data analysis discussion dissertation literature review on corporate social responsibility where can i get help with geography homework organizational initiatives reengineering essay
KANT køkkenrulleholder i egetræ
Justerbare hylder fra Yamazaki
Laforma 3-personers havesofa i massiv teak
Øreringe Mette Scherning
Horoskop for Tyren i juni 2023

Tyren er født i perioden 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Den 6. juni træder din hersker Venus ind i Løven og sætter gang i en kæde af begivenheder, der påvirker flere områder af dit liv. Det gælder din livsstil og dine forhold til andre mennesker, såvel som stemningen og mulighederne i hjemmet og på jobbet. Fagligt kan det handle om nogle strukturelle ændringer, der påvirker balancen mellem demokratiske og autokratiske ledelsesform. Det er en proces, der kan være anstrængende at befinde sig i, men du vil kunne finde overskud og mod på de nye udfordringer ved samtidigt at prioritere hjemlige forhold.

På hjemmefronten vil der nemlig, de kommende måneder, være nogle spændende begivenheder, men også nogle intense og komplicerede familiemæssige udfordringer, der kan vække bekymring og i en periode kræve din fulde opmærksomhed.

Du drømmer måske om en mere luksuriøs livsstil, men pas på med at lade dig lokke på afveje. Inderst inde ved du jo, at det hurtigt kan udvikle sig til et økonomisk mareridt, hvis du ikke passer på. Husk, at afstemme dine udgifter med dit budget.

Uanset om du er single, der dater, eller er i fast parforhold, så kan juni byde på nogle udfordringer, der især handler om, at du har svært ved at træffe beslutninger. Det kan være, at du fx søger mere spænding end de nuværende omstændigheder tillader. Måske overvejer du at være mere åben for nye forhold, men netop som du beslutter at forfølge tanken, så ombestemmer du dig, hvilket skaber uro og forvirring omkring dig.

Uanset, hvad dine overvejelser gælder, så beslut dig. Hen mod slutningen af ​​juni venter der nemlig en tid, hvor du, sammen med en partner, kan få en helt eventyrlig ferie på en eksotisk destination, hvor der venter masser af dejlige oplevelser.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.


 

Månedshoroskop, maj 2023

Den 6. maj falder fuldmånen i dit modsatte tegn, Skorpionen. Denne konstellation vil have stor indflydelse på dine forhold til andre mennesker, og samtidig kan eventuelle forandringer i hverdagen påvirke hjem og familie.

Du har formentligt netop løsrevet dig fra en eller anden form for organisation eller et fællesskab, og er nu motiveret til at tage en ny retning og tilegne dig nye erfaringer.

Når dit tegns hersker Venus går fra Tvillingerne til Krebsen kan det vække en stærk trang til at undersøge nogle af samfundets mørke sider, og her kan du møde andre, der kan give dig indsigt.

Omkring den 20. maj opstår nogle dynamiske forandringer, der kan have indflydelse på hjemmelivet og din karriere. På dette tidspunkt går Jupiter ind i dit Tyrens tegn for første gang i 12 år, og det vil betyde begyndelsen på en periode med øget personlig vækst og karriere, hvilket rækker helt ind i 2024.

Bemærk, at du dog indledningsvist formentligt blive mødt med en eller anden modstand fra en kollega, hvilket kan skabe uro i arbejdsmæssige sammenhænge. Årsagen er, at mens Jupiter står i dit tegn, opstår der samtidig en konflikt mellem Mars på den ene side og Pluto på den anden, hvilket er en klar manifestation af planeternes ekstreme natur.

Dette kan også have indflydelse på parforholdet, hvor en konflikt mellem ideologier kan opstå og udvikle sig. Det kan påvirke forholdet, og midt i denne krisestemning, kan der være tendens til at I opfører jer trodsigt og stejlt, fordi I føler jer ramt på noget, der for jer hver især, er helt centralt.

Prøv at neddrosle den vrede stemning, og forsøg at favne, rumme og lytte til de argumenter, du bliver mødt med – det her handler om mere end principper og om mere end, hvem der får ret. Husk altid at værne om dine forhold til de mennesker, der udfylder en vigtig rolle og betyder noget i dit liv.

