Tine K Home
Engelsk porcelæn
Sommerudsalg 50 %
Louisiana plakater

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn
Månedshoroskop for: Juli 2019
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Du kan se frem til en dejlig måned, hvor du føler dig på toppen, har stor selvtillid og så meget god og positiv energi, at hvis du evner at klare udfordringer på et højt niveau. Det er en god periode, når det kommer til at arbejde med at realisere mål, og din positive energi og dit engagement bliver belønnet. Som følge af din energi, dit mod, din store arbejdsindsats og din villighed til at satse, kan der ligeledes opstå nye indtægtskilder. Måske var juni en særlig krævende og udmattende måned, til gengæld kan du her i juli se frem til en mere let og bekymringsfri periode.

Udover dit stærke fokus på arbejdsrelaterede opgaver, så kan du tidligt i juli have lyst til nogle ekstraordinære oplevelser, fx i selskab med en god ven eller søskende. Det er en tid, hvor du kan bryde med konventionerne, og har lyst til at spendere tid med mennesker, der gør ting på en ny og anderledes måde. I juli kan tanker om fremtid og uddannelse optage dine tanker, måske fordi du, med følelsen af øget energi, oplever overskud til at afslutte nogle ting, for at sætte gang i noget nyt.  

 

Med din gode selvtillid og energi, har du overskud til at udvise ekstra omsorg for nogen omkring dig, der lige nu er ramt af ulykke, og som kan have brug for din hjælp og evne til at kommunikere. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:

Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
T-shirts er det vigtigste i garderoben

T-shirts er det vigtigste i garderoben

Kan du udøve førstehjælp?

Kan du udøve førstehjælp?

Stumtjener

Stumtjener

Diamantslibning af huden

Diamantslibning af huden

Send en hilsen
^