Kobo Clara Colour og Kobo Libra Colour e-readere på et bord med åbne bøger i baggrunden, der viser deres farverige skærme og slanke design

Kobo Clara Colour og Kobo Libra Colour leverer en dynamisk og farverig læseoplevelse med øjenkomfortsfunktioner, samt muligheden for at tage sine lydbøger og noter med overalt.

To nye e-readere gengiver bøgernes illustrationer med originale farver 

Flere danskere skifter den tunge indbundne bog ud med e-bog. Det er nemt og bekvemt og en fornøjelse, så længe bogen er gengivet perfekt i e-readeren.

En e-reader skal være brugervenlig og nem at indstille og justere, så teksten fremstår klart og tydeligt, og illustrationerne knivskarpe. Og så skal navigationen naturligvis være i top, så man hurtigt kan danne sig et overblik over biblioteket og finde klassikere, nye udgivelser, bestsellere, udvalgte genre og forfattere.

Kobo Clara Colour og Kobo Libra Colour

På markedet for e-readere skiller Kobo sig ud som en af verdens mest innovative og fremsynede producenter. Med de nyeste modeller, Kobo Clara Colour og Kobo Libra Colour, præsenterer Kobo topmoderne teknologi designet til at optimere læseoplevelsen. 

Som en ny og epokegørende funktion gengiver de to enheder bøgernes illustrationer med originale farver og nuancer, hvilket bringer bøgernes visuelle elementer til live med en hidtil uset autenticitet. Farvegengivelsen sikrer, at både tekst og billedmateriale præsenteres klart og tydeligt, hvilket uden sammenligning forbedrer den samlede læseoplevelse.

Dét gør Kobos e-readere til markedets bedste, for her venter der fantastiske læseoplevelser, hvad enten det drejer sig om dine yndlingsmagasiner, skønlitterære- og faglitterære bøger, kogebøger, kunst- og billedbøger. 
 

8 facts om Kobos e-readere
 

 1. Tekniske forskelle og læsekomfort

  Kobo Clara Colour og Kobo Libra Colour adskiller sig primært i størrelse, men begge modeller har skærme, der sikrer en fremragende læseoplevelse både indenfor og udendørs, ikke mindst ved, at tekst, farver og illustrationer gengives med en nøjagtighed, der svarer til det trykte format.
   
 2. Design og mobilitet

  Kobos e-readere er nøje designet for at være både stilfulde og praktiske. Disse enheder gør det muligt at have et helt bibliotek til rådighed, så du altid, uanset hvor du er, kan dykke ned i bøgernes verden.
   
 3. Syn og læsekomfort

  Begge modeller inkluderer ComfortLight PRO-funktionen, som tillader justering af skærmens lysstyrke og reducering af blåt lys. Det bidrager til en mere behagelig læsning under alle lysforhold, hvilket skåner dine øjne.
   
 4. Notefunktion og interaktivitet

  Kobo Clara Colour og Kobo Libra Colour understøtter ikke kun læsning, men også interaktivitet med Kobo Stylus. Dette gør det muligt at annotere tekster, nedskrive noter eller tegne i farver direkte på e-readeren, hvilket ikke mindst kan være en vigtig funktion for studerende.
   
 5. Lydintegration

  For lydbogsentusiaster har begge modeller Bluetooth-funktionalitet, der muliggør trådløs lytning. Dette er ideelt til at nyde en bog mens du rejser, laver mad, eller slapper af derhjemme.
   
 6. Browser integration

  Kobos e-readere er udstyret med en indbygget browser, der giver brugeren mulighed for at søge på internettet direkte fra enheden. Dette er en stor fordel for dem, der ønsker at supplere deres læsning med online research eller adgang til online ressourcer.
   
 7. Synkronisering med lokale biblioteker og e-Reolen

  En særlig funktion ved Kobos e-readere er deres evne til at synkronisere direkte med bøger fra dit lokale bibliotek og e-Reolen. Dette gør det let at låne digitale bøger og integrere dem i dit personlige bibliotek på enheden.
   
 8. PC-synkronisering

  Med Kobos e-readere kan du læse dine dokumenter fra din PC ved at synkronisere enhederne. Dette gør det nemt at fortsætte med at arbejde på dine dokumenter og noter på farten, hvilket øger produktiviteten og fleksibiliteten.
   

Sammenligning af modeller

Kobo Clara Colour er som sagt en mere kompakt version af Kobo Libra Colour. Men, selvom Clara Colour er mindre er der ikke gået på kompromis med funktioner eller batterilevetid, hvilket blandt andet gør den helt ideel, når man er på farten. Begge er alsidige enheder, der imødekommer behovene hos et bredt publikum, fra studerende og professionelle til ivrige bogelskere.

 Kobo Clara Colour og Kobo Libra Colour er i butikkerne fra 30. april 2024

Forbrugernyt
Biodiversitetsdag: Sådan kan du bidrage til biodiversiteten 

Hvert år den 22. maj fejres FN's Internationale Biodiversitetsdag, en dag dedikeret til at øge bevidstheden om betydningen af biodiversitet og de trusler, den står over for.

Biodiversitet omfatter alle former for liv på Jorden – fra de mindste mikroorganismer til de største pattedyr samt planter,…

Læs mere
Forbrugernyt
Biernes Dag 2024: Den vigtigste plantebestøver på Jorden 

Den 20. maj fejres bierne med den internationale ’Biernes dag’. Her vil der være fokus på de udfordringer, som bierne står overfor, og den vigtige rolle de, som de vigtigste plantebestøvere, spiller for biodiversiteten og livet på Jorden.

