New arrival: Sengetæppe fra Algan
RUE de FEMME bluse
Lampe PTMD Collection
Naturtro kunstige blomster

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2019
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Lige nu befinder du dig i en periode, hvor du muligvis føler dig mere afhængig af andre, end du bryder dig om. Alligevel er det en god idé at værne om disse forbindelser og på bedste vis forsøge at leve op til forventningerne. Det glæder især, når det kommer til uddannelse og kommunikation. For at skabe tid, energi og overskud i denne periode, kan det være fornuftigt at rydde ud i dine prioriteter og udsætte opgaver, der kan vente.  

Lige efter Nymånen den 5. marts, bevæger Uranus sig ind i dit modsatte tegn, Tyren, hvilket markerer begyndelsen på en syv år lang periode præget af fornyelse og eksperimenter. Dette påvirker og præger både partnerskaber og venskaber, og forandre forholdet til mennesker omkring dig. Det gælder især de mennesker, som du føler dig særligt tiltrukket af, som vil give udtryk for fremover, at have øget behov for plads og frihed.

Hen mod slutningen af måneden, er der optimisme og godt humør på hjemmefronten. Der kan være brug for særlig fokus på individuelle behov i forhold til kærlighed og tryghed, og du bør tilpasse dig omstændighederne og huske at opmuntre dine nærmeste til at nyde livet.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:

Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Skønne nye produkter fra populære Gant

Skønne nye produkter fra populære Gant

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Lovely Linen

Lovely Linen

Drikkedunk fra Sistema

Drikkedunk fra Sistema

Send en hilsen
^