Rivièra Maison sofa
Håndklædestativ
Lampe PTMD Collection
Naturtro kunstige blomster

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2019
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af marts måned bevæger dit tegns hersker, Venus, sig fra Stenbukken ind i Vandbæreren. Konstellationen kan betyde, at en tid der har krævet stor opmærksomhed og ansvar omkring nogle familiemæssige udfordringer, er overstået. Nu er der i stedet udsigt til måneder med positivt fokus på kærlighed og venskaber. Marts måned, og særligt omkring Fuldmånen den 21., er i det hele taget en ideel tid for dating og romantiske stunder, såvel som kulturelle oplevelser.

I den sidste uge af måneden, er der særlig fokus på at finde balance i forhold, og da Mars og Venus står over for hinanden, kan denne periodes udfordring være, at der sluttes fred mellem dine egne idealer og en partners behov. Måske vægter du noget andet end din partner, og netop nu, hvor du er i fuld kontrol, har du mulighed for at styre situationen.

Arbejdsmæssigt kan marts blive en tung og besværlig måned. Kollegaer er som hovedløse kyllinger, ude af stand til at træffe beslutninger eller lægge en fornuftig kurs. Til gengæld er det en ideel måned, når det kommer til at lægge energi og overskud i projekter, som hjælper og støtter mennesker omkring dig. Det gælder hjemme såvel som på arbejdet. Du vil opleve, at det betaler sig, at gøre en indsats, selvom der ikke er udsigt til hurtige og nemme løsninger. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vægtens tegn:

Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Et år på efterskole med heste og ridning

Et år på efterskole med heste og ridning

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Yoga blok Nordal

Yoga blok Nordal

Drikkedunk fra Sistema

Drikkedunk fra Sistema

Send en hilsen
^