Spisestuestole hos BOBO
Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk
Godnat lydbøger
Katteskåle fra Yamazaki

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: Januar 2020
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

2020 vil blive et intenst år for dig med forsat fokus på forretningsmæssige såvel som personlige relationer. Januar begynder konstruktive, og det vil være en oplagt periode for at få snakket og diskuteret forretningsaftaler og andre arrangementer igennem.

Omkring måneformørkelsen, den 10. januar, kommer der et vigtigt emne frem i lyset, som kræver, at der træffes nogle meget vigtige beslutninger.

Måneformørkelsen sætter fokus på nogle magtkampe i dine relationer, og det kan blive en tid, hvor du vil føle dig særlig anspændt. Situationen kan udvikle sig til, at du overvejer, hvorvidt du virkelig ønsker at fortsætte i et arrangement i dets nuværende form, eller om der er brug for en omstrukturering. Det kan være en tid, hvor du bliver mødt med ultimatummer – eller måske selv fremsætter nogle. Hvis du her bliver mødt af mennesker, der udviser kraftig modstand, så kan det være fornuftigt at forsøge at finde kompromisser, da det er kampe, du ikke kan vinde.

Hen mod slutningen af januar bliver tilværelsen mindre presset, og der venter en periode, hvor der kan opstå spændende forbindelser til venner eller organisationer, der har en social eller psykologisk agenda. Denne del af måneden er der fokus på idealisme, men det er også en tid, hvor løfter, fx i forbindelse med parforhold og romantik, er svære at leve op til, så derfor kan det være fornuftigt at bevare forventningerne på en realistisk niveau.  

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:

Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Georg Jensen sparebøsse

Georg Jensen sparebøsse

Nemmere hverdag for børnefamilien

Nemmere hverdag for børnefamilien

Den ultimative shoppeguide

Den ultimative shoppeguide

Æskesæt med skillerum fra Bungalow

Æskesæt med skillerum fra Bungalow

^