Tråd kurve stabelbare House Doctor
Rivièra Maison bakke
Termokande House Doctor
Zink potter

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn
Månedshoroskop for: August 2019
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af august kan du opleve en følelse af fastlåshed, og en følelse af ikke at komme nogen vegne. Det kan handle om nogle problemer eller udfordringer, især af økonomisk art, som er anledning til bekymringer og ængstelighed. Men der er ingen grund til bekymring, og jo hurtigere du indser det, des hurtigere vil du opleve lettelse og en befriende følelse af, at kunne slappe af og nyde tilværelsen.

Du kan øge den gode følelse ved at være sammen med glade, positive mennesker, der sætter pris på den gode stemning og sjove oplevelser. Overvej hvem i din omgangskreds, der vil være gode at tilbringe tid sammen med. Det kan være søskende, naboer eller andet godt selskab, og fx inkludere udflugter og andre oplevelser. 

Når dit tegns hersker forlader den problematiske Krebs, og går ind i Løven den 11. august, kan du have lyst til spænding. Det er en ideel tid for blandt andet rejser og samvær med andre, men også en perfekt periode til fx at tage på kursus, som bidrager med kulturel indsigt og uddannelse.

For single Tvillingen kan dette ligeledes være den perfekte tid for at møde en partner, især hvis du er klar til at drage afsted med fly, tog eller bus, og klar til at udforske dine omgivelser og verden. 

Hen mod slutningen af måneden venter en periode med forandringer, især på hjemmefronten. Det kan blandt andet blive en periode, som byder på nogle familiebegivenheder, hvor der vil blive diskuteret nogle vigtige problemer af praktisk art.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tvillingens tegn:

Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Hop med på strikke-tendensen

Hop med på strikke-tendensen

Walton Ford

Walton Ford

Allergivenlig hudpleje til alle aldre

Allergivenlig hudpleje til alle aldre

IDUN Minerals Midnattssol Bronzer

IDUN Minerals Midnattssol Bronzer

Send en hilsen
^