Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2020
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Marts vil være præget af dit fokus på at udvide dine horisonter. Det er især en tid med gode muligheder for udvikling på det åndelige og psykologiske plan, og for, i den forbindelse, at finde engagement og støtte hos indflydelsesrige mennesker.

Tiden omkring fuldmånen den 9. marts vil være dedikeret til at lægge planer for partnerskaber. Det er samtidig en tid, hvor du omhyggeligt studere alle detaljer i et projekt forud for et samarbejde med nogle ambitiøse mennesker, som du ved vil sætte alt ind for at nå målet. Lad være med at stå i vejen for dem, der er villige til at arbejde nat og dag for at få tingene til at ske. Hold dig til din rådgivende rolle, hvor du vil opleve forhindringerne for fremgang fjernes en for en.

Marts er en god måned for dig og de venskaber og partnerskaber, du indgår i. I denne tid arbejder alle ud fra en styrket position, hvilket både påvirker graden af beslutsomhed positivt, og samtidig giver adgang til uanede ressourcer, hvilket gør det umuligt muligt. Du befinder dig således i en position, hvor du kan klare store udfordringer.

 

Nymånen den 25. marts markerer begyndelsen på en tid, som er god for karrieremæssige initiativer, og du vil samtidig fornemme, at der er forandringer under opsejling. Projekter er, sammen med partnerskaber omkring dem, klar til at bevæge sig videre til næste fase.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:

Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Staudefrø: Russisk Mandstro

Staudefrø: Russisk Mandstro

Sådan øger du din selvtillid<BR> og tilfredsheden med din krop

Sådan øger du din selvtillid
og tilfredsheden med din krop

Er jagt en hobby kun for mænd?

Er jagt en hobby kun for mænd?

Ogawa Kazumasa poster

Ogawa Kazumasa poster

^