Udsalg Crocca.dk
Michael Kors ur - Darci Gold
Ibu Jewels
Multifarvede zirkoner - Sif Jakobs

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn

Månedshoroskop for: September 2020
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af september kan du føle dig presset omring nogle arbejdsmæssige relationer, hvilket indimellem kan virke mentalt og intellektuelt udmattende. Måske handler det om, at du føler dig forpligtet til at tage hensyn til sensitive kollegaer, mens du forventes at være stærk og fokuseret.

Du er måske bekymret over netop den slags pres, fordi du havde tilsvarende oplevelse i starten af året, hvilket endte med at køre dig ned. Men, som det ser ud, så venter der faktisk ikke flere større omvæltninger i den nærmeste fremtid, og hen mod slutningen af 2020, vil du endda være i stand til at følge op på nogle gode projekter, som har været sat på hold.

Dog kan september byde på en del stress og udfordringer, hvilket især er i forbindelse med studier, kommunikation og dine relationer i hverdagen. Du kan opleve at svinge mellem entusiasme og apati, og du begynder måske at tvivle på, om du kan klare udfordringerne. Den bedste løsning er at fokusere på beslutsomhed. Lad dig ikke slå ud af verbale angreb fra andre, eller egne negative tanker. Det er bare en udfordring, hvor der er brug for at have fokus på beslutsomhed og indsats.

Mange ting går rigtig godt for dig denne måned, og midt i september opstår en periode, som er særlig velegnet, når det kommer til at opnå enighed med din partner omkring økonomi, gæld og fordeling. Faktisk bringer både din partner og dine venner meget lykke og glæde i september, især når vi nærmer os slutningen af måneden.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:

Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Designer Inspirations Boutique

Designer Inspirations Boutique

House Doctor spejle

House Doctor spejle

Maria Black 'Globo Violet Huggie'

Maria Black 'Globo Violet Huggie'

Trine Tuxen - Loop Ring

Trine Tuxen - Loop Ring

^