 Mådedshoroskop, april 2023

begyndelsen af april vil du føle dig yderst målrettet, men pas på, at du i din iver ikke kommer til at  træde nogen over tæerne. For lige nu sætter dine idealer i højsædet, både når det kommer til sociale og økologiske anliggender, og du vil stræbe efter at være en del af grupper, der støtter dine værdier.

Dette kan dog meget vel medføre, at dine karrieremål i en eller anden udstrækning, påvirkes. Måske handler det om, at der er opstået en ny magtstruktur, som kan have omfattende indflydelse på ledelsen, og i sidste ende dig.
I løbet af den første uge af april går kommunikationsplaneten, Merkur, ind i dit tegn. Her kan der opstå en pludselig udfordring og konflikt, som handler om, hvordan du etablerer et eget forhold til ledere, når du samtidig føler dig forpligtet til også at inkludere det kollektive behov på arbejdspladsen. Det kan udvikle sig til at blive et længerevarende dilemma, fordi de kollektive mål er anderledes end dine egne.

Som Tyr er du styret af, at du altid har fokus på at værne om de ting og mennesker, der virkelig betyder noget for dig, og det kan være en udfordring, når der sker forandringer. Men i midten af april vil du kunne se nogle fordele ved dine personlige værdier, når det går op for dig, at du med dem faktisk kan få stor indflydelse på, hvordan tingene udvikler sig.

 


 

Månedshoroskop marts 2023

I begyndelsen af marts, vil en konjunktion mellem Venus og Jupiter være kilde til stor åndelig inspiration. Her venter en periode, hvor dit sind er åbner op for nogle nye dybe følelser af håb og længsel. Her vil du føle ro og tilfredsstillelse ved at være i kontakt med en, du elsker, dog kan omstændighederne betyde, at denne kontakt ikke er mulig.

En væsentlig forandring opstår ved fuldmånen den 8. marts, hvor planeternes placering betyder afslutningen på et karrierefokus, som gennem en periode har betydet, at du har påtaget dig et stort arbejdsmæssigt ansvar.

I den kommende tid, vil du i stedet have et større fokus på social velfærd og venskaber, samt engagement i idealistiske grupper, hvis formål er at være til gavn for andre. Her vil du formentlig også forholde dig til nogle spørgsmål omkring børn og social integration.

Midt i marts flytter Venus ind i Tyrens tegn, og det betyder, at der er udsigt til en periode, hvor du føler dig styrket og får klarhed og et nyt overblik over, hvad du vil. Det vil formentlig også betyde, at du vil føle dig langt mindre afhængig af andre, og måske have lyst og overskud til at have en mere fremtrædende rolle blandt nære venner og venskabsgrupper.

 


 

Månedshoroskop for Tyren i februar 2023

I februar har du et særligt fokus på venskaber og på de grupper, du er en del af. Du kan føle dig stærkt motiveret af idealistiske emner, som fx klima, økologi og natur, men kan i den forbindelse nemt havne i diskussioner med folk, der argumenterer imod dine overbevisninger. Undgå at blive alt for involveret, og vær især opmærksom på, at du i midten af måneden undgår situationer, hvor penge og økonomi er på dagsordenen.

Når det kommer til parforholdet, så har din partner formentlig tendens til at føle sig undermineret. Det kan skyldes et manglende engagement fra din side, hvilket måske bunder i, at du føler dig usikker, fordi din partner ikke tydeligt har signaleret sine hensigter.

Lad være med at ofre dig selv for kærligheden, hvis du kan se, at din hengivenhed ikke er gengældt. Hvis du er i tvivl om din partners engagement i forholdet, så værn i stedet om din frihed og uafhængighed.

Arbejdsmæssigt har du i denne måned et stærkt fokus på at realisere nogle af de projekter, du har haft håb om at arbejde med. Især omkring fuldmånen den 6. februar, vil du være meget bevist om det rum, du har brug for, for at kunne agere og præstere optimalt. Du kan formentlig have stor gavn af at have kontakt til mennesker i organisationer, som kan medvirke til at du i højere grad kan operere på egne præmisser, og have frihed til selv at sætte mål.

Hen mod slutningen af februar kan du have lyst til at fordybe dig i spirituelle emner.

 Månedshoroskop for Tyren i januar 2023

Her i begyndelsen af 2023 vil du formentlig have brug for at se på nogle at de mere essentielle emner i dit liv. Det kan fx handle om at finde balance i din tro og livsanskuelse. I forhold til job og karriere vil du sikkert føle en lyst og entusiasme til blandt andet at række ud og etablere kontakt til nye samarbejdspartnere. Tiden er optimal for arbejdsrelaterede partnerskaber, især når det gælder økonomiske spørgsmål.

