Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection
Kategori: Påske
Lammekoteletter

Krydret med honning, rosmarin, sennep, vin og mynte.

Opskriften er til 4 personer.

Det skal du bruge:

  • 800 g. lammekoteletter (ikke udskåret)
  • 4 fed hvidløg
  • 4 kviste rosmarin
  • 2,5 dl. vand
  • 3 spsk. honning
  • 3 spsk. sennep
  • 1 dl. hvidvin
  • 3 spsk. frisk hakket mynte
  • evt. chili


Sådan gør du:

  • Sæt ovnen på 200 grader.
  • Læg lammen i et olieret fad.
  • Fordel rosmarin og hvidløg over kødet.
  • Held vand ved og ovnsteg i ca. 40 minutter.
  • Bland honning, sennep, vin og mynte sammen.
  • Pensl kødet med blandingen og ovnsteg yderligere 10 minutter.
  • Dekorer eventuelt med hele chili, når du serverer.
Påske
Påskelege og -traditioner

Når nu den store familiepåskefrokost ikke bliver til noget i år, så er der ekstra god tid til hyggelige påskesysler og -lege.

Læs mere
Påske
Lammekølle opskrift

Superlækker, letkrydret lammekølle.

Læs mere
Påske
Flødegratinerede kartofler opskrift

Gratinerede flødekartofler går godt til mange ting, men især til påskelammet må de ikke mangle. Her får du den helt rigtige opskrift.

Læs mere
Påske
Dekorer påskeæg - 8 fine idéer!

Mens vi venter på sol og forårsvejr, kan man skabe forårsmagi og påskestemning inden døre. Sætter du grene fra haven i vaser nu, så når de at springe ud inden påske. Grenene kan pyntes som påsketræer med små dekorerede æg.

Læs mere
Påske
Appelsin- og rødløgssalat

En let og frisk forårsopskrift som tilbehør til påskefrokosten.

Læs mere
Påske
Farvning af æg

Man kan farve påskeæg med andet end frugtfarve. Koger du fx æg med skaller fra rødløg får æggene en rødlig nuance, mens almindelige løg giver en gylden farve. Æg kogt i kaffegrums får en smuk lys mokkafarve, mens te giver lysere nuancer. Du kan også koge æg med rødbede eller rødkål, hvilket...

Læs mere
Påske
Opskrift: Påskemuffins

Påskemuffins med kokos, chokolade og frisk appelsinsaft.

Læs mere
Påske
Myntegelé opskift

Til lam hører myntegelé. Fra den smukke, lille bog 'Mynte - Et frisk pust', bringer vi opskriften på en skøn æble- og myntegelé.

Læs mere
Påske
Lam med æble & mynte

Lækkert - og super nemt at tilberede til påskens frokostbord.

Læs mere
Påske
Rester fra påskebordet

Husk, at rester fra påskebordet ofte kan blive lækkert tilbehør i andre retter i dagene efter påskefrokosten. Birgitte Escherich, ambassadør for forbruger-bevægelsen 'Stop Spild Af Mad' og direktør i Kostkompagniet, har udarbejdet en stribe gode idéer.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Påske æske

Påske æske

Dekorationsæg

Dekorationsæg

Porcelæns kanin til påskegrenen

Porcelæns kanin til påskegrenen

Påske lys

Påske lys

Nye Bøger
^