Læs mere
Forbrugernyt
Forbrugere falder for fælder på sociale medier: Sådan undgår du dem  

Sociale medier gør det nemt at klikke og købe på sekunder, men mange forbrugere undlader at tjekke, hvem de faktisk handler med, advarer Forbruger Europa.

Læs mere
Forbrugernyt
Sådan får du et sundere indeklima 

Et dårligt indeklima kan være skyld i træthed, hovedpine og allergiske symptomer, og når vi samtidig tilbringer 80 til 90 procent af vores tid indenfor, er det derfor særlig vigtigt, at der er et indeklima i hjemmet, som både er rart og sundt at være i, skriver Astma-Allergi Danmark. De fleste…

Læs mere
Earth Hour er en international begivenhed, der skal øge opmærksomheden omkring verdens klimaforandringer.
Forbrugernyt
Earth Hour: Lørdag slukker hele verden lyset i en time 

Den årlige begivenhed ’Earth Hour’ sætter på lørdag den 26. marts fra kl. 20.30 til 21.30 fokus på planetens presserende natur- og klimakrise, når byer over hele verden slukker lyset i en time for naturen og miljøet. Ifølge WWF Verdensnaturfonden, så er 'Earth Hour' mere end bare en time uden…

Læs mere
Forbrugernyt
Drop sølvpapiret 

Sølvpapir belaster miljøet, og det er derfor en god idé at bruge så lidt som muligt. Samtidig fraråder Forbrugerrådet, at man pakker sure fødevarer, som for eksempel citroner, ind i sølvpapir, da sølvpapir kan afgive aluminium til maden.

Læs mere
Advokat Elin L. Andersen, Ret&Råd Djursland giver råd om fradrag, pension og afgiftsfrie gaver.
Forbrugernyt
Advokatens råd: Husk at få styr på dine fradrag inden årets udgang 

Få styr på privatøkonomien inden årets udgang, opfordrer advokat Elin L. Andersen, Ret&Råd Djursland. Der kan nemlig være meget at vinde, hvis du kender reglerne for fradrag, pension og afgiftsfrie gaver.

Læs mere
Forbrugernyt
Forbrugerrådet fraråder køb af strøm hos Modstrøm, b.energy, Edison EL, Dansk Strøm 

En række elselskaber får kritik af Forsyningstilsynet, fordi de i strid med lovgivningen ikke har tilbagebetalt tilgodehavende til kunder, der skiftede selskab. Det drejer sig om Modstrøm, b.energy (tidligere Blue Energy), Edison EL (tidligere Den Glade Eltavle) og Dansk Strøm (tidligere Power4U),…

Læs mere
Forbrugernyt
Advokaten: 5 trin til at undgå en arvestrid 

En arvesag handler ikke kun om penge og paragraffer. Det handler tit også om følelser, og det kan få gamle familiestridigheder til at blusse op, når arven skal fordeles. Mange søger professionel hjælp hos en konfliktmægler, før fordelingen af indbo, smykker og fotos går galt.

Læs mere
Forbrugernyt
Nu kan de lasede cowboybukser, blusen med hul i og det gamle tæppe få nyt liv 

De lasede cowboybukser, blusen med hul i eller det gamle tæppe ender i dag ofte i skraldespanden, hvorfra det køres til et forbrændingsanlæg sammen med det øvrige restaffald. Det udleder unødigt meget CO2, når det går op i røg i stedet for at få et nyt liv som for eksempel nyt tøj, klude eller…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Mod midnatssolen, af Dy Plambeck

I romanen 'Mod midnatssolen' tager Dy Plambeck os med på en indsigtsfuld rejse langs Norges kyst til Tromsø, hvor Amy sammen med sine døtre og veninder, Lulu og Kari, navigerer gennem livets komplekse forhold. Plambeck beskriver levende Amys udfordringer ved at finde sin plads i en ny familie med…

Læs mere
Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style' bringer duften og smagen af Vietnam til dit bord, hvor fællesskabet er i centrum.
Spis ris til - Klassisk vietnamesisk hverdagsmad, af Nina Minh Gram Nquyen

Bogen 'Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style' af Nina Minh inviterer læseren ind i hjertet af det vietnamesiske køkken, hvor maden ikke bare nærer kroppen, men også sjælen. 'Co m gia dinh', som betyder 'ris for hele familien' på vietnamesisk, er fundamentet for denne samling af…

Læs mere
Med 'Menopause Mamas' guider Sanne Gottlieb os gennem overgangsalderens udfordringer med indsigt og empati
Menopause Mamas, af Sanne Gottlieb

'Menopause Mamas' skrevet af Sanne Gottlieb er en ærlig og personlig skildring af overgangsalderens udfordringer. Med bogen bringer hun et ofte undervurderet eller tabuiseret emne frem i lyset og opfordrer til åbenhed om overgangsalderen.

Læs mere
Emma Holtens refleksioner om værdien af omsorg i 'Underskud'
Underskud - Om værdien af omsorg, af Emma Holten

Emma Holten er en dansk-svensk debattør og foredragsholder med en kandidatgrad i Moderne Kultur og Kulturformidling. I bogen 'Underskud', udforsker hun temaer som økonomisk magt, vores tendens til at prioritere arbejdslivet over privatlivet og betydningen af omsorg.

Læs mere
Shopping
^