Ogawa Kazumaza
Tank top i bambus materiale
Kjole slå-om effekt og paisley print
Kvinder bør lære at investere

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn

Månedshoroskop for: August 2020
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af august kan tiden være præget af en længe ventet konfrontation. Det kan handle om noget, der skal administreres og/eller deles.

Måske skal der træffes nogle beslutninger, som vil løse pengeproblemer, gæld og lignende. Har du en partner, så kan vedkommende befinde sig i en periode med økonomisk omstrukturering, og her er dialogen mellem jer vigtig så I kan nå til enighed om, hvordan I fortsætter fremover.

Den første halvdel af måneden er også en oplagt tid til ferie og rejser, måske også med venner og børn. Der kan også være romantik på agendaen, og det kan blive en rigtig dejlig tid med mange gode samtaler, sjove oplevelser og leg.

Gode venner kan inspirere dig til at tage en chance og tage på eventyr. Det er en periode, som særlig egner sig til kreative tanker, uddannelse og dynamiske gruppeprojekter - en intens tid, hvor du måske også skal passe på ikke at brænde dit lys i begge ender.

Efter den 20., går du ind i en ny fase med fokus mere på arbejde frem for fornøjelse. Familieemner prioriteres på dette tidspunkt, og dine organisatoriske evner hjælper med at skabe orden.

Den sidste del af august er en meget bedre periode for dine relationer, og du kan hjælpe din partner med vedkommendes udfordringer fx i forbindelse med at vende tilbage til arbejdet eller med helbredsmæssige eller økonomiske udfordringer.

Dette er også en god periode, når det kommer til at få styr på hjemmet, blive af med de ting, der ikke er behov for og til generelt at strømline opgaverne på hjemmebane.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tvillingens tegn:

Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Pude Bungalow

Pude Bungalow

Sommerkjole Signature

Sommerkjole Signature

Store runde solbriller

Store runde solbriller

Kvinder bør lære at investere

Kvinder bør lære at investere

Pandemi i USA Viagra