Cest Bon glaskuglestage
Børnelænestol Riviera Maison
Spisestuestole hos BOBO
Katteskåle fra Yamazaki

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn
Månedshoroskop for: Januar 2020
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Efter en intens, kreativ og ret succesfuld periode hen mod slutningen af 2019, markeres 2020 med et helt nyt fokus, hvilket udspringer af lysten til og et ønske om, at bruge og vise dine talenter, og dine muligheder for at tjene penge.

Januar er dog en måned, hvor du nemt kan forføres og ledet ud på et sidespor, og du er, især i slutningen af måneden, særlig sårbar overfor bedrag. Så glem enhver bliv-rig-i-en-fart koncepter, og vær realistisk omkring, hvad der er praktisk muligt.

Den sidste del af måneden kan også byde på en romantisk tid, hvor den enlige Skorpion, vil føle sig tiltrukket af dates, som umiddelbart ligner svaret på drøm. Drømme har det dog med at miste deres fortryllelse i hverdagen, så selvom et møde kan byde på romantiske oplevelser, så er du på sigt nødt til at forholde dig realistisk.

For Skorpionen vil det store fokus i 2020 ligge på uddannelse, men også kommunikation. Her kan det dreje sig om kommunikation på et personligt plan fx i forbindelse med forhold til søskende og mennesker i den nærmeste omgangskreds.

Når det kommer til årets uddannelsesmæssige fokus, så kan din indsats vise sig at resultere i en stejl indlæringskurve på et område, du har sat dig for at mestre. Allerede den 10. januar kan de uddannelsesmæssige udfordringer blive intense, og du kan forvente store krav fra lærere eller medstuderende.

Beslutninger truffet netop i denne periode, kan vise sig at ændre dit intellektuelle mål.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:

Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Hvad skal du ønske dig?

Hvad skal du ønske dig?

Kodanska skål

Kodanska skål

Sådan spares penge på bryllupsfesten

Sådan spares penge på bryllupsfesten

Den ultimative shoppeguide

Den ultimative shoppeguide

^