Lanterne fra Canett Furniture
Fletstol fra Rivièra Maison
Ildsted Eva Solo
Økologisk udendørs maling

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn

Månedshoroskop for: Juni 2021
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Da din tegnhersker, Merkur, nu er i retrograd bevægelse, venter en tid, hvor du gennemgår nogle af de ting, der er sket og beslutninger, der er truffet i maj. Det er en meget vigtig tid for dig, fordi solformørkelsen, den 10. juni, sker i dit tegn. Det påvirkes af forholdet mellem Merkur og Neptun, hvilket markerer en periode, hvor du kan opleve misforståelser og bedrag.

Så hvis du føler, at du kan være på vej i en forkert retning, eller at du har ledt andre på afveje, fx i forbindelse med valg af livsstil eller beslutninger omkring karriere, så vil denne måned præges af overvejelser og du vil søge klarhed ved at gennemgå den kommunikation, der er foregået og dine egne idéer.

Dine idealer og drømme dominerer tiden, men undlad at foretage afgørende beslutninger, og vent i stedet til juli.

I den sidste uge af juni kan du opleve en positiv økonomisk udvikling, som kan hænge sammen med at der samtidig foregår udvikling på karrierefronten. I denne periode er der også en særlig tendens til oplevelser, der kan handle om at rejse til en lokal destination.

Der venter i det hele taget en skøn og positiv periode for varme, og måske endda romantiske, relationer. Det kan meget vel handle om et menneske, som du møder i dagligdagen, fx en medstuderende, nabo eller lignende, og her vil du snart skulle træffe nogle beslutninger omkring i hvilken retning tingene skal udvikle sig.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tvillingens tegn:

Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Lykken er ...

Lykken er ...

Gode idéer til gaveønsker

Gode idéer til gaveønsker

Hvilken sengetype <BR>skal din dobbeltseng være?

Hvilken sengetype
skal din dobbeltseng være?

Billig miljøvenlig strømaftale

Billig miljøvenlig strømaftale

^