Bænke hos BOBO
AVIVIR Baobab
Ogawa Kazumasa poster
Opbevar dine sager<BR> i den smukkeste skænk

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn

Månedshoroskop for: Januar 2021
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Den sidste måned af 2020 har været præget af stress. Du har måtte kæmpe for dit arbejde og kæmpe for at få støtte til dine initiativer. Tonen har været barsk og konfronterende, og du kan have følt, at du kæmpede for din overlevelse.

Efter den første uge af januar 2021 er der til gengæld fokus på forandring, og du kan bruge din energi på at skabe gode relationer og indgå fornuftige kompromisser.

De store forandringer vil du først og fremmest opleve i dit privatliv, men også i dine relationer til mennesker udenfor din nærmeste omgangskreds. Her handler det blandt andet om, at der skal ske nogle strukturelle ændringer på hjemmebane, som vil have betydning for årene fremover, for at opbygge og styrke hjem, familie og lokalområdet. For nogle kan det betyde at flytte ind i et fællesskab, for andre kan det handle om at engagere sig i lokalpolitik. Denne indsats vil have en vedvarende effekt og bidrage til permanent forandring. 

Indledningsvist kan du måske føle et vist forbehold overfor disse forandringer, men man kan indimellem føle sig draget af mennesker med andre holdninger end ens egen.

Når det gælder dine nære relationer, så venter der her i januar en god tid for kærlighed og kommunikation. Du vil føle dig åben og lydhør overfor din partners synspunkter, og dette kan bidrage til harmoni og samarbejde til gavn for jer begge.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:

Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Brass-dock IPad- og brevholder fra Dot Åarhus

Brass-dock IPad- og brevholder fra Dot Åarhus

Karma bordlampe fra Sjælsø Nordic

Karma bordlampe fra Sjælsø Nordic

Svanemærket sofa <BR>med tidsløs elegance

Svanemærket sofa
med tidsløs elegance

Stof i metermål

Stof i metermål

^