Vandmand

Horoskop for Vandbæreren i maj 2024

Vandbæreren er født i perioden:
21. januar til 19. februar

Horoskopet er udarbejdet af:
Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I slutningen af sidste måned begyndte en markant og sjælden påvirkning, da Jupiter kom i konjunktion med Uranus, en planet tæt knyttet til dit stjernetegn. Denne påvirkning har sandsynligvis medført betydningsfulde forandringer, som har haft stor indflydelse på dit familieliv, dine rødder og din bopæl. Dette kan have ført til flytninger eller justeringer i din karriere samt en generel følelse af frihed og frigørelse.

Disse ustadige, men fordelagtige tendenser fortsætter gennem maj, hvilket gør det til et ideelt tidspunkt for at foretage forandringer, der fremmer kærlighed og harmoni inden for familien. Selvom der finder ændringer sted, er de velovervejede og tager hensyn til økonomi og ressourcebevarelse, som faktisk ser ud til at øges.

Den 25. maj bevæger Jupiter sig ind i Tvillingernes tegn, hvor den vil befinde sig det kommende år, hvilket gør den sidste uge af maj til en nøgleperiode for kreativitet og forandring. Samtidig skaber Jupiters harmoni med Pluto, der for nylig er gået ind i Vandbærerens tegn og medført en række fundamentale ændringer, en tid, hvor skjult information kommer frem. Dette bringer positiv forløsning og oplysende nyheder, som kan have indflydelse på dine relationer til børn eller personer, du arbejder kreativt med. Det indikerer næsten helt sikkert en form for gennembrud i kommunikationen.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:

Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Franklin D. Roosevelt, Wolfgang Amadeus Mozart, Boris Jeltsin, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta, Matt Dillon, Thomas Edison, Galileo Galilei, Charles Darwin, Abraham Lincoln, Grigori Rasputin.
 


 

Horoskop for Vandbæreren i april 2024

Foråret er en tid for fornyelse og frisk begyndelse, hvilket resonerer perfekt med din innovative og fremadskuende natur, og her byder april blandt andet på en fantastisk mulighed for at tage fat på dine finansielle sager og lukke eventuelle huller i økonomien. April er en nemlig en oplagt tid til at gøre en ordentlig indsats for at få styr på pengesager.

Jobmæssige forpligtelser lægger et stort pres på dig i en tid, hvor midlerne er begrænsede. Du drømmer om, hvordan livet kunne være, hvis heldet var med dig, men det, der tæller nu, er hårdt arbejde og opmærksomhed på detaljerne.

Den 20. april mødes Jupiter med Uranus. Dette er en begivenhed, der sker én gang hvert 14. år, og du skal tilbage til 2010-2011 for at finde tilsvarende konstellation. Sidste gang betød det en revolutionerende udvikling inden for kommunikation og uddannelse. Denne gang bringer forandringer på hjemmebanen udsigt til en nye horisonter.

I april vil du formentligt også have et særligt fokus på en eller anden form for rejse, uddannelse og dit netværk. Forbindelser til andre mennesker, du have mistet kontakten til genoprettes, og der kan være glædelige gensyn er på dagsordenen. Det er en god tid til at mødes med familie og venner, og både nye og gamle bekendskaber.

Solformørkelsen den 8. april fremhæver et behov for at tage initiativ til at rette op på nogle fejl og misforståelser.

 


 

Horoskop for Vandbæreren i marts 2024

I begyndelsen af marts er både Venus og Mars i Vandbæreren sammen med Pluto. Dette indikerer, at der er fokus på venskaber og nogle familieforhold, som i øjeblikket er præget af uro. Da både Mars og Venus samtidigt støder sammen med Uranus, kan du i den forbindelse opleve, at folk omkring dig opfører sig intrigante, provokerende og uforudsigelige - hvilket ikke bliver bedre af, at du måske ikke rigtigt gør en indsats for at fremme fred og fordragelighed.

Parallelt med udfordringerne, vil du have et fokus på økonomien. Det kan handle om, at kollegaer bidrager med noget, der kan resultere i vækst, hvilket er yderst belejligt, da det har være svært at få et overblik over nogle økonomiske udfordringer.

I løbet af de to sidste uger af marts, er der udsigt til en spændende udvikling, som giver dig, og eventuelt din partner, mulighed for at tune ind på emner, der giver jer ny og spændende indsigt, udfordrer jeres holdninger og udvider horisonten.

Dette er også en periode, hvor der er styr på privatøkonomien, og harmoni i familien efter en lidt udfordrende og stresset periode.

 


 

Horoskop for Vandbæreren i februar 2024

Efter to måneder i Stenbukken, vil Plutos de kommende 20 år, befinde sig i Vandbæreren, hvilket betyder, at der er udsigt til en gradvis og meget langstrakt påvirkning af dit liv og din livsstil.
Rent astrologisk, så markerer februar begyndelsen på en lang transformation, her vil først Merkur, derefter Mars og til sidst Venus komme i konjunktion med Pluto, hvilket er en usædvanlig konstellation, sidst set i det 18. århundrede.
Bortset fra denne ekstraordinære begivenhed, der vil have signifikant indflydelse for mange stjernetegn, så er netop februar en nøgleperiode for dig.
Først vil Merkur-konjunktionen den 5. februar betyde, at du kan vente at tilbringe tid med inspirerende mennesker, ligesom der kan ske en særlig udvikling omkring børn. Det kan handle om, at hemmeligheder kommer for dagen, som i sidste ende vil betyde, at du vil ændre dine hidtidige mål.
Omkring Mars-konjunktionen, den 14. februar, er der udsigt til udvikling i dit professionelle liv, hvilket formentligt vil kræve, at du på en eller anden måde manifesterer din indflydelse fx i mødet med mennesker, der forsøger at kontrollere dig.
Venus-konjunktionen, den 17. februar, bringer udvikling i andre forhold, som fx kan vedrøre familien eller andre, du er følelsesmæssigt forbundet med.
I dagene omkring den 24. februar, synes romantik at være på tapetet, og for den enlige Vandbærer, kan der her være udsigt til forhold af ukonventionel karakter.

