Opskriften på Jane Faerbers herlige kernestykker fra hendes bog 'LCHF - Året rundt'. Kernestykkerne er fulde af sunde frø, kerner og frø, og udarbejdet på Keto- og LCHF-kosts principper. Opskriften, der her er bragt med tilladelse fra Politikens Forlag, er super nem, og kan være en sund og lækker idé til madpakken eller som en proteinrig snack i løbet af dagen.
(12-14 stk.)
Ingredienser:
- 3 æg
- 50 g smeltet smør
- 75 g hørfrø
- 75 g sesamfrø
- 75 g solsikkekerner
- 75 g græskarkerner
- 75 g mandler
- 75 g hasselnødder
- 150 g mørk chokolade
- ½ tsk salt
Sådan gør du:
- Opvarm ovnen til 160 grader.
- Pisk æggene og bland dem sammen med det smeltede smør, frø og kerner. Hak mandler, hasselnødder og chokoladen groft og kom det i dejen sammen med saltog vend det hele godt rundt.
- Kom dejen muffinforme og bag dem i ovnen i ca. 40 minutter.
'LCHF - Året Rundt' af Jane Faerber byder på mere end 150 lækre opskrifter, og kan købes hos den lokale boghandler, eller her på nettet.