Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring
Bloomingville
Holder til hovedtelefoner
Danmarks Dufte: Time for Hygge

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn

Månedshoroskop for: December 2020
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

2020 har været et stressfuldt år, som har påvirket noget helt grundlæggende og eksistentielt. Der har være rigtig meget, der har givet anledning til angst og uro, det har været en udfordrende periode med isolation, som også har påvirket dine evner til at gå gennemført dine planer. Især perioden fra april til juni kan du have oplevet som meget anderledes og kun set tilbageskridt for nye planer. Men du venter der en anderledes ny og positiv periode forude.

I denne måned opstår der nemlig en yderst sjælden og epokegørende konjunktion mellem Jupiter og Saturn. Denne særlige konjunktion sker i dit tegn for første gang i 800 år. Når disse to gigantiske planeter mødes lige før jul, vil en helt ny verden åbne sig for Vandbæreren.

Du vil opleve det som at komme ud efter en lang tid i isolation, og her vil du få mulighed for at tilslutte dig en gruppe af indflydelsesrige mennesker, som har store, visionære idéer til tiltag, der gavner samfundet og kan blive grundsten for en moderne fremtid. Du vil opleve at tingene endelig går i den retning du ønsker, og du øjner muligheder og håb for tiltag, der vil have positiv indflydelse på dit og andres liv langt ud i fremtiden. Helt personligt, kan du forvente en tid med solid økonomi, og se en vejen frem til en storartet tid.

Vandbærere er kendt for at nyde venskaber og sociale arrangementer. Men 2020 har været præget af manglende socialt samvær og du har følt dig isoleret. Men der er lys forude, og forholdene vil så småt begynde at ændre sig i december. Der vil blandt andet være udsigt til samvær med grupper af nye viljestærke mennesker med masser af dynamiske og frugtbare idéer. I denne periode vil der også være rigtig god lejlighed til at dyrke nogle spændende idéer, der kan bidrage til større viden og bevidsthed.

Når 2020 rinder ud, vil du være helt klar til at tage føringen over dit liv og tilværelse, og sætte din egen dagsorden.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:

Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Tips til kvinder der gamer

Tips til kvinder der gamer

Boyhood

Boyhood

Efterårets største tilbuds dag

Efterårets største tilbuds dag

Montana

Montana

^