En ret med urtesild, rødbedetern og æggeblomme kan fx være et nyt og lækkert bud på påskesild, eller hvad med Maki-ruller med tun, Makrel i indisk karry og kokos eller Chilimakrel i wrap med koriander og spidskål? Her får du opskrifterne på fire anretninger til påskefrokosten:
Urtesild, rødbedetern og æggeblomme
Til 2 personer
Ingredienser:
- 200 g sild i bidder
- 1dl mayonnaise
- 1 dl cremefraiche
- Finthakkede friske krydderurter fx purløg, persille eller dild
- 3 hårdkogte æggeblommer
- 200 gram kogte rødbeder
- Rugbrød
Fremgangsmåde:
- Rør sild, mayonnaise og cremefraiche, og smag til med salt og peber
- Kog rødbederne, og hak rødbeder og de hårdkogte æggeblommer fint.
- Server silden på rugbrød toppet med rødbeder og æg.