Børnelænestol Riviera Maison
AURO økologisk bordpladeolie
Signature hos Like ANNA
Katteskåle fra Yamazaki

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn
Månedshoroskop for: December 2019
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af december kan det være nødvendigt at gøre en indsats for at finde en balance mellem nogle forestående forandringer og de ambitioner du har i forhold til dine referencer og anbefalinger. Udvikling gennem uddannelse kan indgå i dine overvejelser, da du det kommende år vil have brug for at tilegne dig ny viden og/eller indflydelse.

Her i december kan du opleve at have et stort fokus på moralske spørgsmål; hvad er retfærdigt, og hvad er rigtigt og forkert? Det er en tid, hvor du påvirkes af andre mennesker, der forsøger at pådutte dig deres tro, ideologier og principper. Det kan optage dig, men i midten af måneden kan det begynde at blive belastende, og du vil have behov for at tage afstand og fokusere på andet.

December kan også byde på en tid, hvor en indflydelsesrig partner kommer til at spille en positiv og vigtig rolle i dit liv. De valg du traf i slutningen af sidste måned, kan lede dig ind på et nyt spor, ligesom de også kan påvirke en relation, som udvikler sig i en ny retning. Sammen kan I undersøge nye muligheder og støtte og hjælpe hinanden til at opfylde hver jeres ambitioner. Sammen føler I jer særlig motiverede, og har en særlig energi og fremdrift.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Nye plejende vinterfavoritter

Nye plejende vinterfavoritter

Sparegris

Sparegris

AVIVIR Aloe Vera Shampoo

AVIVIR Aloe Vera Shampoo

Jensen Woman

Jensen Woman

^