Spisestuestole hos BOBO
Godnat lydbøger
Signature hos Like ANNA
Katteskåle fra Yamazaki

Lygtemænd. Troldgubber. Elverfolk. Dødningeheste og talende firben. H.C. Andersens eventyr Elverhøj er fuld af magiske væsner. I Børnekulturhuset Fyrtøjets udstilling på Møntergården bliver du selv en del af eventyret. Her er krogede trærødder, ild under gryderne og fjeldhuler at sove i, og masser af smukke og sælsomme kostumer. Foto: Børnekulturhuset Fyrtøjet

Oplevelser i efterårsferien på Fyn 2019
Redaktionen

Få inspiration til aktiviteter og store oplevelser i efterårsferien. På Fyn har både Naturama, Krokodille Zoo, Østfyns Museer og Odense Bys Museer sammensat spændende programmer for hele familien.

 • Naturama
  Adresse: Dronningemaen 30, Svendborg
  Link: Naturama
  I efterårsferien sætter Naturama fokus på klimaet med spændende liveshows om naturen og klimaet, klimarundvisning og særudstillingerne 'Regnskovens magiske lyde', 'Dinosaurfamilien' og 'Naturens Juveler'.

 • Krokodille Zoo
  Adresse: Ovstrupvej 9 - Eskilstrup
  Link: Krokodillezoo
  Oplev Krokodillezoos træleoparder og pumaer, og kom med til NatZoo, hvor du kan se krokodillerne blive fodret og blive klogere på verdens sejeste overlever.

 • Østfyns Museer
  Adresse: Kerteminde, Ladby, Langeskov, Martofte og Nyborg
  Link: Østfyns Museer
  På Østfyns Museer kan man i efterårsferien bygge fugledrager på Johannes Larsen Museet, deltage i vikingelege på Vikingemuseet i Ladby, møde syerskerne fra Nyborg Slots Dragtlaug på Borgmestergården og lave kartoffeltryk, kartoffelskulpturer og lege gammeldags børnelege samt høre spændende historier fra kartoflens hjemland Amerika. Her kan man også få smagsprøver fra lækre kartoffelretter tilberedt over Borgmesterens gamle støbejernskomfur!

 • Odense Bys Museer
  Link: Odense Bys Museer
  På Odense Bys Museer venter der i efterårsferien 9 dage med aktiviteter for hele familien. I Den Fynske Landsby skal der bages kardemommekager, skæres roemænd, støbes lys og graves kartofler op af jorden. I Børnekulturhuset Fyrtøjet fyres der op under fantasien, legen og fortællingen i Elverhøjs magiske rige med levende fortællinger, kreative og fantasifulde workshops, og Magiske Dage med Troldekongens guld. På H.C. Andersen Museum tropper eventyrfigurerne op i levende live, og ’H.C. Andersen’ præsenterer den ene mere spændende historie efter den anden.

Oplevelser Fyn
Efterårsferie
Oplevelser i efterårsferien 2019: Top 10 dyreparker & akvarier

I skolernes efterårsferie venter der masser af oplevelser i landet zoologiske haver, -parker og akvarier. Blandt 'De 10 vildeste' er Givskud Zoo, som inviterer på safari blandt hundredvis af dyr fra hele verden, dinosaurpark, og, i anledning af Halloween, historiefortælling om mytologisk væser som...

Læs mere
Efterårsferie
Oplevelser i efterårsferien i Jylland 2019

Se alle de spændende aktiviteter og oplevelser, der venter i efterårsferien blandt andet på Det Grønne Museum i Auning, Den Gamle By i Aarhus, i Randers Regnskov og på Skanderborg Museum.

Læs mere
Sensommer
Svampetid

Den lune og fugtige sensommer skaber optimale betingelser for vilde svampe. Her bringer vi tips til dig, der har lyst til at samle og smage Danmarks vilde svampe.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Jensen Woman

Jensen Woman

Katteskåle fra Yamazaki

Katteskåle fra Yamazaki

AVIVIR Drikke Aloe Vera

AVIVIR Drikke Aloe Vera

AVIVIR Aloe Vera Shampoo

AVIVIR Aloe Vera Shampoo

Det Skriver Andre Medier...
24.11.2019

Mødrehjælpen: Børn i fattige familier har ringere sundhed og står ofte uden for fællesskaber

Mødrehjaelpen.dk

Kontanthjælpsloftet, 225-timers reglen og integrationsydelsen rammer børns sundhed og deres deltagelse i fællesskaber. Det viser en ny undersøgelse fra Mødrehjælpen. Læs mere


22.11.2019

Færdiguddannede kvinder undervurderer deres eget værd

Ingeniørforeningen - Ida.dk

Kvinder på de tekniske og naturvidenskabelige uddannelser undervurderer generelt deres eget værd, og har alt for beskedne lønforventninger. Læs mere


19.11.2019

Arbejdsløse seniorer søgere oftere job end yngre – men har sværere ved at få et

Fagbevægelsens Hovedorganisation

Et survey foretaget af Epinion for FH viser, at arbejdsløse seniorer søger flere job end yngre arbejdsløse. Seniorerne har på trods af den højere aktivitet dog stadig svært ved at finde sig et nyt job igen.

Læs mere


19.11.2019

Undersøgelse: Flere kvindelige ledere – bare ikke på topposterne

Mfvm.dk

Antallet af kvindelige ledere er stigende både i den offentlige og den private sektor. Men på trods af det, når kvinderne ikke i samme grad som mændene det øverste ledelsesniveau. Læs mere


18.11.2019

Undersøgelse: Lønnen er lavere i kvindefag

Fagbladet3f.dk

Kvindefag er lavtlønsfag, viser en ny undersøgelse, som Det Nationale Forskning- og Analysecenter for Velfærd, Vive, har lavet. Hvis andelen af kvinder i et fag er 40 procent, er lønnen cirka fire procent lavere end i andre fag, hvor kvinderne udgør 30 procent. Læs mere


17.11.2019

Danskerne stoler for meget på deres lønseddel

FH - Fagbevægelsens Hovedorganisation

Ni ud af ti danskere har tillid til, at de får den rigtige løn udbetalt - selv om hver anden har oplevet at finde fejl på lønsedlen. Det viser en ny undersøgelse fra Epinion. Fagbevægelsens Hovedorganisation opfordrer danskerne til at kaste et grundigt blik på lønsedlen.

Læs mere


Arkiv

^