Rivièra Maison bakke
Heathcote & Ivory Morris & Co.
Sæber Meraki
Care by Me

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn
Månedshoroskop for: September 2019
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af september måned kan du have intenst fokus på venskaber og på din rolle i gruppesammenhænge. Det er en tid, hvor du, i tæt samarbejde med andre, kan få gennemført planer, der vil resultere i at ting vil fungere bedre og mere effektivt. Du kan, med dine organisatoriske evner, opleve at måtte overtage en andens rolle for at igangsætte og motivere til gennemførelse af de planlagte reformer. I denne rolle, er det først og fremmest dit job at være loyal overfor systemet, som i sidste ende skal skabe forbedringer for gruppe eller samfund.

Som du måske fornemmer, så er der udsigt til en måned med en del prøvelser, fordi tingene ikke altid går som planlagt. Du skal især være opmærksom på risikoen for at ting bedømmes på et fejlagtigt grundlag, ligesom der kan være nogen, der har tendens til at afspore projektet ved at have urealistiske idéer især omkring økonomien. Ikke desto mindre er det en god til for gruppearbejde, især når det kommer til uddannelse og indsamling af information. Du har en særlig indflydelsesrig ’no-nonsens’ rolle, hvor din vigtigste opgave består i at forudse fejl og eliminere dem.

I løbet af den sidste del af måneden falder der mere ro på. Du klarer opgaverne effektivt og godt, og du kan komme videre med tingene i et mere fredeligt og roligt tempo.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:

Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Hübsch - Se den nye kollektion

Hübsch - Se den nye kollektion

Hop med på strikke-tendensen

Hop med på strikke-tendensen

Tjekker du prisen på varen i udlandet?

Tjekker du prisen på varen i udlandet?

Svært at få råd til økologi?

Svært at få råd til økologi?

Send en hilsen
^