Opskrift er til 4 personer.
Ingredienser:
- 2 æg
- 1 rødløg
- 2 tomater
- 2 avocado
- 200 g rejer
- 50 g ørredrogn
- cremefraiche
- hakket purløg
- citron
Sådan gør du:
- Kog æggene hårdkogte (ca. 8 minutter).
- Skrald og hak rødløget i små tern.
- Skær tomaterne i både, fjern kødet og skær bådene i små tern.
- Flæk avocadoerne, fjern stenene, løft frugtkødet ud med en spiseske og skær det i skiver
- Læg avocadoskallerne på portionstallerkener.
- Vend nænsomt æg, rødløg, tomater og avokado med rejer og ørredrogn.
- Anret i avocadoskallerne, top med cremefraiche og purløg og læg en skive citron ved.
Tips
- Find de modne avocadoer
Skallen på modne avocado skal give efter ved et let tryk og skal være uden pletter og stød. Farven og fastheden af frugtkødet kan variere, men skal være uden sorte pletter og striber. - Optø rejer i god tid
Frosne rejer skal optøs i køleskabet i ca. et døgn. - Godt brød til
Til retten kan evt. serveres brød f.eks. italiensk ciabatta eller fransk baguette.