 
2023 kan vise sig at blive et år, hvor du stifter bekendtskab med stærke og indflydelsesrige mennesker i gruppe- og/eller organisationssammenhænge, og det kan meget vel udvikle sig til nogle stærke relationer, som du dog til en vis grad også vil opleve at blive afhængig af.

Hvis du overvejer karriereskift, så kan du ved at gøde jorden nu, se frem til en tid med stribevis af nye muligheder. Omkring Nymånen, den 21. januar, vil det blive klart for dig, at der faktisk er rigtig mange måder, hvorpå du selv kan påvirke din fremtid, og det kan være opløftende, fordi du i periode måske har følt dig tynget af et særligt ansvar.

Måske har du lyst til at fine en ny retning, og fx fokusere mere på at tilegne dig ny viden og udvikle dine faglige færdigheder gennem studier eller følge op på løse ender fra tidligere studier.

Hen mod udgangen af måneden vil du i en periode ikke fokusere så meget på læring og ambitioner, fordi du oplever at være grebet af af spørgsmål omkring din egen og andres sociale og medmenneskelige samvittighed.

Du går ind i emnet med åbent hjerte, og deler dine tanker og skaber bånd til andre. Det er på mange måder en berigende oplevelse,  men vær opmærksom på dine grænser, så du ikke pludselig står med følelsen af at andre udnytter din åbenhed og imødekommenhed.

 


 

Månedshoroskop for: December 2022

I begyndelsen af december opstår en særlig konstellation mellem Mars og Venus, som sandsynligvis vil have indflydelse på dit kærlighedsliv.

Hvis du er single, så er det muligt, at nogen vender tilbage ind i dit liv. Er du er i parforhold, så kan det blive en tid, hvor du har fokus på dine materielle værdier; penge, aktiver osv. Nu har du jo en stærk medmenneskelig grundholdning, hvilket er yderst prisværdigt, alligevel bør du lige nu være lidt tilbageholdende med at din generøsitet, når de kommer til pengesager.

Tiden i begyndelsen af december er særlig velegnet, når det kommer til udvikling af din karriere, og her kan du vente god støtte og opbakning fra din chef og/eller den organisation, du arbejder for. Her vil du blive bekræftet i, at din indsigt og evner, er værdsat.

Hvis det er muligt, så bør du finde måder hvorpå du kan styrke din økonomi, ikke mindst fordi 2023 med stor sandsynlighed vil bringe en eller anden form for forandring i dit professionelle liv.

I julen kan der være udsigt til at være i dejligt selskab med nogen, du holder af, men det kan også være at der i stedet kan blive tale om en eller anden form for rejse.

Overordnet er tiden i slutningen af måneden optimal, når det drejer sig om planlægning, især hvis det er forbundet med en eller anden form for videreuddannelse i 2023. Omkring nytår synes du afklaret omkring dine mål, og du vil føle dig klar til at droppe de ting i din tilværelse, der ikke længere har din store interesse. På den måde kan der blive endnu bedre plads til fx at fokusere på karrieren.


 

 

Månedshoroskop for: November 2022

Måneformørkelsen, der finder sted den 8. november i Tyren, vil sætte et intenst fokus på vigtige relationer i dit liv. Da formørkelsen sker samtidig med at Uranus står sig i Tyren, opstår der en konstellation der inviterer til overvejelser omkring livsændringer, og hvordan du skal gribe det an, hvis du beslutter at gennemføre dem.

I dagene omkring den 8. vil du formentlig være optaget af nogle endelige beslutninger, der skal træffes omkring nogle jobmæssige ønsker og ambitioner. Det er et område, hvor du det seneste år kan have følt et pres på dig personligt, og det kan udløse en stærk trang til at tage afstand fra en gruppe.

Privat har du måske have en følelse af rastløshed, hvilket kan være udløst af at der er beslutninger, som ikke kan træffes, fordi de afhænger af at du og din partner kan nå til enighed. Vær opmærksom på at tiden ikke er god, når det kommer til diskussioner, for lige nu kan det i særlig grad påvirke jeres forhold. Prøv at undgå at uenighederne udvikler sig skænderier, og lad være med at træffe drastiske beslutninger, som du siden vil fortryde.