 


 

Horoskop for Vandbæreren i januar 2024

I forsommeren sidste år trådte Pluto ind i Vandbærerens tegn, for siden at gå retrograd tilbage til Stenbukken. Måske oplevede du dengang en eller anden form for uro i dit livet. Den 20. januar går Solen ind i Vandbæreren, og denne konjunktion bliver begyndelsen på en 20 års periode, hvor almindelige op- og nedture, løbende munder ud i positiv forandring. Det handler om empowerment, der gennem tiden vil revolutionere den måde, du tænker og handler på.

Lige nu kan du koncentrere dig om, hvordan januar vil forløbe, og her er udsigten positiv og vil blandt andet vise sig at blive en tid, hvor din økonomi stabiliseres og styrkes efter en periode, hvor du formentligt har oplevet en eller anden form for økonomisk stagnation. 
I januar og februar kan det være en fordel, at samarbejde med folk, der opererer lidt bag kulisserne, for her kan du finde motivation og støtte til din dagsorden. Ved at dyrke positive tanker og se tingene fra en positiv vinkel, kan du styrke processen og gevinsten ved samarbejdet.

Overordnet er januar en måned med særlige positive tendenser omkring hjem og familieliv. Det gælder både på et det rent praktiske plan, men også på et mere følelsesmæssigt plan. Tiden er til gode gerninger og indsatser, der gavner andre.

 


 

Horoskop for Vandbæreren i december 2023

For Vandmanden er især den første uge af december en positiv tid, især arbejdsmæssigt. Der er nye tendenser og muligheder for, at de ting der sker lige nu, kan føre til en ekstraordinær indkomst.

Indflydelsesrige mennesker eller myndigheder er positivt stemt og indstillede på at hjælpe dig indenfor rammerne af deres beføjelser. Men selvom den ekstra indkomst kan give mere balance i økonomien, så er det ikke nok til, at du skal lade dig friste af ambitiøse projekter på hjemmefronten, da disse kan vise sig at koste mere, end forventet.

Med mådehold, vil du overordnet gennem december, kunne nyde en større økonomisk stabilitet, og det kan forstærkes af, at du har nogle særlige kontakter, der også er indstillede på at hjælpe til med at skabe et sikkert økonomisk fundament for dig.

December kan tillige vise sig at blive en særlig fordelagtig tid, når det kommer til udvikling af din selvdisciplin og opmærksomhed på verden omkring dig. Tingene udvikler sig i en særlig positiv retning, som også vil bidrage til udvikling på længere sigt og formentligt munde ud i en særlig positiv position i foråret 2024.

Perioden mellem jul og nytår ser ud til at blive en meget aktiv tid, især hvad angår socialt samvær. Men der kan samtidigt være nogle enkelte negative elementer, der skaber en lettere kaotisk stemning. Det er naturligvis anledning til ærgrelse og skuffelse, når det nu er en tid, der burde være til hyggeligt samvær. Forsøg at undgå at involvere dig, for det kommer der ikke noget godt ud af. Brug i stedet dagene på at fokusere på det positive, så du kan gå ind i det nye år - frisk og veloplagt.

 


 

Horoskop for Vandbæreren i november 2023

I november har du nok brug for at have fokus på, at finde balance mellem de krav, der stilles til dig på jobbet og dit privatliv. Den seneste tid kan du have følt dig mere presset, fordi folk omkring dig, kræver din opmærksomhed og tager din tid, og dermed fjerner det fokus du har brug for, for at koncentrere dig om dine egne opgaver.

Måske har du heller ikke nogen at spare med, for på jobbet er det svært at finde forståelse for dine udfordringer hos dine overordnede. Deres tilgang til tingene er måske lidt konservativ. De er fagligt dygtige og har pondus, men de er ikke super opmærksomme eller fleksible. Men du ved, at de i bund og grund sætter stor pris på dig og din indsats, så måske skal du forsøge at forklare dem situationen, og give dem en chance for at være der for dig.

Hvis du vil forberede dig på, hvad der ellers må være af udfordringer i november, så hold øje med nymånen den 13. november. Her vil Mars og Uranus være i spil, og med deres tilknytning til Vandbæreren, kan der være udsigt til et brag af energi, der vil kickstarte et nyt projekt. Måske vil det i begyndelsen føles som en tur i rutsjebanen, der udløser mange muligheder, men også mange forhindringer. Men hæng på, det kan udvikle sig til succes.

