40 - 50 stk.
Ingredienser:
- 250 g hvedemel
- 250 g sukker
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk stødt ingefær
- 2 æg
- 150 g hele, smuttede mandler
- 1 sammenpisket æg til pensling
Sådan gør du:
- Bland mel, sukker, bagepulver og ingefær
- Tilsæt æggene, bland det hele godt og ælt mandlerne i til sidst
- Form dejen til lange stænger ca. 5 cm. brede og 2 cm. høje. Pensl stængerne med æg og bag dem i ca. 20 minutter ved 180 grader
- Lad stængerne køle lidt af, inden de skæres på skrå i skiver, lægges tæt på bagepladen og bages endnu en gang i ca. 20 minutter ved 150 grader, til de er let gyldne og sprøde
- Lad kagerne afkøle helt, før de lægges i dåse.
Tip:
Du kan variere smagen i dine biscotti med reven appelsin- eller citronskal.