temple university application essay help can money buy happiness essays
Studio Loma armbånd
Michael Kors ur - Darci Gold
Trine Tuxen ring
Auro terrasseolie<BR> - miljøvenligt og slidstærkt
Horoskop for Vægten i marts 2023

Vægten er født i perioden 23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Med en tæt Venus-Jupiter konjunktion den 1. marts, får du en super god start på måneden. Her vil du blandt andet få mulighed for at møde nogle spændende mennesker, der kan give dig ny indsigt i livet og verdenen.

Marts er en særlig dejlig og gunstig tid for relationer, og du vil formentlig føle dig parat til at kaste dig ud i noget, der giver dig mulighed for at skabe nye venskaber eller, for single Vægten, møde en ny, potentiel partner. Der kan muligvis opstå nogen usikkerhed om, hvorvidt du kan stole på folk, hvilket måske udspringer naturligt, fordi nye forhold ofte er præget af lidt følelsesmæssig forvirring, usikkerhed og ubeslutsomhed.

Fuldmånen den 8. marts kan blive begyndelsen på en periode, hvor nogle forandringer på jobbet kræver et særligt fokus på udfordringer, der kommer til at dominere jobmarkedet de kommende år. Der er kollegaer, der befinder sig i vanskelige situationer, som kan have brug for din sparring og støtte, og måske vil du også selv føle en voksende utilfredshed med din egen arbejdssituation. Undlad at træffe hurtige beslutninger, afvent og se hvilke nye muligheder, der byder sig.
Der er en nymåne i dit modsatte tegn, Vædderen, den 21. marts, og det kan give et boost til nye initiativer sammen med kollegaer. Men du skal nok forvente, at der dynamikken udfordres lidt, fordi en partner kan befinde sig i en face, hvor vedkommende er tvunget til at fokusere på familien.

Den sidste del af marts vil overordnet være en tid præget af forandringer, der vil påvirke dig og andre både arbejds- og familiemæssigt.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vægtens tegn:

Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.


 

Månedshoroskop for: Februar 2023

I begyndelsen af februar er det lidt op og ned med arbejdslysten, men måske forsøger du at holde dampen oppe ved at være der for andre. Med din omsorgsfulde og uselviske natur evner du at støtte, opmuntre og hjælpe andre.

Desværre er det ikke alle, der sætter pris på og værdsætter din indsats. Nogle opfører sig nærmest respektløst, sætter ikke rigtigt pris på din opmærksomhed og udnytter din omsorg. Derfor gør du klogt i at mærke efter, så du sikrer, at du bliver mødt med samme respekt, som den du selv udviser.

Fornemmer du, at andre tager dig for givet, så stop op inden du havner i en situation, hvor du føler dig naiv og godtroende. Der findes desværre egoistiske og upålidelige mennesker, og dem skal du ikke spilde dine kræfter på.

I den sidste del af februar begynder tingene at udvikle sig fornuftigt og i den rigtige retning. Venus bevæger sig ud af Fiskene og ind i Vædderen, og det gør dig i stand til at identificerer og eliminerer engagementer og aktiviteter, hvor du føler dig brugt.

Nu mærker du din egen styrke og uafhængighed, og det skaber det allerbedste udgangspunkt for at nyde, pleje og passe de forhold, hvor du oplever gensidig anerkendelse og respekt.  

Hen mod slutningen af februar er der udsigt til at få nye, spændende bekendtskaber, der gerne vil vise dig deres vej i verden, og dele deres erfaringer med livets muligheder.

Det er et oplagt tidspunkt til at rejse og/eller tage fat på en eller anden form for uddannelse eller anden tilegnelse af viden.

I denne periode vil du formentlig føle dig klar til at springe ud og tage nogle chancer, for du har fuld tiltro til, at ethvert projekt vil lande perfekt. Her kan du også have glæde af at genoptage kontakten til nogen, der i en periode har været utilgængelige, og her vil du opleve at kommunikationen blomstrer.

 


 

Månedshoroskop for: Januar 2023

Når 2023 begynder, kan du muligvis føle dig temmelig udmattet efter det, der skulle udvikle sig til at blive en intens familiejul. Nu længes du efter ro og plads til din egen agenda. Og det er lige præcis, hvad du kan forvente at få i januar. Måneden byder nemlig på de optimale betingelser for blandt andet kærlighed og romantik, ikke mindst hvis den sidste del af 2022 var præget af en eller anden form for ubeslutsomhed hos partnere.

