Instruktørstol By LaForma
Rattan sofa
Fletstol fra Rivièra Maison
Loungestol Sika Design

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn

Månedshoroskop for: Juni 2021
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af juni måned bevæger din tegnhersker, Venus, sig ind i Krebsen. Tiden præges af Krebsen intuitive evne, og der er udsigt til en positiv udvikling i dit liv. Det drejer sig formentlig om socialt engagement og venskaber. For lige nu vil det være særlig inspirerende at være sammen med idealistiske mennesker, der vækker noget særligt i dig, og giver dig følelsen af stærk loyalitet overfor dem, som står dig nært i dagligdagen. Det kan fx dreje sig om forholdet til søskende og naboer.

I denne periode kan du også opleve, at der sker vigtig udvikling på den økonomiske front - måske handler det om, at du nu er klar til at investere nogle ressourcer i idealistiske projekter. Men du må være påpasselig, hvis det kommer til at investere penge i projekterne, for det vil i værste fald kunne tage en god bid af din konto. Derfor kan det være klogt at vente med at træffe økonomiske beslutninger til juli måned.

I midten af juni venter en tid, hvor der kan ske nogle positive forandringer på hjemmefronten. Det kan blive en periode, hvor der opstår en let og dejlig stemning hjemme, og det kan også meget vel være, at der venter invitationer til hyggelige familiesammenkomster. Begivenheder i denne periode kan muligvis hænge sammen med, at din partner har været igennem en svær periode, men nu bevæger sig tilbage på sporet.

Når måneden lakker mod ende, vil du have fokus på uddannelse eller måske et projekt, som indebærer øget kommunikation, som muligvis kan munde ud i rejse. Du kan forvente succes, hvis du har gang i studier, og når Venus bevæger sig ind i Løven, byder tiden på samvær med sjove, positive mennesker, ligesom det også vil være begyndelsen på en periode, hvor romantik blomstrer.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Havemøbler TRIMM Copenhagen

Havemøbler TRIMM Copenhagen

Lang måtte til terrassen

Lang måtte til terrassen

Guide til at vælge de smukkeste<BR> brudepigekjoler med dine brudepiger

Guide til at vælge de smukkeste
brudepigekjoler med dine brudepiger

Kaffekop i genbrugsmateriale

Kaffekop i genbrugsmateriale

^