AURO økologisk vægmaling
AVIVIR Baobab
Urtepotte med selvvanding
Kasse til havegrej

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn

Månedshoroskop for: Marts 2021
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af marts vil tiden være præget af, at usikre planer og forhandlinger, endelig falder på plads. Dette vidner om succes i forbindelse med et lærings- eller undervisningsprojekt. Et projekt, som har givet dig mulighed for at få dit budskab ud til mange mennesker, som søger dine råd og din vejledning.

Helt overordnet er det en dejlig tid for venskaber, og også for fordybelse i viden, som giver dig indsigt, særligt i forbindelse med børn.

Her i 2021 og i 2022 går du ind i en periode, som kan have stor betydning for din fremtid. Du kan opleve, at du sommetider føler dig begejstret over udsigten til forandring, mens du andre gange klynger dig til at bevare tingene som de er.

Verden forandres, men i alle samfund gennemgår man den samme proces. Forskellen er, at du kan være den, som forstår tidens ånd og som har særlige gode muligheder for at imødekomme forandringer.

Din økonomiske situation og usikkerhed omkring sikkerhed, kan være emner, der optager dig, men meget af det, der foregår nu, beror på tilfældigheder. Der er ingen grund til at brug krudt på fx at forsøge at styre økonomien, det meste synes der at være godt styr på i forvejen.

I den sidste del af marts venter der en positiv tid, hvor du føler dig mere udadvendt, har positive sociale og romantiske oplevelser, og hvor du nyder at spendere tid sammen med børn.

Det er en tid, hvor du vil finde tilfredsstillelse i at fokusere på kreative projekter eller uddannelse.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:

Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Krydderurtefrø til det italienske køkken

Krydderurtefrø til det italienske køkken

Guiden til et fredfyldt og stressfrit liv

Guiden til et fredfyldt og stressfrit liv

AXTIVE M1 by MIIEGO

AXTIVE M1 by MIIEGO

AXTIVE MIINI by MIIEGO

AXTIVE MIINI by MIIEGO

^