Sengetæppe fra Ferm Living
Skrivebord i nordisk design
Danske designklassikere
Plakat PH Poul Henningsen

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Månedshoroskop for: August 2022

I begyndelsen af august vil du generelt kunne nyde dine venskaber, men der kan dukke uventede problemer op i familien eller i samfundet omkring dig, som skaber uro. Du er ellers optaget af at værne om en stabil livsstil med harmoni mellem de mennesker du omgås. Men en lille del af dig har måske lyst til at afprøve en alternativ livsstil, og måske endda opleve en form for nomadetilværelse.

Det er ekstremt sjældent at der opstår konjunktion mellem Mars, den nordlige måneknude og Uranus (som er forbundet med dit tegn). Men det sker den 1. august, og kan sandsynligvis resultere i nogle uventede begivenheder, der skaber noget uro på hjemmefronten.

Disse udfordringer kan muligvis være en refleksion af ting, der foregår i samfundet, og som du ikke har kontrol over. Det kan også være nogle problemer fra fortiden, som på en eller anden måde er knyttet til din personlige skæbne. Du vil i den forbindelse umiddelbart ty til drastiske handlinger, men den bedste fremgangsmåde er sandsynligvis at sikre stabilitet.

Da fuldmånen den 12. august falder i Saturn i dit tegn, er der et særligt kraftigt fokus på din relation til din partner. Det kan være en god ting, så længe I hver især anerkender hinandens natur og unikke sider. Som man siger, så opstår der jo ofte en særlig tiltrækning, når modsætninger mødes.

I den sidste halvdel af måneden venter en periode, hvor det kan være en god idé at komme lidt væk fra hjemmemiljøet, eksperimentere lidt, opleve noget nyt, og måske engagere sig med mennesker, der befinder sig i et andet samfundslag end du.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:

Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.Månedshoroskop for: Juli 2022

I perioden i begyndelsen af juli vil du formentlig føle en særlig tilfredshed og glæde ved livet og tilværelsen. Du trives, og kommer godt ud af det med folk omkring dig, især børn og partner. Det er en fantastisk tid for rejser, og mødet med andre mennesker og kulturer vil føles ekstra inspirerende og givende.

Juli er samtidig en måned, hvor enhver form for dialog og kommunikation fungerer. Måske mærker du også en spirende lyst til på et tidspunkt at tage fat på nogle berigende, uddannelsesmæssige udfordringer.

Er du på arbejde i den første del af måneden, så vil du, omkring den 13. juli, have akut brug for at skære ned på opgaverne. Det gælder ikke mindst, hvis du er i parforhold. Rejser, ferie og frihed er tiltrængt og du higer efter at få nogle dejlige og inspirerende oplevelser.

Juli er også en måned, hvor der sker nogle vigtige ting i familielivet. Mars går ind i det område af dit solarhoroskop, som er forbundet med hjemmet. Hen mod slutningen af måneden indgår Mars i en konjunktion med Uranus, hvilket kan medføre noget usædvanligt.

Hvis du er på ferie i den periode, så kan det fx komme til udtryk ved at du befinder dig i et ukendt og anderledes miljø, som måske opleves mere overvældende end forventet.

Når det kommer til parforholdet, så hersker der, især i de sidste 10 dage af juli, en dejlig og intens stemning, og en lyst til spændende oplevelser.Månedshoroskop for: Juni 2022

Der er udsigt til en harmonisk måned, hvor folk omkring dig trives, og alle ser ud til at være i gang med noget godt og frugtbart.

For dig kan det være en tid, hvor du har lyst til at gøre status og nyde, hvad du indtil videre har opnået. Der er rigtig mange positive ting, du har klaret, og du behøver ikke stræbe efter mere lige nu, men nyde nuet og se tilbage på dine succeser.

Måske er der ting, der kræver lidt overvejelse og lidt justering, så de velsmurte hjul bliver ved med at snurre. Hen mod slutningen af året, kan der være brug for at gøre en ekstra indsats, men lige nu handler det bare om at konsolidere.

Det eneste sted, hvor du kan støde på nogle udfordringer, er i forbindelse med nogle familieanliggender. Måske handler det om balancen mellem arbejde og privatliv, og hvordan du afstemmer familiemedlemmernes individuelle behov. De krav, der stilles, kan resultere i lidt uro, men lige nu har du et godt overskud, og kan få styr på og håndtere situationen.

Overordnet er juni måned en god periode for forhold, og fuldmånen, den 14. juni, indikerer, at der venter en frugtbar tid for både kærlighed og venskab. Det er et godt tidspunkt at dyrke sociale forbindelser og udvide din omgangskreds.Månedshoroskop for: Maj 2022

Nymånen den 1. maj står i konjunktion med planeten Uranus, og da Uranus har en stærk forbindelse med Vandbæreren, så kan der være udsigt til pludselig forandring. Det kan være forandringer, du har ventet, men det kan også være forandringer, der opstår helt uventet, og som kan have indflydelse på hjem og familie, og/eller samfundet.

