Tråd kurve stabelbare House Doctor
Gulvløber naturfarve
Care by Me
Au Maison Diffuser

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn
Månedshoroskop for: Oktober 2019
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af oktober måned har du et særlig stærkt fokus på job og karriere, og føler dig klar til at takle arbejdsmæssige udfordringer. Du har lige nu både evner og overskud til at komme til bunds i opgaverne, og arbejder målrettet og koncentreret. Du har samtidig en øget indfølingsevne, sans og forståelse af, hvordan andre mennesker handler og reagerer, og det kan komme dig til gode i mødet med kollegaer og forretningspartnere såvel som kunder.

Når du når længere hen på måneden vil du opleve, at situationer arbejdsmæssigt er mere komplekse end du forudså. Opgaver, du forventede at få styr på hurtigt, trækker ud. Faktisk kan der være opgaver, du forventer løst denne måned, som først vil være klaret i begyndelsen af december.

Den primære årsag til at opgaverne ikke bliver løst i det tempo, du havde forventet, er at der blandt dine kollegaerne findes nogle svage led, der komplicerer udførelsen. Disse årsager vil komme for en dag hen mod slutningen af oktober eller i begyndelsen af november.

I den sidste del af måneden kan dine nære relationer til børn og/eller venner føles anstrengte. Årsagen kan være, at de i denne periode oplever konsekvenserne af nogle beslutninger, der er truffet på en dårligt grundlag eller nogle tvivlsomme handlinger. Du registrerer den situation de befinder sig i, men det er ikke noget du har lyst til at tale om eller involvere dig i. Uden nogen indflydelse på deres situation, er det fornuftigt at holde dine observationer hemmelige.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tvillingens tegn:

Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Stor vaskebalje i emalje

Stor vaskebalje i emalje

Fransk opvaskemiddel

Fransk opvaskemiddel

Galvaniseret spand

Galvaniseret spand

Bomulds karklude i smukke farver

Bomulds karklude i smukke farver

Send en hilsen
^