Glaspynt fra Bungalow
Spisestuestole hos BOBO
AURO økologisk bordpladeolie
Ciso - Ny kollektion

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn
Månedshoroskop for: December 2019
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Da Saturn i øjeblikket bevæger sig i periferien af dit horoskop relateret til hjem og familie, venter der langsigtede udfordringer på disse områder. Og når Jupiter i begyndelsen af december indfinder sig samme position, så kan der være udsigt til at nogle familiemæssige omstændigheder ændres, hvilket vil give dig mulighed for at finde nye, stabile rødder hen mod udgangen af det nye år.

I mellemtiden venter masser af udfordringer, og når dit tegns hersker, Venus, mødes med Saturn omkring fuldmånen den 12. december, bliver tingene sat på spidsen. Her vil der være overvejelser omkring, hvor meget du ønsker at tage med hjem, som vil kræve, at du træffer nogle beslutninger. Du kan føle dig som en lus mellem to negle, men vil føle dig mere fri og optimistisk, hvis du ser mere enkelt og praktisk på tingene, og dropper noget af det, der tager for meget af din tid.

Selvom du gør en indsats, så er december ikke tiden, hvor relationerne ligefrem blomstre. Det er til gengæld en god tid, når det kommer til at arbejde konstruktivt med partnere, som er drevet af beslutsomhed og vilje, og ved hvad de gør. Sammen kan I vende udviklingen i forhold til ting, der også har værdi for dig.

Hen mod slutningen af måneden vil du være nødt til at beskæftige dig med nogle udfordringer i forbindelse med dit privatliv.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vægtens tegn:

Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Ciso - Ny kollektion

Ciso - Ny kollektion

Legekøkken i træ

Legekøkken i træ

Black Friday hos LikeANNA

Black Friday hos LikeANNA

Hvilke børnebøger er populære lige nu?

Hvilke børnebøger er populære lige nu?

^