Ingredienser
- 2 grofthakkede løg
- 2 små hakkede fed hvidløg
- 25 g smør eller andet fedtstof
- 500 g hakket fedtfattigt oksekød
- 1 frisk chilipeber
- 1 dåse bønner i chilisauce
- 1 dl vand
- 1 spsk. sød chilisauce
- 1 tsk. salt
- frisk persille
- cremefraiche
- friske tomater
Opskrift
- Svits løg og hvidløg i gyldent smør i en stegegryde.
- Tilsæt kødet og svits det til det er gyldent og smuldrer.
- Flæk chilipeberen på langs, og fjern kernerne.
- Hak chilipeberen og tilsæt den sammen med de øvrige ingredienser.
- Lad chiligryden koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min.
- Drys med hakket persille, hakkede friske tomater og lidt cremefraiche.
Chiligryde kan serveres med ris, tacoskaller, brød eller kartoffelmos.