, helt overordnet, præges af konstellationerne Uranus i Tyren, og af Venus, der omkring den 12. juni ligeledes møder Uranus, så kan der være udsigt til en overraskende udvikling på arbejdet. Disse kan være udløst af en gruppe mennesker, der er gearet til at skabe forandringer.

Men det er også en tid, hvor du er optaget af din egen dagsorden, og du vil i den forbindelse være kompromisløs. Ingen vil være i stand til at fortælle dig, hvad du skal gøre, og du kan i gruppesammenhænge opleve konflikter, fordi du insisterer på at gøre tingene på din måde. Du nægter at lade dig styre af andre, men fokuserer på følge dine idealer og drømme, og dele dem med mennesker der, ligesom du, kæmper for deres egne idéer.

Hen mod slutningen af måneden bevæger Venus sig ud af Tyren, og dit fokus vil i højere grad handle om økonomi og håndtering af pengesager. Det er en tid, hvor du med fordel kan indgå i nogle økonomiske alliancer, som gennem kommende måneder, vil give afkast.

Fokusér på dine de sociale forbindelser og/eller venner du har, som har samme interesse for god smag og kreative idéer, som du.

 Månedshoroskop for: Maj 2022

I begyndelsen af står nymånen i Tyren i konjunktion med uforudsigelige Uranus. Måneden får en dynamisk start, hvor du får lejlighed til at dyrke dine unikke kvaliteter, men også gøre dig nogle overvejelser omkring dine muligheder, og hvorledes du kan finde balance mellem uafhængighed og din afhængighed af andre.

Der er stærke spirituelle kræfter på spil, som kan være forbundet med mennesker, du gerne vil hjælpe, men også overvejelser om, hvordan du hjælper dig selv med at komme videre.

I den første del af maj vil du opleve at have et særligt fokus på grupper, organisationer og på samfundet generelt. Du kan føle dig båret frem af en bølge af følelser sammen med mennesker, som du føler sig forbundet med. Dit fokus på samfundsmæssige eller kollektive begivenheder, kan give dig en følelse af magtesløs og håbløshed, og derfor bør du forsøge at finde en dybere mening bag begivenhederne.

I de sidste par dage af måneden går Venus ind i Tyren, og det betyder, at du herefter kan se frem til en langt mere dynamisk og pragmatisk periode. Her vil du opleve at føle en større selvsikkerhed, og kunne træffe beslutning om, hvad du vil.


 

Månedshoroskop for: April 2022

I begyndelsen af april bevæger Venus sig fra Vandbæreren og ind i Fiskenes tegn. Det kan betyde, at du i en periode vil have et større fokus på dine sociale relationer, og mindre på karrieren. Konstellationen kan også betyde, at du i højere grad er opmærksom på nogle administrative eller organisatoriske opgaver, du har i forbindelse med noget socialt arbejde.

Overordnet er april en måned, hvor du har gode muligheder for at udtrykke din holdning og sætte ord på de følelser, du har omkring sociale og politiske begivenheder. Det er tanker, der udspringer af din samvittighed og dit ønske om at engagere dig og hjælpe.

April er også måneden for en helt særlig astrologisk begivenhed. Her vil der nemlig være et samspil mellem Jupiter og Neptun i Fiskene, og det er en konjunktion, der kun opstår en gang hver 13. år. I dette samspil mellem planeter opstår en fantasiens kraft, der kan påvirke dig både kreativt og i sociale sammenhænge.

Måske mærker du også, hvordan du føler bekymring for de mennesker, der i øjeblikket er drevet på flugt.  Når Venus, i den sidste uge af april, har indflydelse på planeternes indbyrdes forhold, vil følelsen af solidaritet og medfølelse give dig mod på at involvere dig i en eller anden form for nødhjælp og støtte.

April kan samlet set karakteriseres som en måned med et dybt socialt engagement, og det gælder også i forhold til venskaber, hvor der også er brug for din omsorg og kærlighed.

Du vil med stort engagement og masser af energi kunne mobilisere kræfter til at få tingene gennemført og gjort. At være en del af en gruppe, der deler dine værdier, er stærkt motiverende, og du vil, med din stærke viljestyrke, kunne bidrage til jeres kollektive mål.


 

Månedshoroskop for: Marts 2022

Februar kan have været præget af at du, sammen med dine allierede, har kæmpet en fælles kamp for jeres synspunkter.

I begyndelsen af marts måned kan du bruge denne erfaring til træffe nogle vigtige beslutninger. Det kan dreje sig om noget, du har udsat fordi du ved, det kan have konsekvenser. Men måske er tiden kommet til at kæmpe for din sag og sige fra overfor folk, der presser dig til at ændre dine synspunkter. Det kan være i forbindelse med noget juridisk eller planer for fremtiden, som kun kan gennemføres, hvis du godkender det.

Den 6. marts flytter Venus ud af Stenbukken og ind i Vandmanden, og fordi Venus samtidig har forbindelse til Mars, så er det en oplagt tid, hvor du, sammen med en partner, kan engagere dig i nogle dynamiske projekter. Det kan dreje sig om at få nogle projekter og/eller aftaler på plads. Dette arbejde vil styrke jeres partnerskab og jeres fælles indflydelse.

Marts er også en måned, hvor du kan opleve at venskaber udvikler sig, ligesom der også sker udvikling i de grupper og fællesskaber, du er en del af. Det kan handle om at se udvikling i egne og andres idealer, eller måske oplever du udvikling i organisationssammenhænge, som ganske vist fremstår innovativ, men formentlig ikke har nogen realistisk dagsorden.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Fototapeter

Fototapeter

Hvordan man planlægger<BR> en vellykket venindedag

Hvordan man planlægger
en vellykket venindedag

Lysestager i kulørt krystalglas

Lysestager i kulørt krystalglas

Kurve multifarvede

Kurve multifarvede

ANNONCER
^