Gulvløber naturfarve
Nordal - Ny kollektion
Heathcote & Ivory Morris & Co.
Au Maison Diffuser

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: Oktober 2019
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I oktober, og især i månedens to første uger, vil du have en særlig fokus på hjemlige anliggender og familieforhold. Her vil du være motiveret til at møde problemer og modstand med overskud og tålmodighed, og indgå kompromisser som vil være med til at skabe harmoni og balance.

Det kan blive en super dynamisk tid for familielivet, selvom det kræver en indsats. Er der justeringer eller projekter, som ikke fungerer efter hensigten, så er det en god idé at droppe indsatsen og komme videre.

I tiden omkring fuldmånen den 13. oktober, kan du opleve en dynamisk udvikling i din karriere fx i form af at opgaver og projekter færdiggøres succesfuldt i samarbejde med partnere, kolleger og/eller kunder.  Arbejdsmæssigt kan du i denne periode opleve at skulle rejse for at skabe forbindelser og relationer, og du kan forvente en stigning i antallet af aktiviteter omkring sociale initiativer. Selvom samarbejdet med en partner giver dig udfordringer, så kan det overordnet blive en gunstig og lukrativ tid.

Hen mod slutningen af måneden vil du opleve et øget fokus på selvudfoldelse og egne behov. Du vil have mulighed for at involvere dig i kreative projekter og i projekter, der involverer børn. Det kan gå hen og blive nogle temmelig krævende og komplekse projekter, som kræver en indsats for at fungere optimalt.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:

Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Stor vaskebalje i emalje

Stor vaskebalje i emalje

Tine K. Home Karklude Kit

Tine K. Home Karklude Kit

Bomulds karklude i smukke farver

Bomulds karklude i smukke farver

Økologisk Universalrengøring

Økologisk Universalrengøring

Send en hilsen
^