Er du singel, så er januar også en tid, hvor der meget vel kan være en potentiel elsker eller partner, der bare sidder og venter på, at du tager kontakt.

Januar er således en meget positiv tid og her er der rig mulighed for at sprede sine vinger, fokusere på dine egne behov, og promovere dine kreative ideer. Her bliver der rig lejlighed til at genoptage forbindelsen til mennesker med indflydelse, der kan være med til at udvide din horisont intellektuelt og/eller gennem rejser.

Her vil der også være gode muligheder for at engagere sig i et kreativt team, ligesom det også et godt tidspunkt at engagere sig i børn og pårørendes projekter.

Du skal nok indstille dig på at skulle overvinde din tilbageholdenhed, for ved at bevæge dig udenfor din komfortzone kan du virkelig at drage nytte af alle de muligheder, der venter.

Særligt i tiden omkring for nymånen, den 21., ser der ud til at være rigtig gode nyheder i forbindelse med venskaber, børn og romantik. I den forbindelse er det helt oplagt fx at formalisere forhold og forpligte sig, for netop i denne periode vil din partner være kommet videre efter en tid, hvor vedkommende har været tvunget til at beskæftige sig med noget fra fortiden.

 


 

Månedshoroskop for: December 2022

I begyndelsen af december står Venus i opposition til Mars. Det er en konstellation der kun opstår fem gange hvert ottende år, og det kan komme til udtryk i form af nogle udfordringer omkring forhold. I dette tilfælde kan det handle om, at du er i en situation, hvor du og din partner er adskilt, formentligt fordi I befinder jer hvert jeres sted og med stor afstand imellem jer.
Måske skyldes jeres adskillelse, at din partner har brug for at genfinde noget fra fortiden, som har en særlig betydning. Og måske lykkes det her i begyndelsen af måneden.

Måske er det en god idé at finde på noget kreativt på egen hånd. Det kan fx være i forbindelse med nogle planer om uddannelse eller rejser, eller det kan være planer, der på en eller anden måde har med børn at gøre.

At du og din partner er adskilt kan have resulteret i, at I lige nu har hver jeres dagsorden. Det kan give uro - ikke mindst fordi der foregår ting på jobbet, som er kilde til forvirring. Måske skyldes det at nogen udviser en romantisk interesse for dig ...

Familien er omdrejningspunktet for julen, og i år kan du have udsigt til at genoptage forbindelse til familiemedlemmer, der fx kan have været bortrejst længe. Det er en intens tid, som både er fuld af givende, dejlige oplevelser, men også er udmattende.

Måske længes du ligefrem efter at komme i gang med nogle mere overskuelige, og lidt mindre krævende opgaver i det nye år.

 


 

Månedshoroskop for: November 2022

I begyndelsen af november kan du føle dig særlig sensitiv, og her vil du formentlig skulle bruge ressourcer på at værne om det, der er særligt værdifuldt for dig materielt, såvel som i dine forholde til dine nærmeste.

Din tillid til andre og dit selvværd kan ligge på lavpunktet, og omkring måneformørkelsen, den 8. november, kommer der særligt fokus på din sårbarhed. Men det er faktisk et oplagt tidspunkt at give slip på de ting, du længe har følt ikke fungere, og som hører fortiden til.

I denne, temmelig udfordrende periode, kan du række ud og tage kontakt til nogen, der kan støtte og hjælpe dig med at navigere gennem dine muligheder. Vedkommende kan også hjælpe dig med at afværge problemer og takle uforudsigelige forandringer.

Måske oplever du samvær med børn eller kreative mennesker, kan være udfordrende, og du kan føle dig ude af stand til at imødekomme de krav og forventninger andre har til dig.

Udfordringerne kan også være forbundet med dit forhold til din partner, fordi vedkommende er i tvivl om dine krav og ønsker, og i forvirringen skifter retning, hvilket øger følelsen af uro.

I midten af måneden vil du opleve en form for overgang til en langt mere optimistisk tid. Her venter en periode, hvor du vil opleve frugtbar kommunikation, og evne til at fordybe dig i studier.

