Gulvløber naturfarve
Zink potter
Håndklædeholder by Wirth
Sæber Meraki
Forår
Solhysteri?

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer...

Læs mere
Forår
Smagen af det vilde forår

Mælkebøtte, ramsløg, bøgeblade, brændenælder og skvalderkål. Lige nu bugner naturen af friske skud, som kan tilføje ekstra smag til skønne salater, supper og pesto. Lær de vilde planter at kende. Her får du opskrifterne.

 

Læs mere
Forår
Ideer til den lille have

Med det dejlige forårsvejr er det om at få indrettet sig, så man får mest mulig ud af udearealerne. Hvad enten det drejer sig om et lille stykke have, terrasse eller altan, så er mulighederne mange. Det gælder om at være kreativ, og står man og mangler lidt inspiration, findes der en lang række...

Læs mere
Forår
Tips mod pollenallergi gener

Pollen generer ikke lige meget hele dagen, og det er vigtig viden for de mange danskere, der har pollenallergi.

Læs mere
Påske
Påskelege og -traditioner

Påskedagene er perfekte til hyggelige sammenkomster og leg. Her bringer vi 6 traditionelle påskelege.

Læs mere
Forår
Kan man spise stedmoderblomster?

De farverige smukke forårsblomster er ikke kun smukke i havekrukker og altankasser, de kan også anvendes i salater, på kager og ost eller kandiseres og gemmes til senere brug. Blomsterne har, siden middelalderen, været anvendt som krydderi – også selvom de små blomsterblade ikke har nogen...

Læs mere
Påske
Farvning af æg

Man kan farve påskeæg med andet end frugtfarve. Koger du fx æg med skaller fra rødløg får æggene en rødlig nuance, mens almindelige løg giver en gylden farve. Æg kogt i kaffegrums får en smuk lys mokkafarve, mens te giver lysere nuancer. Du kan også koge æg med rødbede eller rødkål, hvilket...

Læs mere
Påske
Påskemuffins

Påskemuffins med kokos, chokolade og frisk appelsinsaft.

Læs mere
Påske
Rester fra påskebordet

Husk, at rester fra påskebordet ofte kan blive lækkert tilbehør i andre retter i dagene efter påskefrokosten. Birgitte Escherich, ambassadør for forbruger-bevægelsen 'Stop Spild Af Mad' og direktør i Kostkompagniet, har udarbejdet en stribe gode idéer.

Læs mere
Forår
Tilberedning af hornfisk

Fra midten af april er det sæson for hornfisk. Her svømmer hornfisken så tæt ved land, at man med fiskestang og blink, kan fange fisken fra strand eller mole. Hornfisk er en rigtig forårsdelikatesse, og har en fin og mild smag, som faktisk minder mere om smagen af fjerkræ end fisk. Hornfisk er godt...

Læs mere
Haven lige nu
Seneste shop annoncer
Svært at få råd til økologi?

Svært at få råd til økologi?

Hop med på strikke-tendensen

Hop med på strikke-tendensen

Trænger du til nye briller?

Trænger du til nye briller?

El-løbehjul vinder stort indpas <BR>hos danske kvinder

El-løbehjul vinder stort indpas
hos danske kvinder

Sæson: Brombær
Mellem Linjerne

Den franske instruktør Olivier Assayas, der senest var aktuel med det filmen ’Personal Shopper’, er tilbage med komedien 'Doubles vies', eller på dansk 'Mellem linjerne' med Guillaume Canet og Juliette Binoche i hovedrollerne.

Læs mere

Sæson: Hyldebær
8 skønne yogaøvelser
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Det Skriver Andre Medier...
03.09.2019

Fortsat skæv kønsfordeling

Kvinfo.dk

Kvindelige studerende er på vej ind på de tekniske og naturvidenskabelige uddannelser. Men det går langsomt, og når rekordmange unge i disse dage begynder deres studieliv, er der fortsat flest kvinder at finde på uddannelser inden for omsorg og pleje. Unge mænd begynder derimod på tekniske og... Læs mere


06.08.2019

Copenhagen Pride Week 2019

Copenhagenpride.dk

Copenhagen Pride Week 2019 løber af stablen i alle regnbuens farver fra tirsdag den 13. august til søndag den 18. august 2019, hvor københavnerne tager godt imod forventede festende 85 nationaliteter. Læs mere


14.06.2019

Hjerteforeningen: E-dampere har større risiko for hjerte-kar-sygdom

Hjerteforeningen

Nye undersøgelser foretaget af forskere fra Stanford University peger på, at særligt smagsstofferne i rygevæsken øger risikoen for hjerte-kar-sygdomme markant i forhold til, hvis du ikke ryger. Det her er et endnu klarere bevis for, at e-cigaretter er skadelige, siger tobaksekspert fra... Læs mere


14.06.2019

Forskning: Kolesterolmedicin giver ikke øget risiko for hjerneblødninger

Aarhus Universitet

Præparatet statin, som forebygger hjerte-kar-sygdomme, virker samtidig som et værn mod hjerneblødning. Det viser verdens hidtil største studie, som over en tiårig periode har fulgt mere end en halv million personer i behandling med statiner. Læs mere


29.05.2019

Kun halvdelen af pårørende er tilfredse med psykiatrien

Bedrepsykiatri.dk

Kun lidt over halvdelen af de pårørende til indlagte voksne i psykiatrien er tilfredse med det samlede behandlingsforløb. Det viser den seneste nationale tilfredshedsmåling af patienter og pårørendes tilfredshed med psykiatrien. Læs mere


26.04.2019

Fedtets livsvigtige rolle i kroppen

Cancer.dk

Nyt forskningsprojekt skal give forståelse for, hvilken biologisk betydning de fedtstoffer vi spiser, har for vores sundhed, og hvordan fedt er med til at styrke helbredet. Læs mere


Arkiv

^