Julepynt
Frugt og grønt glaspynt
Julepynt - VW Bobbel i krom
Lampeskærm C'est bon

Styling: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft.

Rösti med broccoli og mynte
Redaktionen

Fra Dansk Gartneri kommer her opskriften på et lækkert og grønt mellemmåltid, som er helt perfekt til madpakke og udflugt.

"Bag dobbeltportion og frys et par poser ned. Så er der altid sunde hapsere til en travl uge" opfordrer Gitte Heidi Rasmussen fra Sæson, der har udarbejdet opskriften. 

Ingredienser

  • 300 g broccoli buketter
  • 250 g ricotta eller hytteost
  • 3 æg
  • ½ dl chia frø
  • Revet citronskal fra ¼ citron
  • ½ dl hakket mynte
  • 50 g majsgryn (fx urtekrams)

Tilberedning 

  • Kog broccoli i ca. 3 minutter.
  • Hak de kogte broccolibuketter en anelse. Pisk ricotta og æg sammen og tilsæt broccoli.
  • Kom dernæst chiafrø, citronskal, mynte og majsgryn i, krydr med salt og peber og rør det godt sammen.
  • Lad det trække 30 min.  Bag dem som små pandekager ved middel varme i lidt smør eller olie.
  • Nyd dem lune eller kolde. 

Tip

De lækre rösti smager skønt som de er, men er en særlig delikat mundfuld med fx lufttørret skinke og brøndkarse.

 

Flere skønne opskrifter med broccoli

Opskrifter & råvarer
Bagte rødbeder

Bagte rødbeder er en rigtig delikatesse, der egner sig godt som tilbehør til kødretter, men som også er en herlig appetizer.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Kylling med rødbedecoleslaw

I denne opskrift indgår nye rødbeder, iform af en skøn rødbedecoleslaw, som lækkert tilbehør til fjerkræ.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Ras el hanout - Smagen af Marokko

Med ras el hanout får man smagen af det marokkanske køkken. Krydderiblandingen, der blandt andet bruges i tagine- og gryderetter med lam, kylling og couscous samt i dip, fars, rubs og marinader, findes i mange versioner og kan købes færdigblandet. Men man kan også sagtens lave sin krydderiblanding,...

Læs mere
Halloween
Tærte med græskar og gedeost

Der er ingen grund til at lade græskar fra årets græskarlygte gå til spilde. Her har du opskriften på en skøn tærte med græskar og gedeost. Opskriften er udviklet af madskribent Marie Melchior.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hjemmelavet appelsinmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Her får du opkriften på en nem og rigtig lækker appelsinmarmelade.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Rødbede juice

Gennem de senere år har rødbeden hævet sig fra at være en tålt ingrediens i fadet med ovnstegte rodfrugter til en regulær super-food. For rødbeden er sprængfyldt med god energi, rig på kulhydrater og fibre samt jern, C-vitamin og B-vitamin.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Pizza aubergine

En skøn og nem pizza med pesto, aubergine og solmodne tomater.

Læs mere
Sensommer
Æblesolbærtærte

Her en tærte, som på herligste vis forener sæsonens frugt og bær i en himmelsk mundfuld!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Ovnbagt rødtunge med friske tomater

Rødtungen er ikke kun en skøn spise, men samtidig en sund og mager fisk, rig på selen, som er et livsvigtigt sporstof, der modvirker en række alvorlige sygdomme som fx cancer og hjerte-karlidelser. Rødtungen gør sig blandt andet rigtig godt i selskab med friske, bagte tomater.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Sorte bønner & avokado

Avocadoen er fusionskøkkenets stjerne. Frugtens milde, rige smag og cremede konsistens gør den nemlig perfekt til krydret mad. Denne asiatisk-inspirerede opskrift med med sorte bønner, avokado og chili, er en helt ny måde at servere bønnesalat på. Den er velegnet som frokostret eller som tilbehør...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
5 uundværlige køkkengadgets

5 uundværlige køkkengadgets

Køkkenrulleholder

Køkkenrulleholder

Tip: Sådan laver du nemt<BR> lækre retter med din stavblender

Tip: Sådan laver du nemt
lækre retter med din stavblender

Naturtro kunstige blomster

Naturtro kunstige blomster

Nye Bøger
^