Ferm Living Loungestol Desert
Lanterne fra Canett Furniture
Fletstol fra Rivièra Maison
Økologisk udendørs maling

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn

Månedshoroskop for: Juni 2021
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I den første del af juni venter en intens periode, hvor du, både følelsesmæssigt og intellektuelt, vil være nødt til at gøre en særlig indsats for at holde hovedet oven vande. Her er det bedst at undgå diskussioner, og det kan være klogt at overveje, om der er nogle af dine forbindelser, du bør tage afstand fra eller måske helt droppe. 

Dine overvejelser vil være præget af, at nogen i din omgangskreds har handlet eller opført sig illoyalt.Tingene ændrer sig dog radikalt i tiden omkring nymånen den 10. og her venter en tid, hvor du fokuserer på at arbejde dig opad i det karrieremæssige hierarki. Det bliver begyndelsen på en tid, hvor du tager imod anerkendelse, men selv har viljestyrke og en selvtillid på toppen. Du kan sætte sætter din vilje igennem og gennemføre strukturelle forandringer, som kan få indflydelse på din relation til overordnede og gruppesammenhænge.

I perioden fra begyndelsen af juni til midten af måneden bør du være opmærksom på, at du kan støde på en eller anden form for bedrag. Derfor bør du blandt andet sikre dig, at du ikke pludselig står med forpligtelser som kan underminere din følelse af tryghed.

Den sidste uge af juni byder på positiv forandring. Her kan du opleve at der er et særligt fokus på rejseaktivitet, hvilket kan inkludere børn og dine nærmeste.

Når Venus begynder på at nærme sig Mars, og de to planeter mødes i juli, venter der en dejlig periode med kærlighed og samvær med engagerede relationer. Det gælder både i arbejdsmæssige sammenhænge og privat.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:

Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Havekrukker

Havekrukker

Gode idéer til gaveønsker

Gode idéer til gaveønsker

Havemøbler TRIMM Copenhagen

Havemøbler TRIMM Copenhagen

Gør det selv, kvinde

Gør det selv, kvinde

^