Den intense stemning løjer af i midten af måneden, og en her begynder en ny periode, hvor du genfinder din stemme og følelsen af frihed. Måske oplever du en spirende nysgerrighed omkring din egen indre dynamik, og har lyst til at undersøge, hvordan du bedst opnår følelsen af balance og tilfredshed. Og netop i sidste halvdel venter en oplagt tid til at dykke ned i psykologiske emner og lære mere om hvordan du ubevidst påvirker dit eget følelsesliv.

 


 

 

Horoskop: Oktober 2022

Arbejdsmæssigt er tiden i begyndelsen af oktober, optimal. Her er dine kompetencer indenfor human ressource med til at skabe en atmosfære af harmoni og fællesskab.

Der er en proces i gang, hvis formål er at etablere samarbejde med nye kunder, klienter eller kollegaer. Aktiviteterne foregår formentlig andre steder end på arbejdspladsens adresse.

De positive tendenser i dit arbejdsliv fortsætter gennem det meste af måneden, med særlig vægt på produktive partnerskaber i midten af oktober.

Måske opstår der noget på arbejdspladsen, der kan udvikle sig til romance, hvis du ønsker det.

Relationer til den ledelse eller organisation, som du er en del af, blomstrer og vokser. Her vil du opleve, at de spiller en vigtig rolle i forbindelse med succes i dit arbejde. Der sættes pris på din indsats, og med lidt held, kan det resultere i en form for forfremmelse eller økonomisk bonus.

Den 23. oktober flytter Venus ind i dit modstående tegn, Skorpionen, og her vil fokus være på dine private relationer. Der synes at være gang i rigtig mange ting på én gang, og alt sammen i forbindelse med parforholdet og familien. Det er i den forbindelse vigtigt at huske, at din position ikke er stærk, så du bliver nødt til at tilpasse dig og indgå kompromisser. Undlad at dele eventuelle bekymringer med dine nærmeste, da de formentlig står og selv føler sig nødsaget til at lave om på og tilpasse deres planer.Månedshorosopt for: September 2022

I begyndelsen af september vil det fokus, du ellers har haft omkring hus og hjem, være rettet på tanker om, hvordan du kan få lejlighed til at arbejde mere kreativitet og fremme dine idéer.

Da det er et område, der har stor betydning for dig, bliver du nemt påvirket af andres kommentarer og kritik. Måske derfor bruger du samtidig mere energi på forhold, hvor du ikke vurderes på dine præstationer. Spendér fx mere tid i selskab med børn, eller dyrk nye bekendtskaber.

I september skal du være parat til, at der kan opstå udfordringer og konflikter med nogen i din nære omgangskreds. Det drejer sig om pengesager, og her er du, blot for at bevare harmonien, tilbøjelig til at indgå nogle kompromiser, som kan ende med at du føler dig udnyttet.

Og det er ikke kun her i september, at du skal være ekstra opmærksom, når det gælder din økonomi. For du vil de kommende seks måneder, være økonomisk sårbar, og derfor bør du løbende tjekke og overveje din økonomiske situation grundigt.

 Hen mod slutningen september venter en tid, hvor der kan være noget forvirring, som formentligt involverer børn eller partner. Der er én i din nære omgangskreds, der gør dig bekendt med noget, som du er tvunget til at forholde dig til. Hvis dine overvejelser får dig til at overveje at droppe forbindelsen til nogle mennesker i din bekendtskabskreds, så er det formentligt det mest fornuftige at gøre.


 

Månedshoroskop for: August 2022

En helt ekstraordinær konjunktion mellem Mars, Uranus og den nordlige måneknude opstår den 1. august, og det betyder, at du kan få en nærmest eksplosiv start på måneden.

Da Mars kan repræsentere potentielle partnere i dit liv, og Uranus er forbundet med afstand og uforudsigelighed, kan du forvente, at relationer udfolder sig på en måde, du ikke havde regnet med.

Konstellationen kan også komme til udtryk i form af tværkulturelle og etniske forskelle, og for den single Tyren er det sandsynligt, at du involveres med en person, der udfordrer traditionelle værdier, og det kan meget vel være noget, du hilser velkommen.

