Til 1 person
Græskar- og pebersuppe
Ingredienser:
- 150-200 g. græskarkød
- 3 dl. grøntsagsbouillon
- 3-4 hele sorte peberkorn
- 1 knsp kommenfrø
- 1 drys sukker
- salt
Sådan gør du:
- Skær græskarkødet i mindre stykker og kog det mørt i grøntsagsbouillonen.
- Tilsæt hele sorte peberkorn.
- Drys med kommenfrø og sukker.
- Smag til med salt og lad blandingen koge i 10 minutter.
- Blend suppen. Serveres med urte-fetasalat og ristede græskarkerner.
Urte-fetasalat
Ingredienser:
- 1/4 skrællet, udkærnet agurk
- 1 stilk bladsilleri
- 4-6 oliven
- 1/2 spsk fetaost i tynde skiver eller mindre stykker
- 1 tsk olivenolie
- Ristede græskarkerner (se nedenfor)
- 1 tsk citronsaft