Pendel fra House Doctor
Bloomingville Pendel
Sengelampe
Stor LED pære

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn

Månedshoroskop for: Oktober 2020
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Når Merkur i løbet af måneden bevæger sig i retrograd bevægelse ind i dit tegn, går du ind i en periode med intense tanker og overvejelser, som handler om nogle helt usædvanlige udfordringer i dit liv, som ikke synes at blive mindre.

Det er en tid, hvor du foretrækker at sige den utilslørede sandhed, frem for at camouflere den i diplomati. Hvis folk ikke kan lide, hvad du siger og mener, så vil du have tendens til at afbryde forbindelsen, frem for at gå på kompromis. Din partner vil, ligesom dine venner, støtte dig og yde al den praktiske hjælp du måtte have brug for.

Udfordringerne møder du på jobbet, men her er du klar til at skære igennem for at få din vilje. Det er vigtigt for dig at stå ved hvad du tror på, også selvom det betyder, at du må kæmpe mod folk, som tror de skal dominere med deres forældede anskuelser. Hvis du trænges op i en krog, er du klar til at stå imod og undlade at støtte ideer, du ikke tror på.

Når solen bevæger sig ind i dit tegn omkring den 23. oktober, vil du nok få mere støtte fra mere indflydelsesrige mennesker og have flere kræfter på din side. Du er i stand til at gøre en stor indsats denne måned, hvor du justerer din strategi til der sker et gennembrud i din retning. Det er viljestyrken, der tæller, selvom der nok går et par måneder inden du virkelig oplever succes.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:

Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Meraki

Meraki

Gaveæske håndsæbe og håndlotion

Gaveæske håndsæbe og håndlotion

Spisebordsstole

Spisebordsstole

Skål - By Room

Skål - By Room

Pandemi i USA Viagra