Tehætte The Organic Company
Lerpotter Bergs Potter
Spring Copenhagen Eva Stæhr-Nielsen
Betræk til IKEA møbler
Restemad: Klatkager med bær og nødder
Redaktionen

Med rester af risengrød, lidt mel, et æg og vaniliesukker, får man hurtigt de lækreste klatkager, som kan nydes med friske bær og kompot, og nødder på toppen.

Ingredienser

  • 250 g risengrød
  • 1 æg
  • 25 g hvedemel
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 50 g smør
  • 100 g friske hindbær
  • 2 tsk honning
  • 1 dl valgfri nødder

Sådan gør du

  • Pisk risengrøden sammen med æg, mel og vaniljesukker for at lave klatkageblandingen.
  • Varm en pande og tilsæt smør og lad det bruse op.
  • Tag store skefulde af klatkageblandingen og steg massen i ca. 3 min på hver side til de bliver til gyldne klatkager.
  • I en lille skål moses friske hindbær med akaciehonning til du har en kompot.
  • Anret med hindbærkompot og hakkede nødder.
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Gulerodssuppe med sprøde kikærter

Guleroden er jo en kendt og elsket rod i alverdens dejlige sammenhænge. Den kan både nydes rå i salater og som snack, stegte og grillede, i mos med andre rødder og i kager. Men især i de kolde vintermåneder hitter gulerødder i suppeform.

Fra Marie Melchiors dejlige bog, Vild med rødder, får du her...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hjemmelavet appelsinmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Her får du opkriften på en nem og rigtig lækker appelsinmarmelade.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Bagte rødbeder

Bagte rødbeder er en rigtig delikatesse, der egner sig godt som tilbehør til kødretter, men som også er en herlig appetizer.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
De officielle kostråd får klima på menuen

Danmark har fået nye officielle kostråd, som danskerne kan bruge til at spise sundt og klimavenligt. Det er kostråd udarbejdet på baggrund af videnskabelige studier, skriver DTU Fødevareinstituttet, som sammen med de nye anbefalinger har udsendt en video, der kort forklarer, hvordan valget af...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Vild med rødder: Derfor hitter rodfrugter i danske køkkener

Farve, dufte og sødme er garanteret, når du laver mad med rodfrugter. Gennem vinteren er rodfrugter ikke kun en kilde til vigtige næringsstoffer, men er også helt uundværlige i vinterens skønne retter.

Savner du inspiration til mad med rodfrugter, så kan vi varmt anbefale den smukke, indbydende bog...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Fastelavnsboller

Uhmmm. Hjemmebagte fastelavnsboller med flødeskum og chokolade.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Årets Fuldkornsdag 2021: Få opskriften på rugbrød

I anledningen af Årets Fuldkornsdag, den 15. januar, vil Fuldkornspartnerskabet sørge for at vi alle ved, hvordan man nemt bager et superlækkert fuldkornsrugbrød. Her får du opskriften, udarbejdet i samarbejde med den populære madblogger, Cathrine Brandt, som er surdejsnørd og forfatter til bøgerne...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Indisk butterchicken

Den lækreste møre, cremede butterchicken krydret med kardemomme, koriander, ingefær og garam masala. Hertil en forfriskende bananraita.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Dal Tadka - Indisk linsesuppe

Den cremede klassiske indiske linsesuppe, er et herligt bombardement af smag og duftende krydderier. Servér den med en kølig Raita og Naanbrød.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Fuldkornsbrød har krumme og smag

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at spise fuldkorn - men det allervigtigste ved fuldkorn er, at det giver brødet god krumme og masser af smag.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Vinglas 'Ball' House Doctor

Vinglas 'Ball' House Doctor

Rødvinsglas

Rødvinsglas

Tallerken Roy Kirkham

Tallerken Roy Kirkham

Skål - By Room

Skål - By Room

Shopping Nyheder
Tapas skærebræt fra Nicholas Vahè

Tapas skærebræt fra Nicholas Vahè

Spisestuestole hos BOBO

Spisestuestole hos BOBO

AURO økologisk bordpladeolie

AURO økologisk bordpladeolie

Akacie dejskærer fra Nicholas Vahè

Akacie dejskærer fra Nicholas Vahè

Nye Bøger
^