admission essay writing dissertation writing service writing a quote in an essay writing a literature essay
Enamel Copenhagen
Studio Loma armbånd
Michael Kors ur - Darci Gold
Trine Tuxen ring
Horoskop for Kebsen i marts 2023

Krebsen er født i perioden 22. juni til 21. juli
Udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Marts byder på optimisme og vil vise sig at blive skælsættende for udviklingen i dit arbejdsliv. Der bliver gode muligheder for at skabe stærke alliancer med mennesker, der har nogle særlige interesser, og som kan være med til at udvide din horisont. Det bliver et vindue til to til tre måneder, hvor initiativer omkring karriere og arbejde belønnes, især gennem partnerskaber og netværk.

Ved fuldmånen den 8. marts bevæger Saturn sig ud af Vandbæreren og ind i Fiskene. Det markerer afslutningen på en periode, hvor du har haft nogle udfordringer, måske i forhold til myndigheder, eller i forhold til gæld.

Med disse udfordringer bag dig, kan du have fokus på din personlige udvikling, finde en dybere mening med tilværelsen, og en ny retning, både intellektuelt og filosofisk. For at få noget værdifuldt ud af dine overvejelser, er det vigtigt at du gennemtænker og identificerer alt, hvad der kan ligge til hinder for din udvikling.

Nymånen den 21. marts sætter fokus på nogle dynamiske initiativer, hvor du går forrest og har en særlig rolle. Der opstår muligheder, som kan betyde, at disse initiativer får stor succes, især hvis det er områder indenfor medier, videnskab og/eller udvikling af AI (artificial intelligence).

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:

Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, prinsesse Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

 


 

Månedshoroskop for Krebsen i februar 2023

I begyndelsen af februar er Månen i dit tegn og Venus i Fiskene, hvilket er en af de mest harmoniske og åndeligt balancerede astrologiske kombinationer. Således vil de meste af måneden være præget af en følelse af tryghed, og følelsen af at en engel overvåger dig, og det vil blive begyndelsen på en rar og livsbekræftende periode.

Februar byder på konstruktiv udvikling omkring partnerskaber. Du kan, især omkring fuldmånen den 6. februar, have brug for at indgå i alliancer, der kan bidrage til en bredere front. Men du og dine allierede er nødt til at acceptere nogle kompromiser, hvilket skyldes, at I formentlig har med stærke organisationer at gøre og formentlig organisationer der repræsenterer grupper med alternative eller kontroversielle tilgange til opgaverne.

I løbet af den sidste uge vil du formentlig have fokus på en eller anden form for internationale anliggender, og du vil samtidig opleve en større lyst og interesse for at lære at mestre nye opgaver eller tilegne dig ny viden fx gennem studier. Det bliver begyndelsen på en meget dynamisk periode, ikke mindst professionelt, hvor der i slutningen af måneden kan vente en særlig heldig udvikling.

I denne periode sker der også en positiv økonomisk udvikling. Det kan fx handle om, at du har oplevet et økonomiske pres fra myndighedernes side, men det kommer der nu styr på.

 


 

Månedshoroskop for Krebsen i januar 2023

Når du i begyndelsen af januar, og især omkring den 7., synes at have et særligt fokus på dine sociale relationer, så skyldes det fuldmånen.  I denne periode kan folk, du ikke har været i forbindelse med længe, kontakte dig, og dét udvikle sig til nogle nye muligheder, fx omkring noget, der foregår på et internationalt plan, eller det kan være samvær med venner og/eller grupper, der har en ny og lidt utraditionel tilgang til tingene. Det kan i denne periode være et godt tidspunkt for arbejdsmæssige, visionære partnerskaber, hvilket kan betyde at du nok må bevæge dig uden for din komfortzone.

Overvejer du at gøre en ekstra indsats for karrieren, så er perioden fra januar til maj 2023 en god periode, som fx kan give dig mulighed for at arbejde med initiativer, der blev sat i værk sidste år, men siden sat i bero. Et særligt fokus på dynamiske samarbejdspartnere og kollegaer, kan være kilde til store fremskridt.

