Raw Ratatouille

Raw Ratatouille

Raw Ratatouille 

Fra Susy Grundahls livsstilsbog "Retrokuren", bringer vi her en ret med hele paletten af farver, smag og vitaminer. Tilbered dig en god kop urtete, som du kan nyde til madlavningen, for det tager lidt tid at skære alle grønsagerne i små bitte stykker - altså helt petit!

Ingredienser:

  • 2 cm agurk
  • 2 cm squash
  • ½ lille rødløg
  • ½ grøn peber
  • ½ rød peber
  • 1 gulerod
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stor tomat, uden indmad
  • 1 stor håndfuld finhakket persille
  • lidt frisk chili
  • 1 cm Noritang klippet i små strimler
  • 7 hakkede saltede mandler
  • 1 spsk. friskpresset citronsaft
  • 1-2 spsk. omega 3 olie

Sådan gør du:

  • Alle grønsager hakkes fint, meget fint. Det hele blandes sammen i en skål og står og trækker i 15 minutter.
  • Kom din Ratatouille ned i en rund serveringsform, så den ser flot ud på tallerkenen.
  • Serveres på toppen af en rundskåret plade Noritang.

Variation
Du kan tilsætte Raw Ratatouillen lidt finthakket laks. Eller server den som tilbehør til en friskstegt rødspætte eller den fine multe. Ratatouille smager også virkelig godt, når det hurtigt svitses på en varm pande med brune ris og små strimler kylling.

Retrokuren - Råkost, detox & forkælelse

Hvis man, som Susy Grundahl, gennem mere end 20 år, har beskæftiget sig med helsekost, og opbygget en succesfuld forretning baseret på salg af helsekost og helseprodukter, så er man næsten forpligtet til at lade sin viden og erfaring omkring helsekost komme andre til gode. Og det gør hun nu. I sin nye smukke bog ”Retrokuren – Råkost, detox & forkælelse” deler hun rundhåndet ud af sin store viden om sund livsstil.
Omdrejningspunktet er en 7-dages kur, hvor krop og sjæl udrenses, dårlige vaner sættes på hold og der er fokus på ro, selvforkælelse og mindfulness. Her er ingen løftede pegefingre eller formaninger, men varme anbefalinger, tips og ideer, som udspringer af Susys egne, personlige erfaringer. Og det føles som en meget personlig bog. Hist og her har Susy tilføjet små anekdoter fra sit eget liv og hverdag, hvilket gør bogen særlig inspirerende og autentisk.

At sidde og bladre i ”Retrokuren – Råkost, detox & forkælelse” er i sig selv den rene selvforkælelse. Man får lyst til selv at afprøve bogens mange tips og ideer, og man kan næsten ikke undgå at blive smittet af stemningen i Elisabeth Dahlbergs smukke billeder, der danner de perfekte rammer for Susys budskaber.

En varm og inspirerende bog, om at gøre noget godt for sig selv.

Titel: Retrokuren
Forfatter: Susy Grundahl
Bestilling: Bogen kan bestilles her >>

 

Pasta con crema di fagioli cannellini e spinaci, pasta med cremet pesto af cannellini-bønner, basilikum og spinat
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Pasta con crema di fagioli cannellini e spinaci 

Det italienske køkken er kendt og elsket for sine enkle retter med fokus på gode råvarer, og her er ’pasta con crema’ en let og helt enkel klassisk anretning med perfekt balance mellem cremet konsistens og fyldig smag. Tilføjer man spinat til bønne-pestoen, så har man retten 'Pasta con crema di…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Superfood: Hvor meget dækker 100 g spinat kroppens behov for vitaminer og mineraler? 

De små grønne spinatblade ser måske ikke ud af så meget, men de er både alsidige i madlavningen og har som alle ved, mange fine sundhedsmæssige egenskaber. Faktisk er der nogle mener, at der er så meget krudt i spinaten, at den kan betragtes som den absolut sundeste af alle grøntsager. 

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Pizza con melanzane e parmigiana - Pizza med aubergine og parmesan 

Er du vild med aubergine, så er pizza med aubergine og parmesan, kaldt 'pizza con melanzane e parmigiana' på italiensk, nok lige en pizza, der falder i din smag. Med opskriften og nogle få ingredienser, kan du hurtigt nyde den skønne smag af lun aubergine, tomatpesto, basilikum og masser af…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Italienske biscotti 

Det er altid godt at have noget i kagedåsen, for man ved jo aldrig, hvornår den akutte trang til sødt, melder sig. Her er den italienske biscotti et godt bud på en lille, sprød og yderst alsidig småkage.

At bage biscotti er nemt, og det giver dig mulighed for at give småkagen lige præcist den…

Læs mere
Salat med frisk spinat, tandoori-krydret kylling, rødløg og mozzarella
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Salat med tandoorikylling og babyspinat 

Nyd forårets friske babyspinat med tandoorikylling i skøn forening med frisk vandmelon og myntecreme.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Nem og skøn klassisk forårsanretning 

Blandt klassiske frokostanretninger er 'avocado & rejer' måske den mest populære og en herlig mundfuld med den fineste kombination af smagfulde ingredienser. Her fremhæves den den delikate reje- og avocadosmag med letsaltet ørredrogn, rødløg, hårdkogte æg, tomat, citron og friskklippet purløg. Det…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Blinis med vilde ris og laks 

Blinis er en yderst delikat russisk specialitet. De små, letsaltede madpandekager kan serveres med fx. laks, kaviar, tunsalat eller stenbiderrogn.

Opskriften på en sprød og spændende variation tilberedt med vilde ris, får du her. Nyd dem som lækker forret med cremefraiche og purløg, rødløg eller…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Lakridsmuffins med vanilje og hvid chokolade 

Det dejlige ved muffins er, at man nemt kan give dem den smag, man holder allermest af. Og for lakridselskere er lakridsmuffins naturligvis sagen.

Her er opskriften på de lækreste, bløde muffins, som kan dekoreres med smørcreme og lakridspulver, hvis man vil have den helt store lakridsoplevelse.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Lakridshåndværk i Bagsværd 

Der er ingenting som god lakrids, og er man rigtig lakridselsker, så går man ikke på kompromis med kvaliteten.

Det ved lakridsmagerne hos Bagsværd Lakrids, som fremstiller ægte, håndlavet lakrids af fineste kvalitet. Her produceres alt fra klassisk sød lakrids, saltlakrids og salmiaklakrids, til…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sådan laver du nemt lakridsbolsjer 

Hvis du er vild med lakridsbolsjer, så kan vi varmt anbefale, at du laver dem derhjemme. Det er ikke så svært, og med Urtegaardens opskrift på gammeldags lakridsbolsjer, så får du bolsjer, der slår både dameskrå, rustne søm og møtrikker, spejderhagl og brystkarameller med flere længder.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^