Du vil igen føle dig mere sikker på dig selv, og endda være i stand til at overkomme og takle diverse kontroverser, som kan opstå i parforholdet, som i nogen grad kan være præget af afstandtagen.

 


 

Månedshoroskop for: Oktober 2022

I begyndelsen af oktober flytter Venus ind i Vægten, hvilket betyder, at du kan se frem til en dejlig måned med kun få udfordringer.

Det kan blive en tid, hvor du bevæger dig ud af en eller anden form for isolation, og skaber kontakt med nogle interessante mennesker. Disse nye, inspirerende bekendtskaber, kan udvide din horisont og give dig indblik i ting, du ellers ikke ville få mulighed til at opleve.

Det er en tid, hvor du bliver bemærket og er påskønnet - så din selvtillid er høj.
Oktober er også en måned, hvor nære forhold kan blomstre, dels på grund af din nyfundne selvtillid, og måske også fordi en god ven har været med til at skabe en ny, spændende forbindelse.

Potentielle partnere er måske ikke fysisk til stede, hvilket fx kan skyldes at vedkommende er optaget af nogle arbejdsmæssige projekter. Det kan resultere i, at der kan opstå brudte aftaler som følge af nogle komplekse og uforudsete begivenheder.

I løbet af den sidste uge i oktober, vil tingene formentlig udvikle sig mere intense, måske fordi en ven gennemgår nogle store forandringer. En mindre krise omkring den 22. oktober kan betyde, at nogle ting bliver vendt på hovedet, og omkring solformørkelsen den 25. oktober, bliver der et øget fokus på økonomien. Her vil du sikkert have brug for at lave nogle foranstaltninger, så du undgår, at dine økonomiske ressourcer forsvinder i ned i et bundløst hul.

 Månedshoroskop for: September 2022

September begynder med fokus på kommunikation. Der kan være bidrag fra mange sider, og tiden er oplagt til fx udenlandsrejser og til aktiviteter, der indebærer læring og kommunikation.

Med fuld fart på sociale engagementer i begyndelsen af måneden, kan det blive en temmelig hektisk periode, hvorefter der følger en tid, hvor du formentligt har mest lyst til at trække dig tilbage og nyde lidt fred og ro.

Den 5. september går Venus fra Løven til Jomfruen, hvilket betyder, at du går ind i en periode, hvor du har brug for, mentalt og åndeligt, at finde balance og overskud. I en hektisk hverdag er det nødvendigt også at have fokus på sunde vaner, og på balancen mellem arbejde og privatliv. Ved at have dét for øje gennem måneden, vil du sidst i september, hvor Venus bevæger sig ind i Vægten, nå frem til en periode med mere overskud og styrke.

I midten af måneden vil der opstå en kulmination mellem Venus og Mars, som har været under opsejling. Her vil du sandsynligvis opleve at befinde dig i modstrid med mennesker, der ikke deler dine synspunkter og som har nogle meget anderledes ideer om, hvordan tingene skal fungere. Det kan give dig følelsen af, at du ikke kan stole på andre, og at der er modstrid i den information, du får.

Denne følelse af usikkerhed og forvirring omkring projekter og initiativer præger ikke kun september, men også udviklingen de kommende måneder. Derfor gælder det om, at forsøge at undgå de situationer, der kan underminere din tillid.


 

Månedshoroskop for: August 2022

I begyndelsen af august venter en intens periode. Det kan handle om nogle usædvanlige i forhold i dine sociale relationer, eller det kan handle om, at der sker en uventet udvikling, der påvirker økonomi og sikkerhed. Så i første omgang vil der denne måned være et særligt fokus på de faglige ambitioner, for det kan meget vel være, at der er sammenhæng mellem dine ambitioner og din økonomi.

Socialt og følelsesmæssigt kan august dog også byde på en helt uventet udvikling i forbindelse med nogle nære relationer. Der er tendens til at en person eller flere i gruppe, udfordrer nogle eksisterende tabuer, hvilket kan have forbindelse til en anden kulturel eller etnisk baggrund end din.

