Pendel fra House Doctor
Bloomingville Pendel
Sengelampe
Stor LED pære

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn

Månedshoroskop for: Oktober 2020
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Tiden i begyndelsen af oktober er god, når det kommer til familierelationer og festlige begivenheder, men det er også en periode, hvor din partner kæmper og føler sig udfordret. Omstændighederne er til gengæld ikke helt ideelle, når det kommer til andre af dine relationer, især ikke hvis der er nogen, der i det skjulte modarbejder dig.

I denne periode kan du også opleve konflikter i forbindelse med mennesker, der, med deres værdier, idealer og principper, burde være et godt eksempel for dig. Folk har tendens til at misbruge, hvad de ved og dominere agendaen med deres synspunkter omkring, hvad der er rigtigt og forkert. Frem for at engagere dig i diskussioner, kan det være mere hensigtsmæssigt for dig at bearbejde disse mennesker, frem for at gå imod dem. At holde lav profil vil hjælpe og tage luften af spændinger, især når det kommer til undervisnings- og arbejdsmiljøer.

I forhold til arbejde, så er oktober en god måned, når det kommer til at fokusere på kreativitet og din evne til at tilegne dig ny viden. Det gælder også selv om du ikke som udgangspunkt har alle redskaberne til rådighed. Vær kræsen med, hvem du skal lytte til og lære fra.

Det er en måned, der kræver hårdt arbejde, men i slutningen af oktober, kommer du jobmæssigt ind i en virkelig stærk position på jobbet, og er i stand til at bruge dine talenter, for at opnå de resultater, du ønsker – og dét på trods af at du har mødt stærk modstand i processen.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Meraki

Meraki

Vinglas 'Ball' House Doctor

Vinglas 'Ball' House Doctor

Holder til hovedtelefoner

Holder til hovedtelefoner

Spisebordsstole

Spisebordsstole

Pandemi i USA Viagra