Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: Maj 2020
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af maj måned kan du opleve, at tilværelsen bliver mere intenst i forbindelse med, at du føler ansvar og kæmper for dine sociale relationer til venner og familie. Omkring midten af maj bryder du kontakten til de mennesker, du ikke længere kan se nødvendigheden i at bevare kontakten til, og du etablerer nye kontakter til dem, du virkelig ønsker at have kontakt til og bruge din tid og energi på. Dit fokus er i denne tid især på børn og familie, men også mere intime relationer.

Omkring den tredje uge af maj begynder en ny periode, hvor du over en måneds tid vil have brug for, og hvor du vil foretrække, at være alene eller sammen med en eller to mennesker, som du er på spirituel bølgelængde med. Du opdager fordelene ved at have tid for dig selv til at læse, gå ture og studere.

Vi befinder os i en tid, hvor mange føler sig isolerede og forvirrede, og du vil opdage, at familiemedlemmer du havde mistet kontakten til, vil opsøge dig. I denne periode kan du opleve, at din virtuelle verden bliver mere virkelig end den fysiske verden.

I slutningen af maj og gennem en stor del af juni måned, vil du opleve en tid, hvor du er særlig åben og modtagelig for online input. Her skal du huske, at det er vigtigt at forholde sig kritisk, for der er meget på nettet, der kan vildlede. Og det er som om, at du i denne periode mangler vigtige filtre og har svært ved helt at gennemskue, hvad der er sandt, og hvad der kun fremstår som sandhed, fordi andre ønsker, at du skal tro det. En god regel er, at du ikke godtager tanker og idéer, som ikke understøttes af fakta, så du undgår at bruge ressourcer på rygter og falsk information.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:

Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Forældre: Højtlæsning er vigtigt <BR>- men vi gør det for lidt

Forældre: Højtlæsning er vigtigt
- men vi gør det for lidt

Ecooking Solcreme SPF 30 - Vandfast

Ecooking Solcreme SPF 30 - Vandfast

Messing ur

Messing ur

Rullevogn Yamazaki

Rullevogn Yamazaki

^