Uhyggen breder sig i de brostensbelagte gader til allehelgen i Den Gamle By. I efterårsferien venter der et spændende program og historier om overtro, spøgelser og genfærd. Foto: Den Gamle By

Oplevelser i efterårsferien i Jylland 2023 

Se alle de spændende aktiviteter og oplevelser, der venter i efterårsferien blandt andet på Det Grønne Museum i Auning, Den Gamle By i Aarhus, i Randers Regnskov og på Skanderborg Museum.

 • Det Grønne Museum
  Adresse: Randersvej 4, Auning
  Link: Det Grønne Museum
  Uanset om du er barn eller voksen, er der utallige muligheder for sjove aktiviteter og fascinerende oplevelser på programmet – som også byder på en helt ny Storm P. jagtudstilling.
 • Randers Regnskov
  Adresse: Tørvebryggen 11, Randers
  Link: Randers Regnskov
  Efterårsferien er lige på trapperne! Endelig tid til bare at hygge, putte sig under dynen og sove længe, mens det regner og rusker udenfor – men ikke alt for længe!
 • Den Gamle By
  Adresse: Viborgvej 2, Aarhus
  Link: Den Gamle By
  Hør skomagermadammen, gøglerne, præsten og gårdskarlen fortælle gru­opvækkende historier om overtro, varsler og mystiske væsner. Snit din egen uhyggelige roelygte og hør om forskellen mellem Allehelgen og Halloween.
   
 • Ebelfestival 2023
  Adresse: Nørre Allé, Ebeltoft
  Link: Ebel Festivalen
  Igen i år byder Ebeltoft velkommen til årets dejligste æblefest 'Ebelfestival 2023', som finder sted i efterårsferien. Her vil der overalt i byen være telte og boder, musik og hygge omkring bålet på Torvet, hvor man kan bage snobrød og nyde æbler i lange baner.
   
 • Skanderborg Museum
  Adresse: Adelgade 5, Skanderborg
  Link:  Skanderborg Museum
  På Museum Skanderborg er der i efterårsferien bunkervandringsdag, hvor man kommer med på en guidet tur i Skanderborg Dyrehave og se de mange spor fra 2. verdenskrig. Og så er der kappeværksted på Perron1 og levende museum på Gl. Rye Mølle med aktiviteter for børn, æblepresning og liv i de gamle maskiner.
Efterårsferie
Oplevelser i efterårsferien på Fyn 2023 

Få inspiration til aktiviteter og store oplevelser i efterårsferien. På Fyn har både Naturama, Krokodille Zoo, Østfyns Museer og Odense Bys Museer sammensat spændende programmer for hele familien.

Læs mere
Efterårsferie
Oplevelser i efterårsferien på Sjælland 2023 

Få inspiration til aktiviteter og store oplevelser i efterårsferien. På Sjælland byder blandt andet Experimentarium, Krigsmuseet, Cirkusmuseet og Tivoli på alverdens sjove og spændende aktiviteter for store og små.

Læs mere
Årstidens råvarer
Efterårsferie er kartoffelferie 

I dag handler efterårsferien om hyggeligt samvær og dejlige familieoplevelser, men efterårsferiens oprindelige formål var at , eller 'kartoffelferien', som den tidligere blev kaldt, fordi man havde brug for børn fik fri fra skole, så de kunne hjælpe med at grave kartofler op og få årets…

Læs mere
Årstidens råvarer
Svampetid - Sådan finder du spiselige svampe i naturen 

Den lune og fugtige sensommer skaber optimale betingelser for vilde svampe. Her bringer vi tips til dig, der har lyst til at samle og smage Danmarks vilde svampe.

Læs mere
Efterårsferie
Oplevelser i efterårsferien 2023: Top 10 dyreparker & akvarier 

I skolernes efterårsferie venter der masser af dejlige oplevelser i landet zoologiske haver og akvarier. Blandt 'De 10 vildeste' er havodder-uge på på Den Blå Planet, Europas største krokodille i Krokodille Zoo, giftige dyr fra hele verdenen i Giveskud Zoo og leopardkillinger i Ree Pars Safari.

 

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^