Titel. Sødt uden sukker
Forfattere: Rikke Fog Bach & Flemming Hagen Gregersen
Pris: 169,00
Antal sider: 112
Forlag: Nyt Nordisk Arnold Busck
<link https: clk.tradedoubler.com _blank>Du kan bestille bogen her >>
Sødt uden sukker - en bog om sødemidler
Ernæringseksperterne Rikke Fog Bach og Flemming Hagen Gregersen har skrevet bogen Sødt uden sukker som i et klart og letforståeligt sprog går bag om de myter, som afholder mange af os fra at bruge kunstige sødemidler.
Sukker giver smag i maden og tilfredsstiller en helt basal trang. Det kan derfor være rigtig svært at fjerne sukkeret i kosten, men bogen Sødt uden sukker, viser hvordan du kan erstatte sukkeret uden at gå på kompromis med smagen. Der findes i dag gode kunstige sødemidler på marked, sødemidler som helt kan erstatte det hvide sukker. Det eneste det faktisk kræver er at man får indsigt i brugen af sødemidler og ved hvordan det skal bruges.
Sødt uden sukker er især skrevet dem, der ønsker at droppe sukkeret for at slippe af med overflødige kilo. Bogen fortæller, hvordan du kan undgå overflødige kalorier - også når trangen til det søde melder sig.
Bogen indeholder udover fakta om sukker og sødemidler, også gode tips og skønne opskrifter – samt en vigtig oversigt over de forskellige sødemiddelmærker, hvor og hvordan de erstatter sukkeret.
Derfor feder sukker
Rent sukker, populært for ”tomme kalorier”. Rent sukker indeholder kun kalorier, i modsætning til et æble eller en banan som ud over deres naturlige sukkerindhold også indeholder vitaminer og mineraler. Sukker er en lettilgængelig energikilde for kroppen. Hvis du spiser både fedt og sukker i din kost, vil kroppen først trække på den lettilgængelige energi i sukkeret. Det betyder at fedtet ikke forbrændes, men lagres i fedtdepoterne.