RUE de FEMME bluse
Håndklædestativ
The English Soap Company
WOUD træfigurer

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2019
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Marts måned byder på et øget overskud, som gør dig i stand til at rydde ud i dine prioriteter. Det er en god tid for studier og refleksion, ikke mindst sammen med partnere, som effektivt kan bidrage med struktur, når du mangler det, og tilbageholdenhed, når du forføres af urealistiske drømme.

I marts er der fokus på rejser og etiske spørgsmål, og du kan føle dig særlig optaget af spirituelle og intellektuelle emner. Da kommunikationens planet, Merkur, er i retrograd bevægelse i marts, kan du dog have tendens til at fejlvurdere situationer eller lade dig lokke på afveje af mennesker, som ikke er realistiske eller ærlige. Brug din sunde fornuft og intuition til at gennemskue, når ideer er urealistiske og overdrevne, og insister på at få fakta og kendsgerninger på bordet.

Omkring Fuldmånen den 21. marts går du, både privat og arbejdsmæssigt, ind i en mere dynamisk periode. Der venter en mere positiv tid, hvor mennesker omkring dig agerer positivt og støttende, og det giver et godt arbejdsmiljø og et godt udgangspunkt for at opnå de allerbedste resultater.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:

Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Bliv den kvinde du gerne vil være

Bliv den kvinde du gerne vil være

Skønne nye produkter fra populære Gant

Skønne nye produkter fra populære Gant

Sengeskuffer i pileflet

Sengeskuffer i pileflet

Retro sneakers der føltes som at gå på skyer

Retro sneakers der føltes som at gå på skyer

Send en hilsen
^