Kategorier: Opskrifter & råvarer - Påske

Der er ikke meget, der slår påskebordet med tulipaner i vasen og de klassiske retter som lam, æg og friske krydderurter. Her bringer vi opskrifter og inspiration til forårets påskelækkerier ... Foto: iBulb
Påskeopskrifter: 12 lækre retter til påskefrokosten

4 x fiskeanretninger
Påskesild er en klassiker, men måske kan der blive plads til nye fiskeretter på påskemenuen?

Ingen påskefrokost uden rugbrød
Det dejlige danske rugbrød er en helt uundværlig til påskens smørrebrød.

DIY: Hvordan skal din påskesnaps smage?
Der er intet der smagsmæssigt går så perfekt med påskebordets traditionelle, fede retter – silden, ålen og den hjemmelavede italienske salat.

Langtidsstegt lam
Langtidsstegt lam i fad er en tidløs klassiker i påsken. Retten tager udgangspunkt i den franske 'Épaule d’agneau au four avec asperges, carottes, céleri-rave et laurier'.

Hvidløgsmarinerede lammekoteletter
Perfekt ret til påskefrokostbordet eller påskebuffeten. Marineret i olivenolie med hvidløg, rosmarin, timian og citron.

Myntegelé - Et frisk pust til lam
Til lam hører myntegelé. Fra den smukke, lille bog 'Mynte - Et frisk pust' fra fra forlaget Koustrup & Co., bringer vi opskriften på en skøn æble- og myntegelé.

Gratinerede flødekartofler går godt til mange ting, men især til påskelammet må de ikke mangle. Her får du den helt rigtige opskrift.

Salade Nicoise & grahamsboller
Et 'must' på påskefrokostbordet - og her serveret med lune grahamsboller.