Krebs

Horoskop for Kebsen i april 2024

Krebsen er født i perioden:
22. juni til 21. juli

Horoskopet er udarbejdet af:
Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

April er en livlig periode for dig, især når det kommer til professionelle initiativer. Projekter i denne periode kendetegnes ved behovet for at blive grundigt gennemgået, især hvis de er mærket af, at du har forsøgt at klare udfordringer lidt for hurtigt. En solformørkelse den 9. april varsler vigtige udvikling, og i de efterfølgende dage bliver du nødt til at bearbejde nogle vigtige ting, du har overset i farten.

Der er ingen mangel på entusiasme denne måned, og du kan forvente at arbejde med mennesker, der er lige så opsatte som dig på at præstere og avancere. De første tre uger af april er en tid, hvor du får afprøvet dine lederegenskaber, og her er du på toppen af dit spil. Dette kan dog også  byde på nogle udfordringer i forbindelse med samarbejde, hvilket kan skyldes, at folk omkring dig mangler den samme klare fornemmelse for målet, som du har.

Mange ting falder på plads i løbet af de sidste 10 dage af april. Her vil du kunne få styr på nogle private sager, især hvad angår økonomi, gæld og investering.

Hvis du har kontakt til organisationer, der arbejder på et internationalt plan, er der omkring udgangen af måneden, udsigt til en særlig god periode, hvor du kan udforske måder hvorpå du kan implementere dine visioner og planer for fremtiden.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:

Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, prinsesse Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

 


 

Horoskop for Kebsen i marts 2024

I begyndelsen af marts vil du formentligt føle trang til at vende blikket indad og bruge tid på at tænke over fremtiden, og måske gruble lidt over åndelige principper, som karma og skæbne. Det er en tid, hvor du har en tendens til at ruge over tingene, om end det ikke forhindre en positiv udvikling. Det gælder ikke mindst omkring din privat økonomi, hvor du vil opleve øget stabilitet og vækst. Måske vil det medføre, at du i løbet af de kommende måneder vil opleve en eller anden form for gennembrud.

Nymånen den 10. marts bliver begyndelsen på en spændende tid med personlig vækst og udvikling, som vil bidrage til udvidelse af din horisont – måske igennem rejser og/eller nye interesseområder.  Det kan blive en skøn periode, hvor du har kontakt til mennesker, der formentligt har nogle særlige spirituelle interesser, fx indenfor astrologi.

Du skal dog være opmærksom på, at du ikke bliver alt for følelsesmæssigt involveret, fordi du i den forbindelse kan støde på nogle ekstremistiske og uforudsigelige individer, som kan være anledning til frustration og kedelige oplevelser.

Måneformørkelsen den 25. marts, sætter fokus på forandring i karrieremæssige forhold, som fx projekter, du ønsker at igangsætte. Allerede midt i måneden vil du opleve optakten til en spændende, dynamisk udvikling i dit arbejdsliv, og måske også på hjemmefronten.

 


 

Horoskop for Kebsen i februar 2024

I begyndelsen af februar er der fokus på såvel personlige som professionelle relationer og stimulerende samvær med mennesker, der kan udvide din horisont. Det kan blandt andet betyde, at der er udsigt til en særlig gunstig tid for parforholdet, hvilket i en eller anden form kan være positivt præget af internationalale eller kulturelle emner.

Februar er også en måned, hvor der vil være opmærksomhed omkring omstændigheder i samfundet, som påvirker privatlivet. Det kan betyde et særligt fokus på privatøkonomien, hvor der skal skabes et overblik over gæld og investeringer, samt diverse pengesager mellem venner og bekendte, der nu skal styr på.

I februar kan du skabe kontakt og danne nye relationer til mennesker, der skaber modsatrettede følelser hos dig. Det giver dig på det ene tidspunkt håb, men udløser det næste øjeblik uro. Det kan resultere i lidt af en emotionel ruchebane, hvor du må have fokus på at bearbejde dine følelser.

Netop nu er tiden oplagt til at udforske din interesse for menneskers psyke, hvordan de påvirkes af deres underbevidsthed og hvordan de stimuleres af deres omgivelser. Måske kan nogle terapeutiske aktiviteter, fx i gruppesammenhæng, være en spændende vinkel.

I løbet af de sidste 10 dage af februar vender du din opmærksom på mere åndelige spørgsmål, nogle intellektuelle udfordringer eller nogle særlige forhold i verden omkring os.
Da fuldmånen den 24. februar skaber en harmonisk forbindelse mellem Jupiter og Saturn, opstår et godt tidspunkt for fx forhandlinger, forbindelser af udenlandsk art og juridiske spørgsmål. Her bør du, for at få det optimale udbytte, gå yderst forsigtigt og grundigt til værks, og være særlig opmærksom på de små detaljer.

 


 

Horoskop for Kebsen i januar 2024

Det der kendetegner januar måned 2024 er at fire planeter går gennem dit modsatte tegn, Stenbukken, i løbet af måneden. Det betyder blandt andet et stærkt fokus på håndteringen af de relationer, du har til folk i din omgangskreds, partnerskaber og praktiske arrangementer omkring gruppesamarbejde og samarbejde med organisationer.