Når vi nærmer os slutningen af november, vil følelsen af pres så småt begynde at lette. Til gengæld kommer der fart på sociallivet, med en heftig aktivitet i omgangskredsen. Med de udfordringer du har haft i begyndelsen af måneden, har du måske ikke det store overskud til at rigtigt at involvere dig. Du står nok lidt på sidelinjen, for herfra kan du bedre styre, hvor meget andre skal have lov til at kræve af dig. Husk, at passe på dig selv og sig fra, når du føler dig presset.

 


 

Horoskop for Vandbæreren i oktober 2023

I løbet af oktober måned gør du en ekstra indsats for at få styr på din privatøkonomi, og måneders fokus på at skabe overblik over situationen bliver belønnet. Du har sikkert følt, og føler måske stadig, at du er op imod kræfter, du ikke har haft nogen indflydelse på. Disse udfordringer er desværre en del af en forandringsproces, der får sin ende næste år.

De første tegn på en mere opmuntrende tid begynder omkring den 12. oktober, hvor der er fokus på nogle nye karrieremuligheder. Det kan hænge sammen med at der er en dygtig leder, der fjerner al tøven og tager fat. Det nye engagement og fokus på fremgang fungerer godt for dig, og det kan samtidig bane vejen for et karriereløft og økonomisk sikkerhed. Det kræver en intensiv og koncentreret indsats fra din side, men du vil sætte pris på at have klare retningslinjer og tydelige mål, i stedet for den forvirring og usikkerhed, der tidligere ofte har præget jobbet.

I den sidste uge af oktober kan der opstå muligheder, der for alvor kan sætte gang i din karriere. Måske handler det om, at der kommer nogle yderst indflydelsesrige og målrettede figurer på banen. Det er mennesker, der ved hvad der skal til og som ved, hvad din rolle er.

Det kan blive et vendepunkt for dig og udsigten til en fremgangsrig tid.

Denne positive periode kan også vise sig at byde på muligheder for at omgås nogle spændende og karismatiske mennesker. Det kan muligvis være i en eller anden form for gruppesammenhæng, hvor de bidrager med motivation og optimisme. Personligt vil du kunne se nogle fine resultater og kunne høste gevinsten af din indsats i 2024.

 


 

Horoskop for Vandbæreren i september 2023

I øjeblikket synes der at være optakt til forandring på hjemmefronten og i familien, hvilket kan udspringe af udvikling og nogle forandringer, der foregår i miljøet omkring jer. De seneste måneder kan disse forandringer, der på en eller anden måde kan have forbindelse til nogle kulturmæssige forhold, været under opsejling, og betydet at tiden har været præget af uforudsigelighed og måske også været kilde til nogle økonomiske udfordringer.  I løbet af september måned vil der stadig være fokus på og uro omkring disse udfordringer, som synes at gentage sig og skabe usikkerhed.

Men september er samtidig en måned, hvor det er muligt for Vandbæreren, at have en mere praktisk tilgang til tingene, og det kan forebygge økonomiske udfordringer, og skabe sikkerhed omkring nære relationer og folk i lokalsamfundet, og give dem nogle fordelagtige økonomiske muligheder. Dette er samtidig tiden til at indgå nye aftaler af økonomisk art, som kan udvikle sig til en win-win situation for alle implicerede.

For Vandbæreren kan september således vise sig at være et særligt godt tidspunkt til at foretage investeringer, både i arbejdsmæssige sammenhænge og privat. I den forbindelse vil resultatet i høj grad afhænge af, hvor innovativt og selvsikkert, du handler. Med den rette indstilling og en god indsats kan september blive en måned, hvor du kan få luet ud i udgifter og forbrug og styrke din økonomi. Her gælder det om at danne sig et overblik over de seneste måneders/års udgifter, og få overvejet, hvor der er spild og hvor der kan skæres. Det kan være en tidskrævende opgave, at opstille nye budgetter og skabe rammerne for en fornuftig økonomi, men det er tiden værd og giver grobund for nye, sikre investeringer.

 


 

Horoskop for Vandbæreren i august 2023

Planeten Uranus er traditionelt forbundet med dit tegn, og i løbet af dens 84-årige kredsløb om solen, går den gennem hvert af de 12 tegn. I øjeblikket bevæger den sig gennem Tyren, og for Vandbæreren betyder det et øget fokus på, hvad der foregår i familien og hjemmet. Uranus er planeten for spændende forandringer, men den kan samtidig påvirke stabilitet og balance, hvilket kan betyde uro og forstyrrelse i familiesammenhænge.

Her i august danner Venus, som er stærkt forbundet med relationer, den anden af tre kvadrater til Uranus, hvilket betyder, at en periode for ekstraordinære begivenheder, der begyndte i juni, vil fortsætte til slutningen af september. Blandt disse begivenheder kan være muligheden for at etablere kontakt med mennesker fra en meget anderledes kultur eller med grupper af mennesker, der søger en eller anden form for bevidsthedsændring. Det kan udløse en følelse af, at du skal være på hele tiden, og der kan herske en anspændt stemning, der tilmed kan betyde tab af dine personlige ressourcer.

Derfor kan tiden være præget af bekymring omkring penge, og hvordan du får konsolideret og stabiliseret din økonomi. Trods din usikkerhed vil du se, at det faktisk er en glimrende periode for økonomisk ekspansion. I august er det nemlig muligt for dig at ændre nogle omstændigheder, der ellers har hindret en positiv økonomisk udvikling. Hvis du holder dit fokus på opgaven, så kan du formentligt endda få adgang til at investere i noget, der kan øge din formue.