I august vil du sandsynligvis også kaste dig ud i nogle møder med andre mennesker, hvilket fremhæver dit dygtigste kommunikationstalent. Der er et behov for at udfordre den konventionelle tankegang og eksperimentere.

Omkring midten af august vil du sandsynligvis rette dit fokus på bolig- og/eller familieforhold. Her foregår nemlig nogle virkelig positive ting. Der er udvikling og udsigt til forbedring af livskvaliteten – både materielt og åndeligt.

Hen mod slutningen af måneden kan du have lyst til at gøre en indsats omkring hjemmet, hvor du vil have mulighed for at præge stilen med din eminente evne til at skabe sammenhæng i tingene.

På det professionelle plan er det en tid med udfordringer, hvilket formentlig blot er en fortsættelse af nogle forandringer, der har haft indflydelse på din karriere og som har stået på i årevis.

 


 

Månedshoroskop for: Juli 2022

Den 6. juli bevæger Mars sig ind i Tyren, og bliver begyndelsen på en dynamisk periode, der varer frem til udgangen af i august.

Er du single, så kan du se frem til, at der i denne periode er en særlig kontakt til et andet menneske.  Det er sandsynligt, at en potentiel partner ikke kommer fra samme geografiske område som du, og der kan også være tale om, at vedkommende har en anden kultur og/eller etnicitet.

Du kan føle dig mere udadvendt og social, hvilket kan have positiv indflydelse på forhold til fx naboer og/eller søskende. Denne periode er samtidig optimal, når det kommer til uddannelse, møder og netværk. Du er stærkt motiveret til at støtte mennesker, hvis liv på en eller anden måde er ramt af krise, men her vil du til gengæld få ny indsigt i en spændende og meget anderledes verden og livsstil.

Er du i et parforhold, så vil du i begyndelsen af måneden ikke fokusere så meget på det, fordi økonomi og karriere står øverst på dagsordenen. I den forbindelse vil du være godt hjulpet af dine gode kommunikations evner, og du vil få bekræftet, at du kan stole på kollegaer, mens venner i privatlivet er mere tilbøjelige til at svigte dig.

Senere i juli venter en mere gunstig tid for parforholdet, men det forudsætter, at din partner er indstillet på, at tingene skal køre på dine betingelser. Generelt må folk, der ønsker dig i deres liv, være indstillede på, at tilpasse sig dig og dine ønsker, for i denne periode, vil du ikke være åben for kompromisser.Månedshoroskop for: Juni 2022

I begyndelsen af juni er Venus i Tyren, og det afspejles i en positiv tid både arbejdsmæssigt og økonomisk, men også i dit kærlighedsliv.

Da dit liv, helt overordnet, præges af konstellationerne Uranus i Tyren, og af Venus, der omkring den 12. juni ligeledes møder Uranus, så kan der være udsigt til en overraskende udvikling på arbejdet. Disse kan være udløst af en gruppe mennesker, der er gearet til at skabe forandringer.

Men det er også en tid, hvor du er optaget af din egen dagsorden, og du vil i den forbindelse være kompromisløs. Ingen vil være i stand til at fortælle dig, hvad du skal gøre, og du kan i gruppesammenhænge opleve konflikter, fordi du insisterer på at gøre tingene på din måde. Du nægter at lade dig styre af andre, men fokuserer på følge dine idealer og drømme, og dele dem med mennesker der, ligesom du, kæmper for deres egne idéer.

Hen mod slutningen af måneden bevæger Venus sig ud af Tyren, og dit fokus vil i højere grad handle om økonomi og håndtering af pengesager. Det er en tid, hvor du med fordel kan indgå i nogle økonomiske alliancer, som gennem kommende måneder, vil give afkast.

Fokusér på dine de sociale forbindelser og/eller venner du har, som har samme interesse for god smag og kreative idéer, som du.

 Månedshoroskop for: Maj 2022

I begyndelsen af står nymånen i Tyren i konjunktion med uforudsigelige Uranus. Måneden får en dynamisk start, hvor du får lejlighed til at dyrke dine unikke kvaliteter, men også gøre dig nogle overvejelser omkring dine muligheder, og hvorledes du kan finde balance mellem uafhængighed og din afhængighed af andre.

Der er stærke spirituelle kræfter på spil, som kan være forbundet med mennesker, du gerne vil hjælpe, men også overvejelser om, hvordan du hjælper dig selv med at komme videre.