I perioden fra den 9. til 12. januar, hvor der er en særlig harmoni mellem Mars, Saturn og Jupiter, kan der være positiv udvikling i tingene, især når det kommer til professionelle, dynamiske partnerskaber.

Nymånen i Stenbukken i midten af januar indikerer, at tiden er oplagt til lancering af nye initiativer med mennesker i din nære omgangskreds, især omkring nogle usædvanlige projekter – måske med et internationalt element. Overordnet kan du have succes med at skabe nye alliancer med mennesker, der opererer lidt uden for de konventionelle grænser, hvilket vil bidrage til din personlige udvikling.

Den 20. januar er der udsigt til sporskifte, hvilket du måske allerede i foråret eller forsommeren 2023 fik en forsmag på. Indflydelsesrige mennesker er formentligt involveret omkring emner som psykologisk vækst, og her er det vigtigt, at du ikke havner på den forkerte side af involverede statslige organisationer, for det er bestemt ikke noget velegnet tidspunkt for ideologiske konflikter.

 


 

Horoskop for Kebsen i december 2023

De første to uger af december er, især arbejdsmæssigt, en dynamisk tid - ikke mindst, når det kommer til muligheder for samarbejde med en eller flere entusiastiske mennesker. Det kan give dig fornyet energi ovenpå en perioder, som har været præget af udfordringer. Dyrk følelsen af, at intet kan stå i vejen for dig lige nu.

Og nyd den dejlige tid, mens du har den, for i tiden op til jul ser motivationen ud til at svinde ind, og de projekter, du tidligere tog fat på med ildhu og begejstring, synes nu mindre interessante. Generelt er det fornuftigt at du ikke har de helt store forventninger til din arbejdsmæssige indsats efter den 16. og 17. december, for herefter fungerer tingene bare bedst, hvis du nøjes med at yde dét, som de andre yder, og blot følger med strømmen.

Mellem jul og nytår kan der være noget, der gør dig bevidst om eller belyser nogle ting i forbindelse med arbejdet. Her skal du huske, at være forbeholden og på vagt overfor andres kommentarer og involvering i de sager, der egentligt kun vedkommer dig.

Helt overordnet er december dog en dejlig måned, hvor Krebsen kan dyrke spændende og konstruktive relationer med venner og bekendte, ligesom det også er en gunstig tid for udvikling i parforholdet og i tætte venskaber.

 


 

Horoskop for Kebsen i november 2023

I det meste af november befinder du dig i en intens kreativ periode. Det er en tid, hvor du har en stærk forbindelse til dine indre kræfter, og her kan du vende andres opmærksom mod dig selv og modtage deres anerkendelse. Det er en meget konkurrencepræget, hvor du vil være godt hjulpet af dine overbevisende evner og din karismatiske og uimodståelige udstråling.

På et romantisk plan tiltrækker du mennesker, der beundrer dig og din viljestyrke. Din kontakt til familiemedlemmer vil ligeledes være stærk, og her kan der muligvis være projekter, I ønsker at være fælles omkring.

Nymånen den 13. november opstår der en særlig konstellation mellem Mars og Uranus, hvilket er en meget eksplosiv kombination. Dette kan komme til udtryk i dit engagement med en eller anden form for gruppe, måske i internationalt regi. Men det er klogt at være opmærksom på, at det samtidig er en tid, præget af en eller anden form for kompromisløshed, som kan medføre andres destruktive, eller impulsive, adfærd. Det kan opleves som en eksplosion, som kan medføre en del stress. Men husk, at det alt i alt er det en tid, hvor lykken favoriserer de modige.

Efter denne intense periode venter der, omkring den 23. november, en overgangsperiode, og du vil herefter have fokus på at organisere din egen hverdag og dit arbejde. De arbejdsmæssige udfordringer, du her vil støde på, vil du nemt kunne håndtere ved en målrettet indsats.

 


 

Horoskop for Kebsen i oktober 2023

I oktober vil du især have fokus på at skabe balance og harmoni omkring familie og hjem. Det kan der især være behov for, hvis et familiemedlem befinder sig i en svær situation. Med din indsats kan der komme ro på situationen, ligesom din indsats kan vise sig også at have en generel positiv indflydelse i miljøet omkring dig.

Men måske finder du ikke rollen som mægler specielt givende og tilfredsstillende, måske oplever du at det tærer på dine ressourcer, og som måneden skrider frem, vil du nok føle dig mindre indstillet på at stå til rådighed for andre, ikke mindst fordi det også indebærer kompromiser fra din side.

Solformørkelsen den 14. oktober markerer begyndelsen på en tid, hvor der sker forandringer i hjemmet. Det kan skabe nye mulighed og rammer for fx familiekomsammen eller kreative aktiviteter. Generelt er det en periode præget af kreativ udfoldelse, specielt når det kommer til at tackle nogle udfordrende opgaver.

