En gang imellem er der da også gode nyheder!
Chocolade er beroligende, opkvikkende, ja nærmest sundt. Indeholder faktisk kobber, magnesium og jern + antioxydanter, der muligvis kan forebygge kræft og hjertekar-sygdomme.
Tænk, at noget, der smager så godt kan indeholde så mange sunde ting, det er vi jo slet ikke vant til og så er det oven i købet Hjerteforeningen, der bringer disse glade nyheder.
Samtidig skal det da lige siges, at står din hu til mælkechocolade eller hvid chocolade, så er det bare kedeligt, for disse to varianter er der ingen ernæringsmæssige undskyldninger for at sætte til livs.
For at have god samvittighed skal vi over i den mørke, bitre chocolade, faktisk lyder tommelfingerreglen: jo mørkere, desto bedre. Så kig efter chocolade med et kakaoindhold på omkring 65-70% og den er hjemme! Denne chocolade er samtidig så fyldig i smagen, at man ikke orker at nedsvælge store portioner ad gangen, et par enkelte bidder sammen med en god kop kaffe giver en rigtig god smagsoplevelse.
Glædelig jul!!!
Kategori: Kost & Ernæring
