Kategori: Appetitten

Finschmecker forårs buffet

Finschmecker forårs buffet 

Menuen har sikre forårstegn i råvarerne som f.eks stenbiderrogn, grønne asparges, spinat, lam, rabarber...

Finschmecker forårs buffet
Joan Møller er kvinden bag det økologisk dinertransportable Pathenia i Århus. Arla´s redaktion har bedt hende udarbejde en forårsbuffet der signalerer forår, og hvor det meste af forarbejdet er gjort på forhånd.

Joan Møllers menu har sikre forårstegn i råvarerne som fx stenbiderrogn, grønne asparges, spinat, lam, rabarber mm. Her får du opskrifterne:


● <link https: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter skaldyrssalat-pathenia _blank>Skaldyrssalat Pathenia
● <link https: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter gronne-asparges-med-rort-stenbiderrogn _blank>Grønne asparges med rørt stenbiderrogn
● <link https: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter stegt-kyllingebryst-med-citronolie-og-persille _blank>Stegt kyllingebryst med citronolie
● <link https: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter wraps-med-roget-lammekolle-og-frisk-spinat _blank>Wraps med røget lammekølle, spinat og feta
● <link https: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter kikartesalat-med-purlog-chorizo-og-emmentaler _blank>Kikærtesalat med chorizo og ost
● <link https: www.arla.dk opskrifter unghanebryst-med-ost-og-perlespeltsalat _blank>Unghanebryst med ost og perlespeltsalat
● <link https: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter hvid-chokoladekage-med-rabarber-og-vanilje _blank>Hvid chokoladekage med rabarber og vanilje

Studenterfest 2015
Appetitten
Studenterfest 2015 

Endelig er de kommet igennem rækken af eksamener er det er endelig blevet tid til at fejre anstrengelserne med fest - og derefter en tiltrængt ferie ...

Læs mere
Smørret er tilbage
Appetitten
Smørret er tilbage  

Madprogrammer som ”Spise med Price” er med til at bringe smørret tilbage i de danske køkkener ...

Læs mere
Smør der krydrer grillmaden
Appetitten
Smør der krydrer grillmaden 

Prikken over i’et på en vellykket grillmiddag er smør med krydderier på det varme brød, i den bagte kartoffel og oven på det grillede kød ...

Læs mere
Indisk krydret lammeragout
Appetitten
Indisk krydret lammeragout  

Spicy og varmende lammeragout med kølende myntelassi ...

Læs mere
Den gyldne farvepalet
Appetitten
Den gyldne farvepalet 

Her får du en stribe krydrede, varme og gyldne opskrifter, der netop matcher efterårets råvarer, farver og stemning ...

Læs mere
Få varmen med indiske retter
Appetitten
Få varmen med indiske retter 

​Mens vi går koldere tider i møde, kan vi udfordre de nordiske smagsløg med krydrede indiske retter ...

Læs mere
Smørrebrød er det nye sort
Appetitten
Smørrebrød er det nye sort 

Glem sushi, raw food og tapas. Det klassiske, danske smørrebrød er tilbage i gadebilledet i moderne indpakning og er på vej til at blive hippere end nogensinde ...

Læs mere
Smør, olie eller margarine?
Appetitten
Smør, olie eller margarine? 

Når du skal bage, er det ikke ligegyldigt, hvilket fedtstof du bruger ...

Læs mere
Server i glas
Appetitten
Server i glas 

Drikkeglas er ikke blot til at drikke af. Her får du en række forslag til anretninger i glas...

Læs mere
Anette eckman er gæstekok hos arla.dk
Appetitten
Anette eckman er gæstekok hos arla.dk 

... og med sin sædvanlige gode stil byder hun på jul og traditioner, og selvfølgelig forslag til opskrifter og pynt.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^