Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Månedshoroskop for: Oktober 2022

Opdateres 3. oktober 2022... 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:

Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.


Horoskop for: September 2022
September bliver begyndelsen på lang periode præget af en underliggende følelse af forvirring. Udviklingen skyldes en kulmination af Venus og Mars, der finder sted i midten af september. Det betyder blandt andet, at der er udsigt til en tid med tilspidsede situationer, hvor det, både privat og arbejdsmæssigt, kan være udfordrende at komme i mål med tingene.

Det er også en tid som romantisk og følelsesmæssigt kan udvikle sig kaotisk, især hvis du havner i en situation der kræver, at du skal træffe valget mellem to mennesker. Den kloge Skorpion holder sig på den smalle sti, og forholder sig nøgtern til situationen. Der skal være fokus på hjem, familie og samfund, for det er her, at følelsesmæssige og økonomiske investeringer er rentable. At lade sig forføre og leve et dobbeltliv er hverken tilfredsstillende eller muligt i længden.

I løbet af den sidste uge af måneden er der udsigt til en positiv udvikling på hjemmefronten, og her vil det fx være oplagt at bygge til, renovere eller investere.

På grund af den forvirring, der følger med kulminationen mellem Venus og Mars, vil der arbejdsmæssigt herske travlhed. Et fokus på udvidelse, udvikling og udenlandske forbindelser kan være med til at skabe stabilitet og balance.

Slutteligt er det også værd at nævne, at september faktisk har stort potentiale, når det kommer til at udvikle sig psykologisk og spirituelt.


 

 

Månedshoroskop for: August 2022

I begyndelsen af august kan der opstå nogle begivenheder, der kan have særlig indflydelse på dine personlige forhold. Det kan fx dreje sig om din partner, kollegaer, familie eller folk i lokalsamfundet, der påvirkes af en særlig intens situation.

Du kan føle dig i en usikker position, og måske handler mange af de begivenheder der sker lig nu om at der foregår nogle sammenstød mellem mennesker med forskellige værdinormer, og her kan det fx handle om nogle modsatrettede holdninger i forhold til parforhold.

Da du lige nu ikke har magten til at gennemføre din egen agenda i forhold til især andre mennesker med en anderledes kulturel baggrund end din egen, kan du være nødt til at leve med nogle af de holdninger, som andre mennesker, eller måske samfundet har.

I denne tid kan du føle dig afhængig af andre, og det er ikke optimalt, når du samtidig har et ønske om at bryde ud og leve efter dine egne normer. Men måske kan en særlig ven eller forbindelse i udlandet være en god støtte og hjælpe dig på vej, så du skal føle dine holdninger og tilgang til tingene bliver kompromitteret. Husk, at der er andre, der gerne byder ind med gode råd og vejledning.

I løbet af den sidste del af måneden lykkes det dig at komme ud af en kompromitterende situation, og du vil have et klart billede af og en plan for, hvordan du kommer videre. Her vil der være udsigt til en positiv periode, som vil have indflydelse på din hverdag såvel som på arbejdet.

Trods nogle underliggende spændinger, så vil du opleve, at du med mere overskud, vil se ekspansion og vækst, hvilket vil bidrage til at der opstår nogle nye muligheder.

 


 

Månedshoroskop for: Juli 2022

I begyndelsen af juli kan du føle dig drænet for energi, hvilket formentlig skyldes, at arbejdet har været intenst og stressende de seneste uger. Men omkring den 5. juli kan du for en tid lægge arbejdet til side, og finde ro og harmoni, fx i selskab med familie og venner. Det kan blive begyndelsen på en skøn måned, som kan byde på nye oplevelser og rejser til steder, du ikke har været før.

Ved at tilpasse dig og lade andre tage over vil du bevare den positive stemning. Du er alligevel ikke i stand til at få din vilje trumfet igennem, så hvorfor spille kræfter på det.

Fra midten af juli og frem til slutningen af måneden, er det oplagt at fokusere på rejser, ikke mindst, hvis du planlægger romantik på et fjerntliggende sted.

Når du når hen til udgangen af måneden, så kan en ekstraordinær konstellation mellem Mars, Uranus og Måneknuden betyde et særligt intenst fokus på nye relationer. Det kan meget vel være, at det resulterer i, at du skubbes ud af din komfortzone, men det er en fascinerende periode, hvor du kan opleve nye mennesker og nye, fremmede kulturer. Her er det vigtigt, at du gør dig umage med, at tilpasse dig og udvise respekt for andres kulturelle værdier, hvis du ønsker at der skabes bånd mellem jer.


 

Månedshoroskop for: Juni 2022

I juni er du i en periode, hvor du har masser af energi, hvilket betyder, at du blandt andet har fokus på sundhed og fitness. Det er derfor et oplagt tidspunkt at komme i gang med motion og/eller træning. Måske vil du føle dig særlig motiveret, hvis det har et element af eventyr og/eller konkurrence.

Din energi kanaliseres også ind i dit arbejdsliv, og du kan se frem til at få mere ansvar, ligesom der arbejdsmæssigt kan blive stillet nye krav til dine lederevner. Du er super motiveret og parat til hjælpe andre, men du kræver samtidig frihed til at gøre tingene på din måde.
Stemningen i dit parforhold er positiv, men der er også nogle negative tendenser. Din partner ved præcis, hvad vedkommende vil have, er stædig og kompromisløs. Du føler dig måske lidt restløs, men kæmper med entusiastisk for at finde fælles mål, ro og stabilitet.

