Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn
Månedshoroskop for: April 2020
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af april kan du opleve at finde løsningen på et karriereproblem, som har været en udfordring og kan have forsinket dine planer de seneste måneder.

Professionelt befinder du dig i en periode af dit liv, hvor du ønsker har mod på en arbejdsmæssig mission, der ligger i tråd med dine idealer. Det er en tid, hvor der er brug for kreativitet, selvom fantasien skal tøjles, fx i forbindelse med projekter som er til gavn for samfundet. Der er både publikum og lydhørhed for dine idéer i april, som vil spille sammen med andres idéer.

Den 4. april bevæger kærlighedsplaneten, Venus, sig ind i dit tegn og varsler en øget social periode. Det er et godt tidspunkt for både dating og romantik, især med potentielle partnere, som bor eller befinder sig fysisk længere væk.

Børn og deres uddannelse kan kræve en særlig opmærksomhed, men det er også en god tid for at tilegne sig ny viden gennem uddannelse eller projekt, der involverer videnskab eller fremmede kulturer.

Begyndelsen af måneden kan også byde på en periode, særlig gunstig for forretningsmæssige partnerskaber - også selv om det samtidig er en periode, hvor partnere gennemgår nogle forandringer. Hvis du er heldig, vil du i den forbindelse opleve støtte fra indflydelsesrige mennesker.

Senere på måneden er der fokus på venskaber og forbindelser til sociale grupper, som arbejder på at opnå erfaring. Særlig omkring perioden omkring den 18. - 21. april, er der udsigt til at dette fokus udmunder i en opblomstring og udvikling af dit sociale liv.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tvillingens tegn:

Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Hübsch glasvaser

Hübsch glasvaser

Blomsterfrø: Islandsk valmue

Blomsterfrø: Islandsk valmue

Charlotte Perriand varmelampe

Charlotte Perriand varmelampe

Stor LED pære

Stor LED pære

^