30 minutter
4 personer
Ingredienser
- 2 store oksebøffer
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. grøn karrypasta
- 1 spsk. frisk revet ingefær
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. sojasauce
- 4 gulerødder
- 1 agurk
- 1 bundt radiser
- 1 bakke babyleaves eller babyspinat
- 300 g fuldkornspasta
- 1 bundt frisk koriander
- 2 spsk. peanuts
- 2 spsk. sesamfrø
- Ristet sesamolie
- Sojasauce
Tilberedning
- Varm olien på en pande og tilsæt karrypasta, ingefær og presset hvidløg. Steg kødet på panden ved god varme i ca. 3 min. på hver side. Tilsæt sojasauce og tag bøfferne af panden.
- Skræl gulerødderne og skær dem i tændstiktynde strimler. Skær agurk i strimler med skrælleren. Skær radiser i skiver. Skyl babyleaves og slyng dem tørre.
- Kog pastaen som anvist på pakken og afdryp. Skær kødet i skiver. Vend pasta med kød, grøntsager, hakkede peanuts, frisk koriander og sesamfrø.
- Smag salaten til med sesamolie og sojasauce.
Tips
Erstat evt. oksebøffen med 2 x kyllingebryst og evt. gulerødder med broccoli.