Ingredienser
- 4 pitabrød
- 2 tsk. rapsolie
- 400 g hakket oksekød
- 2 rødløg i tynde skiver
- 1½ tsk. groft salt
- Friskkværnet peber
- 1 agurk i tynde stave
- 200 g kirsebær i halve
- 1 icebergsalat skåret i grove bidder
Opskrift
- Flæk pitabrødene og rist dem i ovnen.
- Lad imens rapsolien blive gylden i en sauterpande. Steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min.
- Tilsæt løg, salt og peber og steg i ca. 3 min.
- Vend agurk, kirsebær og salat i og steg i yderligere ca. 2 min.
- Smag til.
Ved serveringen: Læg den ene del af pitabrødene på tallerkener. Fordel kød og grønsager på brødene, læg lidt cremefraiche på toppen og læg den anden halvdel pitabrød på toppen. Server et par friske kirsebær, et par agurkestave og resten af cremefraichen til.