 


 

Horoskop for Vandbæreren i juli 2023

Starten af ​​juli er præget af intens aktivitet, formentlig med en partner og/eller barn, hvilket indebærer store følelsesmæssige forventninger. Familieplaner skal realiseres og der bruges tid og ressourcer på hygge og ting, man har brug for i hjemmet. Med en stærk tro på, at der er udsigt til en ressourcefuld fremtid, vækker udgifterne ingen bekymring.

Planeten Pluto, som midlertidigt trådte ind i Vandbæreren tilbage i marts, har nu bevæget sig retrograd tilbage til Stenbukkens tegn, hvilket kan have lettet noget af det pres, som tidligere har været så intens og udmattende.

I januar 2024 vender Pluto tilbage i vandbæreren, hvilket kan indebære en dybtliggende forandring af din livsstil, hvilket vil være en styrke i det lange løb.

En af dine største bekymringer i øjeblikket er at få opbygget din økonomi og skabe overblik over de udgifter, som du længe ikke har haft helt styr på. Denne indsats vil helt sikkert bidrage til overblik, men kan også munde ud i, at du føler et pres, ikke bare økonomisk, men fordi det også indebærer en særlig indsats fra din side.

Fra midten og frem til slutningen af ​​juli kan du pludselig befinde dig i flere udfordrende situationer, og her er det vigtigt, at din tilgang er positivt og ikke bremses af hverken din egen selvkritik, eller andres forsøg på at underminere din selvtillid.

Langsigtet er der udsigt til succes og det du skaber lige nu er byggestenene.

 


 

Horoskop for Vandbæreren i juni 2023

Juni tegner til at blive en spændende og vigtig måned for Vandbæreren, hvilket blandt andet handler om en intens udvikling i forholdet til andre. Det kan være forbundet med personer, du har tæt kontakt til - måske nogen fra udlandet –  eller mennesker, der har forbindelse til en eller anden form for studier.

For Vandbærer, der er single, kan juni byde på romantik, som kan være ganske lidenskabelig, men nok ikke kan udvikle sig til et længerevarende, stabilt forhold. Dette skyldes, at denne potentielle partner her i sommermånederne er opsat på sjov, spænding og eventyr, og ikke gider beskæftige sig med noget som helst, der minder om hverdag og forpligtelse. Derfor vil denne forbindelse formentligt udvikle sig til en on-off romance, som kan strække sig over flere måneder, men uden nogen form for garanti for, at det kan udvikle sig til et fast forhold.

Overordnet vil juni være en periode med vækst på flere områder. Der er udsigt til en gunstig økonomisk udvikling, som ikke mindst kan være til gavn for hjem og familie. Så har privatøkonomien været usikker og ustabil, så skulle der nu blive mulighed for at få balanceret budgettet. Indflydelsesrige venner og bekendte kan muligvis bidrage til de gode økonomiske tendenser, ligesom Vandbærerens egen kreativitet også spiller en rolle.

I midten af juni kan du se frem til at kunne indkassere en eller anden form for gevinst, og hvis denne investeres forsigtigt, så kan manøvren bidrage til øget stabilitet. Nyd tiden uden de økonomiske bekymringer, for i efteråret kan det se lidt anderledes ud, indtil der igen er udsigt til vækst i slutningen af året.

 


 

Horoskop for Vandbæreren i maj 2023

I tiden i begyndelsen af maj venter en periode, der sætter et særligt fokus på hemmelige, såvel som professionelle anliggender. Her vil du opleve en spændende udvikling, der har forbindelse til forandringer i familien, og du vil tillige opleve en særlig konstruktiv periode arbejdsmæssigt, som især har forbindelse til økonomisk stabilitet. En kollega, der står dig nær, kan meget vel være med til at bringe velstand.

Den konstellation der i maj overskygger alt, er Plutos placering i Vandbærerens tegn. Planeten vil om et par måneder gå retrograd tilbage til Stenbukken, og først vende tilbage til Vandbæreren hen mod slutningen af 2023. Men i maj omkring nymånen den 20., venter begyndelsen på en periode, som på en eller anden måde vil markere transformation. På dette tidspunkt er både Mars og Jupiter på vej mod nye tegn, og deres energier vil i den forbindelse smelte sammen med Plutos. Netop dette varsler den første vigtige transformation af en helt ny epoke i dit liv.

Maj er også en oplagt periode, når det kommer til at gennemføre nogle ændringer i hjemmelivet. Det drejer sig særligt om forandringer, der lige nu kan bidrage til en intens stemning, men som vil være gunstige på lang sigt. I den forbindelse vil du sandsynligvis løbe ind i en, der forsøger at gennemtrumfe ting med en autoritær opførsel, og det er bestemt ikke noget du bifalder.

Du skal nok også indstille dig på, at der her i maj kan være udsigt til nogle særlige udfordringer. Det handler formentligt om, at der opstår problemer med nogle uundgåelige forandringer. Andre mennesker, og især dine kollegaer, fornemmer at der er krise på vej og føler sig muligvis truet på deres overlevelse. Denne krisestemning vil blæser over, og herefter vil du være i stand til at fokusere på at skabe dit eget solide fundament.

 


 

Horoskop for Vandbæreren i april 2023

April markerer begyndelsen på en ny æra, som vil strække sig over de kommende 20 år. Allerede i begyndelsen af måneden, træder Pluto nemlig ind i Vandbærerens tegn, hvor den i mange år frem, vil befinde sig.

