Side 2 af 5
Madprogrammer som ”Spise med Price” er med til at bringe smørret tilbage i de danske køkkener ...
Menuen har sikre forårstegn i råvarerne som f.eks stenbiderrogn, grønne asparges, spinat, lam, rabarber...
Prikken over i’et på en vellykket grillmiddag er smør med krydderier på det varme brød, i den bagte kartoffel og oven på det grillede kød ...
9 forskellige opskrifter på hveder. For en tradition må godt fornyes en smule bare en gang imellem ...
Spicy og varmende lammeragout med kølende myntelassi ...
Her får du en stribe krydrede, varme og gyldne opskrifter, der netop matcher efterårets råvarer, farver og stemning ...
Mens vi går koldere tider i møde, kan vi udfordre de nordiske smagsløg med krydrede indiske retter ...
Glem sushi, raw food og tapas. Det klassiske, danske smørrebrød er tilbage i gadebilledet i moderne indpakning og er på vej til at blive hippere end nogensinde ...
Når du skal bage, er det ikke ligegyldigt, hvilket fedtstof du bruger ...
Drikkeglas er ikke blot til at drikke af. Her får du en række forslag til anretninger i glas...
Klassiske trækasser
Salt og Peber holder, i lyst eller røget egetræ
Justerbare hylder fra Yamazaki
Hvide metalkrukker