I de sidste ti dage af oktober vil du formentlig have særligt fokus på nogle udfordringer, der er opstået i forbindelse med fx studier eller rejser. Det kan gå hen og blive en skelsættende periode, hvor du skifter fra en mere tilbagelænet tilgang til tingene, til en periode, hvor du gør en fokuseret indsats for at matche dine ambitioner.

Perioden kan også byde på mental eller spirituel indsigt, hvor du, konfronteret med nogle af livets udfordringer, ser, at forandring er mulig. Husk, at hvor der er vilje, er der vej.

 


 

Horoskop for Kebsen i september 2023

September er en gunstig tid, når det kommer til planlægning, uddannelse og kommunikation, og resultaterne af din indsats ser lovende ud. Der kan være planer, du har arbejdet på, som kræver finpudsning inden lancering - og måske skal du overveje, hvorvidt det kan være en fordel at alliere dig med nogle mennesker, der kan støtte dig i at få dine projekter i hus. Overordnet er det en tid, hvor opgaver afsluttes og kommer på plads, og hvor nye projekter kan får et stabilt fundament.

Især i tiden omkring nymånen i midten af september, vil den finpudsning planer, du har foretaget, betyde, at du kan præsentere noget, der indebærer noget banebrydende. Det gælder især, hvis det er lykkedes dig at alliere dig med nogle ressourcestærke mennesker, der kan bakke dig op. Hvis du formår at forholde dig realistisk og tænke praktisk, så kan september således blive en tid, hvor der er optimale betingelser for at få realiseret din vision.

Husk, at du undervejs skal holder øje med dine egne ressourcer, så du får mest muligt ud af dem. Andre kan måske få indtryk af, at du har mere overskud og flere ressourcer end du egentligt har, og at du er mere velstillet end du egentligt er. Virkeligheden er nok, at du, ligesom de fleste, må værne om de midler, du har, hvilket blandt andet indebærer, at du nøje må overveje, hvor mange ressourcer du har – ikke mindst økonomisk.

På hjemmefronten er tiden oplagt til projekter omkring istandsættelse og indretning. Det er dejlige sysler, der som regel er kilde til øget tilfredshed, mere overskud og ro, men også her er det vigtigt, at du grundigt overvejer, hvor mange ressourcer, tid og penge, du kan afsætte til projektet.

Der er en rar følelse af harmoni i familien, og måske kan september også byde på en dejlig nyhed med romantisk islæt.

 


 

Horoskop for Kebsen i august 2023

Fuldmånen den 1. august sætter fokus på en kreativ indsats, der kan være med til at fremhæve dig selv og dine evner.

Det er samtidig en tid, hvor du bør være opmærksom på at bruge dine ressourcerne fornuftigt. Det kan blive lidt af en udfordring, da månedens sociale arrangementer kan være bekostelige, ligesom du må forsøge ikke at lade dig lokke af en lyst til at bruge penge på luksusgenstande.

Grundlæggende er der stort fokus på økonomien i august, blandt andet på grund af uafsluttede forretninger med venner eller organisationer, der ikke lever op til deres løfter. Der er et element af upålidelighed, som du muligvis skal konfronteres med omkring midten af august, og derfor bør den kloge Krebs vente med at investere sine penge til der er styr på pengesagerne.

August er en god tid for uddannelse, planlægning og kommunikation, hvilket er forudsætninger for at arbejde med effektivisering og strømlining af arbejdsprocesser. I denne og kommende måned vil fokus være på planer og justering af planer, men opgaverne er større end beregnet, og du bliver nødt til at afsætte tre gange så mange timer, som du troede, for at få tingene gjort. Presset stiger især i den sidste uge af måneden. Men du klarer dig fint, og begyndelsen af september kan du se frem til succes, især i forbindelse med grupper og organisationer.

 


 

Horoskop for Kebsen i juli 2023

For Krebsen kan tilværelsen føles intens i begyndelsen af juli, måske fordi, der er stillet udsigt til rigtigt meget. Det kan fx dreje sig om rejser, møde med indflydelsesrige mennesker eller samvær med venner.

Skal sommerferien foregå i udlandet, så kan en veltilrettelag rejse resultere i store oplevelser og måske også indblik i nogle ret isolerede samfund.

Nymånen omkring midten af juli forstærker livets kreative og spirituelle dimensioner, og i tiden frem til den 23. juli kan der være udsigt til nogle oplevelser, du vil finde ekstraordinært interessante og åndeligt udviklende.

Det er en tid, hvor du omgås mennesker, der inspirerer dig til at arbejde på en ny vision for, hvordan tingene skal udfolde sig i fremtiden. Denne periode er også en tid med fokus på planlægning og kommunikation, hvilket formentligt kræver en særlig viden og hårdt arbejde.

Hvis du har projekter, så er det vigtigt at organisere al nødvendig information med disciplin og beslutsomhed.

