Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Månedshoroskop for: September 2022

September begynder med fokus på kommunikation. Der kan være bidrag fra mange sider, og tiden er oplagt til fx udenlandsrejser og til aktiviteter, der indebærer læring og kommunikation.

Med fuld fart på sociale engagementer i begyndelsen af måneden, kan det blive en temmelig hektisk periode, hvorefter der følger en tid, hvor du formentligt har mest lyst til at trække dig tilbage og nyde lidt fred og ro.

Den 5. september går Venus fra Løven til Jomfruen, hvilket betyder, at du går ind i en periode, hvor du har brug for, mentalt og åndeligt, at finde balance og overskud. I en hektisk hverdag er det nødvendigt også at have fokus på sunde vaner, og på balancen mellem arbejde og privatliv. Ved at have dét for øje gennem måneden, vil du sidst i september, hvor Venus bevæger sig ind i Vægten, nå frem til en periode med mere overskud og styrke.

I midten af måneden vil der opstå en kulmination mellem Venus og Mars, som har været under opsejling. Her vil du sandsynligvis opleve at befinde dig i modstrid med mennesker, der ikke deler dine synspunkter og som har nogle meget anderledes ideer om, hvordan tingene skal fungere. Det kan give dig følelsen af, at du ikke kan stole på andre, og at der er modstrid i den information, du får.

Denne følelse af usikkerhed og forvirring omkring projekter og initiativer præger ikke kun september, men også udviklingen de kommende måneder. Derfor gælder det om, at forsøge at undgå de situationer, der kan underminere din tillid.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vægtens tegn:

Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.


 

Månedshoroskop for: August 2022

I begyndelsen af august venter en intens periode. Det kan handle om nogle usædvanlige i forhold i dine sociale relationer, eller det kan handle om, at der sker en uventet udvikling, der påvirker økonomi og sikkerhed. Så i første omgang vil der denne måned være et særligt fokus på de faglige ambitioner, for det kan meget vel være, at der er sammenhæng mellem dine ambitioner og din økonomi.

Socialt og følelsesmæssigt kan august dog også byde på en helt uventet udvikling i forbindelse med nogle nære relationer. Der er tendens til at en person eller flere i gruppe, udfordrer nogle eksisterende tabuer, hvilket kan have forbindelse til en anden kulturel eller etnisk baggrund end din.

Uanset hvilke tabuer, der udfordres, så vil du formentlig møde censur og modstand fra nogle etablerede grupper og deres traditioner, og her kan en ven eller en partner opleve, at løbe panden mod en mur.
Efter fuldmånen den 12. august ændrer din situation sig. Du føler dig ikke længere så følelsesmæssig sårbar, og du vil opleve at tilværelsen også byder på dejlige, tværkulturelle oplevelser.

Overordnet vil du nok opleve, at der fortsat hersker nogle spændinger, hvilket kan påvirke dine nære relationer, omgangskreds, børn og partner. Indstil dig på at være tolerant, for det er ikke sikkert, at andre omkring dig evner det i øjeblikket.

 


 

Månedshoroskop for: Juli 2022

Sommer og sol! Humøret er i top, og i begyndelsen af måneden kan du have stor trang til at møde nye mennesker. Måske i udlandet finder du hvad du søger; Kulturelle oplevelser og det friske pust, man får når man møder nye venner. Når du når hen omkring midten af juli, venter der en periode, der sæMidten af ??juli er en god tid til at rejse med børn eller gamle venner, og det er den slags tid, hvor du har brug for en afgørende pause fra arbejde og familiepres.

Hvis du ikke afholder ferie i de to sidste uger af juli, så vil du fra den 18. befinde dig i en arbejdsmæssig periode, hvor der er stor fokus på faglige forhold. Det kan handle om, at en kollega forlader sin stilling, hvilket udløser et intenst fokus fra ledelsen.

Juli er en tid, hvor din partner kan havne i en frustrerende situation. Det kan handle om nogle økonomiske omstændigheder, der har udviklet sig på en måde, som ingen have forudset. Med jeres følelsesmæssige forbindelse og kærlighed kan I sammen takle udfordringerne.

 Hvis du er single eller dater, så vil du formentlig møde en, der udfordrer dig og dine grundværdier. Det kan handle om et menneske, der har en anden baggrund og anden kultur. Det er et spændende møde, men det kan også bringe dig lidt ud af balance. Det er vigtigt, at du bevarer kontrollen, og selv træffer beslutninger om, hvad der skal ske.Månedshoroskop for: Juni 2022

I begyndelsen af juni har du både Jupiter og Mars i dit solar 7. hus.  Det betyder, at du kan blive involveret i nogle dynamiske partnerskaber. Det er mennesker, der sætter pris på deres uafhængighed, og som er villige til at tage chancer og klar til eventyr.

Det er netop sådan nogle mennesker, der kan være med til at udvide din horisont, og det kan være belejligt, fordi du selv har brug for at frigøre dig og fokusere på dine egne værdier, ressourcer og uafhængighed.

Gennem juni vil du være motiveret til at skabe nogle sikre rammer omkring dig selv - både følelsesmæssigt og økonomisk. Du værner om, hvad du har, sparer på generøsiteten og plejer din økonomi. Du og dine nærmeste har hver jeres agenda. Du ønsker tryghed, mens de vil have spænding og oplevelser.

