Tank top & t-shirt B. Copenhagen
Dansk Smykkekunst
AVIVIR Aloe Vera Shampoo
MIIEGO AL3+ FREEDOM

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: Februar 2020
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Arbejdsmæssigt er begyndelsen af februar en god tid. Men det kræver, at du tager dine forholdsregler i forbindelse med de mennesker, du samarbejder med. Det gælder især for eventuelle forbindelser i udlandet, som du må sikre holder, hvad de lover. Har du styr på disse, så venter der til gengæld en god periode for lukrative initiativer og generelt for arbejdsmæssige initiativer.

Når Mars, i midten af februar, går ind i dit modsatte tegn, Stenbukken, og siden møder Jupiter og Pluto i marts, er scenen sat for dynamiske professionelle partnerskaber. Her kan du forvente en periode, hvor involverede er temmelig krævende, og her il den kloge Krebs sørge for ikke at skabe sig fjender. Dette er ikke tiden for at kæmpe mod folk, som er stærkere og mere indflydelsesrige end du.

I den sidste del af måneden venter en periode, som egner sig til arbejde med internationale kontakter og innovative projekter.

Med Fuldmånen den 23. februar følger et stort fokus på intellektuel og åndelig udvikling, især gennem rejser eller kontakten til indflydelsesrige mentorer. Det er en god periode, når det kommer til forhandlinger fx af international art, og her kan dine drømme og din kreativitet medvirke til realisering af konstruktive projekter og partnerskaber.

Uanset hvad du involverer dig i, er det en god idé at overveje tingene en ekstra gang, så du sikre at du opnår lige netop det, du ønsker.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:

Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Sådan skaber du et hyggeligt hjem

Sådan skaber du et hyggeligt hjem

Ophæng med kroge

Ophæng med kroge

Stor LED pære

Stor LED pære

Hübsch glasvaser

Hübsch glasvaser

^