Tehætte The Organic Company
Derrière la Porte - Termoflaske
Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen
Hübsch krus

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn

Månedshoroskop for: April 2021
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Det meste af april befinder du dig lige på kanten, på vej til at engagere dig i ny projekter på flere forskellige planer.Læg dine planer i selskab med andre, sig hvad du mener – og tydeligere end vanligt.

Udnyt dine gode psykologiske evner til at skære igennem projekters svagheder, og kom ind til kernen af, hvad folk omkring dig siger og gør, og hvordan og hvorfor de gør det. Dine evner til at tænke klart i intense situationer, vil betyde, at du kan se frem til stor succes denne måned. Du vil opdage, at du arbejder godt sammen med ledere, men også med din partner.

Jobmæssigt tager folk initiativer, som viser sig at være succesfulde. Og også derhjemme byder tiden på held og positiv udvikling. Har du brug for noget, så er der gode chancer for at du får dine ønsker opfyldt. Det gælder på områder, som handler om fremgang, og kan fx dreje sig om optagelse af boliglån, men også forfremmelse eller lignende. Det eneste du har brug for, er den selvtillid, du nu besidder.

Efter midten af april, vil du opleve at dit fokus forandres. Tiden er til, i en periode, at flytte din opmærksomhed omkring arbejdsrelaterede emner, hen på vigtige personlige relationer i dit liv.

Den enlige Skorpion kan forvente, at en fornuftig, smuk og stabil person dukker op i horisonten, ligesom det generelt er en god tid for etablering nye kontakter og forbindelser.

Det er en tid, hvor du har lyst til at møde mennesker fra forskellige miljøer og samfundslag – mennesker med spændende og anderledes værdier, end dem du har.

Efter den 23. april bevæger du dig ind i en helt ny fase, hvor du har et øget fokus på at udvide din horisont - både intellektuelt og gennem rejser.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:

Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Hübsch krus

Hübsch krus

Te-sæt med infuser og honningpind

Te-sæt med infuser og honningpind

Rivièra Maison tekrus

Rivièra Maison tekrus

by Room krus

by Room krus

^