Julemarkeder
Jul i Ree Park Safari 2023 

Når Ree Park Safari inviterer til jul, så er der udsigt til nogle helt uforglemmelige oplevelser. Her kan man få en tur med juletoget og opleve parkens dyr, blandt andet ulve og bison, i tusmørket ...

 

Læs mere
Julemarkeder
Jul i Friheden 2023 

Der venter julestemning og højt humør, når Tivoli Friheden igen i år forvandles et eventyrligt juleland. Her står nisser og julemænd for underholdningen, og rundt omkring i parken står de hyggelige julepyntede boder ..

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Børglum Kloster 2023 

Den fine juleudstilling på Børglum Kloster i Vensyssel er en tilbagevendende tradition. I år vil være adgang til de smukke julepyntede stuer, og her er boder med alverdens lokale lækkerier og fine gaveidéer opstillet.

 

Læs mere
Julemarkeder
Jul i Den Gamle By 2023 

I november fejrer Den Gamle By julen med en tidsrejse gennem 400 års julehistorie. Her kan du opleve nostalgi og julestemning, smage på julens traditionelle lækkerier og finde den fineste pynt i butikkerne i byens julepyntede gader.

Lad børnene gå på opdagelse på nisseloftet, og tag en snak med…

Læs mere
Julemarkeder
Julemarked på Trapholt 2023 

Professionelle kunsthåndværkere, unikaværker og designprodukter, live julemusik, gløgg og æbleskiver. Der er varmet op til en hyggelig juleweekend, når Trapholt åbner dørene til det traditionsrige julemarked i november.

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Kronborg 2023 

I julen skaber Kronborg rammen om en magisk juleoplevelse med madmarked, juleboder med kvalitetsvarer, gaveidéer og familiehygge. Børnene kan komme i julehumør med børneværksteder, og højtlæsning. For de voksne gæster lokker Kronborg blandt andet med julejazz og gospelkoncerter.

Ligesom tidligere…

Læs mere
Julemarkeder
Julemarked på Tirsbæk Gods 2023 

I julen skaber Tirsbæk Gods de fineste, stemningsfulde rammer om årets julemarked. Her er pyntet op og der serveres duftende krydret gløgg og lune æbleskiver. Små juleentusiaster vil være godt underholdt med aktiviteter, og familien kan drage ud og fælde årets juletræ ...

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Gammel Estrup 2023 

Der venter den dejligste julestemning, når Gammel Estrup lukker dørene op i julen. Her er juleaktiviteter for børn, juleklip og duftende julebagværk i herregårdskøkkenet. De smukke gamle sale, stuer og gemakker er pyntet op, og her kan man rigtigt få set og oplevet, hvordan julen foregik i…

Læs mere
Julemarkeder
Danish Christmas Markets 2023  

During November and December danes celebrate Christmas with romance and nostalgia. If you want to experience true Nordic Christmas spirit you have to visit the local christmas markets, or 'Julemarkeder' as they are called in danish.

Læs mere
Livsstilsmesser
Efterårets messer og markeder 2023 

Bliver efteråret for kedeligt og gråt, så venter der masser af spændende oplevelser ved efterårets mange messer, markeder, udstillinger og outlets. Vi bringer her en guide til den kommende tids arrangementer.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
DIY: 10 kreative idéer og opskrifter med lavendel 

Den smukke, blå, duftende lavendel er en super anvendelig blomst. Den er smuk og dekorativ i haven, i krukker på altanen, i buketter og bundet i lavendelkrans. Lavendel tilføjer delikat smag og duft i sirupper, hvilket er en himmelsk oplevelse på croissanter og pandekager.

Af blomsten kan man…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Hjemmelavede skumfiduser 

Hjemmelavede skumfiduser smelter i munden. De er bløde, søde - og kan slet ikke sammenlignes med de købte. Og så er de super nemme selv at lave!

Med 5 ingredienser og en halv time på hånden har du skumfiduser til hele familien. Her får du en detaljeret trin-for-trin opskrift.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Julemarkeder 2023
Konkurrence
^