Uanset hvilke tabuer, der udfordres, så vil du formentlig møde censur og modstand fra nogle etablerede grupper og deres traditioner, og her kan en ven eller en partner opleve, at løbe panden mod en mur.
Efter fuldmånen den 12. august ændrer din situation sig. Du føler dig ikke længere så følelsesmæssig sårbar, og du vil opleve at tilværelsen også byder på dejlige, tværkulturelle oplevelser.

Overordnet vil du nok opleve, at der fortsat hersker nogle spændinger, hvilket kan påvirke dine nære relationer, omgangskreds, børn og partner. Indstil dig på at være tolerant, for det er ikke sikkert, at andre omkring dig evner det i øjeblikket.

 


 

Månedshoroskop for: Juli 2022

Sommer og sol! Humøret er i top, og i begyndelsen af måneden kan du have stor trang til at møde nye mennesker. Måske i udlandet finder du hvad du søger; Kulturelle oplevelser og det friske pust, man får når man møder nye venner. Når du når hen omkring midten af juli, venter der en periode, der sæMidten af ??juli er en god tid til at rejse med børn eller gamle venner, og det er den slags tid, hvor du har brug for en afgørende pause fra arbejde og familiepres.

Hvis du ikke afholder ferie i de to sidste uger af juli, så vil du fra den 18. befinde dig i en arbejdsmæssig periode, hvor der er stor fokus på faglige forhold. Det kan handle om, at en kollega forlader sin stilling, hvilket udløser et intenst fokus fra ledelsen.

Juli er en tid, hvor din partner kan havne i en frustrerende situation. Det kan handle om nogle økonomiske omstændigheder, der har udviklet sig på en måde, som ingen have forudset. Med jeres følelsesmæssige forbindelse og kærlighed kan I sammen takle udfordringerne.

 Hvis du er single eller dater, så vil du formentlig møde en, der udfordrer dig og dine grundværdier. Det kan handle om et menneske, der har en anden baggrund og anden kultur. Det er et spændende møde, men det kan også bringe dig lidt ud af balance. Det er vigtigt, at du bevarer kontrollen, og selv træffer beslutninger om, hvad der skal ske.Månedshoroskop for: Juni 2022

I begyndelsen af juni har du både Jupiter og Mars i dit solar 7. hus.  Det betyder, at du kan blive involveret i nogle dynamiske partnerskaber. Det er mennesker, der sætter pris på deres uafhængighed, og som er villige til at tage chancer og klar til eventyr.

Det er netop sådan nogle mennesker, der kan være med til at udvide din horisont, og det kan være belejligt, fordi du selv har brug for at frigøre dig og fokusere på dine egne værdier, ressourcer og uafhængighed.

Gennem juni vil du være motiveret til at skabe nogle sikre rammer omkring dig selv - både følelsesmæssigt og økonomisk. Du værner om, hvad du har, sparer på generøsiteten og plejer din økonomi. Du og dine nærmeste har hver jeres agenda. Du ønsker tryghed, mens de vil have spænding og oplevelser.

Din trang til at pleje dine egne interesser ændre sig i løbet af den sidste uge af juni, hvor du får lyst til og mod på nye oplevelser. Her vil det være en gunstigt for samvær fx i forbindelse med en rejse uden for landets grænser.

Måske er der mennesker, du har lyst til at besøge, få nogle nye kulturelle oplevelser, som vil være inspirerende og udvide din horisont, og måske også være inspiration til nye idéer og mål.Månedshoroskop for: Maj 2022

I begyndelsen af maj bevæger din Venus sig ud af Fiskene og ind i dit modsatte tegn, Vædderen. Det vil formentlig betyde, at du vil have et særligt fokus på dine sociale relationer denne måned. Den 10. maj bevæger også Jupiter sig ind i Vædderen, og det kan betyde, at der er udsigt til en årelang periode, hvor du er stærkt engageret i mennesker med stor indflydelse. Sidste gang Vægten befandt sig i denne positive konstellation var i 2010-2011.

Denne fokus på sociale relationer betyder også, at du går ind i en periode, hvor du er mere udadvendt, hvor du vil møde berejste mennesker, der med deres spændende tilværelser, inspirerer dig. Du vil opleve, at du er klar til at gå langt ud af din egen komfortzone for at få nye oplevelser, og denne livsbekræftende lyst øges fra slutningen af maj og ind i juni.

