Børnelænestol Riviera Maison
Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk
Godnat lydbøger
Sig varmt tak for det forgangne år

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn
Månedshoroskop for: Januar 2020
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

På årets allerførste dag, vil dit tegns hersker, Merkur, slutte sig til Jupiter. Dette betyder en kraftfuld start på det nye år med Merkur, der sætter fokus på detaljer, og Jupiter, der bidrager til det store overblik. Konstellationen gør ikke mindst årets begyndelse til en perfekt tid for parforholdet.

For den enlige Tvilling, kan et møde nytårsaften lede til romantik, og der kan være udsigt til at du føler dig tiltrukket af mennesker, som deler din interesse for personlig udvikling, og som kan vise sig at være seriøse, potentielle partnere.

Når Mars, den 2. januar, nærmer sig dit horoskop, er alle sejl sat for at møde mennesker med stærke meninger og holdninger, og som har stor viden og indsigt i verdenssituationen og politik.

Januar er i det hele taget en stærk måned for dig, når det kommer til personlige såvel som professionelle relationer, og du vil samtidig opleve at være godt beskyttet af et fornuftigt værn mod naivitet og bedrag.  

Måneformørkelsen den 10. januar påvirker Merkur kraftigt, hvilket kan resultere i, at du, både i forbindelse med intimitet, økonomi og fordeling, vil gennemgå en følelsesmæssig intens fase. Det er en tid, hvor du føler dig nærmest besat af noget. Måske handler det om, at der er ting, du må sige fra overfor, fordi du har fået nok. Overvej at tale tingene igennem med nogen, så du kan få lettet det pres, du oplever.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tvillingens tegn:

Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
AVIVIR kosttilskud

AVIVIR kosttilskud

Graviditetstest<BR>– Hvornår er den sikker?

Graviditetstest
– Hvornår er den sikker?

Nye plejende vinterfavoritter

Nye plejende vinterfavoritter

Interdesign

Interdesign

^