Bænke hos BOBO
AVIVIR Baobab
Ogawa Kazumasa poster
Opbevar dine sager<BR> i den smukkeste skænk

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn

Månedshoroskop for: Januar 2021
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Januar 2021 bliver en spændende måned med et fokus på nogle af de forandringer, der opstår i forhold til dit sociale liv og relationer til andre. Der er udsigt til omvæltninger og folk stiller krav til dig. Det betyder, at du har mindre fokus på din partner, for lige kredser din opmærksomhed omkring nye konstruktive forbindelser, der vil blive brug for under det nye års forhold.

 
Når nymånen, den 13. januar, støder til Pluto - planeten for forandring – vil der være mulighed for at slippe forbindelsen til ufrugtbare relationer, så du er fri til at skabe nye bånd og forbindelser. Det er en glimrende tid, når det kommer til at skabe nye venskaber og indgå nye alliancer med grupper og individer, som er på forkant med de forandringer, der vil præge 2021. Et vigtigt område kan være at dyrke den forbindelsen, du har til organisationer, både herhjemme og måske på et mere internationalt plan, som kan være kilde til bedre økonomi eller støtte de kommende år.

I januar vil du få en ny indsigt i og forståelse af skjulte kilder til magt og indflydelse. Det er en tid, hvor du får indsigt i nogle psykologiske processer, skjult for det blotte øje. Der er meget at lære om menneskets ubevidste mønstre, og ikke mindst om den skjulte motivation, der hersker blandt mennesker i din omgangskreds.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:

Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Betræk til IKEA Söderhamn

Betræk til IKEA Söderhamn

Mr. pepper og mrs. salt sæt fra Spring Copenhagen

Mr. pepper og mrs. salt sæt fra Spring Copenhagen

Betræk til IKEA sofa

Betræk til IKEA sofa

Brunchbræt i egetræ fra By Brorson

Brunchbræt i egetræ fra By Brorson

^