Black Friday hos KAiKU
Black Friday hos Rosen-Lund.dk
Black Friday Georg Jensen
Black Friday hos BOBO

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn
Månedshoroskop for: November 2019
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af november vil du være optaget af nogle rådgivningsmæssige forhold, der ikke fungerer optimalt pga. meningsforskelle. Det kan give anledning til at overveje, hvorvidt det er tid til at droppe en rådgiver.

Arbejdsmæssigt begynder tingene at forme sig til din fordel. Du oplever support fra indflydelsesrige ledere, og langsigtede alliancer cementeres.

Omkring fuldmånen den 12. november kommer nogle vigtige informationer frem i lyset, som kan have indflydelse på din karriere. Det er en tid, hvor der foregår nogle fundamentale forandringer i såvel dit arbejdsliv som i dit privatliv. Hvis du har ventet på, at der skulle ske noget, som ville have særlig indflydelse på din karriere, så vil du formentlig opleve, at det sker nu. Og dét vil bidrage til, at du får nye, solide muligheder for vækst og udvikling.

Der vil samtidig være nye magtfulde spillere, som i høj grad kan have indflydelse på din fremgang, og du kan se frem til en særlig radikal udvikling omkring den 24. november.

November bliver også en dejlig måned for venskaber, og det kan muligvis også blive sidste gang, at du får mulighed for at fejre livet med et menneske eller en gruppe, der i den grad har støtte dig gennem årene.

Den kommende måned kan du se frem til et nyt fokus, der strækker sig gennem hele 2020, og som ender med, at du befinder dig et sted og i en position, du længe har ventet på.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:

Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Design by BOBO

Design by BOBO

Kare Design hos BOBO

Kare Design hos BOBO

Godnat lydbøger

Godnat lydbøger

AURO økologisk trælasur

AURO økologisk trælasur

^