Nøjagtig hvilken indflydelse denne konstellation vil få for dig, viser sig i løbet af de næste to til tre måneder. Helt overordnet vil dette betyde forandringer i livsstilen, hvor du fremover vil stræbe efter at være mere autentisk, og er mindre villig til at indgå kompromiser, end tidligere.

Det der i første omgang vil optage dig mest, er de ting der foregår i hjemmelivet. Allerede i begyndelsen af april venter den første udfordring, der vil vise, hvor villig du er til at være fleksibel og indgå kompromisser.

Disse personlige udfordringer vil blive yderligere testet omkring solformørkelsen den 20. april. Her kan det dreje sig om at finde muligheder og kompromisser, i forbindelse med nogle livsstilsændringer, du ønsker at foretage. Måske vil du føle dig endda opleve at føle dig ekstra udfordret, fordi du samtidig skal indstille dig på at udskifte alt det gamle velkendte med nyt.

Du bør i den forbindelse tage et grundigt kig på din økonomi og finde ud af, hvor der kan spares, så du har midlerne til at foretage forandringerne. Måske kan der arbejdsmæssigt vise sig at være nogle muligheder, for her kan et samarbejde med en dygtig og yderst motiveret kollega være vejen frem.

Indstil dig på, at livsstilsændringer ikke ændres fra den ene dag til den anden. Hjælp dig selv gennem processen ved at lægge en realistisk plan.

 


 

Horoskop for Vandbæreren i marts 2023

Marts bliver en særlig måned for Vandbæreren, som vil være påvirket af to planeters bevægelser. For det første forlader Saturn Vandbæreren, og da Saturn er stærkt forbundet med Vandbæreren, vil det betyde, at du nu vil have fokus på dit selvværd og dine ressourcer. Det vil i vid udstrækning handle om privatøkonomi, og om, hvordan hvilke indsatser, der skal gøres for at du de kommende år kan konsolidere din økonomi. I midten af marts, bør du lige være opmærksom på og sørge for, at du ikke vildledes af andres økonomiske idéer.

For det andet går Pluto ind i dit tegn i slutningen af marts, hvor den vil opholde sig de kommende 20 år. Det må siges at være et langvarigt ophold, men også et super positivt besøg. Her kan du nemlig se frem til en periode, hvor nye tendenser vil bidrage til personlig udvikling og vækst – og ikke mindst den måde hvorpå du præsenterer dig selv for verdenen. Pluto vil således bidrage til øget tilfredshed, styrke dig, gøre dig mere modstandsdygtig, og samtidig mere autentisk med mod til at sige til og fra.


De sidste 10 dage af marts er dedikeret til tiltag, der bidrager til ny viden og fremmer dine kommunikations evner. Her kan du muligvis have held til at involvere dig i berigende uddannelsessammenhænge, og måske også få udvidet din horisont gennem rejser og samvær med spændende mennesker.

 


 

Månedshoroskop for: Februar 2023

Om to måneder går Saturn, som har været i Vandbæreren i over to år, videre ind i Fiskenes tegn. Dette giver dig et lille vindue til at færdiggøre nogle langsigtede initiativer, som i de senere år har givet dig nye visioner og nye mål for fremtiden.

Du har måske været igennem en periode, hvor du har haft tendens til unødige bekymringer omkring udsigten til en eller anden form for katastrofe. Disse irrationelle tanker synes forstærket i begyndelsen af februar, men når vi når længere hen på måneden, er der udsigt til at de svinder. Således går det midt i februar op for dig, at du i virkeligheden har rigtig meget held og lykke i livet.

Når kommunikationens og sociallivets planet, Merkur, træder ind i dit tegn den 11., så er der udsigt til begyndelsen på en helt fantastisk periode, hvor du kan have glæde af at tage kontakt til venner, der sprudler af idéer og initiativer.

Samtidig venter en tid som er optimal for mere samvær med venner, din partner eller en potentiel partner, hvis du er single. Du vil mærke venners opbakning omkring dig, og her er alle muligheder for at få tingene gjort. Det vil give dig en særlig tilfredshed – ikke mindst fordi tingene foregår på dine præmisser.

Det gode selskab og jeres kommunikation får et ekstra boost hen mod slutningen af måneden, da du får lejlighed til at være sammen med spændende og intelligente mennesker.

Der venter også behageligt samvær med naboer, søskende og lærere, og du vil endelig have mod på at smide de sidste gamle bekymringer, tage fuld kontrol over dit liv og nyde tilværelsen.

 


 

Månedshoroskop for: Januar 2023

I begyndelsen af januar bevæger Venus ind i dit tegn, og der opstår en særlig harmoni mellem Venus, Jupiter og Mars. Det betyder at du får en rigtig god start på det nye år. Fx kan det for er det for den enlige Vandbærer være en tid, der byder på dating og romantik, hvilket skyldes at Venus og Mars repræsenterer kærligheden.

Den er også en særlig dejlig tid for Vandbærerens forhold til voksne børn, især hvis det handler om at nogle af jer er vendt tilbage efter en tid, hvor vedkommende har været bortrejst eller optaget af andre gøremål.

Drag fordel ved denne Venus-Jupiter-Mars kombination, da der er meget at vinde – især hvis du er parat til at tage nogle chancer.