Hen mod slutningen af måneden, synes tingene at glide lettere, og der vil herske større fleksibilitet, åbenhed og lydhørhed mellem jer. Det er vigtigt, at I når dertil, for der kan have været ting, der har været fejet under gulvtæppet, og med dem fremme i lyset, vil der opstå fred og harmoni til igen at fine spænding og eventyr i forholdet.

 Månedshoroskop for: Maj 2022

I begyndelsen af maj står nymånen i dit modsatte tegn, Tyren, og det sætter fokus på nogle forandringer i dine sociale relationer, og varsler en tid, hvor du kan møde nogle ekstraordinære, spændende mennesker.

Konstellationen kan også betyde, at du vil møde en form for modstand, hvilket du formentlig vil opleve, når måneformørkelsen falder i Skorpionen den 16. maj. Der kan være tale om nogle, at der på dette tidspunkt, er nogle særlige begivenheder, der påvirker dig, og resulterer i usikkerhed og formentlig også en form for pres fra familien.

I løbet af de første tre uger af maj, vil du formentlig få lyst til at beskæftige dig med noget kreativt, og udtrykke dig gennem fx musik.

På det følelsesmæssige og romantiske plan, er tiden mere kompleks, måske fordi du ikke synes at være i stand til at bestemme dig for, hvad du egentlig vil. Du kan nemt blive ført på afveje af dine forventninger, der kan vise sig at være urealistiske.

Tingene ændrer sig radikalt i den sidste uge af maj med et nyt, dynamisk fokus på dit arbejde. Det er et godt tidspunkt at føringen og sætte noget nyt i værk ved hjælp af dine kreative evner. Du vil have det svært hvis nogen forsøger at begrænse din frihed til at bestemme, hvordan du vil gribe opgaverne an. Men du kan forvente stor støtte fra folk med materielle ressourcer og stærke netværk, og som følge af det forvente succes.


 

Månedshoroskop for: April 2022

I begyndelsen af april vil en kraftfuld Mars-Saturn konjunktion sætte fokus på dit fundament i tilværelsen. Her kan du, på et rent praktisk plan, se at der er behov for nogle forbedringer af de fysiske rammer, hvilket fx kan handle om forbedringer af dit hjem og bolig.

Det kan også handle om, at du gerne vil forbedre dit forhold til folk i lokalsamfundet, eller at du vil slutte dig til en gruppe mennesker, der har nogle særlige sociale og samfundsmæssige formål.

Midt i måneden kan du have brug for at vende blikket indad, og mærke om du har lyst til at fordybe dig i nogle kreative opgaver. Det kan fx være inden for kunst, film og anden kultur, som du også kan overveje at invitere børn og/eller partner med til. At inkludere dine nærmeste i dine interesser, kan betyde dejligt samvær og fællesoplevelser.

Føler du en trang til at skabe nogle magiske øjeblikke, så kan det skyldes, at der her i april opstår en Jupiter-Neptun-konjunktion, som kun finder sted en gang hvert 13. år.

Denne konjunktion vil præget både denne og den kommende måned, men særligt i slutningen af april kan der være udsigt til nogle magiske romantiske oplevelser. Men husk, at den slags spontane, romantiske oplevelser, ikke nødvendigvis er nogle, du skal forvente er optimal basis for et længerevarende forhold.

Måske skal du hellere finde magien i opgaver, hvor du sammen med andre mennesker arbejder på nogle idealistiske projekter.


 

Månedshoroskop for: Marts 2022

Med nymånen i begyndelsen af marts er der udsigt til at dit privatliv kan være præget af forandring og nye omstændigheder. De første dage i måneden er intense, og forholdet til en nær relation kan være sat på prøve. Der foregår en kamp, men den vil vise sig at kunne give forholdet en form for rensning.

Overordnet er måneden præget af en særlig intens kommunikationsform, og du har tendens til at sætte alt på spil og kræve at andre forpligter sig eller siger fra. I dine øjne er det nødvendigt at fjerne svage led, og alt hvad der kan udgøre en trussel.


Efter den 6. marts vil dit fokus være på dit hjemmeliv, og fællesskabet får en øget betydning. Planer, der var sat i bero, kan nu effektueres, aftaler kan komme i stand, og du vil opleve støtte og solidaritet i familien.

Et familiemedlem vil tage sig af de fælles forpligtelser, især når det kommer til at tage kontakt og samle familiemedlemmer eller andre i omgangskredsen. Den gode stemning og opbakning bliver dog kortvarigt afbrudt i midten af måneden, hvilket kan påvirke hjemmelivet. Måske er det en god anledning til at ændre nogle ting …

I marts blomstrer kreativiteten, og der er masser af inspiration at hente, hos kreative børn og voksne i din omgangskreds. Det er en skøn tid, hvor drømme og fantasi kan komme til udtryk og give intense oplevelser gennem kunst, poesi, musik og film.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Lysestager i kulørt krystalglas

Lysestager i kulørt krystalglas

Økologisk vægmaling i smukke nuancer

Økologisk vægmaling i smukke nuancer

Hvordan man planlægger<BR> en vellykket venindedag

Hvordan man planlægger
en vellykket venindedag

Toilettaske fra Derrière la Porte

Toilettaske fra Derrière la Porte

ANNONCER
^