Tråd kurve stabelbare House Doctor
Heathcote & Ivory Morris & Co.
Care by Me
Havekrukke - Bergs Potter

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn
Månedshoroskop for: Oktober 2019
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af oktober står dit tegns hersker, Venus, stærkt i Vægten, hvilket påvirker dine evner indenfor arbejdsmæssige ressourcer og samarbejde positivt, og gør dig i stand til at løse eventuelle samarbejdsvanskeligheder, der måtte opstå blandt dine kolleger. I denne tid er der et særligt fokus på nogle forandringer og ny udvikling på jobbet, og du kan være tvunget til at involvere dig i situationer, hvor kolleger konfronteres med deres arbejdsmæssige svagheder. Meget beror på vag eller manglende indsats, og på kolleger, der er gået på kompromis, hvor de skulle have stået fast. Her er du nødt til at bruge dine evner og kompetencer på at genskabe dynamik og balance.

Den 8. oktober bevæger dit tegns hersker, Venus, sig ind i Skorpionen, hvilket bidrager til et større fokus på dit privatliv, dit følelsesmæssige liv og intimitet. I denne periode kan du opleve at føle tingene stærkere, og du kan også opleve at have en sårbarhed, som kan hænge sammen med, at du ikke føler dig tryg og sikker i forholdet til din partner. Måske skyldes det, at du oplever en ubalance mellem din partners ord og handling? Måske kan der banes vej for harmoni, hvis du i højere grad opmuntrer og støtter din partner i at stå ved sig selv og sine følelser, og samtidig bruger dine evner til at skabe balance i forholdet.

I løbet af den sidste del af måneden vækkes nogle blødere og mere idealistiske sider i dig selv til live. Du bevæges af velgørende initiativer og miljøbevidste idéer, og føler trang til at yde en indsats for sagen. Det kan blive en tid, hvor du involverer dig med mennesker, der vægter det samfundsmæssige, miljømæssige initiativ frem for mere personlige initiativer og egen vinding.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Sæbenødder til tøjvask

Sæbenødder til tøjvask

Duftfrisker til klædeskab

Duftfrisker til klædeskab

Holder til opvaskebørste og svamp

Holder til opvaskebørste og svamp

Bomulds karklude i smukke farver

Bomulds karklude i smukke farver

Send en hilsen
^