Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn
Månedshoroskop for: Marts 2020
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Med marts begynder en overgangsperiode, du har ventet på. Her vil du få et glimt af, hvordan tilværelsen former sig det kommende år. Og det ser godt ud. Du har gennemgået en intens periode, hvor du de seneste år har brugt ressourcer på at finde en retning, der bidrager til øget indre ro. Du kan til tider have følt et åndeligt tomrum og spekuleret over, hvad livet egentlig handler om. Men lige nu handler det mest om at du får renset ud i fortidens spøgelser, så du kan fokusere på at tage hul på en lys og dejlig fremtid.

Den 22. marts bevæger planeten Saturn sig ind i dit tegn, og det sporer dig så småt ind på, hvad du ønsker, skal ske i den nærmeste fremtid, og hvordan du vil realisere dine planer. Hen mod slutningen af marts og i starten af april venter en tid, hvor du vil mærke et intenst drive, som udspringer af, at du nu ser fremad og samtidig ved, at kun du kan sørge for, at dine ønsker realiseres. Sammen med de forpligtelser, du har over for dig selv, mærker du også dit potentiale.

Derhjemme er der, især i begyndelsen af måneden, en lun og hyggelig atmosfære, og der venter en dejlig tid, som er oplagt til at blandt andet at invitere gæster til god mad og hyggeligt samvær. Det kan være en tiltrængt let og befriende følelse, fordi du længe har kæmpet med indre uro, modstridende følelser og usikkerhed omkring, hvad der er rigtigt og forkert for dig. Selvom du er på vej i den rigtige retning, så skal du alligevel holde øje med de mennesker du omgås med. Ikke alle er på din side, så vær på vagt og følg med i, hvad der foregår bag kulisserne.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:

Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Staudefrø: Russisk Mandstro

Staudefrø: Russisk Mandstro

Ogawa Kazumasa poster

Ogawa Kazumasa poster

10 tips til hvordan du undgår fejlkøb

10 tips til hvordan du undgår fejlkøb

Sådan skaber du et hyggeligt hjem

Sådan skaber du et hyggeligt hjem

^