Tråd kurve stabelbare House Doctor
Heathcote & Ivory Morris & Co.
Dørmåtte Rivièra Maison
Au Maison Diffuser

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn
Månedshoroskop for: Oktober 2019
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I løbet af den første del af måneden, går dit tegns hersker, Venus, ind i Vægten. Dermed er der udsigt til en ganske gunstig periode, især når det kommer til at finde balance i dine relationer. Den 4. oktober går Mars ind i Vægten, og den 8. oktober bevæger Venus sig ind i Skorpionen. Denne dobbelte kombination af bevægelser kan udmønte sig i en interessant udvikling, og dominere i dine relationer gennem måneden.

I denne periode har din partner et øget behov for at være sammen med dig, og du vil føle dig indstillet på at indgå mange kompromiser for kærlighedens skyld. Du kan opleve at din partner giver udtryk for at være afhængig af dig, selvom du havde foretrukket at vedkommende stod på egne ben. Måske oplever du i denne periode en øget usikkerhed omkring dit eget selvværd.

Overvejelser omkring økonomien og økonomisk tryghed optager dig, og kan være en del af forklaringen på, at du har svært ved at forlige dig med tanken om andres afhængighed af dig. Derfor kan det være klogt at tage en snak med din partner og opfordre til større selvstændighed, så du i højere grad kan nøjes med at koncentrere dig om dig selv.

Oktober er i det hele taget en vigtig måned for kærligheden, da fuldmånen midt i oktober, påvirker forhold omkring parforholdet kraftigt. Det er samtidig en positiv tid, fordi mennesker omkring dig er villige til at gå på kompromis, ligesom der er udsigt til glædelige begivenheder. Perioden her er samtidig en gunstig tid for uddannelse og rejseaktiviteter.  

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vægtens tegn:

Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Flere danskere dyrker motion i fritiden

Flere danskere dyrker motion i fritiden

Buddha figurer i indretningen

Buddha figurer i indretningen

Stor vaskebalje i emalje

Stor vaskebalje i emalje

Sæbenødder til tøjvask

Sæbenødder til tøjvask

Send en hilsen
^