Rivièra Maison sofa
WOUD træfigurer
Lampe PTMD Collection
Naturtro kunstige blomster

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn
Månedshoroskop for: Marts 2019
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I marts bevæger kærlighedens og venskabets planet, Venus, sig ind i dit tegn, hvilket betyder, at du går en positiv periode i møde især socialt og intellektuelt. Selvom du lige nu kan opleve at være i en fase, hvor du føler dig mere isoleret end normalt, så er der i marts nogle exceptionelle positive tendenser omkring venskaber og samværet med større grupper af mennesker, som på alle måder kan bidrage til at udvide dine horisonter.

I begyndelsen af måneden vil der være fokus på økonomi og sikkerhed, både når det gælder din egen og en partners. Du vil opdage, at det er et godt tidspunkt at få styr på nogle økonomiske problemer på en konstruktiv måde. Problemerne kan skyldes nogle for høje forventninger, eller at I er blevet ledt ud på et vildspor, men med et fornuftigt budget og eliminering af unødvendige udgifter som dræner økonomien, kan du vende situationen, og opleve at pengene strømmer ind.  

Omkring Fuldmånen den 21. marts venter nye og positive tendenser, som især handler om at du i samvær med en gruppe venner, vil opleve tilfredshed og lykkefølelse. Det er også den ideelle tid for rejser og andre aktiviteter, der udvider din horisont. Du kan opleve rodløshed, som på positiv vis øger følelsen af at verden er din legeplads.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:

Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Naturtro kunstige blomster

Naturtro kunstige blomster

Skønne nye produkter fra populære Gant

Skønne nye produkter fra populære Gant

Retro sneakers der føltes som at gå på skyer

Retro sneakers der føltes som at gå på skyer

Yoga blok Nordal

Yoga blok Nordal

Send en hilsen
^