Lamper fra Bloomingville
Vasketøjskurv på hjul
Cykelkurv - Romantisk og rummelig i natur rattan
Indret med 60’er-æstetik

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn

Månedshoroskop for: September 2021
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Det meste af september, har du et særligt fokus på kommunikation, organisering og praktiske anliggender.

Nymånen, den 6. september, kan betyde, at du får nogle spændende, nye muligheder for at etablere kontakt til en gruppe af mennesker - lokalt eller internationalt. Her vil du få et informativt indblik i fakta, så giver dig ny indsigt og forståelse.

Tiden omkring den 6. er i det hele taget velegnet, når det kommer til tilegnelse af viden, studier og det at praktisere en mere spirituel eller alternativ tilgang til idéer. Det gælder især i forbindelse med din involvering i grupper, som udtrykker ønske om at arbejde sammen med dig, for at skabe forandring.

Overordnet er september en tid med læring, networking og formidling af informationer. Og ved fuldmåne, den 20. september, kan der åbne sig muligheder for rejser, eller etablering af kontakt til folk i udlandet.

Det er således en særlig favorabel tid for at tilegne dig masser af ny viden, og omgive dig med mennesker, der har særlig fornemmelse for praktiske tiltag. En tid, hvor du kan høste gode resultater af din indsats omkring studier, men også din indsats omkring videreformidling af din nye viden.

Tiden efter den 20., kan været præget af forandringer, især i forbindelse med familie og hjem. Det er en god tid for følelsen af familiesammenhold, og det kan munde ud i, at I sammen gør en indsats for at forbedre rammerne på hjemmefronten. Fra september og frem til november, vil der med mellemrum være overskud til at gøre tingene færdige hjemme. Det gælder også i relationen til familien, hvor der kan være ting, som har været fejet ind under gulvtæppet, men nu må komme frem i lyset.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:

Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Vasketøjskurv på hjul

Vasketøjskurv på hjul

Indret med 60’er-æstetik

Indret med 60’er-æstetik

3 gode råd til personligt nybyggeri

3 gode råd til personligt nybyggeri

Christina Jewelry & Watches

Christina Jewelry & Watches

^