Pendel fra House Doctor
Bloomingville Pendel
Sengelampe
Stor LED pære

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn

Månedshoroskop for: Oktober 2020
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af oktober er der fokus på venskaber og alliancer, især når det kommer til at få sat gang i noget, der får tingene til at ske. En særlig ven kæmper måske med at komme videre, men kommer ingen vegne, fordi vedkommende mødes af modstand fra indflydelsesrige mennesker eller fordi vedkommende mangler ressourcer. Generelt kan det blive en noget frustrerende periode, både for venskaber og muligvis også for børn, som ganske vist ikke er dine egne, men som du alligevel vil opleve er svære at have med at gøre.

På jobbet starter måneden med nogle uventede omvæltninger. De gør det til et godt tidspunkt, når det kommer til at kigge nærmere på nogle mindre detaljer. Du vil her formentlig kunne konstatere, at der er noget, der ikke er værd at samle på, og at det er noget, du bør være ærlig omkring og involvere overordnede i.

I oktober kan du også opleve, at du, for din partner, er en uvurderlig støtte, når det kommer til at træffe beslutninger, der har stor indflydelse på deres situation. I force, denne måned, er således at se og håndtere realiteter uden at blinke.

Midt i oktober vil dit tegns hersker, Merkur, være i retrograd bevægelse, og bevæge sig mod planeten, Uranus, der står for forandring og innovation. Der kan derfor være udsigt til at denne og næste måned vil være præget af uforudsigelighed. Begivenheder, du aldrig havde troet mulige, kan opstå, og her handler det om, at være parat til den stress, de muligvis kan afstedkomme.

I oktober er der mulighed for radikale ændringer, og du kan være nødt til at involvere andre, som vil hjælpe og støtte dig gennem denne proces.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tvillingens tegn:

Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
DANFORM spisebordsstole

DANFORM spisebordsstole

Sif Jakobs 'Biella Piccolo'

Sif Jakobs 'Biella Piccolo'

Bordben til sofaborde og plankeborde

Bordben til sofaborde og plankeborde

Vinglas 'Ball' House Doctor

Vinglas 'Ball' House Doctor

Pandemi i USA Viagra