For den enlige Vægt er der, her i maj, gode muligheder for at møde et spændende menneske med kærestepotentiale, og en klar vision for fremtiden.

I maj kan du være villig til at tage nogle chancer, og dette indebærer en vis risiko, når det kommer til spørgsmål omkring økonomi og sikkerhed. For måneden begynder med nogle uforudsigelige forandringer, som kan betyde, at det bliver en tid med udfordringer.

Samtidig kan der omkring måneformørkelsen i midten af maj være en usikkerhed, enten i forbindelse med et følelsesmæssigt forhold, eller i forhold til en økonomisk udvikling, der kræver nedskæringer. Men bevar optimismen, for der er udsigt til, at du får styr på udfordringer og problemer hen mod udgangen af måneden.Månedshoroskop for: April 2022

I begyndelsen af april kan der være nogle udfordringer, som formentlig er relateret til børn, en kæreste eller et team af kreative mennesker. Men tingene løser sig, og vil snart være klar til at komme videre.

Når Venus bevæger sig ind i Fiskenes tegn den 5. april, ændrer dit fokus sig, og du vil have brug for at koncentrere dig om dit arbejdsliv, og samtidig mærke en lyst til at hjælpe og støtte andre, som er mindre heldige end du. En stor del af april kan være præget af dit overskud og din lyst til at involvere dig i andre menneskers situation og gøre en indsats for at lindre den smerte og frustration de føler.

Forandringer på arbejdspladsen betyder, at der er et større fokus på fællesskab og samarbejde. Du får mulighed for at deltage i en form for kollektivt projekt, som i nogen grad sprænger de normer og principper, der normalt dominerer arbejdslivet.

På et praktisk plan kan det dreje sig om at der tages initiativ til nogle kreative projekter, der har til hensigt at vække følelsen af sammenhold og medansvar i offentligheden. På et mere spirituelt plan, og især omkring den 17. april, kan der opstå mulighed for at gå ind i et samarbejde med mennesker, der har spændende idéer om, hvordan man får et sundt og meningsfuldt liv.

April er også en måned for dig og dine personlige forhold, ikke mindst fordi fuldmånen i midten af måneden falder i dit tegn, Vægten. Det betyder, at der kan opstå nogle særlige muligheder for konstruktive tiltag i forbindelse med parforhold og/eller børn. For den enlige Vægt kan romantik findes i forbindelse med projekter på arbejdspladsen, især med et idealistisk menneske, der deler dine tanker og synspunkter, og ser vigtigheden af at hjælpe andre mennesker.Månedshoroskop for: Marts 2022

I begyndelsen af marts måned befinder Venus, den magtfulde Mars, og Pluto sig i en særlig konstellation, som kan have indflydelse på udfaldet af nogle begivenheder i december sidste år. Her befandt du dig i en meget vanskelig position, som du først her i marts har energi, overskud og styrke til at få styr på. Dette vil formentlig kræve en seriøs indsats på hjemmefronten.

I tiden efter den 6. marts, hvor Venus og Mars sammen bevæger sig fra den tunge Stenbuk ind i Vandmandens frie sfære, vil du øjeblikkeligt opleve følelsen af frihed. Frihed til at elske, frihed til at udtrykke dig selv og frihed til at gøre præcis, hvad du har lyst til. Spring ud i det, nyd din suverænitet, men pas på, at din nyvundne frihedsfølelse ikke får dig til at bryde alle rammer, bare fordi du kan.

Arbejdsmæssigt er marts også en betydningsfuld periode, præget af høje idealer, masser af kreativitet – men også af nogle temmelig urealistiske sats. Det er ganske vist et godt tidspunkt for innovation og opfindsomhed, og selvom det hele er præget af uorden og manglende organisering, så kan lidt kaos nogle gange være kilde til ny inspiration.

 

 

 

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Gode rutiner holder dit hår<BR> sundt og glansfuldt

Gode rutiner holder dit hår
sundt og glansfuldt

Tips til at finde et godt match online

Tips til at finde et godt match online

De bedste tips til at undgå<BR> natlige forstyrrelser

De bedste tips til at undgå
natlige forstyrrelser

Kosttilskud til PMS: Virker det?

Kosttilskud til PMS: Virker det?

Shopping
^