4 personer
Flæskesteg
- 1 svinekam, ca. 1 1/2 kg med svær, uden ben
- peber
- salt
- hvidløg
- 8 laurbærblade
- 6 dl bouillon
- 4 skiver surdejsbrød
- 2 hjertesalat
- 100 g flødeost naturel
Svampesauté
- 2 pærer
- 500 g blandede svampe
- 2 løg
- 10 g smør
- chili
- salt
- 1 bundt frisk koriander
Sådan gør du:
- Rids flæskestegen. Gnid stegen med hvidløg, salt og peber både mellem og oven på sværene.
- Fordel laurbærblade mellem sværene.
- Følg fremgangsmåden nedenfor for stegning af flæskestegen.
- Grill brødene på begge sider.
- Skyl og slyng salaten tør.
- Skær pærerne i kvarte og fjern kernehus.
- Rens svampene.
- Skær løgene i både.
- Smelt smørret og rist pærer, svampe og løg ved god varme, til det er mørt.
- Krydr og smag til med chili og salt.
- Smør brødene med flødeost, top med salat, flæskesteg i skiver og svampesauté.
- Pynt med frisk koriander.