Oplevelser i efterårsferien på Fyn 2023 

Få inspiration til aktiviteter og store oplevelser i efterårsferien. På Fyn har både Naturama, Krokodille Zoo, Østfyns Museer og Odense Bys Museer sammensat spændende programmer for hele familien.

 • Naturama
  Adresse: Dronningemaen 30, Svendborg
  Link: Naturama
  I efterårsferien sætter Naturama fokus p[ ugler, hvor man kan lære mere om uglers biologi, og der vil naturligvis også være muligt at holde en ugle.
 • Krokodille Zoo
  Adresse: Ovstrupvej 9 - Eskilstrup
  Link: Krokodillezoo
  Se med når den nuttede puma unge leger i græsset med sin mor. Når skildpadderne løber om kap til mælkebøtterne og når kæmpen Sobek sluger en hel and i én mundfuld!.
   
 • Østfyns Museer
  Adresse: Kerteminde, Ladby, Langeskov, Martofte og Nyborg
  Link: Østfyns Museer
  Nu er det igen blevet efterår og det betyder selvfølgelig efterårsferie! Østfyns Museer har igen en masse aktiviteter på  for hele familien.
   
 • Odense Bys Museer
  Link: Odense Bys Museer
  På Odense Bys Museer venter der i efterårsferien 3 dage med aktiviteter for hele familien. her bliver der blandt andet mulighed for at udfolde sin kreativitet ved at væve et smukt kunstværk i Skolestuen på Johannes Larsen Museet.
Efterårsferie
Oplevelser i efterårsferien på Sjælland 2023 

Få inspiration til aktiviteter og store oplevelser i efterårsferien. På Sjælland byder blandt andet Experimentarium, Krigsmuseet, Cirkusmuseet og Tivoli på alverdens sjove og spændende aktiviteter for store og små.

Læs mere
Efterårsferie
Oplevelser i efterårsferien i Jylland 2023 

Se alle de spændende aktiviteter og oplevelser, der venter i efterårsferien blandt andet på Det Grønne Museum i Auning, Den Gamle By i Aarhus, i Randers Regnskov og på Skanderborg Museum.

Læs mere
Årstidens råvarer
Efterårsferie er kartoffelferie 

I dag handler efterårsferien om hyggeligt samvær og dejlige familieoplevelser, men efterårsferiens oprindelige formål var at , eller 'kartoffelferien', som den tidligere blev kaldt, fordi man havde brug for børn fik fri fra skole, så de kunne hjælpe med at grave kartofler op og få årets…

Læs mere
Årstidens råvarer
Svampetid - Sådan finder du spiselige svampe i naturen 

Den lune og fugtige sensommer skaber optimale betingelser for vilde svampe. Her bringer vi tips til dig, der har lyst til at samle og smage Danmarks vilde svampe.

Læs mere
Efterårsferie
Oplevelser i efterårsferien 2023: Top 10 dyreparker & akvarier 

I skolernes efterårsferie venter der masser af dejlige oplevelser i landet zoologiske haver og akvarier. Blandt 'De 10 vildeste' er havodder-uge på på Den Blå Planet, Europas største krokodille i Krokodille Zoo, giftige dyr fra hele verdenen i Giveskud Zoo og leopardkillinger i Ree Pars Safari.

 

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^