Fletstol fra Rivièra Maison
Ildsted Eva Solo
Loungestol Sika Design
Økologisk udendørs maling

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn

Månedshoroskop for: Maj 2021
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Først i maj er der især fokus på at dele og interagere med dem, som står dig særligt nært. Det kan være en dejlig tid for intimitet; du har meget at give og meget at dele, men der er en tendens til at lægge lidt for meget i tingene, når det gælder kærlighed og hengivenhed. Pas på at du ikke dræner dig selv for ressourcer.

Når du går ind i den anden uge af maj, ændres dit fokus. Du går ud af en intens fase, men nu bliver tilværelsen lysere. Du kan få lyst til at få udvidet din horisont. Det kan være gennem uddannelse, rejser og gennem kontakt til folk fra nær og fjern.

Måske har du også lyst og overskud til at dele dine idéer, og det er der mulighed for i denne periode, hvor du arbejder godt sammen med andre – ikke mindst dygtige formidlere. Der kan ske store ting, især i midten af måneden.

Hen mod slutningen af maj bliver tingene mere komplicerede, og du har tendens til at miste retning. Det kan fx ske i forbindelse med nogle betingelser på jobbet, eller en generel følelse af utilfredshed med hverdagens rutiner.

Dine tanker vandrer og du foretrækker at forsvinde ind i dine tanker og drømme, frem for faktisk at udføre noget konkret. Men det er en tid, hvor der sker vigtige forandringer på jobbet med mulighed for indflydelse og nye prioriteringer. Der er kolleger, der giver udtryk for deres mange forskellige holdninger, mens de forsøger at tilpasse sig nye tider.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vægtens tegn:

Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

 

 

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Loungestol Sika Design

Loungestol Sika Design

Lang måtte til terrassen

Lang måtte til terrassen

Gør det selv, kvinde

Gør det selv, kvinde

Økologisk udendørs maling

Økologisk udendørs maling

^