Gulvløber naturfarve
Termokande House Doctor
Sæber Meraki
Hübsch - Se den nye kollektion

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn
Månedshoroskop for: August 2019
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I en stor del af august, befinder dit tegns hersker, Venus, sig i Løven, hvilket som regel er forbundet med godt humør og sjove oplevelser. Konstellationen kan være med til at fremhæve behovet for at nyde hjemmet, positive oplevelser, haven og familien. Det er en ideel periode, når det kommer til at invitere og underholde gæster, stifte nye bekendtskaber og have oplevelser sammen med børn, men det er også en dejlig periode til fx at reflektere over nogle nye interesser i samvær med gode venner.

Da både Mars og Solen samtidig er i Løven, er der lagt op til en passioneret og romantisk periode for kærligheden og partnerskabet. Afholder du ferie i august, så er det oplagt at vælge en varm og solrig destination, hvor der er mulighed for sjove oplevelser.

Den 21. august bevæger Venus sig ind i Jomfruen, hvilket kun bidrager til endnu bedre vilkår for romantik og kærlighed. Faktisk har single Tyren, netop i denne periode, rigtig gode chancer for at finde en spændende partner, der kan være inspireret af samme kreative idéer, som du.

I den sidste del af august, kan du føle et stigende behov for at dyrke det perfekte. Her kan det være fornuftigt at huske, ikke at være for kritisk, både når det kommer til andres præstationer, men også dine egne.

Alt i alt kan august blive en måned, hvor du får en øget psykologisk indsigt, og formår at dele skelsættende oplevelser med mennesker, du elsker. Det er en periode, hvor du både fysisk og mentalt kan nyde intimiteten og gode oplevelser, men også en periode, hvor du kan sætte praktiske ting i spil og opnå tilfredsstillende resultater.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Walton Ford

Walton Ford

Er efterskole det næste skridt<BR>for dit barn?

Er efterskole det næste skridt
for dit barn?

El-løbehjul vinder stort indpas <BR>hos danske kvinder

El-løbehjul vinder stort indpas
hos danske kvinder

T-shirts er det vigtigste i garderoben

T-shirts er det vigtigste i garderoben

Send en hilsen
^