I den sidste uge af januar vil du have mulighed for at få kontakt til en organisation, der har fokus på ekspansion og udvikling. Denne periode er også optimal, når det kommer til at håndtere økonomi og gæld. En positiv indstilling øger chancerne for gode resultater.

Nogle af de forhold, du har, kan have været lidt udfordrende, måske fordi folk har haft tendens til at lade sig distrahere af deres egne problemer. Men her i januar synes tingene at komme tilbage på sporet, og det kan blive et vendepunkt og begyndelsen på en tid, hvor der sker forbedringer og kommunikationen er god. Væbn dig med lidt tålmodighed, for det er måske først i slutningen af marts, at du vil opleve den store fremgang.

 


 

Månedshoroskop for: December 2022

I tiden op til jul har du særligt fokus på din indflydelse på jobbet, og dit arbejdsliv kan få en ekstrem spændende og begivenhedsrig drejning.

Det kan handle om, at der foregår en spirende romantisk blandt kolleger, så du skal nok ruste dig til at diverse julefester kan blive noget udsvævende.

December måned er en helt særlig måned på grund af konstellationen mellem Mars og Solen, hvilket formentligt vil betyde, at måneden ikke kun bliver super opløftende og dynamisk, men også medføre en del stress arbejdsmæssigt.

Der kan være en del uafsluttede opgaver, der ender på din tallerken, som indebærer, at du må have fokus på kommunikation. Folk du tidligere har haft arbejdsrelateret kontakt med, kontakter dig igen, og det kan udmønte sig i at der knyttes nogle nye, stærke økonomiske bånd.

Julen tegner til at blive en dejlig og begivenhedsrig tid, hvor du kan tilbringe tid med mennesker fra nær og fjern. Samtidig kan der opstå nogle tidligere arbejdsmæssige muligheder, som i en periode har været sat i bero, men som nu kan komme med på agendaen.

Dagene op til nytår er familieorienterede, og du har lyst til og føler dig motiveret til at være der for andre og tage del i diverse opgaver. Det er også en god tid for samvær med venner, især dem, du særligt fascineres af, fordi de repræsenterer nogle andre værdier og en alternativ livsstil.

 


 

Månedshoroskop for: November 2022

Krebsens tegn påvirkes i særlig grad af Månen, og endnu mere af formørkelser. Den 8. november opstår en måneformørkelse, som denne gang er ekstraordinær, fordi den kanaliserer energien fra en Merkur/Uranus-opposition, som er forbundet med uforudsigelig kommunikation og uventede begivenheder.

Konstellationen kan udløse forandringer, fx kan det forestående midtvejsvalg i USA, tirsdag den 8. november, være en begivenhed, der påvirker hele verden på politisk plan.

I dit eget liv vil konstellationen kunne påvirke dit sociale liv, romantiske forhold og/eller dit forhold til familie og børn. Det er en tid, hvor der kastes lys på hemmeligheder, hvilket kan føre til nogle chokerende afsløringer.

November er også en måned, hvor der er fokus på kreativitet, en spændende udvikling i gruppesammenhænge eller en underholdende begivenhed.

Men der er samtidig noget, der kan virke foruroligende, og hvis du i den forbindelse møder modstand, så gør du klogt i at værne om dine egne planer og undlade at involvere andre i dem.

I den sidste del af november venter en langt mere optimistisk og positiv periode, hvor du i høj grad vil have fokus på de mennesker, du har kontakt til i arbejdsmæssige sammenhænge.

Der synes at være en særlig optimisme, og i denne sfære vil du opleve, at kollegaer er både entusiastiske og motiverede til at arbejde for udvikling og ekspansion. Det bliver en rar periode især i forbindelse med arbejdslivet.

 


 

Månedshoroskop for: Oktober 2022

I begyndelsen af oktober måned er der udsigt til nogle nyheder, der har en positiv påvirkning på familielivet og muligvis også karrieren. Her opstår der nemlig nogle særlige muligheder for at styrke kontakten til sociale relationer. På hjemmefronten spiller du nu en central rolle i forbindelse med at opretholde ro og harmoni, og her vil du formentlig opleve, at være særlig tæt på et familiemedlem, som har en rigtig gavnlig indflydelse på familiemiljøet.

