Bakke 'Soho Tray' Riviera Maison
Super smuk kjole
Zinkbaljer
Knage Rivièra Maison

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn
Månedshoroskop for: Maj 2019
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af maj slutter Nymånen sig til Uranus, hvilket sætter gang i nogle forandringer, som har været undervejs i dit privatliv det seneste år. Forandringerne er forbundet med nye lokale tilhørsforhold, hvilket understreges af et radikalt nyt og anderledes socialt miljø. For nogle Vandbærere kan det betyde at skulle involvere sig i lokalmiljøet eller i miljømæssige indsatser, for andre kan der være tale om forandringer i familien eller forandringer i form af flytning.

Denne periode er præget af meget aktivitet, både socialt og i romantiske sammenhænge. Du kan se frem til rejser, udflugter, eventyr og stimulerende uddannelsesmæssige oplevelser sammen med venner.

I maj kan du opleve at mennesker, du holder af, har det svært, hvilket kan resultere i diskussioner med nogen, der mener de kan kommandere rundt med dig. Du har dog både mod og styrke til at stå imod.

I midten af måneden kan du opleve særlig aktivitet omkring planlægning på hjemmefronten. Det er den perfekte tid til at få ryddet ud og ryddet op, få smidt ud og få reorganiseret familielivet.

 

Den sidste del af måneden byder på en mere afslappet og rar periode, ligesom det er en stimulerende og sjov periode for parforhold, børn og familie. Det er samtidig en hel ideel periode, når det kommer til kreative idéer. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:

Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Inspiration til det perfekte bryllup

Inspiration til det perfekte bryllup

Sådan holder du dig sund og rask <BR>uden at overanstrenge dig

Sådan holder du dig sund og rask
uden at overanstrenge dig

Badekarsbakke

Badekarsbakke

Byg en plantevæg

Byg en plantevæg

Send en hilsen
^