(12 stk)
Ingredienser til kagerne:
- 150 g smør
- 100 g sukker
- 3 æg
- 150 g hvedemel
- 1 1/2 tsk bagepulver
- 1 pose hakkede mandler
- 12 muffin forme
Ingredienser til frosting:
- 60 g blødt smør
- 125 g flormelis
- 1 tsk vaniljesukker
- 100 g Philadelphia
- Pynt: Revet chokolade og likøræg
Sådan gør du:
- Rør smør og sukker til en blød, jævn masse.
- Pisk æggene i et ad gangen.
- Bland mel, bagepulver og mandler sammen i separat skål, og rør derefter sammen med smør-, sukker- og æggemassen
- Fordel dejen i muffin forme, og bag dem ved 175 C varmluft i ca. 25 min. Mærk efter med en gaffel eller strikkepind, om kagerne er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig.
- Afkøl kagerne på en bagerist.
- Alle ingredienser til frosting røres sammen til en luftig masse.
- Dekorer de små cupcakes med frosting (evt. med frosting sprøjtepose med stor stjernetyl), revet chokolade og små likøræg