Bakke 'Soho Tray' Riviera Maison
Super smuk kjole
Zinkbaljer
Håndklæder Spa Specials Riviera Maison

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn
Månedshoroskop for: Maj 2019
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Den 4. maj står Nymånen i dit tegn, og slutter sig til Uranus, forandringens og udforskningens planet. Dette markerer et nyt fokus på din livsstil omkring en forandring, som har været i gang det seneste år, men som endnu ikke er helt på plads.

I den første halvdel af måneden, kan du møde problemer og udfordringer, som du er klar til at løse med både stor beslutsomhed og entusiasme. Du kan støde på konflikter med autoriteter, men i stedet for at bruge kræfter på at ændre urokkelige regler, er det klogt at holde lav profil, og afvente til du har samlet tilstrækkelig styrke.

En bølge af mod og styrke vil nå dig omkring den 16. maj, og du vil føle en øget selvsikkerhed og kontrol. Tiden byder på forandring, og du har de bedste kort. I din stærke position kan du løse eventuelle uenigheder der opstår omkring dig, og den sidste halvdel af måneden bliver en ideel periode, når det kommer til kommunikation, og til at tage egne, individuelle initiativer.

 

Omkring Fuldmånen den 18. maj, får du lejlighed til at sætte personligt præg på nogle vigtige forhold i dit liv. Det er et godt tidspunkt, hvis du har overvejet at tage afsæt til en ny retning i livet med nogle nye mål, der er vigtige for dig. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
4 gode råd om bårebuketter

4 gode råd om bårebuketter

Sådan holder du dig sund og rask <BR>uden at overanstrenge dig

Sådan holder du dig sund og rask
uden at overanstrenge dig

Gør altanen og haven forårsklar

Gør altanen og haven forårsklar

Briller fra Have A Look

Briller fra Have A Look

Send en hilsen
^