Efter den 23. juli flyttes dit fokus, hvor du gør dig nogle overvejelser om, hvordan du kan optimere dine ressourcer. Det er et godt tidspunkt for at undersøge mulighederne for øget indtjening, eller gå i dybden på et projekt, som tidligere kun har fået en overfladisk opmærksomhed.  Måske oplever du i denne periode en vis uforudsigelighed, som udspringer af en vanskelig kommunikation, men det skal ikke holde dig tilbage. Tiden er stadig oplagt, når det kommer til at dyrke og udforske nye idéer.

 


 

Horoskop for Kebsen i juni 2023

I perioden fra begyndelsen til midten af juni, vil du formentlig være travlt beskæftiget på jobbet, hvilket kan indebære, at du har mere kontakt til kollegaer fra nær og fjern end vanligt. Travlheden betyder, at du har brug for, uden forstyrrelser, at kunne koncentrere dig om opgaverne.

Selvom arbejdet har topprioritet, venter der, omkring nymånen den 18. en periode, hvor du har brug for at finde ro. Udfordringerne kan have krævet så meget af dig, at du føler dig energiforladt og lidt fortabt. Måske kan du finde overskud ved at fordybe dig i din åndelige udvikling og indre balance.

I tiden efter fuldmånen venter en periode, hvor du må have fokus på økonomien, hvilket kan handle om at der skal træffes nogle svære beslutninger. Det kan resultere i en vis usikkerhed og uforudsigelighed, hvilket ikke kun udspringer af dine egne beslutninger, men præges af tidens økonomiske op- og nedture.

Nogle større udgifter kan vente i slutningen af juni, hvor du har trang til eventyr, fx rejser. Måske skal du vælge en destination, hvor læren om åndelig balance og vækst er på dagsordenen. Der kan muligvis opstå en situation, som kan være kilde til nogen frustration, men overordnet er det en dejlig tid med mulighed for at få mange gode minder og erfaringer med hjem.

 


 

Månedshoroskop for Krebsen i maj 2023

Fuldmånen den 5.-6. maj sætter fokus på forandring og på din spirende lyst til at opsøge grupper af mennesker, der deler din egne overbevisninger. Det er en tid med intimitet, hvor du mødes med mennesker, der har særlig betydning for dig.

Muligheden for at genoptage forbindelsen til mennesker, du har haft kontakt med tidligere, er særlig sandsynlig i perioden omkring midten af maj. Det kan fx handle om, at du får mulighed for at genskabe kontakten til en form for mentor, som deler dine spirituelle interesser.

Med nymånen den 19.-20. maj er der udsigt til en tid med forandring. Dette kan handle om, at indflydelsesrige mennesker præger dine sociale eller politiske holdninger med nye og ekstreme idéer, som de er ivrige efter at påtvinge andre. Vær opmærksom og undgå at involvere dig i ekstremisme, hold lav profil og koncentrer dig om dit eget liv. Det kan muligvis betyde at du føler dig isoleret, men det er mentalt sundere end at involvere dig i noget, der kan udvikle sig giftigt.

I løbet af maj måned vil Venus være i dit tegn, og dette kan betyde, at en kærlig person kommer ind i dit liv. Du vil samtidig have fokus på dine egne ideologier, og da Mars forlader dit tegn og dermed en periode med følelsesmæssig turbulens,  vil du formentlig føle overskud til at møde mennesker, der har brug for din støtte.

 


 

Månedshoroskop for Krebsen april 2023

I begyndelsen af april kan du vente faglig succes. Du får mere indflydelse – også udover dine normale arbejdsområder, såvel som et større netværk og bedre samarbejde med dine kollegaer. De eventuelle chancer, du tager nu, kan du forvente belønnes. Prøv alligevel at holde fødderne på jorden, for ved at bevare dit fokus og engagement, kan der formentlig være udsigt til en eller anden form for forfremmelse.

Her i april og maj står den dynamiske Mars i dit tegn. Der kommer stødt og roligt gang i maskineriet – lidt som et damplokomotiv, der sætter langsomt i bevægelse og siden er nærmest ustoppeligt. Brug denne energi til at fokusere på at få dine ideer realiseret. Især igennem praktiske opgaver og arrangementer kan du påvirke tingenes gang. Hvis dit fokus er på studier eller forretninger i udlandet, så vil du virkelig mærke og have gang af den fremgang, der følger.

Omkring solformørkelsen den 20. april, opstår en særlig konstellation, da det sker samtidig med Plutos placering i Vandbærerens tegn. Det er en konstellation, der kan have indflydelse på flere stjernetegn, og for Krebsen kan det betyde, at der i en tid vil være et særligt fokus på en ideologisk debat. Det kan desværre udvikle sig til at blive en svær og giftig en af slagsen, som påvirker dig og dine sociale relationer, både i forhold til de grupper, du er en del af, men også i forhold til venskaber.

For nogle kan det fx betyde, at deres involvering i Facebook-grupper, kan provokere. Måske har du svært ved at acceptere andres hårdnakkede påstande og deres arrogance, når du møder dem med dine holdninger. Selvom det er fristende at kæmpe for dine egne synspunkter, så stop op, hvis du kan se, at det er nyttesløst.

