Det er de gode råvarer og det fine håndværk, der giver Bagsværd Lakrids den fantastiske smag, duft og konsistens, og som har gjort dem til én af de mest anerkendte producenter af håndlavet lakrids. Både herhjemme og i udlandet er lakridsens fine kvalitet, lakridspladekonceptet og den charmerende emballage berømt blandt lakridselskere.
Se hvordan håndlavet lakrids bliver til
For store og små lakridselskere, kan det være en sjov oplevelse at se, hvordan håndlavet lakrids bliver til, og dét kan man, hvis man lægger vejen forbi Bagsværd Lakrids og deres lille lakridsfabrik, hvor lakridsmassen står og bobler i store gryder.
Her kan man også se, når lakridsen skæres plader, pakkes i vokspapir og lægges i fine kuverter. Og netop dét der med lakrids i kuverter, dét er en sjov og finurlig del af konceptet, for så kan man nemlig nemt sende lækre lakridshilsner til venner og bekendte …
Se lakridsfabrikkens åbningstider: Bagsværd Lakrids