Nu er du måske efterhånden ved at vænne dig til at det er en tid med mange forandringer, men for dig personligt vil der, især omkring måneformørkelsen den 16. maj, være udsigt til forandringer, der kan afstedkomme en tid med stress arbejdsmæssigt, såvel som privat.

Maj kan indledningsvist byde på økonomisk held og uventet gevinst, men generelt skal du være meget omhyggelig med, hvordan du administrerer dine ressourcer. Den samme forsigtighed bør du også udvise, når det kommer til kollegaer, samarbejdspartnere eller håndtering af medarbejdere med urealistiske ideer, der i værste fald kan ende med at dræne økonomien.

Når du ser tilbage på dit liv og din tilværelse det seneste år, så kan du se, at du har gjort fantastiske fremskridt, og du har fået fokus på, hvad du vil og hvad du vil opnå. Men pas på, at du ikke har alt for meget fart på, og overvej om du ikke bør sætte bremsen i og arbejde lidt på at styrke grundlaget for det, du indtil videre har opbygget. Det kan være at det nu skal være op til andre at tage nogle skridt, for det vil bringe dem glæde, at se resultaterne af deres indsats.


 

Månedshoroskop for: April 2022

I begyndelsen af april opstår en tredobbelt konjunktion mellem Mars, Venus og Saturn i dit tegn. Det indikerer, at du kan føle dig yderst motiveret til at involvere dig i en gruppe, hvor du kan gøre det, du er bedst til, nemlig at fremme solidaritet mellem mennesker, og arbejde for principperne om retfærdighed og lighed. Som Vandbærer engagerer du dig hundrede procent, og har et stærkt fokus på, hvor vigtig humanitære projekter er i dit liv.

April er også en dejlig tid for parforholdet, og for den enlige Vandbærer kan der være udsigt til kærlighed og romantiske oplevelser.

Nu er økonomi måske ikke det, der optager dig mest, og det er måske heller ikke nødvendigt. Hvis du i stedet blot fokuserer på det, der interesserer dig, så løber tingene som regel rundt. Faktisk kan der, her i april, være en udvikling i nogle ting, som betyder, at der kommer en lind strøm af nye økonomiske ressourcer. Det kan være dit engagement i kreative initiativer, der nu giver pote.

Omkring fuldmånen den 17. april, kan du befinde sig et sted, hvor du har lyst til og mulighed for at dele ud af dine økonomiske ressourcer. Måske giver dette overskud dig mulighed for at gøre det, du sætter allermest pris på: At hjælpe andre.

April er en måned er også en måned, hvor du vil opleve at udvikle dig mentalt. Det kan være gennem kommunikation eller rejser, men det kan også være i forbindelse med nogle lokale initiativer, nære relationer og/eller studier.


 

Månedshoroskop for: Marts 2022

I begyndelsen af marts vil kommunikationsplaneten Merkur og Saturn stå i Vandbæreren, og det kan betyde, at du endelig har mulighed for at sætte et projekt i værk, som har været sat i bero siden januar. Nu er tiden kommet til at arbejde med dine planer, der sandsynlig involverer din partner eller børn i jeres omgangskreds.

Måske mærker du efterdønningerne af nogle overvejelser du har haft, og som har være anledning til bekymring. Måske har du gennemgået en periode, hvor du har følt dig usikker og ængstelig, men du er der udsigt til forløsning:

I anden uge af marts går både Mars og Venus samtidig ind i Vandbæreren, og det kan sætte gang i en dramatisk udvikling, der skal sætte dig fri. Denne periode er tilmed gunstig, når det kommer til kærlighed og romantik.

Der er således udsigt til at marts bliver lidt af en følelsesmæssig rutsjetur, og det forstærkes af at du, eller nogen i din omgangskreds, bliver lidt for overstadige og måske kommer til at handle grænseoverskridende. Senere på måneden vil ro og balance genoprettes, og måske i sidste ende styrke jeres relationer.

Marts byder også på en tid, der er yderst velegnet til at involvere sig i gruppeprojekter. Det gælder især, hvis det er projekter, der har fokus på personlig udvikling. Du vil formentlig opleve, at der er nogle brushoveder i gruppen, men her kan du være den, der støtter gruppemedlemmer med mindre erfaring, i at skabe ro og stabilitet.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Chili - Alverdens chilisorter

Chili - Alverdens chilisorter

Plantekurve i rattan

Plantekurve i rattan

4 gode grunde til at være<BR> medlem af en a-kasse

4 gode grunde til at være
medlem af en a-kasse

Sikkerhed på ski

Sikkerhed på ski

ANNONCER
^