Det kan hurtigt blive spild af din dyrebare tid og kræfter, og du kan samtidig være tilbøjelig til selv at blive for stejl, hvilket betyder at I ingen vegne kommer i debatten.

April måneds råd er at du vælger dine kampe med omhu.

 


 

Månedshoroskop for Krebsen marts 2023

Marts byder på optimisme og vil vise sig at blive skælsættende for udviklingen i dit arbejdsliv. Der bliver gode muligheder for at skabe stærke alliancer med mennesker, der har nogle særlige interesser, og som kan være med til at udvide din horisont. Det bliver et vindue til to til tre måneder, hvor initiativer omkring karriere og arbejde belønnes, især gennem partnerskaber og netværk.

Ved fuldmånen den 8. marts bevæger Saturn sig ud af Vandbæreren og ind i Fiskene. Det markerer afslutningen på en periode, hvor du har haft nogle udfordringer, måske i forhold til myndigheder, eller i forhold til gæld.

Med disse udfordringer bag dig, kan du have fokus på din personlige udvikling, finde en dybere mening med tilværelsen, og en ny retning, både intellektuelt og filosofisk. For at få noget værdifuldt ud af dine overvejelser, er det vigtigt at du gennemtænker og identificerer alt, hvad der kan ligge til hinder for din udvikling.

Nymånen den 21. marts sætter fokus på nogle dynamiske initiativer, hvor du går forrest og har en særlig rolle. Der opstår muligheder, som kan betyde, at disse initiativer får stor succes, især hvis det er områder indenfor medier, videnskab og/eller udvikling af AI (artificial intelligence).

 


 

Månedshoroskop for Krebsen i februar 2023

I begyndelsen af februar er Månen i dit tegn og Venus i Fiskene, hvilket er en af de mest harmoniske og åndeligt balancerede astrologiske kombinationer. Således vil de meste af måneden være præget af en følelse af tryghed, og følelsen af at en engel overvåger dig, og det vil blive begyndelsen på en rar og livsbekræftende periode.

Februar byder på konstruktiv udvikling omkring partnerskaber. Du kan, især omkring fuldmånen den 6. februar, have brug for at indgå i alliancer, der kan bidrage til en bredere front. Men du og dine allierede er nødt til at acceptere nogle kompromiser, hvilket skyldes, at I formentlig har med stærke organisationer at gøre og formentlig organisationer der repræsenterer grupper med alternative eller kontroversielle tilgange til opgaverne.

I løbet af den sidste uge vil du formentlig have fokus på en eller anden form for internationale anliggender, og du vil samtidig opleve en større lyst og interesse for at lære at mestre nye opgaver eller tilegne dig ny viden fx gennem studier. Det bliver begyndelsen på en meget dynamisk periode, ikke mindst professionelt, hvor der i slutningen af måneden kan vente en særlig heldig udvikling.

I denne periode sker der også en positiv økonomisk udvikling. Det kan fx handle om, at du har oplevet et økonomiske pres fra myndighedernes side, men det kommer der nu styr på.

 


 

Månedshoroskop for Krebsen i januar 2023

Når du i begyndelsen af januar, og især omkring den 7., synes at have et særligt fokus på dine sociale relationer, så skyldes det fuldmånen.  I denne periode kan folk, du ikke har været i forbindelse med længe, kontakte dig, og dét udvikle sig til nogle nye muligheder, fx omkring noget, der foregår på et internationalt plan, eller det kan være samvær med venner og/eller grupper, der har en ny og lidt utraditionel tilgang til tingene. Det kan i denne periode være et godt tidspunkt for arbejdsmæssige, visionære partnerskaber, hvilket kan betyde at du nok må bevæge dig uden for din komfortzone.

Overvejer du at gøre en ekstra indsats for karrieren, så er perioden fra januar til maj 2023 en god periode, som fx kan give dig mulighed for at arbejde med initiativer, der blev sat i værk sidste år, men siden sat i bero. Et særligt fokus på dynamiske samarbejdspartnere og kollegaer, kan være kilde til store fremskridt.

I den sidste uge af januar vil du have mulighed for at få kontakt til en organisation, der har fokus på ekspansion og udvikling. Denne periode er også optimal, når det kommer til at håndtere økonomi og gæld. En positiv indstilling øger chancerne for gode resultater.

Nogle af de forhold, du har, kan have været lidt udfordrende, måske fordi folk har haft tendens til at lade sig distrahere af deres egne problemer. Men her i januar synes tingene at komme tilbage på sporet, og det kan blive et vendepunkt og begyndelsen på en tid, hvor der sker forbedringer og kommunikationen er god. Væbn dig med lidt tålmodighed, for det er måske først i slutningen af marts, at du vil opleve den store fremgang.

 


 

Månedshoroskop for: December 2022

I tiden op til jul har du særligt fokus på din indflydelse på jobbet, og dit arbejdsliv kan få en ekstrem spændende og begivenhedsrig drejning.

Det kan handle om, at der foregår en spirende romantisk blandt kolleger, så du skal nok ruste dig til at diverse julefester kan blive noget udsvævende.

