Lamper fra Bloomingville
Parfume - ‘Le parfume solide’
Vasketøjskurv på hjul
Cykelkurv - Romantisk og rummelig i natur rattan

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn

Månedshoroskop for: September 2021
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Arbejdsmæssigt får du en rigtig god start på måneden. Her vil dine særlige sociale og medmenneskelige evner være i front. Du har en god forståelse for, hvordan man sammen skaber harmoni på jobbet, men det indebærer formentlig, at du må træffe nogle svære beslutninger. Hvis du generelt fokuserer på styrker hos dig selv såvel som hos dine kollegaer, vil du se, at det kan resultere i vækst og udvikling.

Den 10. september vil Venus bevæge sig ind i dit modsatte tegn, Skorpionen, og det vil vække et spirende behov for en mere nær, positiv og empatisk omgang med folk i din nære omgangskreds.

Du er klar til at yde og give for at skabe en kærlig stemning, også selvom det trækker på din ressourcer. Du må imidlertid nok indstille dig på, at du ikke i samme omfang kan forvente, at andre yder den samme indsats for den positive stemning. Så selvom du savner positiv feedback fra omgivelserne, så bør du nok ikke have de store forventninger.

Din indsats vil nok primært handle om dine private relationer, din partner og vedkommendes familie. Men det kan, som tidligere nævnt, også dreje sig om, at du arbejder og gør en indsats i arbejdsmæssige sammenhænge, og formentligt i forbindelse med arbejdet i et team.

Omkring den 22. september, kan du have lyst til at tage skridt til at føle dig mere uafhængig, men her er det klogt at se tiden an, og vente til en mere oplagt lejlighed. Så sæt lige dine ønsker til at gøre dig fri, eller opnå mere lige forhold, og gør i stedet en indsats for at finde harmoni og balance i hverdagen.

Husk, at din partner i denne tid, kan have brug for din hjælp, positive indflydelse og støtte.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Hjørneborde, sideborde & bakkeborde

Hjørneborde, sideborde & bakkeborde

Understel: Bord-, senge- og sofaben

Understel: Bord-, senge- og sofaben

Indret med 60’er-æstetik

Indret med 60’er-æstetik

3 gode råd til personligt nybyggeri

3 gode råd til personligt nybyggeri

^