Lanterne fra Canett Furniture
Adezz - Bålfad og havepejs
Loungestol Sika Design
Havekrukker

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn

Månedshoroskop for: Juni 2021
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Da den dynamiske Mars stadig er i dit tegn, kan det, rent følelsesmæssigt, være en temmelig stressfyldt periode. I begyndelsen af juni kan du have trang til at flygte fra virkeligheden, og drømme om at finde lykke eksotiske steder i verden.

Din fantasi er på overarbejde, hvilket er perfekt, hvis du vil dykke ned i kreative projekter eller hellige dig spirituelle tanker. Brug det som inspiration til at udvikle dit indre liv.

Den 2. juni vil planeten for kærlighed og tiltrækning, Venus, bevæge sig ind i dit tegn, og derfor kan du i den første uge af måneden opleve både held og kærlighed – og det er på trods af den stress du oplever for tiden, og som nok har noget at gøre med nogle job- eller karrieremæssige udfordringer.

Dit held vil muligvis betyde, at en varm og omsorgsfuld person får åbnet op for en ny åndelig eller intellektuel horisont. Du vil opleve vedkommende som imødekommende og forstående, hvilket måske kan blive begyndelsen på et venskab.

Tidens positive tendenser fortsætter, når solen bevæger sig ind i dit tegn, den 21., og dagene derefter. Det er en oplagt tid, når det kommer til rejser og til at opleve omgivelserne på en ny måde.

Fuldmånen i dit modsatte tegn, Stenbukken, den 24., fremhæver dit forhold til nære relationer, og det kan være et godt tidspunkt at slippe forbindelsen til de mennesker, du ikke længere betragter som vigtige.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:

Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Gode idéer til gaveønsker

Gode idéer til gaveønsker

Hvilken sengetype <BR>skal din dobbeltseng være?

Hvilken sengetype
skal din dobbeltseng være?

Store plantekrukker

Store plantekrukker

Guide til at vælge de smukkeste<BR> brudepigekjoler med dine brudepiger

Guide til at vælge de smukkeste
brudepigekjoler med dine brudepiger

^