I den første del af maj vil du opleve at have et særligt fokus på grupper, organisationer og på samfundet generelt. Du kan føle dig båret frem af en bølge af følelser sammen med mennesker, som du føler sig forbundet med. Dit fokus på samfundsmæssige eller kollektive begivenheder, kan give dig en følelse af magtesløs og håbløshed, og derfor bør du forsøge at finde en dybere mening bag begivenhederne.

I de sidste par dage af måneden går Venus ind i Tyren, og det betyder, at du herefter kan se frem til en langt mere dynamisk og pragmatisk periode. Her vil du opleve at føle en større selvsikkerhed, og kunne træffe beslutning om, hvad du vil.


 

Månedshoroskop for: April 2022

I begyndelsen af april bevæger Venus sig fra Vandbæreren og ind i Fiskenes tegn. Det kan betyde, at du i en periode vil have et større fokus på dine sociale relationer, og mindre på karrieren. Konstellationen kan også betyde, at du i højere grad er opmærksom på nogle administrative eller organisatoriske opgaver, du har i forbindelse med noget socialt arbejde.

Overordnet er april en måned, hvor du har gode muligheder for at udtrykke din holdning og sætte ord på de følelser, du har omkring sociale og politiske begivenheder. Det er tanker, der udspringer af din samvittighed og dit ønske om at engagere dig og hjælpe.

April er også måneden for en helt særlig astrologisk begivenhed. Her vil der nemlig være et samspil mellem Jupiter og Neptun i Fiskene, og det er en konjunktion, der kun opstår en gang hver 13. år. I dette samspil mellem planeter opstår en fantasiens kraft, der kan påvirke dig både kreativt og i sociale sammenhænge.

Måske mærker du også, hvordan du føler bekymring for de mennesker, der i øjeblikket er drevet på flugt.  Når Venus, i den sidste uge af april, har indflydelse på planeternes indbyrdes forhold, vil følelsen af solidaritet og medfølelse give dig mod på at involvere dig i en eller anden form for nødhjælp og støtte.

April kan samlet set karakteriseres som en måned med et dybt socialt engagement, og det gælder også i forhold til venskaber, hvor der også er brug for din omsorg og kærlighed.

Du vil med stort engagement og masser af energi kunne mobilisere kræfter til at få tingene gennemført og gjort. At være en del af en gruppe, der deler dine værdier, er stærkt motiverende, og du vil, med din stærke viljestyrke, kunne bidrage til jeres kollektive mål.


 

Månedshoroskop for: Marts 2022

Februar kan have været præget af at du, sammen med dine allierede, har kæmpet en fælles kamp for jeres synspunkter.

I begyndelsen af marts måned kan du bruge denne erfaring til træffe nogle vigtige beslutninger. Det kan dreje sig om noget, du har udsat fordi du ved, det kan have konsekvenser. Men måske er tiden kommet til at kæmpe for din sag og sige fra overfor folk, der presser dig til at ændre dine synspunkter. Det kan være i forbindelse med noget juridisk eller planer for fremtiden, som kun kan gennemføres, hvis du godkender det.

Den 6. marts flytter Venus ud af Stenbukken og ind i Vandmanden, og fordi Venus samtidig har forbindelse til Mars, så er det en oplagt tid, hvor du, sammen med en partner, kan engagere dig i nogle dynamiske projekter. Det kan dreje sig om at få nogle projekter og/eller aftaler på plads. Dette arbejde vil styrke jeres partnerskab og jeres fælles indflydelse.

Marts er også en måned, hvor du kan opleve at venskaber udvikler sig, ligesom der også sker udvikling i de grupper og fællesskaber, du er en del af. Det kan handle om at se udvikling i egne og andres idealer, eller måske oplever du udvikling i organisationssammenhænge, som ganske vist fremstår innovativ, men formentlig ikke har nogen realistisk dagsorden.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Sådan kan du cykle <BR>hele året rundt i Danmark

Sådan kan du cykle
hele året rundt i Danmark

Dam Troldedreng 16 cm

Dam Troldedreng 16 cm

Salt og Peber holder, i lyst eller røget egetræ

Salt og Peber holder, i lyst eller røget egetræ

SPRING COPENHAGEN -HAPPY, COCO & WOODY

SPRING COPENHAGEN -HAPPY, COCO & WOODY

Shopping
Loppemarkeder 2023
^