Kategori:
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Salat med tandoori-stegt kylling
(850 kJ / 200 kcal per portion)
4 portioner
Ingredienser
- 300 g kyllingefilet
- 1 spsk. tandoori krydderblanding
- Becel flydende
- 1 dl Cremefine til madlavning 7 %
- ½ dl mynteblade
- Citronsaft
- Salt og friskkværnet peber
- 300 g melon i tern
- 1 rødløg i tynde skiver
- 1 stor håndfuld babyspinat
- 1 bæger salattern 3%
- Frisk mynte
Opskrift
- Kom tandoori og kylling i en pose og ryst grundigt.
- Steg filletterne i fedtstoffet i 5-6 minutter på hver side på middelvarme.
- Blend Cremefine og mynte til en grøn creme – brug en stavblender eller hak mynten meget fint og rør den sammen med Cremefine.
- Smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.
- Skær kyllingefiletterne i skiver og bland med melon, rødløg, spinat og ostetern.
- Drys med mynteblade og server med dressing og lunt naanbrød.