I løbet af måneden venter der masser af gode muligheder for succes og vækst, ikke mindst omkring fuldmånen den 9., hvor det er særligt optimalt at iværksætte initiativer i hjemmet og på arbejdet.

I forhold til kærlighedslivet, så er især midten af måneden optimal, og et perfekt tidspunkt for at dyrke samlivet og fællesskabet.

Oktober er også en god måned i forbindelse med at skabe alliancer med mennesker i indflydelsesrige positioner. Her bør du i første omgang forsøge at tilpasse dig og acceptere, at du på nuværende tidspunkt ikke er i besiddelse af den styrke, der skal til for at have indflydelse.

I løbet af den sidste uge af oktober bliver hverdagen mere og mere intens, især når det kommer til parforholdet. Her vil der fra den 23. oktober være en vigtig overgangstid, som med solformørkelsen den 25. tyder på, at du vil have held til at starte et stort kreativt projekt.

Der er også et meget stort fokus på aktiviteter og udvikling omkring, ligesom der for singler også kan være udsigt til intense romantiske stunder, hvis du dater.

Selvom tingene udvikler sig til din favør, så er det værd at være opmærksom på, at der kan være mennesker omkring dig, der har en skjult dagsorden.

 Månedshoroskop for: September 2022

I de første tre uger af september er der et stærkt fokus på at organisere og gennemgå dine idéer, blandt andet i forbindelse med studie, og/eller indenfor kommunikation.

Du befinder dig i en periode, hvor du har tendens til at bekymre dig om tingene. Måske har du ligefrem en følelse af, at der er noget uhåndgribeligt, der underminerer dig. En sådan følelse kan være provokerende og kilde til stor ængstelighed og magtesløshed. Sæt alt ind på at se nøgtern på tingene og dyk ned i de følelser og tanker, du har og find mulige årsager til dine bekymringer. Læs om og sæt dig ind i sindets natur og fantasiens kraft så du har redskaberne til at tænke pragmatisk, og til at øve dig i at få kontrol.

Hvis det lykkes dig, at få styr på følelserne, så vil du se, at september faktisk er en særlig spændende tid, når det kommer til innovation. Især ved fuldmånen den 10. september, er tiden særlig gunstig for samarbejde med store tænkere og organisationer. Her vil du kunne bruge din kreativitet til at udtænke nye effektive måder til at få dine idéer igennem.

Det kan således blive en særdeles positiv tid, hvor der er rigtig gode muligheder for karriereinitiativer og ekspansion. Hvis det er muligt, så kan du ved at arbejde hjemme, have mulighed for at få den ro, der skal til for at få elimineret bekymringstanker.

Nymånen den 25. september betyder, at der er held og nye muligheder på vej. Det er en god tid for nye familieinitiativer, og også for nye karrieremæssige initiativer. Det er begyndelsen på en gunstig periode, som bidrager til harmoni og lykke derhjemme.

 Månedshoroskop for: August 2022

I den første halvdel af august vil planeten Venus påvirke Krebsen, og fremhæve din kærlige og omsorgsfulde natur, især i forhold til familie og nære relationer. Der kan være en særlig hændelse, der vil have indflydelse på venskaber og grupper, du deltager i, og måske også politiske eller sociale bevægelser på et større plan.

På den ene side kan dette virke lidt udfordrende, især fordi tiden præges af nogle uforudsigelige sociale begivenheder. Men på den anden side er du meget motiveret til at gøre en indsats, og være med til at inspirere og opmuntre til en ny og alternativ tilgang til tingene.

Her skal nu være opmærksom på, at du ikke lige pludselig står i en situation, hvor du støtter, der ikke harmonerer med dine grundlæggende værdier. Især omkring den 12. august, gælder det om at se nøgtern på tingene, da der på dette tidspunkt kan opstå nogle foruroligende begivenheder.
Ved udgangen af august, har du fokus på læring, kommunikation og på emner med en psykisk, social og/eller mental vinkel.

Det kan være en periode, hvor du føler en indre modstrid i forhold til at administrerer din tid på en sund måde, og på den anden side være ved at drukne i et væld af stressende arbejdsopgaver. Prøv at være tilbageholdende med at kaste dig ud i for mange projekter. Gør en indsats for at opdele og planlægge den tid du har til rådighed, for det er vigtigt, at du har tid til dig selv, til at genoplade batterierne, nyde dit eget selskab, naturen og måske også praktisere nogle af dine åndelige interesser.

