Bænke hos BOBO
AVIVIR Baobab
Ogawa Kazumasa poster
Opbevar dine sager<BR> i den smukkeste skænk

Styling: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft.

Rösti med broccoli og mynte
Redaktionen

Fra Dansk Gartneri kommer her opskriften på et lækkert og grønt mellemmåltid, som er helt perfekt til madpakke og udflugt.

"Bag dobbeltportion og frys et par poser ned. Så er der altid sunde hapsere til en travl uge" opfordrer Gitte Heidi Rasmussen fra Sæson, der har udarbejdet opskriften. 

Ingredienser

  • 300 g broccoli buketter
  • 250 g ricotta eller hytteost
  • 3 æg
  • ½ dl chia frø
  • Revet citronskal fra ¼ citron
  • ½ dl hakket mynte
  • 50 g majsgryn (fx urtekrams)

Tilberedning 

  • Kog broccoli i ca. 3 minutter.
  • Hak de kogte broccolibuketter en anelse. Pisk ricotta og æg sammen og tilsæt broccoli.
  • Kom dernæst chiafrø, citronskal, mynte og majsgryn i, krydr med salt og peber og rør det godt sammen.
  • Lad det trække 30 min.  Bag dem som små pandekager ved middel varme i lidt smør eller olie.
  • Nyd dem lune eller kolde. 

Tip

De lækre rösti smager skønt som de er, men er en særlig delikat mundfuld med fx lufttørret skinke og brøndkarse.

 

Flere skønne opskrifter med broccoli

Opskrifter & råvarer
Syltede rødløg

Syltede rødløg er herligt sur-sødt tilbehør til sandwichen og den hjemmelavede burger eller hotdog. De fine røde løg er også dekorative og dejlige i salater, til osten, til steaks og laks. Det er nemt, at sylte rødløg, og de kan snildt holde et par uger på køl.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Smoothie med havre og ingefær

Skal morgenmaden drikkes, kan det gøres med denne ’havre og ingefær smoothie’. Her en skøn opskrift med banan, der tilføjer lidt sødme til drikken.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Overnight oats

’Overnight oats’ er til dig, der vil røre din grød sammen om aftenen med havregryn, hørfrø, skyr og vaniljepulver og glæde dig til at nyde den om morgenen med en most banan, grofthakkede mandler og blåbær.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Morgengrød med frugtmos

En herlig grød til både børn og voksne. God at starte dagen på, og lægger en god bund for en aktiv dag. Kan toppes med lidt hakkede mandler og friske bær - og skal det være ren forkælelse, så kom lidt ekstra sirup på toppen.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Grød med æble, kanel og mandler

Go classic med denne ’retrogrød’, der smager af barndom, og som vores bedsteforældrene serverede den. Opskriften er udarbejdet af Fuldkornspartnerskabet, som har toppet den skønne, mættende grød med æble, kanel og hakkede mandler.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Krydrede kødboller

En skøn ret, der dufter herligt og luner på en kølig dag.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Granola

Gylden, sprød granola med sunde ingredienser. Brug den som topping på yoghurt, koldskål, greenies, smoothies og chiagrød - eller spis den med plantemælk på eller drysset på en salat. Det er overraskende godt!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Tranebærsyltetøj

Tranebærsyltetøj er en alsidig lækkeri, og kan blandt andet nydes som tilbehør til æbleskiver, is, risalamande, tærter, lagkager, pandekager og vafler. Men den syrlig, søde syltetøj og også helt fantastisk til ost og vildt.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Varm æbledrik med ingefær

En ganske enkel opskrift på en super dejlig drik. God at varme sig på!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Camilla Plums appelsinsalat

Appelsinen er vinterens frugt; fuld af vitaminer og smagen af sommer. Brug appelsiner i marmelader, juice - og som her, hvor Camilla Plum deler sin opskrift på den dejligste appelsinsalat.

"En altid forfriskende, dejlig salat gennem efterår og vinter. Kombinér appelsin med sprød cossalat, saftige...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Interdesign

Interdesign

Mød det smukke Richmond-spisebord

Mød det smukke Richmond-spisebord

Akacie dejskærer fra Nicholas Vahè

Akacie dejskærer fra Nicholas Vahè

Opbevaringskasser til køleskabet

Opbevaringskasser til køleskabet

Nye Bøger
^