December måned er en helt særlig måned på grund af konstellationen mellem Mars og Solen, hvilket formentligt vil betyde, at måneden ikke kun bliver super opløftende og dynamisk, men også medføre en del stress arbejdsmæssigt.

Der kan være en del uafsluttede opgaver, der ender på din tallerken, som indebærer, at du må have fokus på kommunikation. Folk du tidligere har haft arbejdsrelateret kontakt med, kontakter dig igen, og det kan udmønte sig i at der knyttes nogle nye, stærke økonomiske bånd.

Julen tegner til at blive en dejlig og begivenhedsrig tid, hvor du kan tilbringe tid med mennesker fra nær og fjern. Samtidig kan der opstå nogle tidligere arbejdsmæssige muligheder, som i en periode har været sat i bero, men som nu kan komme med på agendaen.

Dagene op til nytår er familieorienterede, og du har lyst til og føler dig motiveret til at være der for andre og tage del i diverse opgaver. Det er også en god tid for samvær med venner, især dem, du særligt fascineres af, fordi de repræsenterer nogle andre værdier og en alternativ livsstil.

 


 

Månedshoroskop for: November 2022

Krebsens tegn påvirkes i særlig grad af Månen, og endnu mere af formørkelser. Den 8. november opstår en måneformørkelse, som denne gang er ekstraordinær, fordi den kanaliserer energien fra en Merkur/Uranus-opposition, som er forbundet med uforudsigelig kommunikation og uventede begivenheder.

Konstellationen kan udløse forandringer, fx kan det forestående midtvejsvalg i USA, tirsdag den 8. november, være en begivenhed, der påvirker hele verden på politisk plan.

I dit eget liv vil konstellationen kunne påvirke dit sociale liv, romantiske forhold og/eller dit forhold til familie og børn. Det er en tid, hvor der kastes lys på hemmeligheder, hvilket kan føre til nogle chokerende afsløringer.

November er også en måned, hvor der er fokus på kreativitet, en spændende udvikling i gruppesammenhænge eller en underholdende begivenhed.

Men der er samtidig noget, der kan virke foruroligende, og hvis du i den forbindelse møder modstand, så gør du klogt i at værne om dine egne planer og undlade at involvere andre i dem.

I den sidste del af november venter en langt mere optimistisk og positiv periode, hvor du i høj grad vil have fokus på de mennesker, du har kontakt til i arbejdsmæssige sammenhænge.

Der synes at være en særlig optimisme, og i denne sfære vil du opleve, at kollegaer er både entusiastiske og motiverede til at arbejde for udvikling og ekspansion. Det bliver en rar periode især i forbindelse med arbejdslivet.

 


 

Månedshoroskop for: Oktober 2022

I begyndelsen af oktober måned er der udsigt til nogle nyheder, der har en positiv påvirkning på familielivet og muligvis også karrieren. Her opstår der nemlig nogle særlige muligheder for at styrke kontakten til sociale relationer. På hjemmefronten spiller du nu en central rolle i forbindelse med at opretholde ro og harmoni, og her vil du formentlig opleve, at være særlig tæt på et familiemedlem, som har en rigtig gavnlig indflydelse på familiemiljøet.

I løbet af måneden venter der masser af gode muligheder for succes og vækst, ikke mindst omkring fuldmånen den 9., hvor det er særligt optimalt at iværksætte initiativer i hjemmet og på arbejdet.

I forhold til kærlighedslivet, så er især midten af måneden optimal, og et perfekt tidspunkt for at dyrke samlivet og fællesskabet.

Oktober er også en god måned i forbindelse med at skabe alliancer med mennesker i indflydelsesrige positioner. Her bør du i første omgang forsøge at tilpasse dig og acceptere, at du på nuværende tidspunkt ikke er i besiddelse af den styrke, der skal til for at have indflydelse.

I løbet af den sidste uge af oktober bliver hverdagen mere og mere intens, især når det kommer til parforholdet. Her vil der fra den 23. oktober være en vigtig overgangstid, som med solformørkelsen den 25. tyder på, at du vil have held til at starte et stort kreativt projekt.

Der er også et meget stort fokus på aktiviteter og udvikling omkring, ligesom der for singler også kan være udsigt til intense romantiske stunder, hvis du dater.

Selvom tingene udvikler sig til din favør, så er det værd at være opmærksom på, at der kan være mennesker omkring dig, der har en skjult dagsorden.

 Månedshoroskop for: September 2022
 

I de første tre uger af september er der et stærkt fokus på at organisere og gennemgå dine idéer, blandt andet i forbindelse med studie, og/eller indenfor kommunikation.

Du befinder dig i en periode, hvor du har tendens til at bekymre dig om tingene. Måske har du ligefrem en følelse af, at der er noget uhåndgribeligt, der underminerer dig. En sådan følelse kan være provokerende og kilde til stor ængstelighed og magtesløshed. Sæt alt ind på at se nøgtern på tingene og dyk ned i de følelser og tanker, du har og find mulige årsager til dine bekymringer. Læs om og sæt dig ind i sindets natur og fantasiens kraft så du har redskaberne til at tænke pragmatisk, og til at øve dig i at få kontrol.

