academic writing for graduate students ebook media studies gcse coursework help dissertation publikationen
Pyjamas - hvid fra byNORD
Justerbare hylder fra Yamazaki
Loungestol i flet fra House Doctor
Eichholtz Cesare bænk
Sødt uden sukker

To ernæringseksperter forklarer i et enkelt og letforståeligt sprog, hvordan du kan erstatte sukkeret uden at gå på kompromis med smagen...

Titel. Sødt uden sukker
Forfattere: Rikke Fog Bach & Flemming Hagen Gregersen
Pris: 169,00
Antal sider: 112
Forlag: Nyt Nordisk Arnold Busck


Du kan bestille bogen her >>

Sødt uden sukker - en bog om sødemidler
Ernæringseksperterne Rikke Fog Bach og Flemming Hagen Gregersen har skrevet bogen Sødt uden sukker som i et klart og letforståeligt sprog går bag om de myter, som afholder mange af os fra at bruge kunstige sødemidler.

Sukker giver smag i maden og tilfredsstiller en helt basal trang. Det kan derfor være rigtig svært at fjerne sukkeret i kosten, men bogen Sødt uden sukker, viser hvordan du kan erstatte sukkeret uden at gå på kompromis med smagen. Der findes i dag gode kunstige sødemidler på marked, sødemidler som helt kan erstatte det hvide sukker. Det eneste det faktisk kræver er at man får indsigt i brugen af sødemidler og ved hvordan det skal bruges.

Sødt uden sukker er især skrevet dem, der ønsker at droppe sukkeret for at slippe af med overflødige kilo. Bogen fortæller, hvordan du kan undgå overflødige kalorier - også når trangen til det søde melder sig.

Bogen indeholder udover fakta om sukker og sødemidler, også gode tips og skønne opskrifter – samt en vigtig oversigt over de forskellige sødemiddelmærker, hvor og hvordan de erstatter sukkeret.

Derfor feder sukker
Rent sukker, populært for ”tomme kalorier”. Rent sukker indeholder kun kalorier, i modsætning til et æble eller en banan som ud over deres naturlige sukkerindhold også indeholder vitaminer og mineraler. Sukker er en lettilgængelig energikilde for kroppen. Hvis du spiser både fedt og sukker i din kost, vil kroppen først trække på den lettilgængelige energi i sukkeret. Det betyder at fedtet ikke forbrændes, men lagres i fedtdepoterne.

Kost & Ernæring
5 gode grunde til at spise chokolade i julen

I tiden op til jul, hvor man ved enhver lejlighed bliver budt på søde sager, kan det være en god idé at huske på, at vælger man den mørke chokolade frem for den lyse, så er chokolade faktisk et rigtig sundt og fornuftigt alternativ til de fede vaniljekranse, klejner, is-deserter og slik.

Ifølge...

Læs mere
Årstidens råvarer
Tomat og forebyggelse af kræft

Lige nu bugner grøntsagsafdelingen af saftige, solmodne tomater, som ikke kun smager, men også er en eminent kilde til antioxidanten lycopen. Lycopen har gennem det seneste årti været genstand for talrige videnskabelige studier, som har undersøgt stoffets helbredsmæssige fordele. Og rigtig meget...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Det sunde granatæble

Granatæblet er en spændende frugt. Med sine mange små frø, har den gennem tiden været et symbol på frugtbarhed, og nævnes både i Bibelen, Koranen og Østens eventyr. Frugten har været dyrket i mere end 4.000 år, men er først de senere år opnået popularitet i nordeuropa.

Læs mere
Kost & Ernæring
Cider - en sundhedsdrik

Rødvin og grønt te har hidtil scoret højest på ranglisten over flydende former for antioxidanter, men også den fermenterede drik, cider, er at finde på listen.

Læs mere
Sundhed
Spiser du heller ikke fisk?

Selvom vi, ifølge de officielle kostråd, bør spise fisk som hovedmåltid mindst to gange om ugen, så viser nye beregninger fra DTU Fødevareinstituttet, at mange af os ikke engang spiser fisk til aftensmad én gang om ugen. Således viser de seneste tal, at det samlede fiskeindtag for børn og voksne er...

Læs mere
Økologi
Småbørnsfamilier køber mest økologi

Familier med børn i alderen 0-6 år løber med en klar førsteplads som dem, der lægger flest økologiske varer i indkøbskurven, viser Økologisk Landsforenings nye markedsnotat.

Læs mere
Kost & Ernæring
Vildmedost.dk

Nu lancerer Mejeriforeningen kampagnen Vildmedost.dk, som skal inspirere forældre til at lade deres børn spise mere ost.

Læs mere
Kost & Ernæring
Skyrs succes

Skyr er lidt af et vidunderprodukt: Smagen er rund og syrlig, konsistensen fed og cremet, alligevel hører skyr til blandt de magre surmælksprodukter.

Læs mere
Sundhed
Moderne kostråd

Vælg fuldkorn, spis mere fisk og spis mad med mindre salt. Sådan lyder budskabet i tre af de ti kostråd, som skal guide danskerne til en sundere og mere aktiv livsstil. Bag de 10 kostråd står Fødevarestyrelsen. Styrelsen har hentet solid videnskabelig rygdækning hos ledende danske forskere i...

Læs mere
Kost & Ernæring
Får vi for meget salt?

Der har i medierne, de seneste dage, været sået tvivl om, hvorvidt det er nødvendigt at sænke det daglige indtag af salt. Men DTU Fødevareinstituttet understreger, at der er dokumentation for at sænke saltindtaget ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Stribet parasol fra House Doctor.

Stribet parasol fra House Doctor.

Lykketrold Blomsterpige

Lykketrold Blomsterpige

Bambus t-shirt fra Copenhagen Bamboo

Bambus t-shirt fra Copenhagen Bamboo

Spring Copenhagen -Matilda & Joey

Spring Copenhagen -Matilda & Joey

Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

Salater kan sammensættes af lige præcis de...

Læs mere
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Shopping
Loppemarkeder 2023
^