Lanterne fra Canett Furniture
Instruktørstol By LaForma
Hængekøje VENTURE DESIGN
Økologisk udendørs maling

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn

Månedshoroskop for: Juli 2021
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Især for den enlige Vægt, ser juli ud til at blive en ekstremt spændende og dejlig måned, hvor der vil være god mulighed for at opleve romantik. I midten af juli møder din tegnhersker, Venus, nemlig Mars i Løvens tegn, og det er en spændende konstellation, som kun opstår en gang hvert ottende år. Da netop denne konstellation ses som universale elskende, så er en varm og intens oplevelse meget sandsynlig.

Om det handler om en romantisk forbindelse eller at være sammen med venner, så er det tid til at komme ud og mærke livet, feste og have det sjovt.

Der kan dog også være nogle situationer, hvor du kan opleve at have et særligt ansvar. Det kunne være i forbindelse med sociale begivenheder, som er præget af formaliteter. Måske venter der bryllupper eller andre store begivenheder, og her kan der være en særlig twist, som kan handle om, at tingene præges af noget utraditionelt, internationalt eller kulturelt.

Præges måneden af sådanne romantiske og festlige begivenheder, så vil du, i den sidste uge af måneden, opleve et skift og en ændring i dit fokus. Du vil føle et behov for at trække dig tilbage fra de hektiske sociale begivenheder, og tage dig tid til mere personlige oplevelser.

På jobbet er en udvikling i gang med nye muligheder, og her kan du få brug for at overveje nye perspektiver. Samtidig vil der opstå en mere seriøs stemning i dit romantiske liv, og det er tid til at overveje at forpligte sig.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vægtens tegn:

Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

 

 

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Indretning af hjemmet<BR> kræver en fælles indsats

Indretning af hjemmet
kræver en fælles indsats

Seaford reoler

Seaford reoler

Kaffekop i genbrugsmateriale

Kaffekop i genbrugsmateriale

Havekrukker

Havekrukker

^