Mor og baby i topform

Mor og baby i topform 

'Mor og baby i topform' er en ny bog til nybagte mødre og deres babyer. En inspirerende træningsbog, som udmærker sig ved at være uden uopnåelige idealer og præstationsræs. Her er ingen løftede pegefingre over, at man som spædbarnsmor ind imellem må droppe træningen efter en nat uden søvn.

Bogen, som er skrevet af journalist Sarah Galan, er blevet til i løbet af datteren Isabels første år. Sammen med fotograf Camilla Stephan opstod ideen om at lave en bog, som inspirerede nybagte mødre til at komme i form.
”Vi vil give nybagte mødre inspiration til en sund, glad og stærk hverdag med masser af plads til at nyde samværet med sin baby,” forklarer Sarah Galan.

For Sarah Galan har træning spillet en central rolle i mange år, både som arbejde og som personlig passion. Hun trænede en del gennem sin graviditet og regnede med, at hun hurtigt ville være i gang igen efter fødslen.
”Men så sad jeg der, med min lille varme klump, som ikke bare var mit livs kærlighed, men som også krævede mig konstant. Og lysten til at smutte af sted til træning lod pludselig vente på sig,” siger Sarah Galan.
For Sarah fungerede kun én slags træning; den hun kunne lave hjemme på stuegulvet sammen med sin baby. Derfor udviklede hun et træningsprogram, hvor hun i mange af øvelserne bruger sin baby som vægt. Øvelserne er alle nøje beskrevet og illustreret i bogen. Øvelserne er samtidig tilpasset den nybagte mors krop måned for måned. Der er nemlig ikke mange sunde gevinster at hente, hvis den nybagte mor går for tidligt i gang med at træne efter fødslen, eller hvis træningen er for hård og stresser kroppen. Samtidig giver bogen inspiration til tumleøvelser med baby, som ifølge Sarah Galan giver barnet et unikt samvær med sin mor, ligesom man styrker barnets fysiske og mentale udvikling.  
”Hvis du følger træningsprogrammet i bogen får du en stærk og sund krop, der er i topform til en hektisk hverdag som mor. Der er ingen garantier for, at du taber x antal kilo. Men du vil få mere energi og overskud til at nyde livet,” forklarer Sarah Galan.

Titel: Mor og baby i topform
Forfatter: Sarah Galan
Fotograf: Camilla Stephan
Forlag: Politikens Forlag

Body by Frida, af Frida Hallqvist

Hvis du går og hænger med næbbet og trænger til at få rusket lidt op i dine vaner og livsstil, så har træningseksperten, Frida Hallqvist, udviklet en inspirerende 60-dages guide, der ikke kun kan hjælpe dig på vej mod bedre vaner, mere energi og overskud i hverdagen, men også give dig en øget…

Læs mere
Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.

Læs mere
Kom I Form Til Halvmaraton, Anders Ejbye-Ernst

Drømmer du om at løbe dit først halvmaraton? Manglende motivation til overhovedet at starte på løbetræning eller vil du gerne forbedre tiden på dine vante 10 kilometersrute? Så kan bogen 'Kom i form til halvmaraton på 100 dage', være vejen frem. Bogen giver dig en komplet opskrift på, hvordan du…

Læs mere
Danskernes Bedste Vægttab, af Henrik Duer

Bogen til dig som ønsker et varigt vægttab - uanset om du skal tabe 5 eller 100 kg. En konkret og overskuelig guide, skrevet af en af tidens mest populære træningseksperter.

Læs mere
Yoga - Træn yoga hjemme

Bog & dvd introducerer 23 grundlæggende yoga-øvelser, og viser, hvordan du skræddersyr et program, der passer dit niveau og behov.

Læs mere
Yoga - et kvarter om dagen

Med Sisse Siegumfeldt nye bog lærer du, hvordan du - ved blot at dyrke yoga et kvarter om dagen - kan få meget mere velvære, ro og overskud i hverdagen.

Læs mere
Yoga på stuegulvet

Med Louise Fjendbo Jørgensens bog og tilhørende cd lærer du skånsomme yogaøvelser, som styrker krop og dit mentale overskud.

Læs mere
Kom i form med Bikini Bootcamp

Med Anne Bechs 'Bikini Bootcamp' får du en komplet 28-dages træningsplan, der gør vinterkroppen sommerklar på rekordtid. Planen er baseret på Anne Bechs helt egen FIT-metode med enkle, men effektive øvelser, der kan laves på stuegulvet, hotellet eller stranden, og med masser af gode kostråd og lækre…

Læs mere
Vis bare arme

Træt af 'mormor'-arme og slap hud og muskler i overarmene? Med Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engells bog 'Vis bare arme' får du opskriften på, hvordan du bliver de slappe overarme kvit. Bogen byder på 100 superlækre opskrifter på morgenmad, frokost, snacks og aftensmad, som fører en mæt og godt…

Læs mere
Stærk, af Krisztina Maria

Du har det jo 'fint-nok', vintertøjet camouflerer godt, og der er lang tid til bikini-sæsonen, så hvorfor skulle du beskæftige dig for en bog med titlen 'Stærk og sund for livet'?

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^