 


 

Månedshoroskop for: Juli 2022

I begyndelsen af juli står nymånen i Krebsen, hvilket kan betyde, at der venter en periode med udvikling omkring din karriere. Faktisk venter der både begyndelsen og hen mod slutningen af juli en tid, hvor du kan opleve særlig succes.

I perioden fra den 6. til den 19. juli bevæger planeten Merkur sig gennem dit tegn, hvilket er gør tiden særlig egnet til at udvide og opbygge din bekendtskabskreds.

Fuldmånen i dit modsatte tegn, Stenbukken, den 14. juli indikerer begyndelsen af en periode med intens kommunikation, som måske også har indflydelse på ferie, fridage og/eller rejser til steder, hvor du kan opleve fremmed kultur.

Mod slutningen af juli kan der være udsigt til, at du får oplevelser, der udvider din horisont. Du kan samtidig befinde dig i en meget gunstig økonomisk periode, hvor du fx får mulighed for at høste frugterne af din karrieremæssige indsats.

Hen mod månedens afslutning, kan der meget vel være udsigt til en række ekstraordinære begivenheder, som formentlig har forbindelse til venner eller sociale/politiske grupper, der har tendens til nogle ekstremisme ideologier. Der kan i den forbindelse opstå nogle spændinger, men her kan du skabe forsoning og forståelse mellem de implicerede, og forhindre at situationer udvikler sig eksplosivt. Du bør håndtere det med ro og omhu, da du vil opleve, at mennesker omkring agerer uforudsigeligt.


 

Månedshoroskop for: Juni 2022

I juni vil du føle dig drevet frem af nye idéer og energi, og du er klar til at handle og træffe beslutninger. Karrieremæssigt er der ikke plads til tøven. Måske vil du i første omgang helst ikke skabe for meget opmærksomhed, men hen mod slutningen af måneden, vil du formentlig føle dig mere udadvendt, for det er her i juni, der skal gøres en indsats.

Arbejdsmæssigt vil du se, at dine kreative idéer bærer frugt, og det kan inspirere dig til at tage nogle karrieremæssige skridt. Tag imod den hjælp og støtte, du eventuelt bliver tilbudt fra ledere. Dét kan hjælpe dig med at nå dine mål. Og der er i den kommende tid intet, der kan stå i vejen for din succes, hvis du har lysten og viljen, og mod på at satse og engagere dig.

Det er ganske vist en tid, hvor du har venner og samarbejdspartnere omkring dig, men den gode stemning mellem jer, kan blive udfordret i løbet af måneden. Det kan handle om at der opstår en eller anden form for økonomisk blokering, som I bliver nødt til at finde en vej udenom.

Den sidste uge af juni kan være dynamisk, men også give anledning til lidt stress. Men du skal ikke lade det forstyrre dine planer. Du befinder dig i en periode, hvor du er i en stærk position. Tro på dig selv. Du har styr på situationen.

 Månedshoroskop for: Maj 2022

I begyndelsen af maj er nymånen i konjunktion med Uranus, og det er nærmes opskriften på spændende oplevelser i socialt sammenhænge. Du vil sandsynligvis opleve at blive engageret i en gruppe af mennesker, der har en ukonventionel tilgang til tingene. I denne sammenhæng kan du føle en stærk trang til at gøre noget ud over det sædvanlige, og endda involvere dig i noget, der indebærer risiko. Men du vil være indstillet på at kæmpe for dine idealer og dine overbevisninger med mennesker, der deler dine holdninger.

Senere i maj, omkring måneformørkelsen, kan tingene udvikle sig mere komplicerede, fordi de mennesker, du omgås måder modstand fra andre. Og der er desværre ikke udsigt til kompromisser. Du kan føle, at du befinder dig i dødvande, og det kan påvirke dit forhold til familien, og andre, der har en særlig betydning for dig. Her kan der opstå situationer, hvor ingen af jer er fleksible.

