Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
Ibu Jewels

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn
Månedshoroskop for: Maj 2020
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Med fuldmånen, der falder i dit modsatte tegn, Skorpionen, den 7. maj, er der stort fokus på dine relationer, hvilket vil dominere måneden. Overordnet er det en tid, hvor principper er vigtige for dig, men det er også vigtigt, at du tilpasser principper og overbevisninger til de omstændigheder, der på mange måder er ændret.

Det særlige i maj er at din tegnhersker, Venus, går i retrograd bevægelse mod Tvillingerne, og det sætter, de kommende tre måneder, et særligt fokus på sikkerhed og økonomi. Du kan være usikker på, hvordan du skal fortsætte fremadrettet og skal være opmærksom på, at du ikke lader din naivitet styre, når det kommer til at administrere dine ressourcer. Der er ingen hurtige løsninger. Dét der er brug for, er tålmodighed. Du oplever måske, at dine venner og din partner forsøger at påvirke dig, hvilket kan føre til at din økonomi drænes. Mens det er vigtigt at hjælpe andre, så er det vigtigt, at du ikke tillader, at det udtømmer dine ressourcer.

Maj måned kan overordnet være præget af en del forvirring. I tider med forvirring er du nødt til at kigge tilbage og samtidig se på alle de argumenter og forhold, der har gjort, at du er, hvor du er nu. Husk, at du er i besiddelse af gode kommunikationsevner, som er værdifulde for din tilværelse såvel som din profession. Det er her dit fokus burde være.

I denne tid vil muligheder præsenterer sig selv, ikke mindst når det kommer til at tilegne sig nye professionelle evner.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Ecooking Selvbruner Mousse

Ecooking Selvbruner Mousse

Forældre: Højtlæsning er vigtigt <BR>- men vi gør det for lidt

Forældre: Højtlæsning er vigtigt
- men vi gør det for lidt

Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Gæstebog

Gæstebog

^