Sæsonen byder på et overflod af tomater, squash, auberginer, svampe, druer, ferskner, blommer, pærer og alt muligt godt. Det er nu, de er billigst og bedst.
Farvepaletten er gylden: Tomater, der steges sammen med hvidløg og fisk og bliver til en orangerød fiskesuppe. Modne ferskner i en tomatsalat. Eller stegt lammekød med nye rødløg, rosiner, spidskommen og grape, så man næsten dufter krydderierne fra basaren i Tunis. Det er Middelhavs-landene, der er inspirationen ...
∙ <link https: www.arla.dk opskrifter andebryst-med-blommer _blank>Andebryst med blommer
∙ <link https: www.arla.dk opskrifter druekompot-med-portvin _blank>Druekompot med portvin
∙ <link https: www.arla.dk opskrifter gylden-fiskesuppe _blank>Gylden fiskesuppe
∙ <link https: www.arla.dk opskrifter tomat--og-ferskensalat-med-skimmelostcrostini _blank>Tomat-ferskensalat med oste-crostini