Tilberedning: 20 minutter
Til 4 personer
Det skal du bruge:
- 500 g hvilling i filet
- ½ bundt basilikum
- 1 spsk. olivenolie
- Salt og peber
- Nudelsalat
- 200 g ægnudler
- 1 agurk
- 200 g cherrytomater
- 3 forårsløg
- ½ bundt koriander
- 1-2 spsk sesamolie
- 1-2 spsk sojasauce
- 1 spsk. sort sesam
- 2 små chilier
- 2 lime
Sådan gør du:
- Kog nudlerne efter pakkens anvisning.
- Halvér agurken, fjern kernerne og snit den i stykker på ½ cm. Halvér tomaterne, snit forårsløgene, chili og korianderen.
- Vend nudlerne med sesamolie, soja og grønsager.
- Læg fisken ud på et stykke bagepapir med skindsiden nedad og krydr godt med salt og peber.
- Hak basilikum groft og fordel den på fisken.
- Skær fisken ud i stykker på ca. 10 cm og rul dem til små, faste ruller. Sæt 2 ruller på et grillspyd og grill fisken i en forvarmet ovn på grill i ca. 2-3 minutter indtil den er gylden og sprød.
- Servér med nudelsalat, drys med sesam og halverede lime.
Foto: Landbrug & Fødevarer.
Opskrift: Fiskebranchen.