Parfume - ‘Le parfume solide’
Christina Jewelry & Watches
Cykelkurv - Romantisk og rummelig i natur rattan
Indret med 60’er-æstetik

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn

Månedshoroskop for: September 2021
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af september måned, vil du have et særligt fokus på at være positiv og udtrykke optimisme og tilfredshed. Det er en god indstilling, fx når det kommer til dating og romantik, men også når det kommer til kreative opgaver arbejdsmæssigt. Måske har nogle endda brug for at ’låne’ lidt af din kreativitet og ekspertise.

Tiden er perfekt til studier, uddannelse og rejser. Det gælder især, hvis det indebærer kontakt til et lokalt-, såvel som internationalt, team. Her kan du blandt andet få lejlighed til at arbejde på et mere intellektuelt plan.

Den første halvdel af september, er en yderst positiv tid for dig. Årsagen er, at der, omkring den 19. september, vil opstå en harmonisk kontakt mellem din tegnhersker, Merkur, og planeten for held og lykke, Jupiter. Dette vil kulminere i muligheden for nogle særligt gode betingelser for partnerskaber, udlandsrejser og vækst. Sørg for at få mest muligt ud af det, mens planeterne tilsmiler dig.

I tiden efter den 19., kan der være et behov for at eliminere nogle aktiviteter, som gennem en tid har tæret på dine ressourcer. Måske har du skiftet mening omkring noget, du ellers var enig med andre i, og som måske har betydet, at du måtte gå for meget på kompromis

Overordnet er det dog stadig en positiv tid, især når det kommer til kontakten til folk og nære relationer samt studier. September er således en optimistisk tid, og de forbindelser du skaber, især hen mod slutningen af måneden, vil styrkes i månederne, der kommer.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tvillingens tegn:

Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Indret med 60’er-æstetik

Indret med 60’er-æstetik

Bloomingville<BR> - Smuk, nordisk indretningsstil

Bloomingville
- Smuk, nordisk indretningsstil

Vasketøjskurv på hjul

Vasketøjskurv på hjul

Udendørs sofaer og loungesæt

Udendørs sofaer og loungesæt

^