Glaspynt fra Bungalow
Cest Bon glaskuglestage
Spisestuestole hos BOBO
Legekøkken i træ

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: December 2019
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

December kan være præget af, at du må fokusere på dit arbejdsliv og nogle af de løse ender og forbindelser, der i øjeblikket tager al din energi. Det kræver tålmodighed og en særlig indsats, for hver gang du har løst den ene udfordring, så dukker en ny op, hvor du igen skal bruge ressourcer på at få lukket hullerne. Folk omkring dig har tendens til at love ting, som de ikke kan holde, så derfor kan det være hensigtsmæssigt kun at regne med mennesker, du ved, du kan stole på.

I december kan du forvente at se både arbejdsmæssige og private relationer udvikle sig. Nogle indflydelsesrige personer dukker op i horisonten, hvilket kan betyde, at der stilles større krav til dine evner til at forpligte dig. Denne tendens fortsætter ind i 2020, hvor du vil opleve at skulle forholde dig til dominerende mennesker, for at nå dine mål. Her i december kan opgaven synes uoverskuelig, men i januar vil du være i en position, hvor du er klar til at levere.

Juledag møder en ny måne Jupiter, som fornyelig tog plads i dit modsatte tegn, Stenbukken. Denne konstellation kan få indflydelse på udviklingen i nogle relationer, som måske er præget af et temmelig påståeligt individ, der kræver bestemte ting af dig. Ikke desto mindre er slutningen af december en god tid til at begynde et nyt ambitiøst projekt, som blant andet kan kræve en særlig indsats i forhold til nogle relationer i løbet af det kommende år.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:

Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Jensen Woman

Jensen Woman

Signature hos Like ANNA

Signature hos Like ANNA

AVIVIR kosttilskud

AVIVIR kosttilskud

Katteskåle fra Yamazaki

Katteskåle fra Yamazaki

^