AVIVIR Baobab
Ogawa Kazumasa poster
Møbelkæde med Danmarks største <BR>udvalg af senge slår fast:<BR> Bæredygtighed og sundhed <BR>SKAL prioriteres
Birk Denmark<BR>- Shampoo- og balsambar

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn

Månedshoroskop for: Februar 2021
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Februar får en rigtig god begyndelse. Der er mulighed for dejlige aktiviteter, fx i forbindelse med børn, dit forhold - eller i forbindelse med kreative projekter i samvær med andre. Det er en måned, hvor du engagerer dig under nye omstændigheder. Det kræver en indsats, men din indsats vil blive belønnet omkring nymåne den 11. februar.

I dagene omkring nymåne, er der mulighed for at nogle særlige lykkelige stunder, og her er det vigtigt, at du gør dig umage for at engagerer dig med andre mennesker. Det kan fx være en gruppe venner eller børn, men også i kreative miljøer, hvor du trives.

Tiden er også rigtig god, når det kommer til at iværksætte nye sociale initiativer. En ven, en søster eller bror vil gerne dele en oplevelse med dig, og det kan vise sig, at være en god inspirationskilde. I denne periode er der også rigtig gode muligheder for at involvere sig med en gruppe af mennesker, der virkelig kan udvide din bevidsthed.

For den enlige Vægt kan februar gengæld også byde på nogle udfordringer, der komplicerer tingene i forhold til kærligheden. Det er ingen udfordring at tiltrække potentielle partnere, for tiden kunne dårligt være bedre for dating. Udfordringen ligger i, at dine værdier ikke er nemme at forene med en partners. Det kan dreje sig om, at du har mod på at eksperimentere, mens en partner har brug for at beskytte det, vedkommende allerede har.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vægtens tegn:

Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

 

 

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Olielampe til haven

Olielampe til haven

Betræk til IKEA Söderhamn

Betræk til IKEA Söderhamn

Sofabord genbrugstræ

Sofabord genbrugstræ

Roon & Rahn<BR> - Dansk design til entréen

Roon & Rahn
- Dansk design til entréen

^