Din trang til at pleje dine egne interesser ændre sig i løbet af den sidste uge af juni, hvor du får lyst til og mod på nye oplevelser. Her vil det være en gunstigt for samvær fx i forbindelse med en rejse uden for landets grænser.

Måske er der mennesker, du har lyst til at besøge, få nogle nye kulturelle oplevelser, som vil være inspirerende og udvide din horisont, og måske også være inspiration til nye idéer og mål.Månedshoroskop for: Maj 2022

I begyndelsen af maj bevæger din Venus sig ud af Fiskene og ind i dit modsatte tegn, Vædderen. Det vil formentlig betyde, at du vil have et særligt fokus på dine sociale relationer denne måned. Den 10. maj bevæger også Jupiter sig ind i Vædderen, og det kan betyde, at der er udsigt til en årelang periode, hvor du er stærkt engageret i mennesker med stor indflydelse. Sidste gang Vægten befandt sig i denne positive konstellation var i 2010-2011.

Denne fokus på sociale relationer betyder også, at du går ind i en periode, hvor du er mere udadvendt, hvor du vil møde berejste mennesker, der med deres spændende tilværelser, inspirerer dig. Du vil opleve, at du er klar til at gå langt ud af din egen komfortzone for at få nye oplevelser, og denne livsbekræftende lyst øges fra slutningen af maj og ind i juni.

For den enlige Vægt er der, her i maj, gode muligheder for at møde et spændende menneske med kærestepotentiale, og en klar vision for fremtiden.

I maj kan du være villig til at tage nogle chancer, og dette indebærer en vis risiko, når det kommer til spørgsmål omkring økonomi og sikkerhed. For måneden begynder med nogle uforudsigelige forandringer, som kan betyde, at det bliver en tid med udfordringer.

Samtidig kan der omkring måneformørkelsen i midten af maj være en usikkerhed, enten i forbindelse med et følelsesmæssigt forhold, eller i forhold til en økonomisk udvikling, der kræver nedskæringer. Men bevar optimismen, for der er udsigt til, at du får styr på udfordringer og problemer hen mod udgangen af måneden.Månedshoroskop for: April 2022

I begyndelsen af april kan der være nogle udfordringer, som formentlig er relateret til børn, en kæreste eller et team af kreative mennesker. Men tingene løser sig, og vil snart være klar til at komme videre.

Når Venus bevæger sig ind i Fiskenes tegn den 5. april, ændrer dit fokus sig, og du vil have brug for at koncentrere dig om dit arbejdsliv, og samtidig mærke en lyst til at hjælpe og støtte andre, som er mindre heldige end du. En stor del af april kan være præget af dit overskud og din lyst til at involvere dig i andre menneskers situation og gøre en indsats for at lindre den smerte og frustration de føler.

Forandringer på arbejdspladsen betyder, at der er et større fokus på fællesskab og samarbejde. Du får mulighed for at deltage i en form for kollektivt projekt, som i nogen grad sprænger de normer og principper, der normalt dominerer arbejdslivet.

På et praktisk plan kan det dreje sig om at der tages initiativ til nogle kreative projekter, der har til hensigt at vække følelsen af sammenhold og medansvar i offentligheden. På et mere spirituelt plan, og især omkring den 17. april, kan der opstå mulighed for at gå ind i et samarbejde med mennesker, der har spændende idéer om, hvordan man får et sundt og meningsfuldt liv.

April er også en måned for dig og dine personlige forhold, ikke mindst fordi fuldmånen i midten af måneden falder i dit tegn, Vægten. Det betyder, at der kan opstå nogle særlige muligheder for konstruktive tiltag i forbindelse med parforhold og/eller børn. For den enlige Vægt kan romantik findes i forbindelse med projekter på arbejdspladsen, især med et idealistisk menneske, der deler dine tanker og synspunkter, og ser vigtigheden af at hjælpe andre mennesker.Månedshoroskop for: Marts 2022

I begyndelsen af marts måned befinder Venus, den magtfulde Mars, og Pluto sig i en særlig konstellation, som kan have indflydelse på udfaldet af nogle begivenheder i december sidste år. Her befandt du dig i en meget vanskelig position, som du først her i marts har energi, overskud og styrke til at få styr på. Dette vil formentlig kræve en seriøs indsats på hjemmefronten.

I tiden efter den 6. marts, hvor Venus og Mars sammen bevæger sig fra den tunge Stenbuk ind i Vandmandens frie sfære, vil du øjeblikkeligt opleve følelsen af frihed. Frihed til at elske, frihed til at udtrykke dig selv og frihed til at gøre præcis, hvad du har lyst til. Spring ud i det, nyd din suverænitet, men pas på, at din nyvundne frihedsfølelse ikke får dig til at bryde alle rammer, bare fordi du kan.

Arbejdsmæssigt er marts også en betydningsfuld periode, præget af høje idealer, masser af kreativitet – men også af nogle temmelig urealistiske sats. Det er ganske vist et godt tidspunkt for innovation og opfindsomhed, og selvom det hele er præget af uorden og manglende organisering, så kan lidt kaos nogle gange være kilde til ny inspiration.

 

 

 

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Hvordan man planlægger<BR> en vellykket venindedag

Hvordan man planlægger
en vellykket venindedag

Derfor skal du ikke tøve med<BR> at investere i en seng

Derfor skal du ikke tøve med
at investere i en seng

Plakat Mark Rothko 'White center'

Plakat Mark Rothko 'White center'

Lysestager i kulørt krystalglas

Lysestager i kulørt krystalglas

ANNONCER
^