Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn
Månedshoroskop for: Maj 2020
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Det er på alle måder en usædvanlig tid, og her i maj i særdeleshed for Vægten. Årsagen er, at Venus, som hersker over Vægten, er i Tvillingerne. Den 13. maj bevæger Venus sig imidlertid i retrograd bevægelse fra Tvillingerne, hvilket resulterer i disharmoni med Neptun. Følgerne af disse konstellationer varer indtil slutningen af juli, og her i maj betyder det, at måneden bedst kan karakteriseres som en følelse af stilstand og forvirring.

Da Mars og Venus normalt er i et tæt harmonisk forhold, ville dine relationer til andre mennesker og muligheden for kærlighed og romantisk, normalt have set lovende ud, men fordi Venus bevæger sig i retrograd bevægelse, vil det føles som om styrken i dine relationer begynder at aftage eller helt forsvinder. Men - som man siger – så er det bedre at have elsket og mistet, end aldrig at have elsket overhovedet. Relationer, der har blomstret under distance og før til en intens kommunikation, synes at miste sin kraft, når andre faktorer begynder at spille ind.

Dét der fungerer for dig i maj, er at stimulere din intellektuelle nysgerrighed og interesse, og derigennem højne niveauet for dialog og kommunikationen. Arbejdslivet fortsætter, men under meget ustrukturerede omstændigheder, hvilket måske kan give dig mulighed for at studere og lære, men også tid til at prioritere tid sammen med familien.

Nymånen den 22. maj kan være vigtigt for dig, især hvis du overvejer at kaste dig over nye, spirituelle interesser.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vægtens tegn:

Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Forældre: Højtlæsning er vigtigt <BR>- men vi gør det for lidt

Forældre: Højtlæsning er vigtigt
- men vi gør det for lidt

Hængepotte i genbrugs materiale

Hængepotte i genbrugs materiale

Trusser - Super komfort

Trusser - Super komfort

Ecooking Solcreme SPF 30 - Vandfast

Ecooking Solcreme SPF 30 - Vandfast

^