Hvis det lykkes dig, at få styr på følelserne, så vil du se, at september faktisk er en særlig spændende tid, når det kommer til innovation. Især ved fuldmånen den 10. september, er tiden særlig gunstig for samarbejde med store tænkere og organisationer. Her vil du kunne bruge din kreativitet til at udtænke nye effektive måder til at få dine idéer igennem.

Det kan således blive en særdeles positiv tid, hvor der er rigtig gode muligheder for karriereinitiativer og ekspansion. Hvis det er muligt, så kan du ved at arbejde hjemme, have mulighed for at få den ro, der skal til for at få elimineret bekymringstanker.

Nymånen den 25. september betyder, at der er held og nye muligheder på vej. Det er en god tid for nye familieinitiativer, og også for nye karrieremæssige initiativer. Det er begyndelsen på en gunstig periode, som bidrager til harmoni og lykke derhjemme.

 Månedshoroskop for: August 2022

I den første halvdel af august vil planeten Venus påvirke Krebsen, og fremhæve din kærlige og omsorgsfulde natur, især i forhold til familie og nære relationer. Der kan være en særlig hændelse, der vil have indflydelse på venskaber og grupper, du deltager i, og måske også politiske eller sociale bevægelser på et større plan.

På den ene side kan dette virke lidt udfordrende, især fordi tiden præges af nogle uforudsigelige sociale begivenheder. Men på den anden side er du meget motiveret til at gøre en indsats, og være med til at inspirere og opmuntre til en ny og alternativ tilgang til tingene.

Her skal nu være opmærksom på, at du ikke lige pludselig står i en situation, hvor du støtter, der ikke harmonerer med dine grundlæggende værdier. Især omkring den 12. august, gælder det om at se nøgtern på tingene, da der på dette tidspunkt kan opstå nogle foruroligende begivenheder.
Ved udgangen af august, har du fokus på læring, kommunikation og på emner med en psykisk, social og/eller mental vinkel.

Det kan være en periode, hvor du føler en indre modstrid i forhold til at administrerer din tid på en sund måde, og på den anden side være ved at drukne i et væld af stressende arbejdsopgaver. Prøv at være tilbageholdende med at kaste dig ud i for mange projekter. Gør en indsats for at opdele og planlægge den tid du har til rådighed, for det er vigtigt, at du har tid til dig selv, til at genoplade batterierne, nyde dit eget selskab, naturen og måske også praktisere nogle af dine åndelige interesser.

 


 

Månedshoroskop for: Juli 2022

I begyndelsen af juli står nymånen i Krebsen, hvilket kan betyde, at der venter en periode med udvikling omkring din karriere. Faktisk venter der både begyndelsen og hen mod slutningen af juli en tid, hvor du kan opleve særlig succes.

I perioden fra den 6. til den 19. juli bevæger planeten Merkur sig gennem dit tegn, hvilket er gør tiden særlig egnet til at udvide og opbygge din bekendtskabskreds.

Fuldmånen i dit modsatte tegn, Stenbukken, den 14. juli indikerer begyndelsen af en periode med intens kommunikation, som måske også har indflydelse på ferie, fridage og/eller rejser til steder, hvor du kan opleve fremmed kultur.

Mod slutningen af juli kan der være udsigt til, at du får oplevelser, der udvider din horisont. Du kan samtidig befinde dig i en meget gunstig økonomisk periode, hvor du fx får mulighed for at høste frugterne af din karrieremæssige indsats.

Hen mod månedens afslutning, kan der meget vel være udsigt til en række ekstraordinære begivenheder, som formentlig har forbindelse til venner eller sociale/politiske grupper, der har tendens til nogle ekstremisme ideologier. Der kan i den forbindelse opstå nogle spændinger, men her kan du skabe forsoning og forståelse mellem de implicerede, og forhindre at situationer udvikler sig eksplosivt. Du bør håndtere det med ro og omhu, da du vil opleve, at mennesker omkring agerer uforudsigeligt.
 


 

Månedshoroskop for: Juni 2022

I juni vil du føle dig drevet frem af nye idéer og energi, og du er klar til at handle og træffe beslutninger. Karrieremæssigt er der ikke plads til tøven. Måske vil du i første omgang helst ikke skabe for meget opmærksomhed, men hen mod slutningen af måneden, vil du formentlig føle dig mere udadvendt, for det er her i juni, der skal gøres en indsats.

Arbejdsmæssigt vil du se, at dine kreative idéer bærer frugt, og det kan inspirere dig til at tage nogle karrieremæssige skridt. Tag imod den hjælp og støtte, du eventuelt bliver tilbudt fra ledere. Dét kan hjælpe dig med at nå dine mål. Og der er i den kommende tid intet, der kan stå i vejen for din succes, hvis du har lysten og viljen, og mod på at satse og engagere dig.

Det er ganske vist en tid, hvor du har venner og samarbejdspartnere omkring dig, men den gode stemning mellem jer, kan blive udfordret i løbet af måneden. Det kan handle om at der opstår en eller anden form for økonomisk blokering, som I bliver nødt til at finde en vej udenom.

