Gulvløber naturfarve
Heathcote & Ivory Morris & Co.
Care by Me
Broste Copenhagen - Sofa nyhed

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn
Månedshoroskop for: September 2019
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Vandmand

Selvom du lige nu muligvis befinder dig i en mere tilbage trukket rolle og foretrækker at operere bag kulisserne, så forhindrer det ikke, at du i september evner at får tingene gjort.  Det kan blandt andet være i forbindelse med, at du arbejder på at forandre ting, der ligger dybt forankret, men som på sigt kan gavne dig, ikke kun praktisk og økonomisk, men også fysisk og mentalt.

Den første del af september, kan blandt andet være en perfekt periode, når det kommer til at arbejde med og finde løsninger på følelsesmæssige problemer og udfordringer. Det kan dreje sig om bekymringer af økonomisk art eller intimiteten i parforholdet, men også i det helt taget at forstå og se svære psykologiske emner i perspektiv.

Når det handler om økonomien, så befinder du dig lige nu i en periode, hvor egentlig sikkerhed er flygtig, og du kan føle dig tvunget til at træffe beslutninger på baggrund af formodninger og antagelser. Det er en tid, hvor du bør være opmærksom på faldgruber fx i forbindelse med investeringer og gæld. For dig findes der lige nu ingen vej til hurtig rigdom, men gennem grundig planlægning og budgetter, kan midler blive tilgængelige.

I midten af september er der gode muligheder for, at du får forbindelse til mennesker, der befinder sig i nogenlunde samme situation som du. Det bliver begyndelsen på en ny og mere optimistisk periode, hvor du kan gøre dig fri af bekymringer, der tidligere har optaget dig. Det bliver en slags vendepunkt for dig, hvor du, i stedet for at fokusere på fortiden, kan se fremad og tage nogle vigtige, praktiske skridt i retningen af en succesfuld fremtid. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:

Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Hop med på strikke-tendensen

Hop med på strikke-tendensen

3 trends i den moderne bolig

3 trends i den moderne bolig

Komfortable sneakers til hele familien

Komfortable sneakers til hele familien

Guide til brystforstørrelse:<BR>5 ting, du bør vide før en BFO

Guide til brystforstørrelse:
5 ting, du bør vide før en BFO

Send en hilsen
^