Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk
Godnat lydbøger
Legekøkken i træ
Sig varmt tak for det forgangne år

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn
Månedshoroskop for: Januar 2020
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Da du, i den første del af januar, føler dig udadvendt og befinder dig i en særlig gunstig tid for sociale relationer, er det et supergodt tidspunkt at række ud og tage kontakt til mennesker og emner, der interesserer dig. Til gengæld er der ikke rigtig nogen nem udvej i forhold til det pres, der hober sig op som følge af Stenbukkens dominerende placering i dit tegn.

Det er en konstellation, der varer ved gennem hele 2020, og som kan medføre mange eksistentielle spørgsmål. Det er spørgsmål om, hvordan du opnår, det du ønsker at opnå, men også helt grundlæggende definering af de mål, der er vigtige for dig.

Fra begyndelsen og frem til midten af måneden vil dit fokus være rettet mod en intens arbejdsindsats. Alligevel kan du være præget af indre, udmattende overvejelser om, at kvitte noget og i stedet begynde noget nyt. Måske er det hensigtsmæssigt at droppe overvejelserne, og kaste dig ud i noget nyt.

Generelt er 2020 et år med fokus på forandring, og hen mod slutningen af året vil du opleve, hvordan alle puslespilsbrikkerne falder på plads og definerer dine mål og din retning fremover.

Nymånen, som påvirker Vandbæreren den 25. januar, indikerer et radikalt initiativ, som kan have indflydelse på situationen hjemme eller i familien. Konstellationen markerer ligeledes en tid, hvor du har lyst til at prøve noget nyt, og hvor du mærker, hvor stor pris du sætter, på den personlige frihed. Dette kan betyde, at du går ind i en periode, hvor du måske involverer dig i en gruppe af mennesker med en progressiv agenda.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:

Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Sparegris

Sparegris

Katteskåle fra Yamazaki

Katteskåle fra Yamazaki

Den ultimative shoppeguide

Den ultimative shoppeguide

Graviditetstest<BR>– Hvornår er den sikker?

Graviditetstest
– Hvornår er den sikker?

^