En helt central begivenhed i maj, opstår i forbindelse med, at Jupiters bevæger sig ind i Vædderens tegn den 10. maj. Denne konstellation, der sidst var aktiv i 2010 – 2011, vil kunne give dine karriereplaner et stort boost, og bidrage positivt til dit job og din karriere. Det vil være begyndelsen på en yderst dynamisk periode, som, gennem måneden, tager til i styrke og topper i begyndelsen af juni. Uanset hvad du arbejdsmæssigt kæmper for på dette tidspunkt, vil du opleve succes.Månedshoroskop for: April 2022

I begyndelsen af april vil tiden være præget af at nymånen står i Vædderen. Denne konstellation kan være med til at øge din motivation for at gøre en særlig indsats omkring nogle kommunikationsmæssige initiativer, der kan have positiv indflydelse på din karriere.

Det er et godt tidspunkt at arbejde tæt sammen med nogen, der kan bidrage med initiativer med fremtidsmæssige perspektiver. Overordnet er april en rigtig god måned for karrierefremskridt og for samarbejde med større organisationer.


Midt i april kan en opgave imidlertid udvikle sig til lidt af en krise. Det kan handle om nogle udfordringer i forbindelse med et initiativ, du har sat i værk, og som involverer familie og/eller arbejde. Selvom der kan være nogle omkring dig, der agerer arrogant, så vælg at spille med, for dermed vil du sandsynligvis have bedre chancer for at nå dine mål. Når du på denne måde indordner dig, så er der formentligt noget du må opgive eller droppe, men overvej hvorvidt det ikke under alle omstændigheder havde været nødvendigt, fordi det alligevel ville have bremset dig.

Netop i denne måned opstår en konjunktion mellem Jupiter og Neptun, hvilket kun finder sted hvert 13-år. Du vil formentlig føle dig påvirket af denne astrologiske begivenhed, og motiveret af idealisme og dit ønske om at opnå større indsigt gennem spiritualitet og kreative kraft.

Der kan være pårørende i udlandet, som du føler en stærk tilknytning til. Hen mod slutningen af april og i maj måned, vil du opleve at have en øget lyst til at engagere dig i nogle sociale sammenhænge, muligvis en form for bevægelse med stærke solidariske idealer.Månedshoroskop for: Marts 2022

For Krebsen kan den første del af marts være præget af et behov for at finde mening i livet, og forholde sig til uendeligheden og universet. Det kan blive en tid, hvor du får en dyb, åndelig indsigt, fx gennem mindfulness.

Uden tid til en eller anden form for fordybelse, risikerer du at føle dig urolig og desorienteret. For når det kommer til disse emner, så er der så ufatteligt meget, som hver du eller andre har kontrol over, og derfor skal der gøres en indsats for at du finder ro med omstændighederne. Måske kan dine kontakter til mennesker i andre dele af verden være en hjælp og støtte i processen.

Arbejdsmæssigt kan marts være præget af krisestemning i ledelsen, og en form for powerplay mellem kollegaer. De medarbejdere, der står bag optøjerne, er kompromisløse. Den kloge Krebs ved, at det her er smart at holde lav profil, og undlade at gøre opmærksom på dig selv.

På det økonomiske plan byder tiden efter den 21. marts på en vis usikkerhed, som muligvis hænger sammen med, at nogen i den sammenhæng handler uforudsigeligt og ustabilt. Du får blandede beskeder, og det er forvirrende at have med at gøre, fordi meget virker ulogisk.

For Krebsen er tiden kommet til at indtage en langt mere aktiv ledelsesmæssig rolle. Ved at stå sammen med kollegaer, kan der skabes nye initiativer, som skal vise sig at være succesfulde.

 

 

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Følg din intuition og brug krystaller<BR> til meditation og visualisering

Følg din intuition og brug krystaller
til meditation og visualisering

Nyd weekendhyggen<BR> i komfortabelt hjemmetøj

Nyd weekendhyggen
i komfortabelt hjemmetøj

Auro terrasseolie<BR> - miljøvenligt og slidstærkt

Auro terrasseolie
- miljøvenligt og slidstærkt

Kosttilskud til PMS: Virker det?

Kosttilskud til PMS: Virker det?

Shopping
^