Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2020
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Marts måneds fokus på kommunikation og læring, kan tage mange former. Nogle af de mennesker, du omgås med i hverdagen, det kan være fx kollegaer, naboer, søskende eller lærere, kan være i nogle særlige indflydelsesrige positioner. Det gør dem til oplagte samarbejdspartnere, hvis du arbejder på at opnå succes med et udfordrende projekt. Det kan fx være i forbindelse med et nyt læringsprojekt, en rejse, der indebærer udfordringer eller en særlig opgave, der kræver fysisk eller psykisk overskud.

Efter den 20. i måneden venter en særlig udfordring og kamp, som du nødvendigvis må og skal vinde. Her er du tvunget til at samle alle dine ressourcer for at kunne eliminere de forhindringer, der kommer i vejen, men du vil også opleve at du besidder både viljen og ressourcerne til at klare udfordringerne. Du vil samtidig opleve, at du har backup og støtte, fra kompetente mennesker og fra partnere, som på trods af deres egne agendaer, ønsker at arbejde sammen med dig. Dette kan udvikle sig til at blive den perfekte lejlighed til at bygge nogle stærke relationer. 

Hen mod slutningen af marts vil der sket et længe ventet skift i omstændighederne. Dit fokus vil flyttes til hjemmefronten, hvor du kan opleve noget helt uventet, der mest af alt minder om en invasion, og som muligvis er udsprunget af dine planer om at gennemføre fundamentale ændringer.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:

Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Svensk 70'er pendel

Svensk 70'er pendel

Hübsch glasvaser

Hübsch glasvaser

Studio Feder pyjamas

Studio Feder pyjamas

Sådan øger du din selvtillid<BR> og tilfredsheden med din krop

Sådan øger du din selvtillid
og tilfredsheden med din krop

^