Cest Bon glaskuglestage
Spisestuestole hos BOBO
Godnat lydbøger
Sig varmt tak for det forgangne år

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn
Månedshoroskop for: Januar 2020
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Da fem planeter i januar er samlet i jordtegnet Stenbukken, venter der Tyren en periode, hvor du kæmper for at skabe et fundament, der kan give dig de kompetencer og den anerkendelse, du søger. Dette kan fx ske gennem studier eller videreuddannelse, som i løbet af 2020 kan bidrage til, at du får flere gode point tilføjet på dit CV. Din indsats vil være en perfekt forberedelse af en stor karrieremæssig udvikling, der finder sted i slutningen af året.

Januar måneds fokus på Stenbukken kunne også betyde, at der er et særligt fokus kampen for retfærdighed. Således kan konstellationen være med til at styrke dine argumenter og støtte dig mod presset fra magtfulde individer og organisationer, der indtil videre har dikteret, hvad der er rigtigt og forkert. Med din indsats kan lærere og mentorer, hvis stil du ikke længere vil acceptere, få frataget eller begrænset deres autoritet.

I midten af måneden, vil Venus, som er tegnhersker i Tyren, bevæge sig fra Vandbæreren, ind i Fiskene. Denne konstellation, som varer indtil begyndelsen af februar, vil vække den idealistiske side af din natur, og det kan blive en tid, hvor du har lyst til at involvere dig i grupper, som på en eller anden måde arbejder omkring en form for ideal.

Når det kommer til parforhold og romantik, så er den sidste del af januar en tid, hvor du kan opleve forvirring i forbindelse med andres motiver og lyst. Det kan give anledning til mange spørgsmål, blandt om du måske har været for tilgivende.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Legekøkken i træ

Legekøkken i træ

Graviditetstest<BR>– Hvornår er den sikker?

Graviditetstest
– Hvornår er den sikker?

Nye plejende vinterfavoritter

Nye plejende vinterfavoritter

Sig varmt tak for det forgangne år

Sig varmt tak for det forgangne år

^