Den sidste uge af juni kan være dynamisk, men også give anledning til lidt stress. Men du skal ikke lade det forstyrre dine planer. Du befinder dig i en periode, hvor du er i en stærk position. Tro på dig selv. Du har styr på situationen.

 Månedshoroskop for: Maj 2022

I begyndelsen af maj er nymånen i konjunktion med Uranus, og det er nærmes opskriften på spændende oplevelser i socialt sammenhænge. Du vil sandsynligvis opleve at blive engageret i en gruppe af mennesker, der har en ukonventionel tilgang til tingene. I denne sammenhæng kan du føle en stærk trang til at gøre noget ud over det sædvanlige, og endda involvere dig i noget, der indebærer risiko. Men du vil være indstillet på at kæmpe for dine idealer og dine overbevisninger med mennesker, der deler dine holdninger.

Senere i maj, omkring måneformørkelsen, kan tingene udvikle sig mere komplicerede, fordi de mennesker, du omgås måder modstand fra andre. Og der er desværre ikke udsigt til kompromisser. Du kan føle, at du befinder dig i dødvande, og det kan påvirke dit forhold til familien, og andre, der har en særlig betydning for dig. Her kan der opstå situationer, hvor ingen af jer er fleksible.

En helt central begivenhed i maj, opstår i forbindelse med, at Jupiters bevæger sig ind i Vædderens tegn den 10. maj. Denne konstellation, der sidst var aktiv i 2010 – 2011, vil kunne give dine karriereplaner et stort boost, og bidrage positivt til dit job og din karriere. Det vil være begyndelsen på en yderst dynamisk periode, som, gennem måneden, tager til i styrke og topper i begyndelsen af juni. Uanset hvad du arbejdsmæssigt kæmper for på dette tidspunkt, vil du opleve succes.
 Månedshoroskop for: April 2022

I begyndelsen af april vil tiden være præget af at nymånen står i Vædderen. Denne konstellation kan være med til at øge din motivation for at gøre en særlig indsats omkring nogle kommunikationsmæssige initiativer, der kan have positiv indflydelse på din karriere.

Det er et godt tidspunkt at arbejde tæt sammen med nogen, der kan bidrage med initiativer med fremtidsmæssige perspektiver. Overordnet er april en rigtig god måned for karrierefremskridt og for samarbejde med større organisationer.


Midt i april kan en opgave imidlertid udvikle sig til lidt af en krise. Det kan handle om nogle udfordringer i forbindelse med et initiativ, du har sat i værk, og som involverer familie og/eller arbejde. Selvom der kan være nogle omkring dig, der agerer arrogant, så vælg at spille med, for dermed vil du sandsynligvis have bedre chancer for at nå dine mål. Når du på denne måde indordner dig, så er der formentligt noget du må opgive eller droppe, men overvej hvorvidt det ikke under alle omstændigheder havde været nødvendigt, fordi det alligevel ville have bremset dig.

Netop i denne måned opstår en konjunktion mellem Jupiter og Neptun, hvilket kun finder sted hvert 13-år. Du vil formentlig føle dig påvirket af denne astrologiske begivenhed, og motiveret af idealisme og dit ønske om at opnå større indsigt gennem spiritualitet og kreative kraft.

Der kan være pårørende i udlandet, som du føler en stærk tilknytning til. Hen mod slutningen af april og i maj måned, vil du opleve at have en øget lyst til at engagere dig i nogle sociale sammenhænge, muligvis en form for bevægelse med stærke solidariske idealer.
 Månedshoroskop for: Marts 2022

For Krebsen kan den første del af marts være præget af et behov for at finde mening i livet, og forholde sig til uendeligheden og universet. Det kan blive en tid, hvor du får en dyb, åndelig indsigt, fx gennem mindfulness.

Uden tid til en eller anden form for fordybelse, risikerer du at føle dig urolig og desorienteret. For når det kommer til disse emner, så er der så ufatteligt meget, som hver du eller andre har kontrol over, og derfor skal der gøres en indsats for at du finder ro med omstændighederne. Måske kan dine kontakter til mennesker i andre dele af verden være en hjælp og støtte i processen.

Arbejdsmæssigt kan marts være præget af krisestemning i ledelsen, og en form for powerplay mellem kollegaer. De medarbejdere, der står bag optøjerne, er kompromisløse. Den kloge Krebs ved, at det her er smart at holde lav profil, og undlade at gøre opmærksom på dig selv.

På det økonomiske plan byder tiden efter den 21. marts på en vis usikkerhed, som muligvis hænger sammen med, at nogen i den sammenhæng handler uforudsigeligt og ustabilt. Du får blandede beskeder, og det er forvirrende at have med at gøre, fordi meget virker ulogisk.

For Krebsen er tiden kommet til at indtage en langt mere aktiv ledelsesmæssig rolle. Ved at stå sammen med kollegaer, kan der skabes nye initiativer, som skal vise sig at være succesfulde.

 

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^