Lanterne fra Canett Furniture
Rattan sofa
Hængekøje VENTURE DESIGN
Økologisk udendørs maling

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn

Månedshoroskop for: Maj 2021
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Sol-Uranus konjunktionen, i starten af maj, sætter fokus op de mange uforudsigelige forandringer, der er sket, og de stressfaktorer, der har været det seneste år.

Det har haft stor indflydelse på dit liv, især da du har brugt mange ressourcer på at finde balancen mellem dine personlige behov og familiens.

Din partner kan lige nu være meget fokuseret på sin karrieremæssige udvikling, og det er vigtigt at huske, at det er en usædvanlig tid, der kræver konstante justeringer.

Den 11. maj vil Jupiter, som har været i dit tegn siden begyndelsen af året, bevæge sig ind i Fiskene, hvilket kan betyde at du, de næste to eller tre måneder, vil opleve at have flere penge mellem hænderne.

De materielle værdier, er ganske vist ikke så vigtige for dig, for dit fokus er mere idealistisk. Men udviklingen falder perfekt sammen med, at du kan få mulighed for at udtrykke dine kreative idéer.

Som måneden skrider frem, får du måske en følelse af, at der er nogle ting, der er gået i stå, og at du ingen vegne kommer. Men hvis du kigger tilbage, så har du faktisk haft en fantastisk fremgang, især når det kommer til din personlige udvikling.

Nu har du chancen for at tage en pause og få overblik over alt det, du har vundet. Det kan du glædes over helt frem til oktober.

I slutningen af maj venter en tid, hvor folk sporer sig ind på dig, og det kan blive en fantastisk tid, når det blandt andet kommer til kreativt teamwork, romantik og parforhold.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:

Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Billig miljøvenlig strømaftale

Billig miljøvenlig strømaftale

Gør det selv, kvinde

Gør det selv, kvinde

Ildsted Eva Solo

Ildsted Eva Solo

Hübsch krus

Hübsch krus

^