Zinkbaljer
Shorts i bambuskvalitet JBS
Strandtaske Rice
Store runde solbriller

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn

Månedshoroskop for: August 2020
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Den 7. august bevæger dit tegns hersker, Venus, sig ind i den følsomme og intuitive Krebs, hvilket markerer afslutningen på en lang periode, hvor Venus har bevæget sig retrograd i Tvillingen.

Der har været fokus på økonomi, selvværd og sikkerhed, hvilket har været anledning til forvirring, ikke mindst i forhold til dine sociale relationer. Dét, der er vigtigt nu, er forholdet til familien, og især til søskende, men også til andre nære relationer. Der kan meget vel være nogen her, der har lyst til at dele nogle idéer med dig, som du vil finde interessante.

Du er i en periode, der lægger op til at eksperimentere og til at frigøre dig, og i denne måned er du rart at tale med ligesindede, som kan inspirere dig. Det er også et godt tidspunkt, når det kommer til at studere emner, der udvikler din bevidsthed og introducerer nye former for kommunikation.

Du kan dog forvente, at du hen mod slutningen af måneden også vil blive involveret i nogle udmattende diskussioner, som handler om, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert, hvilket kan opleves følelsesmæssigt udfordrende. Det er også en tid, hvor du kan opleve at der er mennesker, der arbejder imod dig og dine planer bag din ryg. Så det kan være fornuftigt, at stille spørgsmål til deres motiver, og generelt være lidt på vagt.

I forbindelse med parforholdet, eller en potentiel partner, så er august en måned, hvor de også kan føle sig udfordret. Det kan handle om problematikker på jobbet, og måske problemer, som kan forhindre en ønsket fremgang.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Lysestager i pastelfarver

Lysestager i pastelfarver

Kvinder bør lære at investere

Kvinder bør lære at investere

Kjole slå-om effekt og paisley print

Kjole slå-om effekt og paisley print

Store runde solbriller

Store runde solbriller

Pandemi i USA Viagra