Finschmecker forårs buffet
Joan Møller er kvinden bag det økologisk dinertransportable Pathenia i Århus. Arla´s redaktion har bedt hende udarbejde en forårsbuffet der signalerer forår, og hvor det meste af forarbejdet er gjort på forhånd.
Joan Møllers menu har sikre forårstegn i råvarerne som fx stenbiderrogn, grønne asparges, spinat, lam, rabarber mm. Her får du opskrifterne:
● <link https: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter skaldyrssalat-pathenia _blank>Skaldyrssalat Pathenia
● <link https: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter gronne-asparges-med-rort-stenbiderrogn _blank>Grønne asparges med rørt stenbiderrogn
● <link https: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter stegt-kyllingebryst-med-citronolie-og-persille _blank>Stegt kyllingebryst med citronolie
● <link https: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter wraps-med-roget-lammekolle-og-frisk-spinat _blank>Wraps med røget lammekølle, spinat og feta
● <link https: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter kikartesalat-med-purlog-chorizo-og-emmentaler _blank>Kikærtesalat med chorizo og ost
● <link https: www.arla.dk opskrifter unghanebryst-med-ost-og-perlespeltsalat _blank>Unghanebryst med ost og perlespeltsalat
● <link https: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter hvid-chokoladekage-med-rabarber-og-vanilje _blank>Hvid chokoladekage med rabarber og vanilje