Måske kan en rejse give dig mulighed for at tilbringe tid sammen med nogle spændende mennesker, der vil stimulere dig mentalt og kulturelt …

Omkring nymånen, der falder i dit tegn den 21. januar, vil du have en følelse af at guderne er på din side, og du vil føle optimisme ved udsigten til en tid, hvor du kan tilbringe tid sammen med mennesker, der både er sjove og spændende at være sammen med, og som samtidig kan støtte dig, når du får brug for det.

Den sidste del af januar vil være præget af udvikling omkring sociale relationer, som fx familien, hvor gruppedynamikken er vigtig. En god ven eller et familiemedlem stiller op, og sammen kan i takle eventuelle udfordringer, der måtte følge i kølvandet. Væbn dig med tålmodighed, for de eventuelle forandringer, der er i vente, vil formentlig først falde helt på plads i marts.

 


 

Månedshoroskop for: December 2022

Du får en dejlig start på december, ikke mindst når det kommer til dit forhold til familie og venner. Måske befinder du eller nogen i din omgangskreds sig i et følelsesmæssigt drama, for i december er tiden præget af kærlighed og romantisk tiltrækning mellem mennesker.

De mange følelser har dog trange kår, hvilket blandt andet kan betyde, at de mennesker, der har stærke ønsker om at være sammen, er tvunget til at være adskilt. Men selvom du måske selv er ramt, så har du alligevel overskud til at støtte og give andre, der er ramt af frustration, nogle gode råd med på vejen.

I perioden frem til midten af måneden er du, rent socialt, i topform, og du vil nyde julens sammenkomster, familien, børnene og vennerne. Og hvis det er aktuelt for dig, så vil en romantisk get-away også være en dejlig oplevelse.

December byder muligvis også på en særlig varm oplevelse, da én du har tabt kontakten til, opsøger dig. Måske skyldtes uenigheder, at I ikke har set hinanden længe, men nu er der mulighed for at få repareret et gammelt venskab.

I sidste halvdel af december vil du befinde dig i en rar og mere rolig periode, hvor du sætter pris på alenetid og på at dyrke og pleje aktiviteter og relationer, som virkelig betyder noget for dig. Tendens til at trække sig lidt fra sociallivet fortsætter mellem jul og nytår, hvor du mærker fordelene ved afsondrethed, naturen og dit åndelige liv.

 


 

Månedshoroskop for: November 2022

I begyndelsen af november bevæger Saturn sig i retning af Vandbæreren, hvilket peger på, at november er et godt tidspunkt til at få samlet op på ting. Måske har der været projekter, der ganske vist har været succesfulde, men som samtidig har været kilde til stress, hvilket har påvirket dit privatliv.

Det er vigtigt at du overvejer, hvordan du vil takle fremtidige projekter uden at de skal ende med at være en byrde for dig, for frem til marts 2023 kan der være rigeligt med krævende projekter.

I november handler det om at have fokus på udvikling, der kan have positiv indflydelse på din karriere og/eller privatlivet. Det er en vigtig periode, hvor det især handler om arbejdsmæssigt at planlægge langsigtet, og tage højde for den konstante forandring der foregår i familien.

Omkring måneformørkelsen den 8. november kan overraskende nyheder betyde, at du i din planlægning må tage højde for nogle nye vilkår.

November er også en tid, hvor der sker nogle gennembrud i forbindelse teknologi, kommunikation og medier. For nogle Vandbærere kan det blive en periode, hvor der også foregår udvikling på et psykologisk plan, da spørgsmål fra fortiden dukker op.

De sidste to uger af november vil der herske en anderledes optimistisk og let stemning, hvilket kan forstærkes af at deltage i sociale arrangementer. Her er der udsigt til at stifte nye bekendtskaber, som viser sig at være spændende, intelligente og kosmopolitiske. Disse bekendtskaber kan være oplagte kandidater til nye alliancer og harmoniske partnerskaber i de kommende måneder, hvor der venter nye projekter.

 


 

 

Månedshoroskop for: Oktober 2022

Når du ser tilbage på de sidste år eller to, har du navigeret i mange udfordringer og omstruktureringer, som har påvirket dit personlige og private liv.

Du tager gerne ansvaret for at få styr på diverse udfordringer. Det kræver kontrol og struktur, men et eller andet sted har du måske også lyst til at slække lidt på ambitionerne og leve et lidt mindre struktureret liv.

Her i oktober topper dilemmaet, men dit behov for at gøre struktur og orden tvingende nødvendigt, kan vise sig irrelevant. Det er et vendepunkt for dig, som måske skyldes, at du faktisk har fået mere ro og overskud i takt med, at du har opnået et fastere greb om dit liv.

Overordnet er oktober en gunstig måned, og en optimal periode for kærlighed og  parforhold. Overvej også om der er mulghed for at optage studier eller begive sig ud på rejse, for derigennem at udvide din horisont.

For single Vandbærer er der romantik i luften, og midten af oktober venter en tid, hvor tendenserne er særlige gunstige, når det kommer til at møde nye mennesker. Det gælder især, hvis det er mennesker, der er på farten.

Det er også en dejlig periode for relationer til voksne børn, som, i de kommende måneder, har stor lyst til at styrke jeres forbindelse.

Der er nye tendenser i tiden omkring solformørkelsen, fra den 25. oktober og langt ind i november, som sætter fokus på nogle forandringer i dit professionelle liv. Her vil du formentlig føle dig presset, især af overordnede, hvilket meget vel kan handle om nogle sammenstød omkring beslutninger. Du kan helt sikkert give dem kamp til stregen, men spørgsmålet er om disse uenigheder kan løses på en mere hensigtsmæssig måde.

