Bakke 'Soho Tray' Riviera Maison
Super smuk kjole
Zinkbaljer
Håndklæder Spa Specials Riviera Maison

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn
Månedshoroskop for: Maj 2019
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af maj falder Nymånen i Skorpionens modsatte tegn, Tyren. Konstellationen vil være med til at fremhæve forandringer i forhold, som kan have varig indflydelse på dit liv fremover.  Mennesker dukker op i dit liv, og de byder alle ind med nytænkning omkring frihed.

I denne periode må der arbejdes hårdt på at få løst nogle kommunikation- og uddannelsesrelaterede udfordringer. Du kan til gengæld overveje at skille dig af med tidskrævende projekter ved fx lade andre overtage dem.

Det er en tid, hvor du fokuserer på dine idéer, og du er samtidig meget overbevisende, når du formidler dine idéer til andre. Men der er samtidig mennesker omkring dig, på arbejdet såvel som hjemme, som har brug for din råd og støtte.

For Skorpionen er følelsen af sikkerhed essentiel. Her i maj befinder du i en af årets mest optimale perioder, når det kommer til at arbejde på harmoni og balance i forholdet. Du føler dig sikker i dine forhold, og i denne periode kan du samtidig være åben overfor nye muligheder, nye bekendtskaber og nye sociale sammenhænge.

 

Det er en periode, hvor du er ivrig efter at udforske nye muligheder og arbejde på dit følelsesliv, og midt i måneden vil et nyt budskab fra en stærk partner kunne have indflydelse på dit liv. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:

Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Tag hånd om din utilfredshed

Tag hånd om din utilfredshed

Guide til begravelse

Guide til begravelse

Inspiration til konfirmationsfesten

Inspiration til konfirmationsfesten

Sådan holder du dig sund og rask <BR>uden at overanstrenge dig

Sådan holder du dig sund og rask
uden at overanstrenge dig

Send en hilsen
^