Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection
Ibu Jewels

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn
Månedshoroskop for: Juni 2020
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW


Juni byder på en yderst kreativ tid for dig, hvor du kan finde kulturelle aktiviteter som fx musik, film og kunst, særlig tilfredsstillende. Hvis du vælger ikke at bruge al din tid på at se film og serier, så vil du opleve at få indsigt i nogle at dine skjulte talenter, og du vil sandsynligvis opleve, at du har nogle særlige og ganske utraditionelle kilder til viden.

Ikke desto mindre vil begyndelsen af måneden være en kompleks tid – især følelsesmæssigt. Det føles som om du har en anden retning og agenda end de mennesker, du har nære relationer til, og tilmed, at du kommer på tværs af deres mål. Det kan udvikle sig til en forvirrede periode, og i værste fald en intens krise.

Økonomien kan være kilde til uenighed og der kan herske en generel følelse af usikkerhed og mangel på tillid. Som Skorpion har du et stort behov for følelsesmæssig tryghed og kontrol, men der kan vente noget der ligner en kaotisk periode, og du er nødt til at gøre alt hvad du kan for at mindske usikkerheden.

Måske er du usikker på, hvor din loyalitet ligger, måske er du påvirket af at skulle træffe et svært valg af romantisk karakter - eller måske ønsker du bare at forsikre dig selv om, at du har det bedst med at være bundet. Hvis du er usikker på, hvorvidt du kan holde hvad du lover og levere, eller har en fornemmelse af, at du senere må bryde løfter, så lad være med at give tomme løfter. Hvis din partner giver udtryk for usikkerhed, så giv plads.

I løbet af den sidste del af juni, er der fokus på at lære og åbne øjnene for nye horisonter. Du oplever, at der kommer ro på de kaotiske tilstande, og du har travlt med at komme i gang og glæder dig til at være aktiv. I slutningen af måneden hersker der igen en følelse af sikkerhed, og du begynder virkelig at arbejde godt. Her kan du også opleve at roen og trygheden vil indfinde sig i dit kærlighedsliv.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:

Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Messing ur

Messing ur

Trusser - Super komfort

Trusser - Super komfort

Ecooking Bodylotion

Ecooking Bodylotion

BH uden bøjle i bambus

BH uden bøjle i bambus

^