 Månedshoroskop for: September 2022

I september kommer du godt fra start - især når det drejer sig om projekter som knytter sig til uddannelse, eller indsatser, der udvider dit fagområde.

Der kan være udsigt til dejlige rejseaktiviteter, og det er på mange måder en opløftende tid med oplevelser og sjove aktiviteter. Der kan imidlertid være nye projekter, der må stilles lidt i bero til nogle ting, er på plads i midten af oktober.

Lige nu har du formentlig et særligt fokus på nogle økonomiske forhold, og her er det værd at bemærke, at der især omkring den 10. september kan være mulighed for tiltag, der forbedrer din økonomi. Vær dog opmærksom på, at der kan være forhindringer og faldgruber på vejen.

I parforholdet, eller i forbindelse med andet partnerskab, kan innovative idéer udvikle sig til nye indtægtskilder og give inspiration til nye og mere fordelagtige måder at organisere tingene på. Husk at du, med din opfindsomhed og innovative idéer, kan rydde mange problemer af vejen.

Du synes fortsat at være påvirket af et møde mellem Saturn og Uranus. Det er en unik konstellation, der kun forekommer hvert 45. år, og her i september kan du formentlig mærke efterdønninger, der kan give dig følelsen af at være splittet og usikker.

En del af dig ønsker kontrol og stabilitet i dit liv; men du har også en trang til at mærke friheden, og med en mere afslappet holdning til tilværelsen. 
 Månedshoroskop for: August 2022

I begyndelsen af august vil du generelt kunne nyde dine venskaber, men der kan dukke uventede problemer op i familien eller i samfundet omkring dig, som skaber uro. Du er ellers optaget af at værne om en stabil livsstil med harmoni mellem de mennesker du omgås. Men en lille del af dig har måske lyst til at afprøve en alternativ livsstil, og måske endda opleve en form for nomadetilværelse.

Det er ekstremt sjældent at der opstår konjunktion mellem Mars, den nordlige måneknude og Uranus (som er forbundet med dit tegn). Men det sker den 1. august, og kan sandsynligvis resultere i nogle uventede begivenheder, der skaber noget uro på hjemmefronten.

Disse udfordringer kan muligvis være en refleksion af ting, der foregår i samfundet, og som du ikke har kontrol over. Det kan også være nogle problemer fra fortiden, som på en eller anden måde er knyttet til din personlige skæbne. Du vil i den forbindelse umiddelbart ty til drastiske handlinger, men den bedste fremgangsmåde er sandsynligvis at sikre stabilitet.

Da fuldmånen den 12. august falder i Saturn i dit tegn, er der et særligt kraftigt fokus på din relation til din partner. Det kan være en god ting, så længe I hver især anerkender hinandens natur og unikke sider. Som man siger, så opstår der jo ofte en særlig tiltrækning, når modsætninger mødes.

I den sidste halvdel af måneden venter en periode, hvor det kan være en god idé at komme lidt væk fra hjemmemiljøet, eksperimentere lidt, opleve noget nyt, og måske engagere sig med mennesker, der befinder sig i et andet samfundslag end du.
 Månedshoroskop for: Juli 2022

I perioden i begyndelsen af juli vil du formentlig føle en særlig tilfredshed og glæde ved livet og tilværelsen. Du trives, og kommer godt ud af det med folk omkring dig, især børn og partner. Det er en fantastisk tid for rejser, og mødet med andre mennesker og kulturer vil føles ekstra inspirerende og givende.

Juli er samtidig en måned, hvor enhver form for dialog og kommunikation fungerer. Måske mærker du også en spirende lyst til på et tidspunkt at tage fat på nogle berigende, uddannelsesmæssige udfordringer.

Er du på arbejde i den første del af måneden, så vil du, omkring den 13. juli, have akut brug for at skære ned på opgaverne. Det gælder ikke mindst, hvis du er i parforhold. Rejser, ferie og frihed er tiltrængt og du higer efter at få nogle dejlige og inspirerende oplevelser.

Juli er også en måned, hvor der sker nogle vigtige ting i familielivet. Mars går ind i det område af dit solarhoroskop, som er forbundet med hjemmet. Hen mod slutningen af måneden indgår Mars i en konjunktion med Uranus, hvilket kan medføre noget usædvanligt.

Hvis du er på ferie i den periode, så kan det fx komme til udtryk ved at du befinder dig i et ukendt og anderledes miljø, som måske opleves mere overvældende end forventet.

Når det kommer til parforholdet, så hersker der, især i de sidste 10 dage af juli, en dejlig og intens stemning, og en lyst til spændende oplevelser.
 Månedshoroskop for: Juni 2022

Der er udsigt til en harmonisk måned, hvor folk omkring dig trives, og alle ser ud til at være i gang med noget godt og frugtbart.

For dig kan det være en tid, hvor du har lyst til at gøre status og nyde, hvad du indtil videre har opnået. Der er rigtig mange positive ting, du har klaret, og du behøver ikke stræbe efter mere lige nu, men nyde nuet og se tilbage på dine succeser.

Måske er der ting, der kræver lidt overvejelse og lidt justering, så de velsmurte hjul bliver ved med at snurre. Hen mod slutningen af året, kan der være brug for at gøre en ekstra indsats, men lige nu handler det bare om at konsolidere.

