Tank top & t-shirt B. Copenhagen
Dansk Smykkekunst
Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk
Stor LED pære

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn
Månedshoroskop for: Februar 2020
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af februar kan du opleve, at der på jobbet fortsat hersker noget uklarhed omkring nogle arbejdsrelationer. Det kan skyldes, at nogle af de drømme, du har haft, ikke er blevet realiseret. Måske har du være for idealistisk, og måske også i andres øjne.

I tiden efter weekenden den 8. februar, hvor dit tegns hersker, Venus, bevæger sig ind i dit modstående tegn, Vædderen, dannes en konstellation, der har det med at vække impulsive handlinger. Her er det en god idé at være opmærksom på hvad der forgår blandt dine relationer, for nogen har tendens til at gå planken ud og derefter opdage, at de er på usikker grund.

Både her i februar, men også i endnu mere udpræget grad i marts, kan du opleve at have udfordringer i forbindelse med dine nære relationer, hvilket måske skyldes, at der er beslutninger, du har truffet, der ikke harmoniserer med familiens behov.

Der vil, midt i februar, være et stærkt fokus på familielivet, hvor du kan opleve ny dynamik og drive. Det kan fx være i forbindelse med, at din partner har et ønske om at skabe forandringer.

Tiden er optimal, når det gælder mere ambitiøse projekter, der skaber fornyelse og forandring. Det gælder både på jobbet, men også i hjemme. Fx kan tiltag, projekter og praktiske opgaver i huse vise sig at være tid og ressourcer givet godt ud. Her vil den kloge Vægt bidrage med idéer, men lade sin partner træffe de endelige beslutninger.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vægtens tegn:

Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Ogawa Kazumasa poster

Ogawa Kazumasa poster

Charlotte Perriand varmelampe

Charlotte Perriand varmelampe

Studio Feder pyjamas

Studio Feder pyjamas

M1plus by MIIEGO høretelefoner

M1plus by MIIEGO høretelefoner

^