Pendel fra House Doctor
Bloomingville Pendel
Sengelampe
Stor LED pære

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn

Månedshoroskop for: Oktober 2020
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Oktober begynder med en strålende fuldmåne i dit hus, som har indflydelse på job og karriere. Det gør denne måned til et godt tidspunkt, når det kommer til initiativer omkring din karriere, og når det handler om at fine en god balance mellem familie og arbejde.

Der kan vente udfordringer forude, når det kommer til at nå dine mål, hvilket kan skyldes at der opstår forhindringer på din vej. Her har du brug for at finde tålmodigheden frem, og takle én udfordring ad gangen.

I denne tid kan du opleve, at en chef eller andre magtfulde autoriteter, spiller et hårdt magtspil og demonstrerer deres styrke. Det er mennesker, der vil prakke dig deres meninger på og vise deres dominans. Den kloge Krebs forsøger at nedtone konfrontation og foreslå kompromis i stedet for at gå i forsvar og gøre modstand. Mens det i midten af måneden er bedst at holde sig ude af skænderier, så vil du, de sidste 10 dage i oktober, opleve at være i en lang stærkere position.

Nymånen den 16. er vigtig, fordi det her handler om en familierelateret situation, som kræver en form for transformation eller forandring. Her er det klogt at lade som om du går med på andres idéer, også selvom du dybest set ikke rigtig kan se fornuften i dem. Men du har med stædige mennesker at gøre, der ikke er blege for at opstille ultimatummer, i stedet for at forsøge at løse uenigheder med en fornuftig diskussion.

Fortsætter folk omkring dig med at presse deres agendaer igennem, så kan du, hen mod slutningen af måneden, se frem til at give dem igen af samme skuffe.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:

Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Skål - By Room

Skål - By Room

Sif Jakobs 'Biella Piccolo'

Sif Jakobs 'Biella Piccolo'

Tallerken Roy Kirkham

Tallerken Roy Kirkham

Maria Black 'Globo Violet Huggie'

Maria Black 'Globo Violet Huggie'

Pandemi i USA Viagra