Det eneste sted, hvor du kan støde på nogle udfordringer, er i forbindelse med nogle familieanliggender. Måske handler det om balancen mellem arbejde og privatliv, og hvordan du afstemmer familiemedlemmernes individuelle behov. De krav, der stilles, kan resultere i lidt uro, men lige nu har du et godt overskud, og kan få styr på og håndtere situationen.

Overordnet er juni måned en god periode for forhold, og fuldmånen, den 14. juni, indikerer, at der venter en frugtbar tid for både kærlighed og venskab. Det er et godt tidspunkt at dyrke sociale forbindelser og udvide din omgangskreds.
 Månedshoroskop for: Maj 2022

Nymånen den 1. maj står i konjunktion med planeten Uranus, og da Uranus har en stærk forbindelse med Vandbæreren, så kan der være udsigt til pludselig forandring. Det kan være forandringer, du har ventet, men det kan også være forandringer, der opstår helt uventet, og som kan have indflydelse på hjem og familie, og/eller samfundet.

Nu er du måske efterhånden ved at vænne dig til at det er en tid med mange forandringer, men for dig personligt vil der, især omkring måneformørkelsen den 16. maj, være udsigt til forandringer, der kan afstedkomme en tid med stress arbejdsmæssigt, såvel som privat.

Maj kan indledningsvist byde på økonomisk held og uventet gevinst, men generelt skal du være meget omhyggelig med, hvordan du administrerer dine ressourcer. Den samme forsigtighed bør du også udvise, når det kommer til kollegaer, samarbejdspartnere eller håndtering af medarbejdere med urealistiske ideer, der i værste fald kan ende med at dræne økonomien.

Når du ser tilbage på dit liv og din tilværelse det seneste år, så kan du se, at du har gjort fantastiske fremskridt, og du har fået fokus på, hvad du vil og hvad du vil opnå. Men pas på, at du ikke har alt for meget fart på, og overvej om du ikke bør sætte bremsen i og arbejde lidt på at styrke grundlaget for det, du indtil videre har opbygget. Det kan være at det nu skal være op til andre at tage nogle skridt, for det vil bringe dem glæde, at se resultaterne af deres indsats.
 


 

Månedshoroskop for: April 2022

I begyndelsen af april opstår en tredobbelt konjunktion mellem Mars, Venus og Saturn i dit tegn. Det indikerer, at du kan føle dig yderst motiveret til at involvere dig i en gruppe, hvor du kan gøre det, du er bedst til, nemlig at fremme solidaritet mellem mennesker, og arbejde for principperne om retfærdighed og lighed. Som Vandbærer engagerer du dig hundrede procent, og har et stærkt fokus på, hvor vigtig humanitære projekter er i dit liv.

April er også en dejlig tid for parforholdet, og for den enlige Vandbærer kan der være udsigt til kærlighed og romantiske oplevelser.

Nu er økonomi måske ikke det, der optager dig mest, og det er måske heller ikke nødvendigt. Hvis du i stedet blot fokuserer på det, der interesserer dig, så løber tingene som regel rundt. Faktisk kan der, her i april, være en udvikling i nogle ting, som betyder, at der kommer en lind strøm af nye økonomiske ressourcer. Det kan være dit engagement i kreative initiativer, der nu giver pote.

Omkring fuldmånen den 17. april, kan du befinde sig et sted, hvor du har lyst til og mulighed for at dele ud af dine økonomiske ressourcer. Måske giver dette overskud dig mulighed for at gøre det, du sætter allermest pris på: At hjælpe andre.

April er en måned er også en måned, hvor du vil opleve at udvikle dig mentalt. Det kan være gennem kommunikation eller rejser, men det kan også være i forbindelse med nogle lokale initiativer, nære relationer og/eller studier.
 


 

Månedshoroskop for: Marts 2022

I begyndelsen af marts vil kommunikationsplaneten Merkur og Saturn stå i Vandbæreren, og det kan betyde, at du endelig har mulighed for at sætte et projekt i værk, som har været sat i bero siden januar. Nu er tiden kommet til at arbejde med dine planer, der sandsynlig involverer din partner eller børn i jeres omgangskreds.

Måske mærker du efterdønningerne af nogle overvejelser du har haft, og som har være anledning til bekymring. Måske har du gennemgået en periode, hvor du har følt dig usikker og ængstelig, men du er der udsigt til forløsning:

I anden uge af marts går både Mars og Venus samtidig ind i Vandbæreren, og det kan sætte gang i en dramatisk udvikling, der skal sætte dig fri. Denne periode er tilmed gunstig, når det kommer til kærlighed og romantik.

Der er således udsigt til at marts bliver lidt af en følelsesmæssig rutsjetur, og det forstærkes af at du, eller nogen i din omgangskreds, bliver lidt for overstadige og måske kommer til at handle grænseoverskridende. Senere på måneden vil ro og balance genoprettes, og måske i sidste ende styrke jeres relationer.

Marts byder også på en tid, der er yderst velegnet til at involvere sig i gruppeprojekter. Det gælder især, hvis det er projekter, der har fokus på personlig udvikling. Du vil formentlig opleve, at der er nogle brushoveder i gruppen, men her kan du være den, der støtter gruppemedlemmer med mindre erfaring, i at skabe ro og stabilitet.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^